Hemvändare

Igår var det smygstart på den årliga hemvändarkvällen. Det är juldagen som är den stora dagen, då man ska visa upp vem man är och vad man gör för något fett i den coola staden man bor i.

Igår drog vi ihop ett skönt gäng och sket i dom andra. Vi hade skoj och det var bra drag påt!

En klassisk hemmafest med mobiler och skitsnack och sen Palle där det var både slagsmål och hångel.

 


Kommentarer
Postat av: Sara

vad pratar du om? Det låter bara som att du är avundsjuk på de som pluggar i en annan stad? Klart dem berättar vad de gör när någon frågar. Om Västervik hade ett universitet tror ja de flesta skulle stanna i sin hemstad, slippa åka ifrån sina vänner och familj. Var glad för deras skull istället för att vara avis för att du inte får all uppmärksamhet under den årstiden.
Mvh

Svar: Det jag menar är mer att många kommer hit och tycker att folk som bor kvar här inte har kommit någonstans i sitt liv och att det är mycket fetare att bo i större stad. Dom vill visa upp sig hur mycket pengar odm tjänar på sitt grymma jobb och klankar ner på de osm inte lyckats som dom. Det är dom jag pratar om.
Sen finns det dom som pluggar eller jobbar i andra städer men respekterar folk som bor kvar i sin hemstad. Det handlar ju knappast om hur mycket uppmärksamhet just jag får under "den här årstiden"

Jag gillar att träffa gamla polare som är hemma under julen, gött som fan. Men dom som kommer hit och vill skryta med vad dom gör eller tycker folk som bor kvar här är loser skrattar jag åt, mer så var min tanke.

Skoj att du kollade bloggen och uppmärksammade detta.
None None

2012-12-24 @ 19:35:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin