Junior SFO

Idag drog SFO igång, juniorerna var först ut. Drog ner och tittade på slutspelet då flera av mina elever och gamla elever var med och spelade. 99gänget som är bland de bästa i Sverige är en fröjd att titta på. Tyvärr förlorade de finalen efter att haft ledningen med 2-0. Men det var grymt kämpat och de bjöd verkligen upp till dans. Majoriteten av laget flyttar till hösten för att börja innebandygymnasium. Så om nåt år får vi se dom spela i Superligan, ska bli fett!








Långgolf

Igår var det dags att testa på något nytt, nämligen Långgolf, eller moderatbandy som man sa förr. 

Den ofrivillige golfaren har man ju sett, å jag kände mig som stig helmer. Jag hade stukad fot så mitt handikapp var nog maxat.

Det var dock jävligt roligt, men oxå sjukt svårt. Banrekord blev det inte. Alex gjorde dock det snyggaste jag någonsin skådat inom golfen. Han chippade in en boll som träffade flaggan och rakt ner i koppen.

En skön dag med en ny sport.










Öland, strand å Kalmar

Blev en liten utflykt med ett gäng sköna killar. Öland, strand och Kalmar blev målen.

Afterbeach, middag och party under söndagen. Riktigt jäkla trevligt. Halva priset i baren gjorde ju att grabbarna blev lite överförfriskade. 

Chille dansade på högtalarna, Jim hade 8 grogg i händerna och Rydersten blåste 0.9 klockan 12 dagen efter, ja det var en bra kväll.












Knutte

Igår slirade jag om och testade livet som mc-knutte. Skinnkläder är inte riktigt min grej. Modevisning ute på mc-dagarna och det visades upp en hel del sköna kläder.








Sol

Inte klockrent väder, men ändå sol. Två dagar i rad har vi kunnat hängt ute på skanvik å njutit av bra väder, helt fantastiskt.

Inte såmycket bad med tanken på temperaturen Östersjön har att erbjuda. 

Idag så testade vi även på bumperball, sinnessjukt roligt. Det var turnering på mc dagarna å vi ställde upp med ett slagkraftigt lag. Självklart skadade jag mig i första matchen och fick agera haltande back resten av turneringen. 7-0 i målskillnad inför finalen. Vi hade ledningen tills det återstod 30 sekunder, då kom kvitteringen och sen förlust på straffar, så jävla tungt.

Roliga dagar och hoppas att Minh läkte min fot.












Kvällssol

Igår tog semestern slut från fotbollen, löptest så att alla sket i brallan. Gick dock förvånandsevärt bra. Efter träningen drog vi ut å klippte kvällssolen och grillade. 

Sjukt gott och med hajkbanan som efterätt kan ju inget gå fel. Elberg hade sin väska på sig hela kvällen, men han har ju gått i scouterna, så han är alltid redo.







Krig

Igår var det krig i Åtvidaberg. I spöregn var det 8 tappra män som kastade rökbomber, kröp i lera, hände sig bland bilar och sköt på varandra. Sinnessjukt roligt.

Radarparet Steve å Skänne vann alla matcher förutom en, där det blev haveri på ett gevär precis när det skulle avgöras.

En perfekt aktivitet en regnig semesterdag. Kvällen avslutades med en bio, jurasic world? En riktigt skön rulle.









Städ

Löga är över och nu börjar vi tagga inför nästa år. Var ute en sväng å hjälpte till med staket. En hel del jobb att göra med städ å röj.

Scenen kändes lite sjuk att stå på när allt ljud, ljus å publik var borta.







LÖGA

För snart ett dygn sedan fick ja uppleva det sjukaste jag någonsin varit med om. Ett hav med människor dansandes och  med uppsträckta händer, en magisk syns.

Hela dagen var så sjukt nice. Strandhäng, Beerpong, skönt häng, musik och underbara människor. Det byggdes upp en magisk stämning inför en kväll som skulle explodera. Stor cred till backslapping som var där å visade upp sig oxå!

Kändes som att hela kvällen snabbspolades, fast jag helst skulle velat att den gick i slowmotion.

Tidsschemat blev försenat och det blev lite kortare speltid för mig, men varje sekund var så sjuk. Jag hade som mål att stanna upp, titta ut å njuta av publiken, och det gjorde jag verkligen. Får gåshud bara jag tänker på det.

Ska bli spännande att få se bilder å filmer från gårdagen.

Vigiland gjorde en helt sick spelning oxå, mäktigt att få se den från scenen.

Tack alla som var där, tack alla som hjälpt till å byggt, styrt å ställt och tack Johan å Jesper för att ni är sånna kungar. 




















Sommaren

Sol har hittat tillbaka, jag som trodde att den hade gått i ide. Blev en sväng ut till Händelöp för att steka lite. Två dopp blev det oxå, men då kom man upp som en isglass.




Crossfit

Uppe med tuppen trots semester. Goran styrde upp frukost och sedan begav vi oss till Linköpings Crossfitcenter. Träningsstart 09.00, vi hörs.

Uppvärmning, styrka/tekning, wod sedan egen styrka. Om vi säger såhär, jag dog! Kom dock in på tredje bästa tiden vilket jag var sjukt nöjd med, men det var mer flås än styrka på detta pass vilket passade mig ganska bra.

Sjukt grymt ställe, svinbra tränare och skönt gäng. Alla peppade varandra och det var sån skön stämning.

Efter vårt pass kom lite sköna hockeyproffs å tränade, bland annat Mickes polare Klaes Dahlbeck som spelade i Chicago några matcher denna säsong. Gött snack!

Blev käk å glass på stan efter träningen. Ett slick sen är du fast!











Lkpg

Drog en sväng till Lkpg för att hänga med två chefer, Linda å Goran. Har varit en kväll med grill, häng å mörda mördarsniglar.

I morgon blir det att träna crossfit för första gången i mitt liv.






Födelsedagsmiddag

Ikväll blev det födelsedagsmiddag på guldkant. Ett sjukt fint gäng, god mat, efterrätt och paket. En härlig kväll med andra ord.

Det är lyxigt att fylla år. Man blir uppvaktad och man njuter lite extra.

Tack tack å tack!











Minigolf

Dagen till ära blev det minigolf med halva Linköping. Goran & co var på besök. Dagens överraskning var att Alex dök upp med tårta och fanta, så jävla fint.

Minigolfen i sig var mest snack å häng, dåligt fokus från mig vilket resulterade med en tredjeplats.

Goran kom sist men var ändå mest pepp.








Visfestival

Sena nätter å lite sömn, visfestivalen har tagit på krafterna. Strosa runt på stan, äta gott, dricka fanta, kolla på folk, säga tjena, ja visfestivslen var fet som vanligt. Mina spelningar bjöd på fulla dansgolv och igår hade vi kalas. Ja dessa dagar har varit rätt så nice ändå.






Glass i stora lass

Gårdagen bjöd inte på något kalasväder, så vi tog en tur till sörping och smultronstället. Världens godaste och maffigaste glassar har dom där. Man mår ju typ dåligt efter besöket, men det är det värt.

Chille var som ett barn på julafton och njöt mest av alla.












Sol, vind och vatten

Igår var det storm i viken. Det blev ett projekt att hitta lä och vi lyckades skapligt. Vi intog vrakviken där vi klarade oss från den värsta stormen, men istället fick vi en miljon flugor och inte så fräsch doft från reningsverket.

På kvällen blev det grill och kubb, det var inte helt rent mjöl i det spelet, men en fantastisk kväll blev det ändå.













Karhu run

Idag har jag gjort debut i karhu run, iklädd en 7a. Uppladdning med en glass 1.5 timma innan start. Jag, Alex och Albin sprang tillsammans för lager 157 och vi gjorde succé. Dock var det så snuskigt varmt, bland det varmaste jag gjort.

Det bästa av allt är att vi vann, eller inte. 39.30 kom vi in på, det får anses som ok med tanke på att man inte kunde ta ut steget mer än 50cm. 

En sjukt rolig grej.









Monster

Blev ett spontant gympass efter en heldag i solen. Calle och Ogge skulle pumpa ben och jag hakade på. Jag ska inte säga att jag ångrar det, men idag kan jag knappt gå och ikväll ska jaga vara med på karhu run, en liten miss så att säga.

Det var typ det sjukaste passet jag kört iår, men inte så lustigt med tanke på vilka jag körde med.

Riktigt skönt att blåsa ur benen ordentligt. 









Händelöp

Lagom sliten efter att ha somnat 05.30. Men bjuds det på sol är det bara att hoppa upp ur sängen. Händelöp med stekande sol passade perfekt denna söndag. Man kände sig inte direkt vältränad när calle och ogge var med. 

Några sköna räkor och chill i en brassestol. Denna helg har varit så sjukt nice.









Blob

Gårdagen var så magisk. Häng på piren hela dagen med skönt folk, sjuka hopp, bra musik och stekande sol. Bloben gör succé på piren. 

Såg så sjukt många roliga, snygga och sjuka hopp igår. Filmen kommer bli galen.

Den spelningen jag gjorde på piren var inte så fet ljudmässigt, men känslan var så jävla skön. 

Spelade på Sahara efteråt och där var det självklart fullt hus, klippte soluppgången efteråt för att avrunda en sjukt bra dag, kväll och natt på bästa sätt.

En stor eloge till Björkman å Johan som styr å ställer med allt och alla andra som hjälper till.











Grill

Jag ligger lite efter med uppdateringen. Händer så jäkla mycket nu så hinner bara fota massa sköna bilder utan att kunna lägga upp här, men kommer vart efter. Igårkväll drog vi ut å grillade. Vi var dock inga proffs på att få igång grillen. Men efter 1 liter tändvätska så fick vi fart påt. 

Helt sjukt med grillat å solnedgång, livet i viken leker just nu.








Ännu mer stek

Nytt ställe, nya möjligheter men samma stekande sol. Vi drog ut till stuve för att steka, göra räkan och lapa sol. En fredag i min smak!








Åka båt

Trots en helt sinnesjukt bra dag så fanns det mer å ge. Kapten Ekberg bjöd ut oss på en tur med sitt skepp. Ut i skärgården till någon mysig ö där ingen annan hade lagt till, förutom 25 segelbåtar. Tillslut hittade vi ett riktigt nice spot. Kapten Ekberg körde i 80 knop och sedan la till som en kung. 

Det grillades, spelades kort och badades. Vilken jävla kväll!














Mer mer mer

Dra mig baklänges vilken dag, jag får gåshud bara av att tänka på hur vädret har levererat. 09.00 till 17.00 var det stek på löga idag. Beachvolly, bad och även vattenskoter. Björkman bjöd ut mig på en tur som slutade med att vi båda flög över styret, det var galet! 

Vilken helt sjukt härlig dag! 








Meeer

Igår var ännu en fantastisk dag, dock så skulle vi ha match på kvällen så jag var knappt i solen. Startade dagen med att dra till tandläkaren 08.00, det var inte så njutbart. Följde med Linus å Svensson ut en timma i solen efter det. Sen blev det Spontaklippning å taggning till match. Matchen i sig var helt knäckande, tappade 3-0 till 3-3, gråter nästan jag tänker på det.

Men nu tar vi uppehåll och idag är ännu en stekardag.






Schtek

Vilket stek! Och årets första räka är gjord. Jag å Hällgren drog ut till vrakviken för att steka. Solen låg lite fel för att vi skulle hitta den perfekta stekplatsen just vid vraket. Men tillslut fann vi ro och njöt av stunden. Smekte iväg min första räka och den satt som ett smäck.

Begav mig en sväng till löga för lite beachvolly oxå, det är jävligt roligt! 

Äntligen är solen här!











bloglovin