Toven

Regn och grå himmel, jag kände hur p gesten började krypa inpå. Jag klarar verkligen inte av dagar att bara sitta inne å glo, speciellt inte ensam.

Jag fick med mig två tappra själar till Toven. Ett bad i regn måste man ju hinna med under sommaren. Sjukt nog så sprack det upp en sväng och vi fick faktist sol. Även om regnet hängde i luften så blev det ett gäng räkor. Melvin hoppade från 2an och Simon tog sitt första bad för iår. En jäkligt härlig dag!


Middag till melle

Igår fick vi i uppdrag att laga mat åt Melvin. Att laga mat åt barn är inte alltid så lätt, om man inte gör pannkakor. Men han ville att det skulle bli som Ginger, fast godare såklart.

Vi bestämde oss för en thaigryta med röd curry.

Olja, vitlök och röd curry steks ihop, släng i lite grönsaker. Stek på hög värme sen in med kokosmjölk. På sidan stekte vi upp och marinerade sojakött och till det ris.

Alla var spända på hur Melvin skulle reagera, men efter middagen gav han oss tecknet om att vi hade lyckats! 👌


Helvetsfan

Nu är jag på riktigt jävligt trött på dåligt väder! Känns som att det var ett år sedan man var ute å stekte!

Idag ska vi spela match så stek hade inte varit ett alternativ. Men man vill ändå att vädret ska leverera.

Så det blev att ta tag i lite städ. Torka ur skåp å skit, fy fan så äckligt tråkigt. Hoppas nån ringer snart så att man kan göra nåt annat.


NHL turnering

Inför gårdagens NHLturnering upptäckte vi ett problem, ena dosan levde sitt eget liv. Alex å Richard åtgärdade det genom lite youtube och skruvande . 

spritflaskan var till för att rengöra knapparna, fast någon av grabbarna kanske tog sig en sup oxå.

 


Söndagsmiddag

Efter en helg med massa skräpmat så var det verkligen värt att laga en rejält söndagsmiddag.

Det blev potatisgratäng, sojafileer och sallad. Det blev sådär snuskigt gott så att man inte ville sluta äta, blev så mycket så att vi blev strandsatta i soffan.


Alkoholfritt

Efter en lång , hård och sjukt rolig helg så är jag riktigt slut i kroppen. Jag räknar med att det blir en söndag i vilans tecken.

Under helgen har det blivit en hel del fanta, men oxå lite alkoholfria drycker som jag skrev i gårdagens inlägg.

Att festa nykter är så sjukt gött och som idag efter en hård natt vakna upp och må bra.

Jag köpte fyra drycker på systemet och tänkte betygsätta dom.

Den första var Carlsberg alkoholfria öl. Den var inte speciellt god, just smaken av öl är inget för mig. Drack knappt upp halva och ger den 2 av 5 👌

Den andra var Beo. Jag vet inte vad det skulle vara för dryck, men fint namn hade den varjefall. Typ lite besk och smaken passade inte min mun, dock lite godare än ölen 3 av 5 👌

Nu kommer vi till toppen, en klassisk cider som man drack när man var lite typ. Briska, en söt och god dricka som man lätt får ner ett gäng i strupen under en kväll. 4 av 5 👌

Vi sparar det bästa till sist. Xide. Så sjukt god. Mungiporna blev glada direkt och man njöt av varje klunk. Lätt den bästa. Jag ska inte säga att den var det bästa sv det. Bästa men ändå så sjukt nära perfekt. 4,5 av 5 👌

 
 

Grillpartaj

Igår bjöd Blomberg på grillfest. Servar en ganska lugn tillställning med god mat och dryck.

Fredag och löning firades med att handla på systemet för fjärde gången i mitt liv. Köpte lite olika alkoholfria drycker som jag tänkte betygsätta vid ett annat tillfälle.

Natten spenderades bakom djbänken på Sahara, Alex var där och visade ännu en gång att han gillar glowsticks.

Jag, Beo och Stöm avrundade natten med ett bad i viken. Toppenkväll.


Hoffmaestro

Igår drog mc dagarna igång. Hade tänkt att hänga utanför å lyssna på Hoffmaestro. Men sv en ren slump så sprang jag på David som visst hade gästlista, så det var bara att glida in.

Hoffmaestro leverade i vanlig ordning och det kändes som att dom var sjukt nöjda med spelningen. Äntligen fick Västervik se ett sjukt bra uppträdande.


Gamlebyhunkar

Idag fick vi besök av två snuskigt heta gamlebyhunkar på korpa. Hagman å Limpan entrade bananön som att dom ägde stället, å det gjorde dom oxå.

Mer sånna hunkar på korpa tack!


Brudshorts?

Igor fixade jag ett par nya shorts av ett par helt trasiga byxor. Jag tänkte testa varianten med fickor som hänger ner, lite kortare än vanligt med andra ord. Sjukt många brudar kör den stilen men inte lika många killar.

Jag är tveksam till om jag kommer att använda dom, men det funkade utmärkt att dra lite posebilder.





Hundan så kul

Lek med Vikens två chefer idag, Assar och Frasse. Man kan säga att dom är rätt hetsiga när dom hänger, nästan då att jag vill att vi skulle vara så oxå, bortsett från vissa detaljer.

Det blev en hel del lek idag och jag jan tänka mig att det är två trötta hundar för tillfället.


Halvtråkigt del 2

Efter minigolfen så fortsatte den tråkiga dagen genom att tvätta och städa, och det är nog det tråkigaste som finns. Det tig typ 2 timmar men kändes som 8, vilket iofs var bra för då kändes semestern längre.

På kvällen var jag på speedway med pappa. För han var det roligt, men inte för mig. Han kände typ varenda än där och skulle prata med alla, och matchen i sig var så ojämn så att man trodde att det var ett skämt!

Den tråkiga dagen är avklarad. Nu ska vi göra massa roliga saker!


Halvtråkig dag

Idag är det en såndär halvtråkig dag. Det är inte speciellt bra väder och man är lite seg. Fördelen är att tiden går skatare och semestern känns längre.

Vi valde att spela minigolf. Det är ganska skoj men när det går dåligt så är det sjukt trist. För mig gick det helt ok så det var ganska skoj, men för Alex å Richard gick det inget vidare så 2 av 3 tyckte det var trist. Jag fick 37 slag och hade 3 stycken 4or, helt ok.

Vi käkade på Ginger efteråt, inte alls gott och jag är hungrig nu igen. 

 

 
 

Kvällsbad

Det är så mycket bad så att man blir mörkrädd. Ikväll drog vi till Toven och kollade in hopptornet dör. Lite lagom höjd men lite trångt så man får stå stilla och hoppa.

Vattnet var ljummet, varmaste badet för iår.

Det bjöds på ett gäng fina räkor, även från Richard. Beo väntar lite med räkorna men jag tror det kommer snart.


Löga

Hemma efter en heldags stek på löga. Beachvolly för hela slanten. Och nej jag tycker inte att det är tråkigt på löga, det är sjukt skoj att lira, men det är ju inget mer. Jag brukar gilla att bada mer å leverera räkor, det går som ni vet inte att göra på löga.

Men en riktigt skön dag med bra spel. Måste tillägga att vi spelade 3 turneringar. Jag var med och vann 2 av dom och förlorade den tredje finalen.

 


Gränsö Galore

Har missat en hel del roliga saker, bland annat från i lördags när vi hängde på Gränsö. Grill, solnedgång och musik. Jag var även inne en sväng och kollade in självaste Darin och sen Sandra Mosh.

En trevlig kväll, tråkigt nog så var det inte så mycket folk där inne, men hoppas att det gick ok och att det fortsätter nästa sommar.



Räkfrossa

Idag var det sånt sinnessjukt stek på Korpa. För att göra steket och badet roligare så är det en massa olika räkor som gäller, något som vi har hållt på med sedan vi var tonåringar, dvs hundra år sedan.
 
Det är inte många tjejer som gör räkan, jag har i princip aldrig skådat en kvinlig räka. Anna blev peppad och vi hade en lite räkskola med henne. Först måste man vara modig och våga ta lite stryk mot vattenytan, det gjorde hon, hon körde ett ansiktsplask direkt, sen var det bara att köra på. Efter att ha tagit lite stryk ska man försöka göra nåt "tricks" i luften, Anna körde både curry nam nam och en halv näckros, jävligt fett.
 
Dennis som är en av dom mest rutinerade vad det gäller räkan är inte lika vig längre, och han gillar att landa på sidan, men dom är fortfarande sjukt snygga och framförallt jävligt snabba.
 
 

Semester

Efter en dags vila från korpa så var vi där igen, vädret klockrent och vattnet någon grad varmare. Bananön har blivit nya första ön, då riktiga första ön alltid är invaderat av turister med fiskespön i högsta hugg.
 
Bananön är skön att hoppa från och det är sällan folk där. Dagen till ära hade vi även med engångsgrill. Ruggigt skönt häng.
 
Efteråt lagade vi mat halvnakna, åt som två hästar och dog på soffan en snabbis innan kvällens bravader.
 
 
 
 

Vänner

Idag har vi hängt runt, flängt runt och haft det gött, precis sådär gött som man kan ha det med fina vänner.

Jag har för ovanlighetens skull inte fotat så mycket. Så bjuder på en bild från this moment!


Libanesiskt

Igårkväll blev det en riktigt fet middag på Sahara. Vi beställde in massa olika libanesiska rätter sen var det bara att hugga in. Det mesta var sjukt gott, förutom några dålmar som smakade skit.

Brödet blev lite overkill å skulle räckt till en hel armé. En trevlig kväll och sjukt god mat.


Badspex

För att inte bli så jäkla tjatig med allt bad på korpa så tog jag det till en ny nivå idag, bara för att stimulera bloggen och ni som läser.

Så istället för coola räkor så blev det såpbubblor och en fräck luftmadrass. Var inte sådär extremt skoj, men jäkligt skönt med luftmadrass. Ska försöka hitta nåt ännu fetare tills i morgon!


Sojakorv

Asså jag kan inte förklara hur gött det är att slita med sug en engångsgrill och grilla upp ett gäng sojakorvar. Sleva på lite Västerviks starksenap och ketchup. Dra mig baklänges så gott!!

Det blir extra najs med trevligt sällskap och som ikväll lyxar till det med en flaska rött.


Soljägarna

Idag var det uppdrag att hitta sol till malmöfolket. Händelöp brukar vara en enkelt drag så man vill ha sol. Tråkigt nog så hade vi fel och moln tillsammans med storm var ingen rolig kombination.

Vi övergav det och begav oss till korpa. Även där var set mulet och vi möttes av massa folk som gav upp. Tråkigt för dom och jävligt gött för oss så sprack det upp och vi fick ett gäng timmar med klarblå himmel över oss. Ännu en dag i steket, spelet och räkans tecken.


Fantatajm

För första kvällen på länge så var det lugnt på stan. Inget hets utan bara en fin solnedgång och en fanta på Sahara med trevligt sällskap.

Det fina med sommaren är att massa sköna polare som vidgat sina vyer och flyttat från viken ofta återkommer. Nu är inte bara Anna å Dmp här från Malmö utan även Wrestlinghunken Danne. Mycket najs!


Gusgöl?

Anna å Dmp är på besök. Idag skule dmp visa ett av sina smultronställen. Målet var lilla Gusgöl, en bra bit in i skogen.

Jag hade visst varit där förut. En liten mysig sjö med både berg å en liten liten strand. Sinnessjukt varmt i vattnet.

Blev en heldag där och frasse trivdes som mörtarna i vattnet.


Köpingsvik

Efter en hård natt på strand hotell var det dags att kurera sig i den stekande solen. Köpingsvik var visst det bästa stället och självklart drog vi dit.

För första gången på många år blev det en svensk sandstrand för mig. Sjukt lång och fin strand med magisk fin sand, nackdelen är att man får sand precis överallt.

Vattnet var ganska kallt och sjukligt långgrunt. Det var en dag i stekets tecken. Riktigt fint men jag föredrar hellre korpa.

Positivt med dagen var även buffén av kokosolja.

 


Öland

Efter en hård helg och visfestivalen bestämde vi oss för att dra till Öland och se vad den avlånga ön hade att erbjuda.

Albin trodde vi skulle vara borta en månad så han tog med hela garderoben. Förfest i Kalmar och sedan mot Borgholm och strandhotell. En av Sveriges fetaste nattklubbar. Söndagar är bäst då det är halva priset i baren, dvs sjukt billig fanta.

Stället är jävligt nice men set är oxå rätt sliskigt där. En hel del rosa skjortor, pikéteöjor med uppvikt krage. Såg även en snubbe i VITA brallor och en med skinjacka inomhus (100grader) ja det fanns allt möjligt där inne. Och extremt många som trodde dom var snyggast i Sverige, som tur var så var det ingen risk, för vi visste ju att vi var snyggast i Sverige. Det var svettigt, skoj och sjukt bra dag. 

Natten spenderades på en luftmadrass för min del, jag höll på att frysa ihjäl då golvet var helt sinnessjutk kallt och kylan gick rakt upp i min kropp. Jag överlevde natten och i morse var det ett gäng slitna själar som vaknade.

 


Guldkorn

Nu är visfestivalen över och stan har lugnat ner sig. Jag tänkte plocka fram lite guldkorn från helgen, sånna saker som alltid återkommer på vis och har funnits i alla år.

Hennatatueringar är så sjukt poppis, folk på fyllan som peppar på nån cool tatuering men inte riktigt vågar. Brukar bli en tribal på armen. Är man under 15 så tycker jag det är fett, annars går det bort. Tobbe fick några goa i torsdags.

Langos finns det flera vagnar, kan dock inte fatta hur det är så poppis? Friterat bröd med typ räkor på? Fy fan så äckligt.

Ballonger, rosor och saker som låter när man andas har alltid varit poppis, iår var det inte lika mycket, men det fanns.

Fräcka solglasögon finns det gott om, som dessa som var poppis 2005.

Bäst och skönaste återkommande saken på vis är bad i stora strömmen, en klassiker som toppar denna lista!


Näääk & Nimo

Igår intog Näääk & Nimo Palladium. Det var en helt sjukt bra avslutning på en jäkligt bra visfestival.

Spelningen var grym och dom levererade bara hits! Synd för er som inte var där!


Tjat

Kanske börjar bli tjatigt, men även idag intåg vi korpa. Stekhett i vanlig ordning.

Igår fick vi bananön helt själva men idag var det andra bullar. Som att det var en helt ny ö som upptäckts, vi låg i princip på varandra.

Hur som helst en sjukt härlig dag. Sista kvällen. På vis nu och ikväll spelar näääk

 


Mer födelsedag

Blev fika hos morsan igår oxå, å när det är fika hos morsan så är det fika på riktigt. Hon har en extra frys med kakor i, ja hon älskar att baka.

Så där fick man sig en rejäl fikakoma.

Fick en hel del goa presenter under dagen. Spa av beo, fotvård (välbehövligt) av syrran å Hampus. Men roligaste var nog ödlan å Co. Som skulle överraska mig, det gick sådär.


Födelsedag

Idag har jag firat med fördelsedag på bästa tänkbara sätt, nämligen med fina vänner på ert stekhett korpa.

Jag hade velat att alla jag kände var där, men jag fick nöja mig med ett litet men skönt gäng. Det blev ett gäng räkor, skitgubbe, yatzy, tårta och stek. Helt suveränt.

Tack för alla grattis under dagen, det värmer även i en gammal mans själ.


Visfestivalen

Idag inleds visfestivalen. Vi invigde den genom att ta ett klassiskt varv runt stan, nu med farsan.

Han var sjukt nöjd att få komma ut och hälsa på lite folk.


Minigolf

Idag gick årets första minigolf av stapeln. Det var en tuff match som avgjordes på de sista 3 hålen.

Jag drog det längsta strået och tog förstaplatsen på inte så kantiga 41 slag. Alex fick en andraplacering och bronset knep käglan.


Uteträning

Dig sög vädret lika hårt som politkerna här i stan. Rätt jävla hårt med andra ord!

Jag trodde det skulle bli en städdag, men Käglan fick mig på andra tankar och vi begav oss till lysingsbadets utegym. Min träningsmotivation är helt och hållet på noll, men ibland får man ställa upp.

Vi körde 6 stationer, 1 minut på varje och 3 varv. Jag klarade mig inte så jättebra, men käglan mosade på!

Pullups
Pushups
Situps
Swingar 12kg
Squats 12kg
Dips

 

 
 

 

 


Sojakorv

Heldagen med bad på 3 olika ställen följdes upp med Kvällsbad och grillning ute på Höndelöp. Eller Kvällsbad blev det inte för det var så sjukt kallt i vattnet.

Vi ägnade oss åt grillningen och jag kunde i princip rulla hem för jag åt så sjukt mycket.

Trevlig kväll med trevligt sällskap.


Heldag

Korpa med ett gäng hunkar idag. Jocke hade med sig någon slags mouse som solskydd, typ sån min morsa har i håret när hon har permanentat sig.

Första ön var upptagen så det fick bli bananön och sedan en kobbe på tredje ön.

Vi avslutade dagen med att bege oss till löga för beachvollyturnering.

Mina axlar är brända och min näsa hänger lös, men fan så gött det är med bra väder.


Manlig kärlek

Idag har det varit Karhu run, en folkfest i viken då hela stans samlas för att titta på ett gäng som springer, en del snabbt och en del sjukt söligt.

Höjdpunkten var dock att väderhunken hittade ner till stan. Det levererades manlig kärlek och solnedgång!


Slantsingling

Även idag var vi oense om vart vi skulle ta vägen. Vi åkte ut mot Gränsö men det var bilar precis överallt. Så vi singlande slant om att stanna kvar eller åka till Västerviks ände Händelöp. Slanten föll på det sistnämnda och vi styrde dit.

Å jag tackar Gud att just slanten visade händelöp för vi fick en så sjukt härlig dag där med kortspel, stek och räkor från klippor, allt man behöver med andra ord.

Händelöp blir det garanterat fler gånger denna sommar!!


Bottennapp

Singlade slant mellan Händelöp och korpa idag, det blev korpa. Helt smockat med folk och vi fick lägga oss på ett dåligt ställe där det även blåste. Jag var inte på bästa humör.

Men det jag blir mest lack på är alla jävla turister som står å fiskar där man ska bada. Jag har badat på korpa i 15 år och inte en enda har fått en fisk, är alla turister efterblivna?!?

Tillslut fick jag spela lite skitgubbe, då blev jag på bättre humör.


Gocart/paintball

Stekande sol, lördag och aktivitetsdag. Efter förra gångens seger på gocarten så var jag en av favoriterna, jag kunde dock inte leva upp till förhoppningarna. Efter en hel del strul med motorerna så tog jag en sjukt dålig placering. Kisen var kung rakt igenom och rullade enkelt hem segern. Icern kom sist.

Paintball gick även det bra förra gången, idag hade jag inte siktet med mig och jag blev någon slags måltavla. Elb och Fröberg var som riktiga soldater och mördade.

Ett jävligt skönt gäng och en fantastiskt rolig dag.

 

 
 

Löga

Då blev det löga idag igen, skäms lite över att säga det, men det var riktigt gött häng idag. Det sköna hänger berodde inte på löga utan på de som var med.

Men visst, vi spelade beachvolly, gris å fick se på lite Bayern München inlägg. Sjukt stekväder.

Nu blir det att dra vidare mot nya äventyr.


Sommarskjorta

I förrgår så hittade jag årets sommarskjorta. Albin å Richard tyckte att det var den fulaste dom någonsin skådat, jag älskade den!

Blev självklart att handla den igår gjorde jag succé. Lyckat köp kan man lugnt säga!


Skanvik

Efter häng hos farsan insåg vi att det var gött väder å begav oss ut till skanvik.

Vi var helt själva och det blev både påklätt och naket där ute. Bilderna på det sistnämnda raderades dock.

Frasse och jag var dom enda som badade, det var svinkallt!


Upp å hoppa

Idag gick pappa för första gången på 3 veckor. Det gick inte så snabbt å gick ganska stappligt, men det gick framåt.

Nu är det hårdträning som gäller! Kämpa!


Utflykt

När vädret inte är på topp får man försöka hitta på saker som inte är så väderberoende, idag blev et en tur till Östergötland. Norrköping för lite shopping och Söderköping för glass på smultronstället.
 
Blev inte så jättemycket shopping, hittade dock en riktigt fräck skjorta som jag ska ha på mig när jag lirar, typ en sommarfräsch dj-skjorta.
 
Problemet när man är iväg är oftast mat, vi gick runt typ en timma å hamande tillslut på ett sunkigt kebabhak. Som tur var så visste vi att vår efterätt skulle mätta oss. Så Söderköping och smultronstället fick bli vår räddning. Det är dock rätt sjukt hur peppet innan går till illamående efteråt, det finns lixom ingen lagom nivå utan det är äta sig äckligt mätt. 
 
Det var varjefall en sjukt nice dag och ikväll blir det att sova tidigt. I morgon är massa spännande saker på g. 
 
 

Guldkant

Igår gick vi ner för att chilla lite på guldkant och senare kolla in Tjuvjakt som skulle lira.

Istället för chilla så blev det att jag å Anna spontankörde i DJ båset. Det var inget monsterröjj på dansgolvet men det var skoj att spela.

Tjuvjakt var riktigt bra och det var bra ös på Guldkants publik.


Korpa

Idag har jag ÄNTLIGEN hängt på korpa. Trots att det var lite blåsigt så var det så sjukt jävla gött.

Det var nära att jag hamnade på löga idag igen, men Alex räddade mig i sista sekunden och vi styrde ut mot korpa. Senare dök skåpet upp och vi drog några skitgubbar och yatzy.


Lyxefterrätt

Igår stod Beo för efterrätten, den var så god så att tungan gjorde volter i munnen.

Jordgubbar, banan och kiwi, sedan hackade vit choklad över och in i ugnen en snabbis. Till det vaniljglass. Sjukt enkelt och sinnessjukt gott!


Sommarkollo

Idag var det sommarkollo på schemat. Luftgevärsskytte, korv, myggbett, bad och skrapsår, sånt som man får när man är på kollo. 
 
Berkas stuga var platsen och det var så sjukt fint där, precis vid vattnet och man kände doften från korpa. Tanken var 5kamp men tyvärr hittade vi inte all utrustning så vi fick nöja oss med luftgevär och kubb. Jag vann, eller mitt lag då. 
 
Det var bad och när man är på landet så är det helt ok att ha speedos på sig, Andy hade givetvis en strumpa i så att hans paket skulle se extra stort ut.
 
Det var en härlig dag som kommer att göras om fler gånger.
 
 

Städa?

Egentligen borde jag städa, men vem fan är pepp på att städa när man har semester å man kan göra något skoj istället? så jag skiter att lägenheten ser ut som skit å drar ut på äventyr istället, hejpåre!

 

 

 

 

 


Beachvolly

Sorry folks, jag har uppdaterat rätt kasst på sista tiden. Men nu är det dags för lite skön sommarleverans. Idag har vädret frälst, så sjukt gött. Dock så svek jag korpa idag för vikens sämsta badställe, Löga. Men vårt mål med dagen var att spela beachvolly å då är det löga som gäller. 
 
Det var ruggit skönt häng och bra spel på planen. Två dopp han jag med, dock ingen räka. Känns som att korpafolket inte är lediga och det är trist att dra dit själv. 
 
Jag har bränt min näsa och nacke, det är standard för mig. 
 
 

bloglovin