Glass

Idag var det dags för smultronstället i Sörping. Efter några besök de senaste åren så var det äntligen dags, eller äntligen vet jag inte, men det var varjefall dags. Deras monsterglass som alla har snackat om men ingen har sett, colosseum! 
 
Vi visste inte riktigt hur stor den skulle vara, men när servitrisen fick höra vår order och at vi var två som skulle dela på den så sa hon "då blir det en hel del glass till er om ni bara är två.."
 
20 kulor, mjukglass, grädde, kex, maränger och massa olika bär och frukter. Hela smultronstället stannade upp när dom kom inbärandes med tronen!
 
Och jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Jag gör vad som helst för att se en person äta upp den själv!
 
Anna, Nina och Alex var nog nöjda med att dom beställde varsin lite mindre variant.
 

Goa tider

Idag har varit en såndär dag som gör mig galen. Har gjort ingenting men ändå mycket. Låter lustigt, men så är det. Är övertrött och har sovit påtok förlite timmar de senaste nätterna.
 
Har kollat igenom lite bilder fårn förra sommaren för att försöka komma på vad man kan hitta på för fräcka saker när man har trist. Jag hittade ett gäng sköna bilder från när jag å Matte var å hälsade på Trysils hunk Gabbe. Hans föräldrar har ett sjukt fint hus precis vid en sjö mitt i de småländska skogarna. DÄr fiskade vi mat åt katterna, rodde till regnbågens slut och hade det fantastiskt bra.
 
njut av lite sköna bilder.
 

Tv

Inför sommaren blev jag erbjuden att delta i ett sommarprogram på VTs webbtv. Jag gillar att snacka så det var givet.

 

Jag fick i uppgift att göra en somnarlista på saker jag gillar och ogillar med sommaren. Ganska självgod med glimten i ögat. Programmet är inte klippt och det flöt på riktigt bra. Så kolla in min somnarlista på länken under.

 

http://www.vt.se/webbtv/#category=5307283&date=latest&clip=6467938&startTime=0m0s

 


Emmaboda

Hastigt och lustigt bestämdes det att vi skulle dra till Emmaboda å röjja till bl.a. Maskinen, Steve Aoki, Knife party och Style of eye. Hällgren, Jacke å Beo hakade på och det blev stresskörning för att hinna fram.
 
Linus plankade in och sparade där med 600 spänn, jag var påväg å göra samma sak men vakten tyckte inte det var någon bra idé. 
 
Så jävla gött att vara på festival, man saknar hela veckan, men ändå skönt att bara var en kväll, fräsch pigg å peppad. Maskinen levererade i vanlig ordning och lök var ett faktum. Resten av kvällen var det dans för hela slanten, helvete vad vi körde. 
 
En trädsurf var ju givet oxå, det är ett måste när man är på festival. Hittade en 20a och köpte en munk. Hemresan var dock sjukt seg. hemma 06.30 och inte mycket till sällskpa på hemresan.
 
En sjukt bra, rolig och spontan kväll.
 

MC

Nu är det MC dagarna och stan är invaderad av knuttar, kortegen gick genom stan idag och det var sjukt mycket cyklar, mortorcyklar asså!
 
Stan har även besök av Blankaholms stolthet Ögat. Han lovar mig varje år jag fyller år att jag ska få en rundtur med turisttåget, men det uteblir oftast. Även hunken sXe Viktor från sthlm är här med Väderhunkens syrra Tessan. Ett riktigt skönt gäng.
 
Nu blir det spontanresa till Emmaboda för att se bl.a. Maskinen.
 

Tabbe

Enligt bilden till detta inlägg skulle man kunna tro att vi hänger på en risig bakgård till något slumområde. Men vi hänger på ett av vikens finaste berg mitt på gräddhyllan - Tabbe. Helt fantastiskt bra!


Turist dra åt helvete

Jag brukar sällan vara upprörd, men idag blev jag det, på riktigt. Vi var först ut på korpa, vilket innebär JÄVLIGT tidigt. När vi började inta första ön för 15 år sedan så ägde vi alltid hela ön, då var vi dock en mycket starkare styrka. Visste att det skulle bli tufft att hålla ön idag, och mycket riktigt började det droppa in mer och mer folk. 
 
Efter någon timma så stod det barn och fiskade precis där man ska bada och droppen var när en familj la sig i princip i vårt knä, flyttade på våra saker och var allmänt socialt efterblivna. Vi kokade och hade vi inte varit så snälla så hade vi skickat i hela familjen å låtit svanarna ätit upp dom. 
 
Hur pallar folk att ligga i knät på varandra? ge oss lite yta så vi kan köra våra räkor i lugn å ro!
 
Får köra några sköna bilder från en härlig dag istället för att få upp peppen. Det var förutom de efterblivna turisterna en jävligt go dag!
 

Strand

Igår så drog vi en liten spontantripp till strandhotell på Öland. En sjukt fet nattklubb som Kapten Röd skulle lira på. Spelningen var helt ok, Kaptenen var rätt skön och levererade ett gäng bra låtar. Man har sett många konserter och man börjar bli kräsen, denna var ok. Nattklubben efteråt var däremot riktigt jävla bra. Skön musik och bra drag. 
 
05.00 kom vi hem, klippte soluppgången och sedan drog vi till korpa 09.00. Halvtrött kan man ju lugnt säga. Ska träna fotboll nu och senare ikväll blir det ett inlägg om turister. Jag HATAR dom!
 
 
 
 

Grill

De senaste två kvällarna har vi styrt upp kvällsgrill, bortsett från att steka på korpa så är det nog världens skönaste grej. Trevligt sällskap, kvällssol och sjukt gött käk!
 
I måndags var vi på korpa å grillade, en ganska skön tillställning med en hel del turister som cirkulerade. Fint att se solen gå ner över korpa. Igår var vi på Tabbe, västerviks skönaste  hoppberg, dock lite för grunt nu när man nästan är 3 meter lång. Kvällssolen där var magisk och plus i kanten så hörde man hela speedwaymatchen.
 
Så hooka upp ett skönt gäng å ger ut å grilla!
 

Guusågött

Idag kom den, som en jävla bomb! Värmen slog till och den gjorde det rejält. Vet inte om det kändes så för att det varit piss ett bra tag, hur som helst så var det så sjukt jävla varmt, och vi njöt!
 
08.00 ringde klockan, efter en stabil frulle så hämtade jag upp Ugh och Bobbo. Vi intog korpa först av ALLA! Under dagen droppade det in en hel del kändisar såsom väderhunken, hulkenFille, Taket och Wurt!
 
Kunde snabbt konstatera atjag har lite tatueringar jämfört med Taket och sjukt små bröst jämfört med Fille!
 
En helt jävla fantastisk dag. Och angående kriget om första ön så lämnade vi den då det blåste påtok förmycket.
 

Kriget

Om några timmar väntas den tropiska värmen att svepa in över Sverige, Viken och Korpa! Då finns det en stor risk att tyskar, turister, fiskare, kinders med flytvästar eller annat löst folk invaderar korpa och första ön.
 
Alex jobbar och är rätt bitter över det. Och för att försöka locka bort allt folk och göra Alex lite mer bitter så uppstod ett litet krig på lysingsbadets hemsdia på fb. Jag har kram i magen såmycket som jag har skrattat.
 
 

Såatte

Inget korpa, men ändå jävligt gött häng. Tobbe hade rätt i att han skulle dra mot det fina vädret och Viken. Det var gött väder idag, dock så blåste det en hel del, viket innebar att ens frilla inte låg som ett smäck. Får bli hårspray nu när man ska ut å klippa kvällssolen
 
Ändå gött häng med sköna lirare. Hängde vid lilla strömmen och snackade skit, livet är enkelt ibland! Speciellt när man har så sjukt fina vänner!
 
 

Fluga eller slips

Idag skulle man ta en välförtjänt sovmorgon, trodde jag! Men straxt efter 9 så vaknade jag till av att en fluga inte visst vart den skulle sitta på mitt ansikte. Runt ögonen och öronen verkade vara de mest attraktiva områdena. Helvete vad störigt!
 
Vädret ser sådär ut, tror dock att det blir en sväng ut mot vattnet å se om det kan spricka upp. Resten av veckan ser dock lovande ut, och igår fick man jobba på en fin grund inför det stekande vädret som är på g. Riktgit nice dag igår.
 

Väder

Igår var andra gången i mitt liv jag såg på sommarkrysset. Första gången så lirade Abalone Dots och igår skulle självaste väderhunken vara med! Tobbe blev presenterad av Gry som Sveriges egen väderhunk!!
 
Tobbe gled in på grönans scen som en kung, höll ut armarna så alla fans kunde få känna på honom och han fick en go kram av Gry, helvete vad vi mös i soffan.
 
Sedan drog hannågra sköna kommentarer om sommarens väder och Anders Timell la lite snyggt fram att Tobbe även var singel, frågan är hur länge han är singel efter den där succen! 
 
Idag kom han till viken och jag dör av längtan tills jag får träffa hunken! Tobbe utlovade fint väder i viken, och han hade rätt, idag har det stekt på och det verkar som "tyskvärmen" är på g.
 

Skärgården

Det sjuka med Västervik är att man så sjukt sällan drar ut i skärgården. Så idag var det dags. Erika styrde upp en liten skön motorbåt och vi drog ut typ till havs.

 

Sjöfolk som vi är så lämnade vi sjökortet hemma och körde slalom mellan alla grund. Vi hittade en mysig ö där molnen snabbt passerade och det steke på precis så som det ska göra en julidag! Det blev grill, spexande, lite bad och härj. En helt fantastisk dag.

 

 

 


Hårt

Igår fick man äntligne fira någon slags helg efter två arbetsdagar i rad. Kände att jag värt något extra så jag slog på stort med en alkoholfri öl. Det smakade typ gammal fuktig dammråtta. Håller mig nog till de fräscha sommardrinkarna eller återgår till fantan.

 

Raggarna utanför Åhmans tog gårdagen till en ny nivå, ståendes på motorhuven och visa röven, fan vad jag älskar dom! haha.

 

To en bild precis när jag vaknade, ser ju astrött ut så då skull eman ju kunna säga att jag INTE mår som jag förtjänar, jag förtjänar att vara pigg. Men idag ska vi på äventyr, det förtjänar jag!

 

 


Hunkar

Idag har man fått äran att jobba med 3 fräscha HUNKAR. Kan ju knappast bli bättre att få hänga med hunkar och få betalt? 

 

Alex var min chef idag, han var en ganska tuff chef, men ändå välldigt snäll. Jag fick ta fruktstund precis vilken tid jag ville. Alltid skoj att jobba och hänga med han. Alex är grundfräsch och är en given hunk

 

Hagman. Hänger mest vid kassan så att han ska ha utsikt över hela butiken, kankse den mest hunkigaste hunken på jobbet. Alltid med glimten i ögat när man glider förbi och alltid nån rövarhistoria att berätta. Värt att köpa nåt bara för att få en del av han.

 

Lollo. Chef över hela stället, vad det gäller trucken. Börjar bli till åren men fortfarande rätt hunkig. Skulle det finnas stereo i trucken skulle det dunkas en hel del tung musik där. Han är given i Hunkgänget.

 

 


Borka

Yes, som sagt var så var det dags för mitt ny/gamla jobb på Borka. Länge sedan jag stod å jobbade där, eller på min tid där var jag iofs mest säljare och höll till på vägarna. Men idag fick jag hoppa in och det var verkligen skoj. Framförallt jäkligt skönt att göra nåt annat än att bara sitta hemma å glo.
 
Så jag har semester, men vill ändå jobba, det är något som är fel?! Ge mig något vettigt att göra istället.
 
Det var mycket folk i butiken och jag fick en del sålt. För er som behöver lite nya skateprylar så är det sjukt värt att dra till viken och Borka för att shoppa, grymt bra priser! Som ni ser så var det blått på förmiddagen och rött på eftermdidagen som gällde.
 
I morgon ska jag jobba på lager 157 med Alex, ska oxå bli guttiguttgutt.
 

Jay Z

Står på jobbet, mitt nygamla jobb och kränger skateboards, kläder å lite sköna prylar. Rätt gött att jobba lite när vädret suger och man är allmänt uttråkad. Förgyller affären med massa Jay z nu.

 


Pokerface

Ännu en segstartad dag med lyckligt slut. Fattar inte varför det är pissväder på dagen och döfint på kvällen?!?

 

Jag och ödlan drog ett skönt kettelbellspass, berättar dock inte hur det gick för mr.ödlan. Avslutade kvällen med en sommardrink på guldkant och kvällsmat på corner.

 

När jag var som mest rastlös idag så drog jag ut och tog några sköna poseringsbilder. Det är alltid ett skönt tidsfördriv. En skön plats och sen är det bara posera!

 


NEW YORK

Man vaknar upp och man hoppas att man har synfel när man ser de grå molnen. För ibland kan man ju vara så trött så att man inte ser vad det är för väder, sån tur hade man inte idag. 
 
Det kändes som att regnet skulle hålla sig borta, passade på att vädra sängkläderna om jag spenderar många timmar i. La mig på soffan för att vila, vaknar upp och det är spöregn ute.. blir väl att sova utan täcken inatt.
 
Har kollat som en galning på sista minutenresor och det verkar som att jag inte är ensam om det, priserna är sjukt höga och det känns inte värt att betala 7000 för att få sol, eller? så det blir nog att spara dom pengarna och försöka roa sig här hemma och spara pengarna tills i höst och dra en vecka till USA istället, samma pris men mer värt? vem vet snart kankse oslen kommer hit och det känns värt att man inte åkte iväg...
 
Peppar som fan på att åka till USA igen
 

från inget till mycket

Dagen börajde som bekant riktigt jäval uselt, allt var skit och jag trodde inte jag skulle ta mig igenom denna dag, precis alla var tråkiga och hade noll i motivation. Men jägarns så snabbt allt kan vända.
 
Drog mig ner till Alex, han var lika seg som jag texten ovanför. Lämnade han och sin disk och begav mig till stan, där satt två vänner från förr, kompsiar från förr som Latin Kings sjunger. Det blev lite snack om gamla tider och humöret var påväg upp. 
 
Det mesta var ju redan skit så jag tänkte testa sushi, lixom det kunde ju knappast bli värre än vad det var. Positivt överaskad och humöret var påväg upp ännu mer. Fika på Maxi med Alex, Anna och Nina och jag kände stort hopp. Minigolf och fan så glad man var, men tanke på att jag INTE vann så gick humöret ner lite. Då föreslogs kortspel och det älskar jag. Så resten av kvällen blev det n´kort, BONKA, skönt spel och nu känns det som att jag har haft en riktigt fantastiskt bra dag.'
 
Ganksa så enkelt att ändra på massa skit till en massa bra. Jobbig text jag skrev nu, men ändå jävligt läsvärd.
 
Har inga kort fårn idag så visar två gamla bilder som skildrar himmel och helvete
 
 
 
 
 

Precis dötrist

Skulle ha tränat i morse men när klockan ringde 08.30 kunde jag snabbt konstatera att jag hade precis döont i halsen och mitt huvud höll på att sprängas, bara att somna om. Vaknade vid 12 och var fortfarnade sliten. Asså lackar sönder om jag ska bli sjuk.
 
Men Richard räddade min eftermiddag när han komförbi med ett paket linser och gjorde en sjukt smarrig linsgryta. Han älskar mat, precis som jag.
 
Nu ska han dock dra å jobba och jag har myror i röven så jag måste hitta på nåt snarast möljigt. För tillfället har jag sån jävla dålig fantasi och jag känner verkligen att jag måste hitta på något för att inte murkna bort i soffan. Ska bort till Alex en sväng, han är oxå seg men det brukar alltid bli nåt spännande när vi träffas.
 
Hör av er om ni vet nåt fett.
 

Halv 8 hos mig

Idag har det varit en dag i matens tecken. En riktigt great dag med andra ord. Halv 8 hos mig hade premiär för denna sommar. En trerätters, kanske inte så lyxig, men sinnessjukt god.
 
Förrätt: Toast med kantarellstuvning och en avocadosoppa med vegräkor.
 
Huvudrätt: Vitlökskroketter, marinerade sojabiffar och hemmagjord bea.
 
Efterrätt: Vaniljglass med smältchklad och hallon.
 
Efter middagen så blev det givetvis en riktigt jävla paltkoma!
 

Äventyrsgolf

För första gången iår intgog vi äventyrsbanan på lysingsbadet. Det är en slags minigolf fast ganska mycket svårare och betydligt mer tur. Jag lirar hellre minigolf men det kan vara skönt med lite variation.
 
Efter 9 hål ledde Nina efter att ha puttat som ett proffs, dock höll det inte hela vägen fram och jag stod tillslut som segrare och Alex på en 3e och sistaplats. Känns skönt att vara obesegrad på årets golfmatcher iår. 34 och 38 slag i stadsparken och nu denna seger.
 
Kan   dock rekomendera att dra till lysingsbadet och lira nåndag, det är fint som tusan och det blir många skratt med tanke på att banorna är galet lustiga att slå på.
 
 
 
 

Workout of the day

Dagens träningspass blev tillsammans med min klasskamrat från gymnasietiden mr käglan! Käglan myntades då han var proffs på bowling. Till en början gillade han inte smeknamnet, men efter att fått höra det varje dag i 3 års tid fanns det inget val, nu är han för alltid käglan!

 

Dagens pass var sjukt jobbigt.

 

50 squats (benböj)

 

40 situps

 

30 push-ups (armhävningar)

 

20 pull-ups (chins)

 

4 varv på typ 22 minuter

 

 

 


Tatueringar

Visgestivalen är över, jag har sovit länge och är riktigt seg. Det har varit 3 sköna dagar med GREAT folk! Man har sett många sköna lirare och igår intog massa stekare Palle. Frisyrerna var fräcka och låg perfekt, skjortorna var tajta och händerna stekte i takt med musiken! Underbart.

 

Har även sett sjukt många sköna tatueringar oxå. Dock har jag inte fotat någon mer än den jag la upp igår. Tur är väl det! Här kommer lite sköna bilder på mina dudes tatueringar. Tyck vad ni vill men jag gillart

 


XXX

Igår hittade jag en som hade en nästan lika fräck tatuering som mig. Han gjorde för övrigt själ för att ha den i nacken, sinnes så stor han var!


Visfest

Fredag och visfestivalen. Hänger på en Korvfest där det flödar av iphones, pengar, cider och cigg. Hälften är självklart inte mitt men såg fett ut på bild.

 

Tung hiphop rullar på stereon och man känner sig som en cool kille i någon cool film. Tyvärr är man inte någon cool kille i någon cool film. Men har det så sjukt gött ändå.

 

Syns i city

 


Fullt ös

Senaste dygnet har varit fullt ös och nästan medvetslös. Firade in mig på Harrys och briggen, blev ett helt gäng alkoholfria drinkar, rätt sommarfräscht. Det sjöngs och stimmades. Kalas, tårtor, kakor, slottsruien, sahara, ett tomt palle, Corner, Åhmans och sjukt många grattis. Ja vi har hunnit med det mesta.
 
Det var fett i ruinen. Första gången jag var där inne under vis. Skön stämmning, sköna artister och en sinnessjukt bra avslutning med Timbuktu. Enda nackdelen är att jag alltid har myror i brallan och svårt att sitta still. efter 6 timmar på en träbänk så hade jag så ont i röven så att jag knappt kunde gå, men det var det värt.
 
Tackar alla som varit i min närhet senaste dygnet, ni gjorde allt sjukt gött för mig!
 

Dagen innan

Idag är det min sista dag som ett kinder, i morgon blir det ändring på mitt liv och jag ska typ bli vuxen?!? eller så kommer allt vara som vanligt och jag njuter av livet, låter ganska så mycket skönare.
 
I morgon hoppas jag att man får hänga med skönt folk och ha det så jävla GREAT! Ska för första gången gå in på visfestivalen, spännande och hoppas inte att det är långtråkigt att sitta still å glo.
 
Idag blev jag inringd till Lager 157, jag fick jobba med Alex, skönaste arbetskollegan. En unge spydde som en gris och jag fick vika barnkläder hela dagen, helt ok.
 
Nu ska vi inta krogen och vid 12 slaget ska jag supa - not!
 

vegan runners

Idag var det kaharu run. En skön tillställning i stan då halva befolkningen beger sig ut på gatorna för att se när runt 1000 pers springer som dårar. En rolig folkfest och skön grej för dom som gillar att tävla eller motionera.
 
Jag var mäkta imponerad av vinnaren som jag ej kan namnet på, han mördade resten av loppet och gick i mål nästan 2 minuter före sin bror som kom tvåa. En ganska bra bedrift på de 6km som banan var på.
 
Min favorit var ändå vår käre vän Sebastian Elb som man träffar välldigt sällan. Han är bosatt i Malmö och har alltid varit en galning vad det gäller träning. Nuförtiden så löper han en hel del och tävlar för Vegan Runners, ett skönt gäng veganer. Kolla gärna upp deras sida. veganrunners.org
 
Sebbe kom in på dryga 24 minuter och var nog topp 30 av de 1000 startande. Imponerande. 
 
Nästa år är jag med och mtt mål är under 25 minuter. Någon som utmanar mig? 
 

I viken

De flästa städer och gator har sina egna gäng och egna tecken för att visa upp vart man kommer ifrån. Bloods och Crips är väl kanske de mest kända gängen och är från USA. 
 
Här i viken är vill ganska ofarliga jämfört med dessa gäng. Dock så myntades ett skönt tecken i vårt kompisgäng för några år sedan. Jag har sett att det har spridit sig bland stadens ungdomar och det tar vi självklart åt oss lite av äran. 
 
Så är ni stolta över att vara från viken så är det bara att köra på. Man kan göra det själv med sina fingrar eller så gör man det med sin polare!
 
- Din Vik - Min Vik - Västervik -
 

jajjemen

Richard "trippelplumsen" Ström, en av mina finaste vänner gjorde en liten skön "bloggrape" med ett snabbt inlägg, låter givetvis det vara kvar. Han är för övrigt ett proffs på youtube och sköna klipp. Här följer några av hans favoriter! Tidaholms Tony, Bonde söker fru Fredrik eller varför inte dödshoppet!
 
Här har vi en bild på proffset Richard som trots 30 graders värme onte släpper sina svarta jeans! kolla in hans topp 3 lista på youtubeklipp!
 
http://www.youtube.com/watch?v=VGicnjLY-Gs
 
http://www.youtube.com/watch?v=zYtp4D6cbnY
 
http://www.youtube.com/watch?v=z1B06UWztbY
 
 
 

fest

idag hänger jag med vikens fräschaste. vi snackar träning, häng, sommar, och lirar kort. Hoppas ni har en bra kväll. /dj eurodisco.

Pump

Idag tog cribbe med mg ut på ett träningspass, visste att det inte skulle bli någon lek, men han mördade mig! var länge sedan jag var så trött och svettig. Cribbe kör crossfit i Malmö och ligger hästlängder före mig. Dagens pass var uppbyggt på uthållighet och hög puls.
 
5 chins, 10 armhävningar, 10 knäböj och löpa 200 meter. Det var ett varv och när man var klar med det så körde man om och om igen i 20 minuter utan vila, helt sinnessjukt jobbigt.
 
Ett perfekt mördarpass inför en heldag på korpa.
 

Mor & far

Med tanke på att vädret skulle bli sämre till helgen så passade en spontantatuering bra och världens bästa Emil styrde upp det! Tänkte göra "i viken" tecknet och skriva korpa under men hittade ingen bra placering så fick bli dessa två gobitar som är tillägnade mina föräldrar!


Sport

De senaste två dagarna har molnen tagit över och korpa har tråkigt nog fått vila sig från alla snygga räkor. Jag tycker om nästan all sport, hatar att förlora, älskar att vinna! Minigolf är en "sport" som framkallar något slags monster i en, alltid dålig stämmning när man spelar. Psykningar, hån och skadeglädje hela tiden, men ändå så underbart att gå en runda.
 
Premiärrundan var stabil för mig, gick igenom på 38 slag vilket var 5 slag bättre än Alex och hälften av Anna å DMP. Richard kom i mitten nånstans, trotts att han hade tjuvtränat dagen innan.
 
Uteträning blev det en sväng oxå, ett skönt "300" pass och idag är man rätt så stel. Har haft nån vision att jag skulle träna hårt i sommar, det har gått rätt så dåligt. Men det var ruggigt skönt att pumpa ur kroppen lite.
 

före - efter

För några år sedan var jag å Alex söta, snälla och fulla av hud utan bläck, nu är vi iofs fortfarande söta och ganska snälla men det har hänt lite mer med bläcken under huden. 
 
Ganska många tusenlappar senare och ni får tycka vad ni vill, men det viktigaste är att man själv tycker det är snyggt.
 

Viken by night

Viken är inte bara fantastiskt nice att hänga på dagtid när solen steker på, klippa solnedgången på nåt fint ställe slår det mesta oxå. Ett skönt gäng, nåt gott att dricka och en fin plats sen kan man sitta där hur länge som helst.
 
DMP och Anna är i stan å det är så jävla mycket gott snack! 
 
Vi begav oss ut till Gränsö, så sjukt värt. GREAT
 
 
 
 
 

FInbesök

Viken har fått ännu ett finbesök, nu är det Anna och DMP från Malmö som är här och gör viken osäker med halsgaddar och jordgubbssaft!
 
Vädret har stekt på som fan och jag har blivit röd, flagnat och blivit röd igen. Livet är så njutbart och förtillfället så är det så sjukt lätt att älska Viken!
 
Vi hängde på bananön idag och gjorde ett antal räkor!
 

Bildbomb

Tyvärr funkar det inte att lägga upp bilder fårn mobilen längre, hyffsat störande när man är på resande fot. Hur som helst så har jag varit iväg några dagar. Här kommer lite sköna bilder från min utflykt!
 

Spanien

Peace and love var magiskt bra! Ångrade mig direkt att jag inte var där hela festivalen! Hoffmaestro levererade, skrillex mördade och Rihanna var precis så man väntade sig!! Fan så bra det var.
 
06.00 klev jag ur bussen i Sthlm, så sliten som jag var länge sedan jag var. 15.30 vaknade jag och var fortfarande trött!
 
Spanien vann guld, inte som jag ville, men endå välförtjänt!
 
Idag har jag hängt med Fritz och väderhunken Tobbe och snart ska jag å Beo på Grönalund! Bilder från dessa dagar kommer typ i morgon! 

bloglovin