Catfight

Idag gick jag hem tidigare från jobbet. Ingen röst, halsont, feber och hosta. När man har nåt sånthär så känns det som att man inte kan förklara smärtan, men man vet att det finns folk som har det värre.

Hur som helst shoppade jag loss på Apoteket och jag hoppas nu på att bli frisk.

Väl hemma hos morsan var det catfight, lagom skoj när man vill ha knäpp tyst. Tusse som är svanslös och störst vinner alltid. Honey är en lite feg jävel som alltid hoppar på bakifrån. Tack å godnatt


Dödshostan

Efter att ha blivit frisk från min lilla förkylning har något nytt skit hittat till min kropp, nämligen dödshostan.

Varje gång jag hostar smakar det blod i munnen, känns obehagligt och måste ta det lugnt nu.

Skulle kännas rätt trist att åka på nåt skit nu när jag ska iväg. Ge mig styrka!


Stel

Igår var det lördag och innebandycup. Sveriges hetaste lag BK Brunk skulle få slita från 08.30 till 20.00 för att tillslut få lyfta bucklan!

Riktigt skönt gäng och underbart att sopa banan med allt motstånd. Slutspelet såg ut enligt följande: Kvart 3-0 mot Skanska . Semi 5-0 mot korpen kungs. Final 3-0 mot PP.

Natten firades på palle och idag är man sågott som död!

 

 



 


Sommar?

Det känns som att våren närmar sig med stormsteg och snart kikar sommaren fram bakom hörnet. De flesta nyårslöftena om bättre kost och hårdare träning har runnit ut i sanden.

Jag känner likadant, tyvärr. Jag har varken haft tid eller motivation till gymmet då fotboll och andra aktiviteter har tagit över. Snart ska jag iväg och resa oxå så jag har sagt upp mitt tr kort.

Resultatet av detta är att jag har tappat ca 4 kg och på min tunna kropp märks det direkt. Det blev helt enkelt ingen sommarhunk denna sommar. Men ska göra mitt bästa för att komma i form under mina resor och den tiden innan sommaren.

Lite sköna träningsbilder från i vintras för er som fortfarande har peppen! Keep going


24-7

Efter att ha skaffat BB 24-7 är man fast i träsket, det är en ren njutning såfort man får lit etid tillövers och drar igång mobilen. Det verkar ju vara en hel del dötid i huset och det gör att några av deltagarna går varanda på nerverna.

Vad det gäller Marcel så är han rätt skön fast ändå osmidig vad det gäller vad han säger, han står inte riktigt för sina handlingar och jag tycker Hannah äger ut honom! Marcel kommer hålla sig kvar ett bra tag.

Allas våran Hannah dominerar i huset, hon hatar allt och alla och det är rätt ömsesidigt. Jag gillar henne skarpt för när hon är med så händer det saker hela tiden. Vad det gäller henens värderingar så går vi väl inte hand i hand kanske.

Snipan glider med och han försöker vara en liten Gurkan i sitt snack. Han använder FETT lika ofta som sista sekundengänget säger GREAT.

Petronella är en rätt lökig crustpunkare som jag inte ger mycket för.

Nya deltagaren Joe verkar vara rätt chockad och sgäer inte mycket alls, när han väl säger något så hör man ändå inte vad han säger.

Tenny är fortfarande kungen i huset och  han är nog mest sugen av alla och försöker ofta få närkontakt med nån av brudarna.

Camilla är fan sjukt het, den enda i huset som är het. Ganka så skön tjej som tar mindre utrymme än vad jag trodde, dock så har jag svårt att tro att hon skulle göra något med någon i huset.

Jimmy gillar jag inte för fem öre. Igår så snackade han om sin medverkan i bacherlorette och att när han röstades ur fick dom stänga ner programmet för ingen vile titta, vilken pajjas!

Hanna J blev anklagad för att vara man av Marcel, lite knäckande faktist.

Idag kommer Larsa in, håll till godo vad man har väntat.




Bläck under huden

Mitt tatueringssug är enormt, vill fylla armar och ben ännu mer. Skulle kört hela vänster lår i måndags men emil var sjuk så vi fick flytta fram det.

Ibland har man lite beslutsångest över hur mycket tatueringar man ska ha och hur det kommer se ut om några år. Men när man blir äldre så tror jag inte att man bryr sig så mycket om hur man ser ut på kroppen, då finner man ro med en rullator och hänger med andra fullgaddade russin.

Man kan se tillbaka på hur man levde som ung och vad tatueringarna bettyde då. För vi lever i nuet och det är detta som känns relevant nu.

Z tig sig en titt på ett av mina ben idag och kunde konstatera att det är ruggigt fräscht med tatuerade ben.


Semla

Idag är det den klassiska semladagen. Trots kommunens besparingar hade chefen råd att bjuda på semla! Bli ju givetvis semla till frukost, lunch och middag idag.

Min fundering är dock vad denna dagen heter? Fettis-dagen eller fet-tisdagen? Jag kör på det sistnämnda! Spelar dock inte så stor roll, huvudsaken är att man får frossa semlor!


BB

Att uppdatera från mobilen och all text försvinner är lika störigt som det är pepp med BB..

Gårdagens premiär var lika seg som förra årets, man blir lite besviken men vet samtidigt att man kommer bli fast i träsket!

Efter ett avsnitt där deltagarna presenteras lite snabbt är det svårt att få en helhetsbild, man får bara ett förstaintryck, som ibland kan vara väl nog.

Hannah med H fick störst rubriker då hon var kåt, hatar killar som vill mysa och gillar ryska män. Kommer nog ha en liten hatkärlek till henne och hoppas att hon är galen i huset.

Tenny har inte bara snyggast namn, han är även den skönaste i huset. Han kommer glida med rätt länge med sin muppiga charm.

Marcel tror jag en hel del kommer att gilla, jag fick dock ingen bra känsla av honom. Men han borde vara ganska pålitlig med tanke på sitt arbete.

Camilla är modell och kommer få ett gäng svansar efter sig. Hon ser dock lite väl uppstoppad ut med sina botoxläppar.

Sen satt man ju självklart och väntade på Larsa, förgäves då han kommer in senare i veckan. Larsa är vegan straight edge och kommer förmodligen att leva rövare i huset. Larsa är smabo med allas våran Richard Ström och vi har hört så många historier om Larsa så det känns som att man levt med han.

Så vi hyllar Larsa och självklart Richard som förmodligen mest pepp av alla.


Big Brother


Sportlov

Nu har de flesta kidsen sportlov och för första gången på länge så jobbar jag på sportlovet, vilket innebär en hel del dötid. På förmiddagarna har vi lovskola för dom som vill komma ifatt eller behöver lite extra stöd. Denna eftermiddag gick åt till att sudda klotter, sjukt skoj!

Ikväll blir det ett extra inlägg om Big Brother - håll till godo


Bönder på besök

Helgen tillbringade vi i Sthlm, långa nätter, lite sömn, mycket röjj och en hel del skoj. Sthlm levererade ännu en gång. LMFAO var huvuattraktionen och dom levererade! Spelningen var på Annexet, fullpackat och stekhett.

Nu är man sådär lagom sliten och häckar hemma hos Östin och peppar på Big Brother. Snart gör Larsa premiär och det ska bli så fett att följa BB och hans framfart i huset. Mer om det senare.
Nu till lite sköna bilder från helgen.

Smak påt

Nästan vårkänsla idag när solen stekte på och snön började smälta. Är på g till sthlm för en fartfylld helg med bl.a LMFAO.

2 veckors arbete kvar innan jag ska bege mig iväg en sväng. Ska bli fruktansvärt skönt!

Smak påt


Kasta gris

Det finns många Saker man kan göra för att fördriva tid eller ha roligt tillsmmans, en av sakerna är givetvis spel.

Idag hyllar jag det klassiska och underskattade spelet "kasta gris". Ett ganska enkelt spel som framkallar vinnarskalle och många skratt.

Enligt mig är det 60% tur och 40% skicklighet. Att få "dubbel tryne" är ren lycka då man håvar in hela 40 poäng. Lika fint som det är knäckande då man får "bara bacon" och hamnar direkt på 0.

Får man såkallad "grisknorr" då ena grisen står över den andra är man diskad, för enligt regelboken är det omöjligt att få det utan fusk.

Så samla ihop några polare och kör kasta gris, lovar att det blir en sjukt bra kväll. Sedan hör ni av er till mig som är obesegrad i sporten!


Skolmat

Sågott som varje dag kommer skolmaten upp som samtalsämne. Vissa tycker den är ok andra tycker den är äcklig.

Jag har alltid gillat skolmaten, i princip varje dag så gör den så att jag blir mätt. Ett schysst salladsbord, huvudrätt och knäckebröd å mjölk till det. Vissa maträtter inte alltid så goda, men dom går ner och mättar. Jag har ju varit vegetarian i 16 år och den vegetariska maten kanske är bättre än köttmaten?

Det som är sjukt bra nu är att det alltid finns 2 maträtter + vegetarisk mat att välja mellan.

Sverige är för övrigt ett av få länder som har gratis skolmat, så hylla istället för att dissa!

Dock så kan jag tänka mig att majoriteten av skolan käkade vegetariskt idag, för ärtsoppan såg sådär god ut. Tur att det fanns fler valmöjligheter.


Nu blev det kisa

Efter gårdagens miss då jag skulle till kisa men hamnade i virserum så blev det äntligen rätt! Vi drog med jobbet och ca 120 elever mot Östergötlands alperna. En. Sjukt härlig dag då man blir påmind om världens bästa jobb!!

Efter några timmars jobb med att få upp alla nybörjare i liften och sen ner igen så var man ganska mör. Men känslan är härlig att se hur roligt alla har det! Sjukt nice dag!


Kisa?

Kom hem påtok försent inatt och gick upp vid 7 för att jobba lite som snowboardinstruktör. Målet var Kisa men när jag vaknade så var vi i Virserum? Det fick duga.

En solig dag med 40 pers jag aldrig sett förut. Jag fick några åk och fick hjälpa några att lära sig åka.

I morgon bär det av till kisa med mitt vanliga jobb. Kommer bli spännande att försöka lära ett tiotal ungdomar att åka bräda, hetts i backen!!

Nåt man bör tänka på när man åker är att undvika den klassiska "danskglipan" som alla danskar har. Det är både oskönt och ser förjävligt ut. Så ner med mössan och stila dig i backen!


Sthlm by night

Jag tog helg och tänkte kurera mig i helgen. Istället blev det en liten spontantripp till kungliga huvudstaden.

Blev en lugn kväll med Tacos , gaygala och B&J glass. Sjukt nice kväll.

Idag sovmorgon, säga hej till Fritz och sen bil hem med självaste Gammelola! 17 timmar senare är man hemma i Viken igen


Bullbak

Jag är verkligen inte hundraprocentig för tillfället. Halsen känns en spik som legat i saltvatten i 3 år. Mina bihålor är så välfyllda med snor så att det rinner ut genom öronen, nej vars så farligt är det inte men krasslig det är jag.

På jobbet stod det hemkunskap på schemat och bullar botar det mesta, fött att man har ett sånt bra jobb ibland. På eftermiddagen beställde jag mig en macbook pro och nu är jag helt plötsligt frisk! Känns gött!


Internet

Det suger att inte ha internet, men det är fruktansvärt underbart att Tobbe är i viken! Vädret blir genast bättre.

Vi passade på att köra ett hårt träningspass, skönt, skoj och trevligt! Inte lustigt att han kallas hunken! Hoppas på mer sköna häng denna vecka.


Inget vettigt

Har inget vettigt att skriva förutom att det är lördag och det är ju sjukt vettigt. Sovmorgon, god mat och trevligt sällskap.

Är sjukt tatueringssugen och det ska åtgärdas om två veckor. Ska bli sweet.


Fågelskrämma

För tillfället har jag inte tillgång till internet så jag testar att köra från mobilen för att någon update varjefall.

Idag på jobbet så var det kaos med fåglar som flög in i rutorna. Det började med att en flock fåglar stormade och 9 fick ge vika och dog. Efter det fick alla som kunde stå och vinka i rutorna så att fåglarna ändrade kurs, ett 50 tal kunde vi rädda. Nu har vi satt upp färgade papper så att dom föehoppningsvis ser att man inte ska föyga där. Hoppas att dom klarar helgen. Klara helgen tänker jag varjefall göra - smak påt


bloglovin