Mamma

Idag är det mors dag, typ världens finaste dag. Såklart var jag ute i sista sekunden för att köpa någon present, blomsterlandet fick bli räddaren i nöden. Oavsett vad hon hade fått hade hon blivit glad, men hon tyckte blomman var jättefin.

Köpte även en selfiepinne som jag invigde, rätt nice.

Grattis mamma.





Balen

Årets bal blev en blöt historia. Stadsparken var fylld med paraplyn och det var näst intill festivalkänsla med all lera.

Vi intog Alex å Ninas lägenhet för att ha första parkett till kortegen, just då var det uppehåll å jag tror å hoppas att de fick en fantastisk kväll på slottet.






Växjö

För tredje gången på kort tid åkte vi till Växjö och för tredje gången åkte vi på stryk, 2-0 i baken. Suf star hade ett gäng snuskigt bra spelare, asså helt sinnessjukt bra. Matchen i sig var ganska jämn, men vi fick inte in den dör bolluslingen. 

Tung hemresa, men nu är det helg!







Korpen

Idag hade världens skönaste liga premiär, korpen. Uppvärmningen bestod att stenhårda skott, lite skitsnack och en å annan klassisk töjning.

Vi bjöds på en tuff kamp med många snygga mål, krampkänningar och hårda tacklingar, precis så som korpen ska vara. 

En skön kväll nere vid mygghålan.







Skapande skola

Idag gjorde vi en jäkligt rolig grej på jobbet, något som alla nior i hela kommunen har gjort nu. Vi hade besök av en designer, en jävligt grym sådan. Hon började med en föreläsning om sin karriär, där det bland annat visade sig att Mick Jagger samlar på hennes prylar!!! Hon gör typ keramiksaker, jävligt coola sånna oxå. Sen fick vi blanda massa gips och göra en form, som vi senare ska göra muggar av. Jag misslyckades såklart, men alla andra gjorde svinfina.









Gåva

I fredags fick jag ett mystiskt paket på posten, sänt till dj Steve. Ett fint brev och ett linne låg i. Ett fan någonstans ute i Sverige ville att jag skulle vara fin i sommar, så jävla vackert!

Tack RickePunk för linnet!





Stek

Vilken dag det blev igår! Ett skönt gympass följdes upp av stek på korpa. Kortspel, skitsnack och skönt häng. Det ryktades om bad, men killarna erbjöd 10kr?!?!? Var för att jag skulle hoppa i, så premiären fick vänta.

Så jävla skönt att få lite sol på sig efter 8 månaders totalt mörker. Blev lite häng på stan med glass å falafel.

Kvällen avslutades med grill hos Beo, riktigt jävla gott.







Kostym

Snart är det dags för avslutning och jag har länge varit sugen på kostym. Vid bröllop å lite finare tillställningar har jag alltid lånat ihop, men nu är det dags för eget. Jag drog ner till Carl Otto så fick han styla mig. Den ska sys in lite här å där sen kommer den sitta som ett smäck. Självklart så var den dyraste snyggast, men rik student som man är så är det bara håva upp stora plånboken.





Plugg?

Neh blev inget plugg igårkväll heller. Micke bjöd ut mig på en promenad och glass i hamnen, premiär oxå. Riktigt jävla god glass.

Vi drog hem till Chille en sväng å bara tog det launa.

Sent in på kvällen blev det bakning till fredagsfikat, något som skulle visa sig bli en succé.

En skön kväll utan plugg.




Plugg

Skulle ha pluggat idag, blev stan istället och en sväng ut till bjöcke. Skönt häng i fint väder. Blir att ta tag i plugget nu ikväll istället, om inget annat händer 






Gymtime

Gårdagen var så sjukt tråkig så att jag fick finna glädje på Västervik köp å sälj, världens roligaste sida.

Idag har jag träffat nya sjuorna, dom är sååååå små. 

Blev ett skönt ryggpass med Bytyqi efter jobbet, gött snack lixom.





Torget

Igår var det snabba ryck. Efter Skansen och smultronstället så var det raka spåret ner på stan. Tjustbygdens sparbank hade slagit på stort med en heldag fylld av aktiviter som senare skulle avslutas med röj på torget. David Lindgren, Molly Sandén, Catfight å dj Steve, vilken lineup.

Det var en sjukt rolig spelning och jag hoppas jag kan få tag på lite bilder. Roligast av allt var nog att det kom fram massa kids å ville ta bilder, skön känsla.






Jiho

Dra mig baklänges. Lördagskvällen blev mysigt häng å middag. Igår så stekte solen på och vi hängde runt på Skansen å kolade in massa sköna djur. Lustigt men sant så var ekorrarna det roligaste. Som köm fram, klättrade på armar å ben å var så jävla sköna. På hemvägen stannade vi i Söderköping och invigde smultronstället.











Sthlm

Efter gårdagens tredje raka seger med VFF så drog jag å Beo ut på äventyr. Middag på Max i Nkpg sen vidare till Sthlm. Vi bor på melody Hotell som ligger precis bredvid gröna Lund å ABBA museet.

Idag har vi käkat hotellfrukost och shoppat loss. Riktigt härlig dag.














Kniven

Igår fick jag fortsätta på min kniv, jag har inte kommit så långt med tanke på att jag inte jobbar varje onsdag. Några av eleverna börjar bli klara och dom äe så sjukt fina.

Jag limmade ihop alla delar igår, så nu ska jag börja med formen.






Lördag

På lördag är det heldag på torget. Massa sköna grejer som händer plus massa musik. Jag ska lira tillsammans med Molly Sanden och David  Lindgren.

Ses på lördag!






Rökmaskin

Igår var det fullt hus på Sahara, sjukt bra drag. Kontrollen till rökmaskinen funkar inte så det är allt eller inget, igpr blev det allt.

Jävligt rolig kväll med bra respons.




Öland

Idag har vi varit på Öland, dock inte djurparken. Vi skulle möta runsten, å det var visst på norra Öland. En härlig dag med ett härligt lag. 3 pinnar och Jacke drog ett äkta hattrick, rätt skönt.

Vi hade även bra stöd på läktaren av Beo å hennes familj. Jävla gött med ännu en seger. Det firades med några sköna bilder på ett rapsfält






Tjena

Fan solen skiner å det är helg, vad mer kan man begära? Eller jo, lite varmare hade man kunnat begära. Kör shortspermiär idag, det såg ju ut att vara döskönt, men var ju svinkallt! Smak på lixom!




Övernattning

Igår förvandlades gympasalen till ett hotell, övernattning med klassen stod på schemat.

Tacobuffé invigde en fantastiskt trevlig kväll. Vi åt tills vi sprack sen var det allmänt skönt häng på schemat. Båda spelade kubb, några lirade basket å Sverige - Kanada visades även i ett klassrum. 

Senare på kvällen intog vi gympasalen och förvandlade den till ett megastort sovrum. Godis, chips å läsk som i vanliga fall är förbjudet på skolan var visst tillåtet ikväll, Hemköp måste slagit rekord.

Filmmys sent kn på natten, vissa sov, andra snackade å spelade kort. Blev visst en del bus oxå, som jag som tur var missade när jag äntligen lyckades somna.

3 timmars sömn blev det för min del, några sov inte alls. Men att vara lite trött idag är lätt värt för en sån fantastisk kväll.

















Veckans elva

Veckans elva ser riktigt fräsch ut. Match på lördag igen, bara att kriga på!




Tenta

Trött, sliten och tentavecka. Det är bara att kriga på! Ikväll ska vi sova över på skolan med en klass med nior, ska bli skoj, förmodligen inte såmycket sömn.




Krigare

Jag ligger i sängen och har ont precis överallt. Jag är uppe i varv och kommer förmodligen att ha svårt med att somna. Men allt detta är det lätt värt efter kvällens krigarseger mot Ängö.

Stundtals hade vi det jobbigt, men tillslut redde vi ut det och tog tre sjukt viktiga poäng. Så jävla gött!! 




Boooom BOOOM

Vilken fullspäckad lördag det blev. Massa sköna grejer och allt började med en sovmorgon. Ett skönt gympass, häng med Alex, fotboll i tuna, bengaler, galna domare, galna spelare, galen publik, snabbesök i stallet, halolir, gladiatorerna och i säng ganska tidigt. Skön lördag.








David Beckham

Idag fyller David Beckham 40 år! Beckham har varit en förebild inom fotbollen och inte nog med att han var grym på fotboll, han var och är så sinnessjukt Hunkig, enligt mig är han en av världens hetaste killar!

Detta firades med att köpa 3 par av hans kalsonger, i hopp om att bli lika fräsch som han.






Demo

1a maj, arbetarnas dag. Trots regn så marcherade vi genom stan för att visa att arbetarnas dag fortfarande lever. Rätt sjukt att inte fler visar sitt stöd, eller vill ni att nedskärningar ska fortsätta? Vill ni att våra barn å ungdomar inte ska ha en bra och trygg skola? Vill ni inte att de gamla ska ha det bra? Vill ni skära ner inom sjukvården? Antar att ni inte vill det, därför är det viktigt att visa det!





Auktion

Fan, har glömt att skriva att jag å Ekberg var på auktion i söndags! Första gången i mitt liv, absolut inte sista! Fan vilken skön stämning det var och riktigt hetsigt. Ekberg ropade hem en riktigt din hoj för 300 spänn!





bloglovin