Veckans elva

Idag hade veckans elva premiär i Västervikstidningen. Jag tog visst plats i den å det är ju fett. Dock som yttermittfält när jag lirar back? Men skön grej ändå.




Show

Ikväll var det äntligen dags. Showen med stort S! 650 sålda biljetter och ett häng sjukt taggade dansare.

Hela showen var grym och det var jävligt fett att spela. Lirade 30 minuters intro, 20 minuters paus och 3 låtar i dansnummer. Avslutade kvällen med 20 minuters riktigt dunka dunka oxå.

The house levererade! 




The house

I morgon är det årets fetaste dansshow i stan. The house har tränat sjukt långe för att få ihop denna tillställning. För att det ska bli lite extra fett så levererar jag musiken och jag är sjukt taggad.

Idag har det varit genrep och jag är minst sagt imponerad över alla dansare. Med det coola ljuset och bra ljudet kommer det bli en show utan dess like.

Biljetterna är slutsålda och det kommer koka i sporthallen i morgon.






Söndag

Denna söndag har varit lika rolig som denna keps är snygg!




Fotboll å Metze

Vår gamla lagkamrat Andreas har bytt klubb och testar iår div 2 fotboll i Vimmerby, igår var vi och hejade på honom, tyvärr lyckades inte våra röster med att bära fram Vimmerby då dom förlorade med 1-0. Tung start på säsongen. 

På kvällen blev det klassisk Metze på Sahara, sjukt gott i vanlig ordning. 

Idag är set sista dagen på semestern, trist men sant. 







Motocross

Hängde en sväng med farsan idag. Han ville kolla på motocross som är en av hans stora intressen, efter speedway. 

Riktigt stekigt väder vid crossbanan. Jag var väl kanske inte lika imponerad som farsan, men ändå jävligt skönt häng.





Brandmän

Att brandmän är hunkar är ungen myt, västerviks två nya brandmän är mer än hunkiga! Jimmy å frippe är redo att släcka bränder i sommar.

Kommer förhoppningsvis en kalender med bara överkroppar. Idag stod dom på torget och svarade på folkets frågor.






Medelhavet

Snålblåst å rätt kyligt i luften idag. Men när man kom till huset och hittade lä baksidan så var det som att man hade hittat till Medelhavet.

Stek som fan och skön musik ur högtalarna, ja ledighet när det är som bäst.

En helt fantastisk dag i solen. Och längtar ännu mer tills det är premiär för poolen.









Morgonpump

Jag är inte direkt känd för att vara morgonpigg. Men det är jäkligt skönt att komma upp skapligt och att träna gör så att man blir pigg.

I morse var vi på gymmet vid 10. Jag gjorde inte Mutt bästa pass, men det var ändå jäkligt skönt!




Roadtrip

Jag har semester och min tanke var att jag skulle hänga i trysil och åka snowboard just nu. Min önskan gick i kras då ingen ville följa med. Som plåster på såren så bestämde vi oss för att åka på äventyr idag. Väskan packad för minst en övernattning.

Vid avfärd var resan ganska oplanerad men vi tankade bilen full och begav oss iväg. Lisseberg var stängt så vi drog norrut. Stockholm var målet.

Påvägen ville Englund köpa lite golfgrejer så vi stannade vid en golfbutik precis utanför Norrköping. Fördighandlade och redo för att fortsätta äventyret så hände det som typ är omöjligt. På något sätt så lyckades Albin låsa in bilnycklarna i bilen?!?! 

En "chef" var snabbt på lats och skulle hjälpa oss, efter att ha försökt med en ståltråd i 45 minuter och 82738383 gånger sagt att den är för vek så gav han upp, och där stod vi själva helt handlingsförlamade.

Några dumma förslag kom upp men efter att vi liftat in till centrum och ett gäng timmar senare hade vi fått upp en reservnyckel. Det blev lite shopping i Nkpg och nu är vi på g hem? 

Vi var inte helt överens om fortsättningen på resan, men vi är rätt nöjda med dagen och det var ett gäng sjuka upplevelser.











Slappt

Fotboll, pizza, skitgubbe, ja mycket mer än så behöver man inte för att en kväll ska bli riktigt jävla skoj. 

Vi testade även kvällssolen en snabbis. Viken börjar leverera på riktigt!




Händelöp igen

Även idag blev det häng på Händelöp, dock inte lika mysigt som igår. 5 killar var av 4 bakis med dåliga magar. Jävligt skönt häng med mycket skratt och många rövarhistorier.

400 spänn erbjuds för att bada, ingen antog vadet. Hoppas att nästa vecka blir lika fin.










Utegym

Lite sega efter matchen i fredags, men ändå sugna på att träna lite. Jag å Beria drog till lysingsbadet å körde ett snabbpass på utegymmet.

Blev en liten tävling där vi körde fyra stationer, fem varv.

5 pullups
15 lutande situps 
5 dips
5 toe to bar

Jag fick 9.30 och maskinen Berka 8.47. Riktigt skönt och intensivt pass.





Händelöp

Strålande sol och frukost vid havet, en perfekt start på påskafton. Nu är våren här på riktigt och det är helt sjukt skönt väder.








Seriepremiär

Efter en lång försäsong var det äntligen dags för seriepremiär. Ett av favoritlagen tinernabben på bortaplan. Ett sjukt taggat Vff gick in och gjorde sin bästa halvlek på länge och ledinig med 3-0 i paus. Andra var inte lika bra men blev en stabil seger med 4-2. Målskyttar blev ocke 2, Hjalmar och Albin.

Riktgt skönt med seger i premiären!







Påsklov

Idag har det varit en Såndär fantastisk dag på jobbet. Alla man mött har varit på bra humör, lektionerna har varit riktigt bra, jag har haft föreläsning om mina val i livet som drogfri, vi har fått äta tårta och sen blev det påsklov, helt fantastiskt!

Jag är så glad så att jag skulle kunna tänka mig att städa, å det tillhör inte vanligheterna.




Nya skor

För två år sedna ficade Möller skor, förra året levererade Abbe ett par sjukt skön adidas F50 och iår så har jag faktist köpt ett par egna, blev samma modell som förra året för att dom var så sinnessjukt sköna! 






Orientering

Idag har vi orienterat , en jäkligt underskattad sport. Sjukt härligt att vara ute i skogen sen rätt spännande att försöka hitta kontrollerna.

En härlig stund i skogen .







Metze

Äntligen är Beo hemma.
Det firade vi, tillsammans med Elias å Martina med att käka på Sahara. Metze i vanlig ordning! 






Fixa å dona

Söndag och storstädning. Beo kommer hem idag så tänkte att det skulle vara lite extra fint.

Har dammsugat under soffan för första gången på år, dammat, torkat å ja typ allt. Nu gäller det att hålla ordning på detta oxå. Har även fixat lite extra så att det blir extra mysigt här hemma.







Heldag

Idag har det varit en heldag med skönt häng. Bra pump på gymmet, god mat på fabriken, fika i solen, tipp, skitgubbe, pizza och soffhäng.










Medina

Mejeriet, hiphopfabriken och medina levererade ikväll. Jag fick hoppa in som lite scenvakt ikväll, för när 600 ungdomar ska röja till medina blir det tryck påt.
 
Världsfest på mejeriet drar alltid fullt hus och det var verkligen sånt jäkla drag ikväll. Mat från olika länder, musik, dans och en fet avslutning med medina.
 
Det var en sjukt bra spelning och kidsen var helt tokigt peppade. Mejeriet levererade ikväll. Många frågade varför inte jag spelade, hade varit så sjukt fett, men lovar att det blir en annan gång, då ska vi få taket att lyfta! 
 






Fredag!

Gött med fredag. En bra dag på jobbet som kommer avrundas med match mot Tjust och sen medina. 

Träffade på Buddy, världens skönaste thailändare, han ska oxå uppträda ikväll och han är grym.

Har svept en falafelrulle nu och chillar på soffan hos Linus nu innan matchen.






Pump

Har haft så sjukt dålig motivation de senaste dagarna, vad det gäller pumpet. Har hellre gått hem å lagt mig istället för att träna, vilket känns piss.

Men det handlar mest om att jag inte har haft någon att träna med och att träna själv suger getröv! Många av dom som jag tränat med innan är arbetslösa och tränar tidigare på dagen. Så detta är en liten kontaktannons till alla på TR, helat mina polare, få upp min motivation å träna med mig!




Skolmaten

För några veckor sedan startade jag ett litet projekt om att gå upp i vikt. Jag skulle följa ett kostschema till punkt och pricka. Det var ganska jobbigt men jag kämpade på, dock så upptäckte jag rött snabbt att det sprack för min lunch var 8 av 10 gånger helt bedrövlig. 

Nu är inte mitt kostschema livsviktigt men jag tänker på alla ungdomar som äter i skolan, och vissa av dom som kanske har skolmaten som sitt enda mål mat om dagen. Många går in i matsalen, tittar på maten och sen går ut därifrån för att det ser äckligt ut, nu är inte alltid maten äcklig för att den just ser äcklig ut, men för många ungdomar så är det viktigt att den ser tilltalande ut.

Istället för skolmaten så köper man godis och energidryck och jag det är inte lustigt att eleverna är trötta, har ont i huvudet och ibland stimmar upp sig.

Skolmaten är ett stort problem som måste tas upp! Den vegetariska maten som jag äter är ubder all kritik. Ofta, som idag är det en gegga med pasta och några få grönsaker i. Eller så är fet en grantäng med potatis och kanske morötter i, inget till?!? Det är ett stort jävla skämt!

Skolmaten måste bli bättre!




Lite slaskåkning

Nu är jag gubbe på riktigt, då behöver man inte vara grym på något utan det räcker med att glida omkring bara, rätt skön känsla. så här kommer ett lite snabba klipp från två åk i Sälen för nån vecka sedan. felix filmade å klppte ihop det, tack som fan.
 

Schysst lya

Grabbarna grus har hyrt ett hus nu och ska ha det över sommaren. Tror att det kan bli en hel del häng där i sommar med både jacuzzi och pool utomhus.










Saunan

Igår var det minnesmatch för vår gamla målvakt. Gamla Vff mot nya. Det var mycket folk och en ganska underhållande match. Vi vann med 6-2 och det samlades in över 21 000kr till en stiftelse.

Efteråt hade vi lagfest i saunan, riktigt jävla skönt! Det var lättklätt, pizza och bad i kalla havet.

Spelning på Sahara oxå, kan meddela att jag är hyfsat trött idag! Men det har varit en sån sjukt bra helg!









De vet du

Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera, har fan haft fullt upp. Mycket träning, planering och igår spelning innan de vet du.

Var inte helt packat som jag hade hoppats på men det var helt ok. Första spelningen som Sahara anordnar och en fredag i viken är alltid en chansning.

Jag spelade med Malin som inte har spelat så länge, hon skötte sig grymt bra! 

Anna och Henke spelade och och dom levererade i vanlig ordning. Men den som levererade mest var chille, inte bara för att han bjöd Tony på fest utan för att han å De Vet Du blev så sjukt tajta polare! 










De vet du

I morgon är det daga för stort partaj på Sahara. De vet du kommer hit och det kommer bli galet bra.

Förra året spelade jag innan dom och det var sjukt pepp! I morgon är vi ett gäng sköna djs som levererar musiken.

Kommer bli en grym kväll.




Skate

En gång i tiden var jag med och startade upp 0490 Skate med en av mina nästa vänner Mathias och ett gäng andra dudes. Efter mycket om och men fick vi äntligen en schysst skatehall. Under många år så har det flutit på men nu är det slut, skattekonsulter ska stångas.

Känns jävligt trist, men detta är början på en ny våg. Jag vägrar att se att denna kommun ska gå under för ungdomarna, jag vill att folk ska trivas här och ha vettiga saker att göra på sin fritid. Så nu ska vi fan ta tag i det här på riktigt.




bloglovin