Linssoppa

Blev en ganksa så lugn kväll hemma. Men jag blev sjukt hungrig så en sen middag plus matlåda blev ett måste. Favoritaffären Willys besöktes och det inhandels diverse produkter som saknades hemma.
 
Linssoppa är sjukt gott och välldigt enkelt att göra. Strimla några morötter, hacka lök, fräs det i olja och curry. Häll på 3dl linser och 1,5l vatten med buljong. Koka upp och sen är det bara att hugga in. Bröd är gott att ha till, man kan baka medans det kokar, eller så är man smart som mig och handlar bröd så man slipper baka.
 
Lyssna gärna på lite skön musik så man kommer i form. 
 
Sen straxt innan 23.00 är det bara att hugga in å börja käka, kan rekomendera att INTE titta på Fråga Olle samtidigt.
 

Äta

Är inne i en fast där jag försöker gå upp lite i vikt, vilket innebär att man måste äta som en häst. Att äta mycket tycker många är lätt, men nu menar jag inte äta mycket 2 gånger om dagen, utan nu menar jag äta mycket typ 7-9 gånger om dagen.
 
Det är svårt att variera sig och det är inte så nice att äta när man inte är hungrig.
 
Jag har precis käkat vegpytt med ägg och funderar på att göra linssoppa att ta med mig som matlåda till jobbet i morgon.
 
Nu blir det att dö soffan, var länge sedan jag gjorde det. men känner jag mig rätt så kommer jag försöka hitta på något om 30 minuter för jag blir för rastlös.
 
I morgon kan det bli pizza, men orkar jag ska jag göra en fräsch sallad å en grymt god qournfärs med pasta.
 
 
 

Stek

Idag har det varit årets varmaste dag, riktigt jävla skönt väder! Hade turen att få gå på en långpromenad med en elev och sedan under eftermiddagen njuta lite på skolgården.

Man mår bra och blir glad när solen skiner. Det enda som var synd med denna dag var att man inte tillbringade den på ett berg med en bräda!

Mer sol och mer pepp!


Näringsrikt?

Hungrig som en flodhäst gick jag till matsalen idag, man kanske inte ska ha så höga förväntningar på skolmaten men man hoppas ju alltid att det ska vara nåt gott.

Jag mina mungipor ändrade direkt position när jag såg maten. Potatisgratäng med morötter i. Jag frågade vad det var till, men det var inget som fattades.

Jag blir så jävla trött på dålig skolmat! Ungdomar som håller på att växa och det är så sjukt viktigt med näringsrik mat, så serveras detta. Vilket jävla skämt!!! Västerviks kommun, kanske dags att börja tänka över vad vi gör med ungdomarna, vår framtid!

Bättre mat skulle ge lugnare skolor, bättre resultat och betydligt mindre energisricka å godisätande!


Att förlora

Jag HATAR att förlora, det spelar ingen roll i vad jag förlorar, jag bara hatar det! Kortspel, fia med knuff, fotboll, innebandy eller tvspel, allt suger att förlora i. Ikväll var det dags att förlora i bowling.

Jag började med korpbowling för 3 år sedan, det gick riktigt bra och jag hade ett fint snitt. Andra året gick sämre, inget funkade och jag blev mer å mer knäckt för varje match som gick. Så mitt i säsongen så kastade jag in handduken och gav upp, yes jag gav upp! Min bowlingpolare fick hitta en ersättare.

Iår så är jag lite reserv om det behövs, och idag fick jag göra comeback. Det gick åt skogen. Det var inte helt å hållet mitt fel, som tur var! Men vi förlorade och det suger.

Älskar att vinna - hatar att förlora

 

 

 

 

 

 

 

 


Bowling

Har dumpat styrekträningen i 2 dagar och sovit istället, rätt gött. I morgon är det dock dags igen. Ikväll ska jag göra comeback i korpbowlingen för 3e gången på 2 år. Ska leta fram "nasty" som jag fick av Glenna. Hoppas att jag leverar ikväll.
 

Fotsvett

Såhär under vinterhalvåret så har man oftast varma skor på sig, sen går man hela dagen i dom och när man kommer hem så fylla lägenheten av en unken doft.

Jag får så sjukt varma fötter!! Har inte hittat någon sko eller toffla jag trivs med som man kan ha inomhus, ge mig gärna förslag!

Som jag har det nu är ohållbart.


Hästkött

Breaking news! Det är hästkött i Ikeas köttbullar! Att man inte vet vad man äter kan jag förstå är lite obehagligt, men vad förväntar man sig när man köper kött på ett ställe för 20 spänn? Klart att det är något skumt, eller från någon billig djurindustri där djuren behandlas dåligt så att priserna ska kunna pressas.

Välkomna till köttindustrin och verkligheten. Jag är glad att jag är vegetarian och vet jag jag äter.


Körv

Har varit en rätt nice söndag, stabil frukost, pump på actic, dj i studion, fotboll på Ludde å nu avslutar vi med korv mä brö!

Simon å Alex kom på besök å korv var ett givet val till middag. Blir lite NHL 13 och hoppas att jag får några timmars sömn inatt. En riktigt skön dag.


Söndagsfrukost

Blev lite senare än vad jag hade tänkt mig, kom i säng 06.00 efter en riktigt skoj kväll.

Borde ha sovit betydligt längre, men det väntar söndagsgym och innan det en stabil frukost. Havregrynsgröt, 2 mackor, ägg och en shake


Utgång

Det var tre veckor sedan jag var ute på korgen å rörde på höfterna. Efter en skön träningsmatch och pepp med grabbarna i omklädnignsrummet så är jag ruggigt sugen på att ut å röjja lite!
 
Helgen innan löning känns kanske sådär, men jag tror att det kan bli rätt gött. 
 
Denna personen är den svettigaste jag sett på ett dansgolv, snäppet värre än Victor Palm!
 

Frontpiece

Igår gled jag in på Electric ink för att kolla läget, jag gör det några gånger i vecka å byter lite ord med tatuerarna där. Blir alltid lika sugen på att gadda mig när jag går in där. 
 
Dagen till ära så låg Wille på bänken och blev gaddad av Emil. Han körde konturer till en frontpiece. Och det gjorde visst inte så ont?!? hehe.
 

Positivt

Det har blivit allt vanligare att ta fram motorsågen å såga andra eller använda sig av en ironisk jargong. Något som jag säkert oxå gör ibland. Istället för att peppa varandra så säger man något roligt på andras bekostnad, ett rätt märkligt sätt att bete sig, när man vet att man mår så mycket bättre av att höra bra saker.
 
Å får man ett hugg så går man ofta i försvar och använder sig av samma metod tillbaka, rätt korkat. Det är ju ingen som vinner på det. Vissa människor klarar av att höra sånt å bryr sig inte så mycket, andra tar illa vid sig och kanske tillochmed blir ledsna.
 
Så nu har jag bestämt mig att bara säga positiva saker å försöka boosta istället för att sänka, hoppas att det smittar av sig på omgivningen. Så lägg ner en extra tanke och säg något som gör en glad! Ta hand om varandra.

Nu är det helg, å det gör de flesta glada - smak påt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Övningsköra

Äntligen är det dags för Alex att ta körkort. Han har anlitat Ödlan till att mjukstarta lite innan det är dags för intensivkurs. Jag var mest med som åskådare och fotograf om något spännande skulle hända, å visst hände det spännande saker. Efter några klassiska motorstopp vid dragläge så blev det gas på kärran. Ritkigt stabil körning, lugn och tryggt. 
 
Vad vare då för spännande saker? jo ett stort snöklot mitt i vägen som Ödlan fick kasta bort, pissepaus och sen mötte vi Mr.bean. Det blev även lite genomgång av motorhuven och Ödlan visade oss hur en riktigt fransman ser ut på insidan.
 
Om ett gäng månader räknar jag med att Alex bränner gummi utanför Åhmans.
 

Grammis

Igår var det den årliga Grammisgalan i Sverige, en hel del musikpriser delades ut. Känns osm jag varit utomlands i ett år, för det var en hel del lustiga artister som fick priserna. Årets låt gick till Stiftelsen med "vart jag än går" helt ärligt, jag blir förbannad. Är det svenska folket eller en jury som bestämt detta? jag ger upp.
 
Nu ska vi ut å övningsköra med Alex, får se om vi överlerver detta.
 
 

BK BRUNK

Ikväll lirade vi kvartsfinal med BK BRUNK, en jäkligt svängig och rolig match som stod och vägde hela tiden. The germans hade toppat med lite hockeykillar, bl.a. Mitman som har gjort ett gäng elisteriematcher för Djurgården, dock i hockey. 
 
Hur osm helst så ledde vi med 6-5 med 20 sekunder kvar, ja ni som såg VIK mot Vita Hästen vet vad som hände! Idag var det vår tur, eller otur, på 20 sekunder kunde dom både kvittera och avgöra matchen, helt jävla sjukt, just nu hatar jag allt. Vetifan hur jag ska somna för jag kokar av ilska.
 
Älskar att vinna - Hatar att förlora
 
 

Sportlov?

Varje gång man kikar in på fb eller instagram så har det kommit upp nya härliga bilder på folk som åker skidor eller snowboard, eller så är man hemma å har det gött bara.

En annan jobbar å sliter och idag var det rengöring av väggar på schemat, kanske det tråkigaste man kan göra! Men nu är det fint och hoppas att det kan vara så ett tag oxå.

Jag såg att det var sol i Åre idag, inte alls avis!


Alla hjärtans dag i efterskott

Idag så kom ett silvrigt brev med posten. Antog att det inte var någon räkning så öppnade det med spänning. Tillsammans med några fina ord så lå en gott doftande dollarsedel.

Ingen avsändare, men jag anar vem son har skickat det till mig. Detta brev gjorde min dag!!! Skulle sjukt gärna vilja vara i USA nu!


Snabblunch

På en timma skulle jag cykla från jobbet till Willys för att handla, sen hem å laga maten. En ganska enkel match på förhand. Väl på Willys blev det en tuffare match då pensionärer och ledigt folk skulle passa på att storhandla.

Nu är det 17 minuter kvar och jag har kämpat hårt för att hinna, blir att slänga i sig maten nu och sedan skynda till jobbet, tror att jag klarar det!


Åhmans

Efter en riktigt fin måndag med både styrekträning och DJ så lunkade jag hemåt i duggregn. Lite lätt gamnacke och blicken rakt ner i marken för att slippa få skiten från himlen i ansiktet. På håll såg jag ett ljus, en stor fin sylt som lös upp det mörka området kring Hallströmsgatan. ÅHMANS!
 
Fan så länge sedan jag tog en Åhmans, men idag var det dags. Man önskar alltid att Wogga jobbar, tyvärr hade jag inte sån flyt idag. Fast sjukt egentloigen med tanke på att han jobbar 90% av tiden då Åhmans har öppet. Trots att inte Wogga jobbade fick jag en hälten av varje och jag kunde med ett leende å läpparna fortsätta moin promenad hem. Fan så gött!
 
Tyvärr försvann bilden på min svingoda hälften av varje. Det mest klassika man kan köpa på Åhamns är dock en hälften med en halv wäk. Så just därför bjuder jag från en dubbel wäk(a) från korpa!
 
 
 

Sportlov

Idag började sportlovet, dock inte för mig. Vi har haft lite lovskola för några elever som behövde komma ifatt med lite arbeten, riktigt vettigt istället för att känna någon stress bör skolan börjar sen.

På lunchen som blev lite längre än vanligt passade jag på att träna på jobbets gym, det finns lite maskiner som är köpta från atlet och sen två lösa skivstänger och några hantlar. Funkar helt ok.

Blev ett benpass för att nu i eftermiddag pumpa ut brösten på actic.

Går se om det blir lunchtränin fler dagar denna vecka.


Sent

Jag har fått en märklig vana, nämligen att laga mat jäkligt sent. Ibland är jg inte klar förens 11. Nu har jag precis ätit en riktigt smarrig söndagsmiddag!

Kom på att jag borde tagit bild på maten, för den såg sjukt god ut, och smakade riktigt fint!

Ris, currysås, sojakött och en mustig sallad med kikärtor och kedneybönor.

Såhär ser det ut nu.


Musik

Musik är en del av mångas liv, likaså för mig. Hemma, på jobbet, på gymmet å i studion. Jag älskar att lyssna på musik.

Sen finns det sån musik som man mår dåligt av. Taktida är ett sånt band, ett av världens sämsta band, jag blir förbannad när jag hör dom, jag vet inte vad som gör det, men dom är äckligt dåliga! Å sen, för kanske ett år sedan så hörde jag en låt på radion på jobbet, det lät som taktida fast på svenska?!?!? Stiftelsen heter dom visst, och det är ju han som sjunger i taktida! Jag tror fan dom är ännu sämre! Helvete!!!!!

Här har ni 3 sköna låtar som man blir pepp av varjefall!

Macklemore & Ryan Lewis - Cant hold Us

Public Enemy - Harder than you think

Nari & Milani - Atom


FIFA 13

Ikväll var det upplagt för Halokväll med VFFgänget, tyvärr droppade det in återbud efter återbud och tillslut stod jag och Ekberg själva utan något häng alls. Turligt nog skulle ett annat gäng, "Gunnebogänget"  ha FIFA lira. Jag är nog sämst på FIFA, men vi drog dit ändå.
 
Pizza, hockey å tipp stod först på schemat, pizza gick bra, resten åt skogen! På två tvapparater skulle det liras FIFA, jag å Kilman röstades fram till de sämsta lirarna och givetvis så blev vi lottade tillsammans i första turren, det gick åt pipsvängen.
 
Efter ett gäng matcher kom man in i det och i andra turneringen kom jag och Icern 2a, helt ok. Kilmans finalplatser lös med sin frånvaro och inför sista turneringen hade vi båda chans att gå till final. Efter två rysande semifinaler stod jag och Malmberg i Final mot Rydersten och Kisen. 3-0 ledinign för oss och jag tordde guldet var hemma, men på någon minut vände dom och ledde med 4-3. I slutsekundrarna kvitterade vi och det gick till förlänging. Där petade vi in segermålet och guldet var ett faktum. Det sjuka med hela finalen var att jag gjorde ALLA 5 mål, vi hörs!
 
Tror att jag lägger ner min FIFA karriär nu när jag är som hetast. Tack för en sjukt bra kväll.
 

Bilder

I höstas blev jag bestulen på min Iphone, som tur var så hade jag sparat alla bilder. Hade en 32gb då och jag köpte en 16gb för att jag inte fick såmycket pengar på försäkringen. Igår så blev minnet fullt, hade fotat 3000 bilder på 4 månader. Förjälva dåligt minne! så tog å rensade bort alla bilder, eller la över dom till datorn.
 
Så nu är det bara börja fota igen. Levererar en bild när jag hade längre hår, stiligt!
 

Disco

Ikväll så var de flesta av mina polare sega och hade ingen lust att hitta på något, då var det perfekt att dra ner till studion och träna på att vända lite plattor. Det är lite grejjer på gång så måste träna hårt nu för att komma igång ordentligt.
 
I cafet hängde ett gäng sköna dudes från jobbet, dom var sugna på att lyssna lite. Vi fixade till lite skön belsyning. När jag kollade upp från mixerbordet var det fullt ös framför mig, dudsen öste som fan och det blev en miniklubb inne i studion. Det var jävlgit fett och skoj med lite publik. Skoj att ni kom förbi!
 


Pump

Nu är det dags att lägga på sig några extra kilo, ska gör mig på ett försök! Detta blir spännande.

Funkar inte detta tillsammans med all mat jag äter så ska jag stämma gymgrossisten!


Alla hjärtans dag?

Idag är det en sån dag man ska vara snäll mot varandra, ta hand om och bry sig om. En ganska så härlig dag egentligen.

Men sen finns det dom som inte bryr sig om andra. Rätt plats, rätt tillstånd men det var dålig placering av mitt tillstånd. Fan ta dig!

Hoppas ni får en fin dag


Vanlig träning

Jag och Joel har kommit av oss lite efter vårt crossfithets under januari månad. Förra veckan var jag sjuk och denna vecka har vi kört "vanlig" träning, det är rätt B om jag ska vara ärlig, man blir inte trött på samma sätt och många övningar känns så omotiverade och inte så värst funktionella heller. 
 
Idag körde vi rygg, då fick vi med ett gäng sköna övnignar dock, som deadlift och pullups. Men till slutet av veckan är det dags att komma igång med lite crossfit igen.
 
Lite bilder från dagens pass.
 

Shoppa

Efter att jag lagt nästan alla mina pengar på min renovering och inte kunat unna mig såmycket så känns det som det snart är dags att få shoppa lite till migsjälv. För några år sedan la jag nsätan alla pengar på nya kläder och skor varje månad, lite onödigt iblnad men ändå jävligt gött. 
 
Nu till våren vill jag ha nya Nike air max 1 och 90. lite nya tees och nån ny keps. Så man blir lite vårfräsch. Jag är oxå sjukt sugen på att gadda mig. Har ltie att fixa på mitt lår sen vill jag mosa på med massa annat gött. Men smakar det så kostar det.
 
 
 

Tjockistisdag

Idag är det fettisdagen och man får frossa semlor. Har slukat 2 stycken från Guldkant, kanske de godaste semlorna jag någonsin ätit! när jag kom dit så fanns det 3 kvar och dom hade då sålt över 1000 semlor, rätt sjukt!
 
Blir att fixa till lite pytt i panna nu innan det är dags för korpmatch och mitt kära BK BRUNK.

 

 

 

 


Måndagsfan

Exakt för en vecka sedan var jag så jävla nökjd och planerade min vecka, jag skröt lite om hur mycket jag skulle träna och hu rmycket skoj jag skulle göra. På tisdagen vaknade jag dundersjuk! veckan sög så jävla hårt.
 
Idag är det måndag igen, back to the gym! gick sådär, kände mig rätt klen, eller klenare än vanligt. Skulle försöka oss på nån slags grym pose, men misslyckades helt. Drog vidare och skulle försöka mig på lite DJ, det gick åt skogen, inget satt och jag fick helt enkelt sätta mig och glo på.
 
Så nu måste jag langa lite sköna bilder som gör mig peppad. Blir lite coola bilder på Joel som jag lärde känna i Åre förra året, en sån jävla skön dude och så sjukt grym på skidorna! Vi drog en heldag där han fick leverera och jag fick fota, respekt till han! Joel får rädda min kväll!
 

Oscar Möller

Big Brother-Larsa, Väderhunken Tobbe och idag är det dags att kika in legenden, proffset, hunken Oscar Möller.
 
Tiden går snabbt och mycket förändras. För 7 år sedan så var Möller en sprallig pissjunis i VFF som var lite orolig å alltid ville sällskap till träningarna, han fuskade på många övningar och det var inte ovanligt att han kom bakfull till B-laget som han ofta spelade i. Matchdagen efter studentbalen, Möller hade haft bortamatch och kom 30 minuter sent till samlingen iförd FRACK!? Bortamatch mot Gunnebo och man fick backa upp honom för att inte bli mördad av Alnefjord. Match mot IFK ohamn och han fick en tand i bakhuvet i en nickduell, vilka tider!
 

 
Vad hände sedan? 7 år gick. Från div 3 till superettan å målkung, sköt upp ÅFF till Allsvenskan och blev en av de populäraste spelarna bland fansen. Radio - tv - tidningar, med åren har han blivit mediavan och gillar att synas. Många kids ser upp till Möller och han är en förebild för många. Man hör ofta att de vill bli som Möller.
 
Trotts allt detta så har han inte fått någon vattenskalle och står kvar med fötterna på jorden, en riktigt härlig vän som aldrig är svår på en fika, NHL match eller skönt häng. För ett år sedan kom han förbi jobbet, spelade pingis och hängde med kidsen, givetvis blev det lite autografer.

 
Dagen till ära har Möller svarat på mina snabba frågor.
 
Jag Heter: Oscar
 
Jag bor: Linköping
 
Men jag skulle vilja bo i: Florida
 
Jag äter helst: Kycklingrullar o sallad
 
Jag dricker helst: Saft
 
På min fritid gör jag helst: Umgås med tjejen och vänner! Kollar film och njuter av livet helt enkelt ;) 
 
Internetsida jag ofta besöker: Flashback
 
När ingen annan tittar på brukar jag: Äta chips
 
Bästa youtubeklippet: Killen som dyker i isen, oslagbart! :) 
http://www.youtube.com/watch?v=jVlZBEneQyg
 
Jag har slutat med: Kampsport
 
Men börjat med: Bergsklättring 
 
Min relation till Steve: God vän 
 
Jag skulle vilja vara bäst i världen på: Tennis
 
Det sjukaste jag gjort: Det kan jag ju inte säga här,sorry...
 
Jag skulle vilja tillägga: Stay classic!!
 


Sovrum

Söndag coh match mot ÅFF u19. Somnade innan 12 igår och det var jävligt ovanligt för en lördag. I morse så börjades det bora vid 8 här i huset, lite dum tid en söndag, som tur var så skulle jag ändå upp ganska så tidigt så det gjorde inget.
 
Har hunnit att städa och fixa lite. Det var länge sedan mitt sovrum var i denna ordning.
 

T T T

En riktigt slapparlördag, först lite innebandy i sporthallen, kolla inte spela. Sen blev det de tre Tna. Tipp, tacos och tuttar, vet inte vart tuttar kommer ifrån för det var inte många tuttar på plats. Tippet gick åt skogen i vanlig ordning, eller vi vann på topptipset men sepalde bort det direkt. Tacosen gick nog bäst av allt, sjukt gott.
 
Kisen å Rydersten kör en vit helg för ovanlighetens skull, gött! blir att sova tidigt ikväll för att vara taggad till match i morgon.
 

DJ night

Efter en ganska så misslyckad fotbollsträning i snöstormen så begav jag mig in till en varm studio. 2,5 timmas dunkade gick så sjukt snabbt. Kände mig lite krasslig och huvudet var inte riktigt med, men kändes helt ok, men måste öva mer!
 
Proffset Anna levererade i vanlig ordning och fick rädda upp mig ett gäng gånger. Snart ska hon och hennes polare i E.L.A lira på Palle, kan bli fett.
 
Nu blir det film och sen sovmorgon, gött snack. Helg - smak påt
 
 

Snöstorm

Fredag och 4 dagar sedan jag tränade, känner fortfarande av lite i halsen men var ändå sugen på att bara känna på bollen inför matchen på söndag. Dagen till ära så bjöds det självklart på snöstorm och en igensnöad fotbollsplan.
 
Blev lite skott och inlägg bara för att få känna på det. Vi gav upp efter ett tag och nu ska jag istället bege mig till studion för att vända lite plattor, det ksa bli varmare varjefall.
 

Kisa

Idag har den årliga resan till Kisa gått av stapeln. En av de bästa arbetsdagarna på året. Drygt 170 elever som åker störlopp, hoppar, ramlar, skrattar å har det gött. En sånhär dag kan man leva länge på.
 
Jag och Karin höll i snowboardskola med 7 nybörjare, det blir en hel del springa upp och ner för backen, hålla fast, springa med i liften, ja frysa är det sista man gör. Men det är så grymt att se när dom lär sig att åka och klarar tillslut av att åka lift och ner för backen helt själva, det är fett!
 
Sen har man sett en hel del tursitgliper, jeans och andra sköna saker som man inte ser så ofta i backen heller. Men det spelar ingen rolll, alla gör precis som de vill. Dock så var inte mina tajta brallor så poppis, tajta snowboardbrallor funkar helt enkelt inte i östergötland.
 
Tack för en härlig dag.
 

Kisa

Har fixat lunchlåda, pastasallad och äggmackor. Blir att ta med något att grilla oxå. I morgon bär det av till Kisa med jobbet, en av de bästa dagarna på året med jobbet. Kidsen är så sjukt peppade och det är så enomrt skoj att se hur roligt alla har, fårn de som aldrig har åkt till dom som åker flera gånger om året. En fantastisk dag med massa härliga ungdomar.
 
Blir att damma av brädan och se om det är något glid. Hoppas att det inte är så isigt. Ska hålla i lite snowboardskola på föriddagen och hoppas att några nybörjar älskar brädåkandet. Blir att plocka frma mina tajta L1 brallor å min nya forumbräda.
 
 
 

Dags att inta sängen

Kom precis hem från jobbet. Min röst är pajj och min hals gör ont, det är dags att dö ett tag i sängen. Sova typ 3 timmar så kanske man är människa igen ikväll.
 
Hörs!
 

Pizzatajm

Har sakta men säkert börja vakna till liv igen. Fick lite lite lite energi efter att ha sovit efter jobbet. Styrde upp lite pizzahäng med Kärki, Alex och Frasse. Rätt gött att komma ut, få lite mat i magen och trevligt sälskap.
 
Ska försöka sova snart igen, är inte speciellt trött, men hoppas att sömn kan bota.
 
 
 

Raserad tisdag

Jag var nästan lite stolt igår när jag skrev hur mycket jag skulle göra och hur fullbokad jag var. I morse vaknade jag med ont i halsen, bara stryka min aktiviteter för idag och se hur jag mår i morgon. Sov 2.5 timma efter jobbet, jävlgit skönt, men vet inte om det gjorde någon nytta.
 
Idag är jag sjuk, jaha, hur jävla skoj är det att läsa om? Varför skriver jag ens det? borde göra en status på fb om det oxå, lägga upp en bild när jag ser trött ut på instagram, se om någon bryr sig. Det här med bloggar, fb, instagram och alla andra sovial medier är rätt lustigt när man tänker efter, som tur är så tänker jag inte efter så mycket och kör ändå. Någon kanske bryr sig, skickar en hälsning eller tycker nåt man skriver är skoj, så jag fortsätter ett tag till.
 
Får se hur jag gör ikväll för att bli lite friskare.
 


Tjena veckan

Måndag, ny vecka nya möjligheter. Ibland undrar jag hur jag hinner med allt. Hur kommer det se ut när jag inte pallar mer? dö på soffan, nej fy fan! jag kör sålänge kroppen pallar, å det är många år till hoppas jag.
 
Jag ångrar en grej jävligt mycket, blev erbjuden att hoppa på dj-utbildning för ett år sedan, tackade nej. Fan oxå. Hade ju gärna haft ett års mer erfarnehet just nu. Men ska ta tag i det på riktigt och köra på hårt!
 
Jobb, Actic, fotboll, DJ-träning och nu är jag hemma 21.54. En fullspäckad dag och så ser resten av veckan ut oxå. Men sålänge man trivs och mår bra så är det bara att köra.
 
Tisdag: Actic, fotboll, hänga med Alex
 
Onsdag: Testträna på TR, fotbollshäng med några sköna dudes (Sverige - Argentina)
 
Torsdag: Heldag i Kisa med jobbet. Actic och kanske DJ
 
Fredag: Jobb, Actic, DJ med Anna
 
Lördag: Actic (kanske vila), sen häng med mina dudes, ingen utgång!
 
Söndag: Första träningsmatchen för säsongen. ÅFF u19 på kopparvallen
 

Pyssla

Igår var vi som sagt var på Ikea, där handlar man massa trotts att man inte hade tänkt att handla nåt. Jag hade dock lite på inköpslistan.

Bytte ut vart mot vitt i hallen, det har jag pysslat med idag, blev jäkligt bra. Men fan så ont det gör att byta ramar, mina nagelband är trasiga.


Bakis?

Efter en heldag i lkpg så blev det direkt till fest igårkväll. Jocke bjöd på korvfest å det tackar man ju inte nej till.

Blev senare än va jag hade tänt och 04.00 dog jag i sängen. Men skönt nog så vaknar man upp och inte är bakis som många andra en söndag. Skön känsla och gymmet är givet.

Blev ett jobbigt pass idag, dog nästa direkt, förmodligen fördålig uppvärmning!

10st clean & jerks 50kg
10st frontsquats 50kg
10st burpees
10 pullups

4 varv


LKPG

Idag var det LKPG på schemat med Ödlan. En rätt tidig morgon för att vara lördag. Lite struntprat och ditresan gick som en oljan blixt. Mötte upp fotbollsproffset Möller och frugan Emma för en lunch. Olearys blev det och är grymt besviken, hamburgarbröd med en stor svamp i mitten. Inte värt 160 spänn.
 
Blev en runda på city, där mötte vi upp Tommi och Tatuteirngsmannen Martin som har bivit sjukt bra med nålen. Vi begav oss till Ikea för att shoppa massa onödigt som man alltid gör på Ikea.
 
Mitt i all stress så var det dags för hockey, LHC skulle möta AIK, en rolig match trodde vi, men 0-0 efter tre perioder och vi trodde inte våra ögon, det sämsta jag har sett i hela mitt liv, jag var riktigt förbannad. Blev ju inte bättre när LHC saknade hejjarklack och dom bredvid oss var helt jävla efterblivna, jag var lack på riktigt. 
 
Nu är jag hemma och bortsett från hockeymatchen så  var det en jävligt go dag.
 

Solstrålar

Klarblå himmel och strålande sol, ibland kan det vara härligare än en varm sommardag. Luften känns så frisk och man får så mycket energi nu när det har varit mörkt så himla länge. Efter jobbet fick jag avnjuta lite sol, riktigt skönt.
 
Dubbelträning och nu har jag tagit helg. I morgon bär det av till Ikea för att shoppa lite, stannar till vid cloetta center och kollar in LHC - AIK oxå. kan bli en great lördag.
 

bloglovin