Spegel spegel

Idag har rörmokaren varit här och bytt handfat och spegel i badrummet blev stor skillnad mot innan. Är jävligt seg, sliten och trött. Firar den nya spegeln med några sladdriga poseringsbilder och tråkiga filter.
 
Ändå jävla skönt med fredag i morgon.
 

Djävlusspelet

Jag tippar rätt ofta och gillar att spela om pengar eller andra vadslagningar. En skön känsla som är svår att beskriva om man inte har testat själv. På många av dom lokala haken så finns det spelmaskiner, jag har inte riktigt fastnat för dom, för jag vet hur det kan sluta om jag väl börjar trycka i pengar.
 
Ibland ser man dom som sitter och matar in hundring efter hundring och inte har någon gräns. Ikväll testades lyckan på Morella. Alex gick plus, det var gött.
 
Men kan rekomendera att inte börja spela dessa spel. 
 
 
 

Ljusare tider

Nu går vi mot ljusare tider, det känns sjukt skönt! Men ändå så är det nästan mörkt när man kommer hem från jobbet. Just nu är man inte som piggast och man skulle behöva lite extra energi.

Jag funderar rätt ofta på hur det skulle vara att bo i ett kand som är varmt året om och där solen nästan alltid skiner, hade man blivit trött på värmen då?

Här i Sverige har vi 4 olika årstider men det är ändå sommaren de flesta ser fram emot. Just nu skulle jag kunna tänka mig sommar året om!! För här i viken gör inte snön någon nytta för tillfället, ge mig ett stort berg å en skön park så kan jag ha snö året om! Hade varit coolt att testa, men jag är nog lite för hemmakär och lat för att testa ett åretomboende i ett annat land.


God gärning

Ibland krävs det så himla lite för att göra någon glad. Jag tycker att man oftare kan bjuda lite på sigsjälv, det är rätt vanligt att man blundar och går vidare, trotts att man kanske kan ge en hjälpande hand.
 
Idag slutade en arbetskamrat till mig, han skulle flytta hem till Uppsala igen. Vi känner inte varandra så jättebra och har typ hälsat på varandra på jobbet. Idag skulle han ta bussen hem och var tvungen att lämna kvar en del saker i lägenheten, vilket skulle innebära att den inte kunde hyras ut igen förens allt var borta. istället för att att han skulle behöva stressa tillbaka å tömma på saker så lastade vi upp allt på min vind, snabbt och enkelt. 
 
Det var länge sedan någon tackade mig så som han gjorde, och då känner man sig så stolt och blir gald, det kommer göra hela min vecka. En sån enkel sak för mig, var så viktig för han.

Så hjälp era medmänniskor, det kommer tillbaka till er.
 

TR

För nästan ett år sedan bytte jag gym efter 3 års träning på TR. Nu kör jag på Actic och trivs ganska så bra där. Jag och Joel har brjat köra mer och mer crossfit och iblnad kan det kännas lite trångt och man får inte in rytmen riktigt. 
 
Ryktet om en crossfitbox på tr gjorde oss intresserade att dra dit och kolla. Lägligt nog skulle vi riva av ett spinningpass på just TR ikväll, vänligt nog så frågade jag om vi kunde kolla in gymmet efteråt, men vi fick inte träna, bara titta. Förstår inte riktigt hur man ska locka nya kunder om man inte får testa, jag blev mycket besviken.
 
Jag ställde upp på en bild för deras reklam nu under julen, det gjorde jag för att vara snäll, å då kan man ju tänka sig att få något snällt tillbaka. 
 
Efter spinningen gick vi in å KOLLADE hur det såg ut, de med TR-kort testade lite, vi fick snällt titta på. Jag tyckte hela boxen var riktigt jävla grym och vill börja träna där igen. Blir att slänga iväg ett mail och kolla igen om det finns möjlighet att få testa.
 

Jobbet

Mitt jobb är ett av dom bästa som finns, varjefall enligt mig. Jag har iofs inte testat så många olika jobb, men finns inte så mycket annat jag skulle kunna att tänka mig att jobba med. Vissa dagar är som i paradiset, kidsen mår bra, skojjar, skrattar och har roligt, samtidigt som dom lär sig massa saker i skolan. Andra dagar kan det vara lite värre, snöbollskrig, tjaffs och någon kanske är ledsen eller mår dåligt. Oavsett hur stämmningen är på skolan så finns man där, man hjälper till och är ett stöd för ungdomarna.
 
ibland träffar man gamla elever och dom kan berätta hur viktig man var för dom. Det är som ett sent lönebesked, valut för det arbete man har lagt ner. 
 
Idag har det varit en rätt tuff dag på jobbet, men med lite samtal, tålamod, förståelse och sunt förnuft så går det mesta att lösa. Hoppas på en mer glädjefylld dag på jobbet i morgon.
 

Renoveringen

Har tjatat en hel del om min renovering, mne nu är det bara några små pusselbitar som ska komma på plats å sen är allt klart. Känns så jäääävla skönt. OCh det har blivit himla bra oxå, trivs sjukt bra.
 
Nu är köket helt klart, diskmaskinen rullar, jag ha rhärlig belysning och kökstvn funkar som vanligt. 
 
Söndag idag, en riktig slappardag och hlt vila från all träning, känns lite trist, men ändå skönt.
 

Fartfyllt

Trodde att det skulle bli en lugn fredag, jag hade fel, jävligt fel. Som dom flesta vet så har jag oftast sjukt mycket överskottsenergi och har svårt för att bara lägga mig i soffan å chilla. Jag hittade två ensamma själar som oxå var sugna på nåt skoj, vi drog till jobbet och mosade av ett crossfitpass
 
Front squat 40kg 10 st
Clean & Jerk 40 kg 10 st
box jumps 10 st
pull ups 10 st
burpees 10 st
 
4 varv
 
Efter 2 varv åkte tröjan av, det är lite spännigt att köra i bar över, men det är jävligt skönt och peppande. Vet att många hatar en för det, men så är det.
 
Avslutade det hela med en pinigsturnering. Den tror jag inte Eberg å Jolla vill att jag ska kommentera.
 

Studiedag

Idag har vi haft studiedag, vilket innebär att eleverna är hemma och sover, medans vi jobbar. Det är ganska så trist och tomt i skolan utan elever. Vi har fikat en hel del och sen har vi läst och duískuterat, allt för att vi ska ha så bra bemötningssätt som möjligt till våra elever.
 
Drog å vände några plattor med Anna oxå, hon är grym på DJ! nu vankas det träning, hoppas på ett rejält tungt pass med Ekberg å Jolla.
 
Å sen är det ju lön och helg - smak påt
 

Mobilspel

På mitt jobb så finns det en hel del kids, nästan 350 stycken. De flesta har iphones eller andra hyffsat nya mobiler och det snackas och spelas en hel del mobilspel. Innan jul så var det bike race för hela slanten, några spelade quizkampen, men det var bara en bråkdel. Att få tag på ghostbike och spöa alla andra var målet, jag var i toppen men inte ens nära de bästa.
 
Nu är bikerace helt ute, förutom hos mina polare som nyss har fått upp ögonen för det, å dom är en enkel match för mig. Men hur som helst så är det nya spelet head soccer. Ett enkelt fotbollsspel där man ska försöka vinna matcher och få nya gubbar som har olika specialare. Det är ett sjukt roligt spel och som alla andra spel så blir man helt fast i det, så vill ni vara med i spelmodet så ta hem head soccer.
 

Teknikträning

Jag och Joel har börjat försöka köra lite crossfit, det känns jävligt roligt, spännande och givande. Man blir helt slut och det Funktionell tärmning där man tränar styrka, kondition och smidigthet på samma gång. Detta är motvierande och detta kommer vi fortsätta att köra.
 
Tekninken är ofta rätt svår i början och idag hade vi tekniktärning, vi är inga proffs så vi får pröva oss fram och kolla på youtube på instruktioner, men finns det något proffs här i Viken som vill följa med oss på några pass så hojta till! Eller om ni ser något på dessa bilder som ser helt galet ut.
 
Idag tärnade vi på :
 
Back Squat
Front squat
Sumo deadlift highpull
Clean
Jerk
 
så aslutade vi med mage, bl.a. toe to bar
 
 

Skittisdag

Det är inte så ofta jag är lack eller har någon slags form av ångest, men idag är det en sådan dag, en riktigt skitdag. Stressig dag på jobbet och jag såg fram emot pump på actic. Allt blev försenat och jag hann endast med 20 minuter där innan det var dags för fotboll. Minus 12 och dålig fotbollsträning av mig.
 
Har fått hem ett gäng räkningar oxå, lite dyrare än vad jag hade räknat med, så vid löning kommer jag stå med minus. Käka nudlar en hel månad är inget alternativ, så det blir att låna av någon snäll själ. Hoppas att jag har någon rik kompis.
 
Hoppas att morgondagen blir bättre. Nu unnar jag mig en ostkaka innan sängen.
 
 
 

Måndagsfan

Måndag är en bra dag med roliga aktiveteter, men en jävligt stressig dag oxå. Jag lämnar hemmet för jobb 07.55. Sen är det full rulle på jobbet, direkt till actic för pump, dirkt från actic till fotbollsträning. Dusch, sen direkt till mejeriet för att vända plattor. Nu är klockan 22.25 och jag ska precis äta middag.
 
Jag har gjort linssoppa som blev jävligt stark! Kollar in P3 Guld-galan. Blir väl snart att gå å lägga sig och göra sig redo för tisdag, den stressigaste jobbdagen i veckan. 
 
Henke spelade in idag när jag och Anna körde DJ, spännande att se hur det låter.
 

Tobias Lundberg

Nu är det dags för andra delen av "snabba frågor". I premiären så svarade Big Brothers Lars bergström på några snabba frågor. Nu är det dags för en av mina bästa vänner, mer känd som Väderhunken Tobbe att svara på lite frågor.
 
Tobias är en av mina absolut bästa vänner, en såndär person som är vitkig att ha i ens liv. Vi umågs inte så ofta, men det är de vännerna man vet att man alltid har, som är dom äkta.
 
Tobias har under det senaste året bjudit på strålande sol på vädert på TV 4, han blev även framröstad som en av de 69 sexigaste männen i sverige, han placerade sig på plats nr 50. Tobias var med i sommarkrysset och fick krama Gry Forsell, en av min drömtjej sedan jag tonåring. 
 
Tobias är en person som gör en glad och alltid ställer upp för en.
 

 
 
Här är några snabba frågor till Tobbe, läs och njut.
 
Jag Heter: Tobias Lundberg
 
Jag bor: Stockholm
 
Men jag skulle vilja bo i: Där det mest alltid är varmt och människorna är trevliga. Blev lite hooked på Kalifornien när jag var där förra året så det kunde vara ett alternativ.
 
Jag äter helst: Frukost. Kort och gott frukost, det absolut bästa målet mat varje dag. Annars är vegetarisk lasagne också en höjdare.
 
Jag dricker helst: Kaffe eller vatten
 
På min fritid gör jag helst: Träning i alla dess olika former, helst tillsammans med kompisar så att man kan passa på att umgås. Styrketräning, simning, cykla, klättra och springa. Ja, typ vad som helst där man får ta i och svettas, helst i bar överkropp också.
 
Internetsida jag ofta besöker: Att döma av min internethistorik just nu, wiggle.com
 
När ingen annan tittar på brukar jag: Göra konstiga dansmoves
 
Bästa youtubeklippet: För tillfället, allting ifrån CaliforniaStrength. Jobbar mycket med att bli bättre på styrkelyft nu och dom har galet bra instruktionsvideor. Utöver det, alla klipp som får mig att bli glad och motiverad för stunden. Det brukar sällan handla om "roliga" klipp utan snarare klipp från idrottsevent eller där andra människor lyckas med coola saker. Som den här,http://www.youtube.com/watch?v=txSboSNQINs t.ex där en snubbe bygger en riktigt ball cykel helt i papp. Sjukt balt!!! Eller den här, http://www.youtube.com/watch?v=7ZmJtYaUTa0, galna skills på hojen. Jag gillar helt enkelt att se när andra människor lyckas med det dom gör.
 
Jag har slutat med: Dela säng med Steve. Det var ett par mysiga månader i Norge, men enough is enough.
 
Men börjat med: Dela säng med andra. 
 
Min relation till Steve: Jag lärde känna Steve under tiden på gymnasiet, så ungefär 12 år sedan nu. Han var en jävligt skön snubbe som inte riktigt var som alla andra, snarare så lät han alla andra vara som dom var utan att döma någon. Vilket är en riktigt fin egenskap. Under ett par år där så var Steve definitivt den polarn jag umgicks absolut mest med och som jag hade absolut roligast med. En sak som jag minns som en utav dom bättre inslagen från den perioden var att vi var ALLTID ute tillsammans på helgerna och dansade och då snackar vi dansade. Varken Steve eller jag drack då (vilket händer att jag gör idag), så antingen började man ju kvällen med en fika nånstans eller så kunde det helt enkelt hända att man tog bilen raka vägen till dansgolvet, sen var det bara att svänga dom lurviga, kanske gnugga lite om man hade tur. Samma sak gällde när vi var i Hemsedal tillsammans, då hade vi ju Löken med oss som kunde kröka för alla tre. Men det var riktigt fint att inta dansgolvet i nyktert tillstånd tillsammans med danskungen Steve bara för att rocka loss i flera timmar. Jag kommer ihåg att det var samma år som Love generation kom ut, ni vet Bob Sinclair. Idag har väl dom flesta tröttnat på den låten, men den säsongen i Hemsedal var det fan en galen hit och allt var så jäkla bra, livet var gott så att säga. Efter att ha känt någon så länge som jag känt Steve så finns det mycket gott att säga och jag skulle lätt kunna babbla på ett bra tag till om allt roligt vi gjort tillsammans. Men jag nöjer mig med detta sagt och vill bara tillägga att Steve är en jävligt go person som många skulle må bra av att både få träffa, umgås och lära sig av. Framförallt om hur man tar hand som sina medmänniskor.
 
Jag skulle vilja vara bäst i världen på: För att vara lite djup så skulle jag vilja vara bäst på att motivera folk omkring mig och att själv se tjusningen i det man har. Idag blir det så väldans mycket fokus på vad man vill ha hela tiden, så glömmer man gärna bort det som man redan har. Men annars, ja då skulle jag nöja mig med att vara bäst i världen på att dansa och bara för att jag får välja här, då tar jag bäst i världen på alla danser som finns.
 
Det sjukaste jag gjort: Förmodligen var det den gången jag förlorade ett vad mot just Steve och fick springa igenom gymnasiet i endast ett suspensoar. Sjukt bra adrenalinkick. Som extra förnedring så fick jag sätta på mig en Färjestadmössa och vifta med en likadan halsduk.
 
Jag skulle vilja tillägga: Vikten av göra det som gör en själv glad. Lyssna på bra musik, dansa ner för gatan, umgås med dom man trivs med och fylla dagarna av roliga saker och låta andra vara som dom är utan att döma någon. Leva hälsosamt är också en bra grej, angående det ämnet så kan ni prata mer med Steve.
 
'

Grästorp

Efter att ha blivit smålandsmästare i futsal så gick SM-kvalet vidare, nu i Grästorp. 35 mil enkel resa för 2 stycken inomhusmatcher, lite halvsegt en lördag när man har en lägenhet som är kaos. 
 
Var lite halvtrött 07.30 i morse, men lite skönt häng i bussen och tiden går rätt snabbt ändå.
 
Vi förlorade första matchen mot Lidköping med 7-2, vi tog ledningen efter 10 sekunder sedan var det inte mycket rätt, vi var inte på hugget och vi släppte in enkla mål, ett lag som Lidköping var absolut inte så bra som resultatet visade. I andra och sista matchen skulle vi möta FC Ibra, som vann SM förra året och har 3 landslagsspelare med i laget. Japp, det blev lekstuga. 11-1 slutade matchen.
 
Roligt att möta riktiga proffs, men en 35 mil hemresa med två förluster i bagaget var ingen höjdare. Jag tror aldrig jag ska besöka Grästorp igen.
 

Smak påt

Näst intill varje helg i 4 års tid har jag droppat: helg - smak påt! På mon Facebook. Jag vet inte varför, men det har blivit en grej, och det känns så rätt!

Idag har jag vänt lite plattor och sen varit på bio med min kille (Alex) och hans tjej (Nina) vi såg Django och den var äckligt bra!

Helg - smak påt


Proteinpannkakor

Som kvällsmat har jag gjort proteinpannkakor. Pannkakor är ju sjukt gott och protein vill man ju ha, så tänkte att det var en bra kombination, så var inte fallet.

15 ägg, ja ni läste rätt!!! 15 ägg var av 5 hela och resten bara äggvita. 125g kesella, 1 msk vetekli, 25g portienpulver. Blanda och stek.

Rekommenderar inte detta då det smakade endast ägg. Min mage kommer vara kaos i morgon!


Kläder

I dessa tider med renovering och uppfräschning av lägenheten har man inte många kronor tillövers.

Men för att jag har levt i något slags kaos under lång tid var jag verkligen värd lite nya kläder. Så köpte lite nytt!

För övrigt så var dagens mat helt sjuk! Potatismosen var gott, men dessa korvar skulle jag inte ens äta om jag fick betalt! Tur att jag är vegetarian.


Onsdag

Onsdagar är ändå rätt nice! Efter lunch har man gjort halva veckan och man vet att det snart är helg, rätt skön känsla.

Har hunnit med ett pass på gymmet, ingen crossfit idag, tyvärr! Snart är det fotbollsträning och jag hinner inte laga mat innan, så får bli middag vid 10 ikväll.


Häst

Förra året fick Rolf-Göran Bengtsson Jerringpriset, iår kom ryttaren Sara Algotsson Ostholt tvåa, det verkar som att det är rätt poppis med hästare och jerringpriset. Jag funderar starkt på att ta upp min korta karriär inom ridsporten. Jag har lyckats att rida snabbt som fan helt själv, svänga åt båda hållen är inga problem, men min dröm är att kunna stegra!
 
Jag har lite problem med min hållning, men den kan man alltid jobba på. När Beo kommer hem från USA så blir det specialträning. Kankse kan stegra till sommaren!
 
Hur som helst tycker jag att det är bedrövligt att inte småkronorna vann jerringpriset iår, det var dom värda!
 

Ljuset

Äntligen börjar jag se ljuset i den mörkaste tunneln av dom alla. Periodvis i 6 månader har jag haft folk som renoverat hos mig, att samtidigt bo här har varit ett helvete ibland.

Nu är det nästan bara målandet kvar, och det hoppas jag blir helt klart i morgon. Just nu är det mer kaos än någonsin, kämpa!!


Life on the edge

För drygt ett år sedan gjorde GTV en liten dokumentär om mig och mitt sätt att leva. Det var sjukt skoj att ha ett filmteam efter sig under en vecka, men det är egentligen sjukt hur lång tid det tar att filma för att få ihop 10 ynka minuter. Kan ju föreställa mig hur jävla lång tid det tar att spela in 1 timmas dokumentär.
 
Life on the edge som filmen heter är ingen action direkt, men kommer att vara skoj att titta på om ett gäng år. Skoj att några av mina elever och kollegor ställde upp, och givetvis mina homies.
 
Att leva som Straight edge är en del av mitt liv, och så kommer det alltid att vara. True story.
 
För att se filmen, gå in på http://www.gtvgamleby.se/webtv.html scrolla ner förbi alla "diskuss" och "kustnytt" så är det en bild på en skateboard med rubriken "lifen on the edge"
 

Vinterpromenad

Efter en vecka med många och hårda träningspass var det total vila idag. Sovmorgon och en stabil frukost, sedan blev jag rastlös.

Blev att ge sig ut på en promenad ute i snön, det kan knappt räknas som träning. Eller det finns ju dom som tycker det, men då får man väl gå 7 mil typ.

Blev självklart några poseringsbilder på vägen. Friskt och skönt.


Lyxlördag

Efter två träningspass så var det dags för en riktig slapparlördag med tipp och sjukt god mat med Ödlan.

Hemmagjord potatisgratäng , sojafileer och en mustig sallad. Givetvis en skön gubbkvart på det.





Försäsong

Nu har försäsongen i fotbollen börjat, det innebär 4 fotbollspass och 4-5 styrkepass. Jag hoppas att man inte kan träna förmycket!

Trots snöstorm och dåliga förhållanden så tränar vi på. En serie bättre iår och nästa helg åker vi och spelar SM i futsal, 32 lag kvar i hela Sverige.

Kämpa!


Tattoos

Har fått lite önskemål om att lägga upp lite bilder på mina tatuerigar. Hittar bara lite sunkiga bilder, men får duga för stunden. Vissa gör sig inte rättvisa på dessa bilder. 
 
 

0490 skate

För många år sedan, tror det var 2007 så startade jag och Ugh tillsammans med några kids 0490 skate. Vi var trötta på den risiga lokalen ute vid lucerna och vi ville starta något gött för alla skatare i viken. Trycket blev stort och ganska så snart hittade vi tillsammans med kultru och fritid en lokal på folkparskvägen. Lokalen var ganska så liten men den funkade för oss.
 
Nu idag har vi kvar samma lokal, den är fortfarande liten, men det är fullt ös där på alla kids och nyligen har den renoverats och byggts om. Det är så gött att se kidsen stå och hänga på låset och är så peppade på att skata. jag har själv klivit lite åt sidan och gått ur styrelsen efter 4 år som ordförande.
 
Jag tycker att det är sjukt viktigt att föräldrar hjälper till och att det finns eldsjälar som gör så att föreningen går runt. Nästa projekt är betongpark!
 
Sitter på jobbets dator och jag hittar bara bilder från minirampen i Byn, som oxå är uppstyrd av 0490 skate!
 
 
 
 

Nu och då

Mac, Iphone, Samsung Galaxy, surfplatta, MMS, skype, instagram, facebook. Ja nuförtiden så känns allt jag nyss nämnde som vardag. De felsta anväder det och man skulle inte kunna tänka sig ett liv utan, hur klarade man sig förr? 
 
Dessa grejjer är trotts allt ganska nya och det var inte alltförlänge sedan man fick klara sig utan det. Inte för att jag är så ung, men när jag växte upp så hade man varken dator eller mobil, och när jag tänker tillbaka på den tiden så var det så sjukt great.
 
Vi hängde i gäng, hittade på sköna saker och hade så jävla skoj. Man drog ut å letade efter polarna som man visste hittade på nåt fett. Man var mer aktiv och social. Jag menar inte att man har det tråkigt nu, men för många så bir det att man fastnar framför mobilen eller datorn såfort man slutat jobbet eller skolan, det är socialt på ett sätt, men det är inte på samma sätt som förut.
 
Visst, jag gillar allt det där nya som har kommit, och är själv mer eller mindre fast i det. Men jag kan ändå tänka tillbaka på den tiden när jag var ung och inget av det var populärt. Jävlar vad skoj vi hade det tillsammans.
 

Dåligt

Riktigt dålig leverans från mig de senaste dagarna här på bloggen, måset verkligen bli skärpning. Har haft fullt upp så har int efotat något spännande och egentligen inte hunnit med så mycket annat spännande förutom träning. Har iofs burit nästan allt jag äger och har på vinden för i morgon, ÄNTLIGEN ska det börjas att målas i min lägenhet.
 
Så inom en vecka så hoppas jag att jag kan leva ett normalt liv i min lya igen, slippa stå och äta, ha kuddar i soffan och framförallt kunna möblera som jag vill ha det!
 
Sen blir det att bjuda in till fest! alla är välkomna! 
 
Dagens fråga: Källsorterar du dina sopor? 
 

Ny termin - nya möjligheter

Idag började en ny termin, tillbaka till verkligheten efter 2,5 veckas ren njutning.

Var lite mjukatart på jobbet utan elever, det är dock rätt segt, finns inte jättemycket att göra då. Men blev lite planering och fika.

Sen drog allvaret igång igen. Styrka på actic, fotbollsträning ute och sen DJ med Henke å Anna, hyfsat fullspäckad dag. Kommer nog sova gott inatt! Men känns gött att vara tillbaka i min gamla vanliga vardag igen .


Ändrade planer

Trodde att det skulle bli sängen, datorn och jag idag, men det blev ändrade planer.

Jag, Adam och Albin begav oss till actic för ett skönt söndagspass. Och nu ikväll har "halogänget" gott loss. Blev ett gäng sköna strider.

I morgon är det jobb, inte så motiverande just nu.


Film

De senaste dagarna har jag sett en hel del film. Jag gillar att kolla film, men oftast så har jag inte tid eller så somnar jag såfort jag lägger mig ner.

Men nu har jag tagit mig tid och det har varit så sjukt njutbart.

Jag har sett Mammas pojkar och Hobit på bio. Sen har jag sett de 6 senaste Johan Falk filmerna, de tre sista var bäst, jävligt bra! Snabba Cash 2 har jag hunnit med och hockeyfilmen Goon. I förrgår såg jag Taken, en äldre film, men riktigt bra och spännande. Blir nog att dra på Taken 2 nu.


2012 i Bilder del 3

Asså jägarns så mycket bilder det tas hela tiden, trodde jag skulle kunna få med allt på ett bräda, men har nu delat upp det i 3 delar. Sedan jag köpte min iphone för några år sedan har jag tagit 13 000 bilder, mycket är givetvis skit, men en hel del roliga och bra bilder oxå.
 
Hösten 2012 gick åt till att träna en hel del, spela massa fotboll och hänga i gäng. Här kommer tredje och sista delen av de utalda bilderna 2012
 

2012 i bilder del 2

Igår så bjöds det på ett gäng bilder från min tjänstledighet. Vi fortstäter idag med våren och sommaren. Jobbade 1.5 månad för att sedan få 2 månaders semester i vanlig ordning under sommaren. Sommaren bjöd dock inte på något kanonväder, men några dagar fick vi njuta på korpa. Men det bästa av allt var att hänga ut med alla sköna polare!
 

2012 i Bilder del 1

Under 2012 hände mycket galet, roligt och sjukt. Var bl.a. tjänstledig i 2 månader som jag spenderade på lite olika orter där man kunde åka snowboard. Sommaren försvann som en fis i luften och hösten har gått åt till mycket träning.
 
Här kommer första delen med ett gäng sköna bilder som har tagits under år 2012. Del 1 kommer innehålla bilder från hösten fram till våren. Titta och njut.
 




2012, årets...

Ska göra en lite kort frågeställning till migsjälv om året som gått.
 
Årets hunk: Utan tvekan väderhunken Tobbe, plats 50 bland Sveriges sexigaste män säger allt.
 
Årets skönaste: Tjänstledig i 2 månader, fullspäckat med snowboard och sköna häng.
 
Årets jobbigaste: Att bo i en lägenhet som renoveras, i 6 månader?!?
 
Årets värsta: När vi hajkade i St.anton och det fanns EN väg ner. 1 meter brett och 300 meters stup på varje sida, det var inte bara det värsta iår, utan i hela mitt liv.
 
Årets sötaste: Alex och Ninas hund Frasse, jag dör så söt.
 
Årets räddning: Fritz som fixade VIP listan på Maskinen i Hultsfred. Vi slapp en mil lång kö i 20 minus.
 
Årets sämsta: Jag vet inte om det är sommaren eller DIF hockey?
 
Årets låt: Hungry Hearts med Nuase, våran pepplåt innan matcherna.
 
Årets film: Mammas pojkar, vi dog på den filmen!
 
Årets största: Min och Ughs glass på smultronstället: Colosseum! 20 kulor, mjukglass, grädde, kex, bär, frukot och godis.
 
Årets flopp: Vår sommarfilm som filmades men aldrig redigerades.
 
Årets spontana: Emmabodafestivalen
 
Årets konsert: Såg många bra spelningar iår. SHM, Rihanna, Refused. Men bäst var Jay-z och Kanye West.
 
Årets klädesplagg: Pappas hemglasströja som ALLTID är på, oavsett jobb eller julafton. (han har dock 30 stycken)
 
Årets jobbigaste: Sista träningspasset med Berka och Rydersten, helvete så jobbigt!
 
Årets smärta: Mina fötter, tur att dom aldrig mer ska tatueras.
 
Årets frihet: Min diskamskin, det är min bästa investering ever!
 
Årets tyngsta: Morgan Phil
 
Årets varmaste: Sista dagen på semestern i Malmö. Tropisk värme!
 
Årets flottigaste: El Greco från Torino.
 
Årets kallaste: När vi skulle göra ett nakenfoto på en bergstopp i St.Anton
 
Årets nya vän: Gullan som tog hand om mig (stiv) i Åre.
 
Årets träsmak: Träbänken i slottsruinen. Satt där i påtok förmånga timmar under visfestivalen.
 
Årets mest använda: Antingen Ödlans soffa eller farsans hemglasströja, delad förstaplats!
 
Årets mest störiga: När jag och 4 polare blev bestulna på våra iphones, sjukt omständigt och störigt!
 
Årets avslutning: Att få avsluta 2012 i en bubbelpool tillsammans med fina vänner.
 
 
 
 
 
 

Nyår

I vanlig ordning firade vi nyår med ett glatt gäng i saunan på lysingsbadet. För mig är det nog det bästa stället man kan fira nyår på här i sverige, lugnt skönt, skönt folk, bad och bastu, så jävla värt!
 
Vi låg i en bubbelpool utomhuset, tittade på fyrverkerierna och hade det gött på tolvslaget, magiskt!
 
Ödlan och jag pussades på tolvslaget, det var stort! Nina som är anvarig för festen ska ha ett stort plus, tack som fan! och tack alla som var där, grymt skön kväll.
 

bloglovin