Friidrott

Idag var det dags för den årliga friidrottsdagen med Ellen Key. Efter en kylig start med näst intill minusgrader blev det tillslut fantastiskt väder med sol och klarblå himmel.

Att få vara en del av denna fantastiska skola är en ära. Att se alla elever kämpa, heja på varandra, peppa, skratta och ha roligt är så sjukt nice! 

Visst att inte alla gillar friidrott, men man är ändå där och deltar på något sätt.

Resultaten var fantastiska och det finns många talanger!

M laget som jag håller lite varmt om hjärtat kämpade upp sig från en sistaplacering till en tredjeplats, helt sjukt bra!

Sånna här dagar gör att man får en energikick!












Lönehelg

Efter en omgång massage och fotbollstittande på dagen blev det spelning på Sahara på kvällen.

Lite segstartat, men när det väl var igång var det sjukt bra! Jag fick även finbesök av Henke & Sigge sista timman, då dunkade vi rätt rejält! Sjukt rolig kväll! 







Gymnasiefest

Igår spelade jag på en gymnasiefest, den innehöll exakt det gymnasiefester gör, nämligen skratt, gråt, hångel, spyor, ambulans, polis och självklart ett sjukt röj! 

För min del var det ruskigt bra drag. Jag höll ut lite på tiden och folk var otåliga, men när jag väl frågade publiken om dom var redo för röj så blev det kaos. Det var bra dansgolv hela kvällen och det såg ut som att dom var mer än nöjda.

Vakten och polisen hade desto mer att göra. Skulle vara fett med en liknande fest, där alkoholen inte är prio ett, många fler skulle vakna upp idag och känna att dom hade en fantastisk kväll.






Gamleby markeN

För första gången sedan jag var liten besökte jag gamleby markeN, jag förstår nog varför det dröjde just så länge innan jag besökte den igen. Det var iofs rätt trevligt att strosa runt och kolla in lite prylar och människor. 

Prylarna är dock ren skit och jag fattar inte hur dom som säljer sakerna går runt. Men visst finns det efterfrågan på sakerna, annars skulle det inte vara så mycket folk som besöker dessa marknader.

Jag köpte en munk sen var jag nöjd!








Mountaindew

För första gången så har jag hittat mountaindew i Sverige. Det är en läsk jag fastnade för när jag var i New York. Den är kanske inte sådär extremt speciell. Smakar som sprite kombinerat med fruktsoda. Men jag gillar känslan av den, typ skön att dricka.




Fiske

Var ute en tur på sjön, lite fika och fiske. Vi var ju inte direkt ute efter att få upp nån monstergädda å döda den, mer njuta av den fina kvällen och sen lite spännade känsla på det. Två stora gäddor nappade som åkte i direkt.
 
Men jäklar vad kallt det börjar bli, dags att plocka fram den riktiga höstjackan sen är jag redo för fler utflykter.
 
 

Omelett?!?

Efter gårdagens middag bjöds det inte på samma smakupplevelse på jobbet. Den beryktade omeletten stod på dagens meny. Någon som bestämmer menyn har inte alla hästar i hagen.




Middag

Igår bjöd Beo på middag, jag vet inte vad maträtten heter, men det var sjukt gott. 

Soltorkade tomater, haloumi, och någon god röra inlondat i Aubergine, smaskens.






Motivation

Fan, jag känner verkligen att bloggen är på g neråt, dåligt med inlägg, dåligt med bilder, dåligt med leverans helt enkelt. Måste få upp det hela så att den flyter på och för dom som nu går in och läser har nåt att läsa eller titta på.
 
I morgon ska jag ut på jakt efter gamllegäddan så då kommer garanterat lite sköna bilder. Snart är hösten och alla fina färger på träden här oxå, då kan det säkert bli lite sköna höstbilder.
 
Men jag måste hitta den rätta känslan, ge mig styrka!
 
 

Bortamatch

Tråkigt men sant så blev det förlust i gårdagens bortamatch, vi som verkligen behövde vinna! 

Som lite plåster på såren så hade vi en förtrolig bussresa med skitgubbe (Ekberg), mysig lunch med ett gäng änder och många härliga skratt.









Horns udde

Det finns många fina ställen i viken, horns udde är ett av dom. Lustigt nog så är man nästan aldrig där.

Vaknade tidigt i morse och tog en sväng ut dit. Strålande sol, vindstilla och riktigt härligt i luften, och sedan den utsikten!

Fantastiskt fin förmiddag. Nu är det match borta mot Mariebo.







Skitgubbe

Igårkväll blev det ett gäng rundor skitgubbe, ett av dom mest prestigefyllda kortspelen man kan spela.

Det var en person som åkte dit ett gäng gånger, säger inte vem, men fy fan vad han luktade skit!





Häst

Igår blev det en liten visit i stallet, jag testade att rida lite själv, dock så var hästen svårstyrd, eller kanske jag som inte var så grym på att styra.

Men bra bild blev det varjefall. 





Snowboard

Idag blev jag rejält pepp på snowboard. Dammade sv mina prylar och drömde mig bort lite.

Hoppas att det blir mer åkning iår än förra säsongen!




Hockey

Äntligen är hockeyn igång. Mitt kära Färjestad skulle dagen till ära möta LHC, givetvis var man på plats.

Men först var vi på Ikea. För första gången någonsin gick jag därifrån utan att köpa något, sjukt stolt!

Väl i Cloetta center blev jag lite besviken, rätt klent på läktaren och inte nog med det så tappade Fbk ledningen och förlorade matchen med 3-2, jävla piss.






Köpa

Finns en hel del saker jag skulle vilja köpa just nu. Jag klarar mig utan, men skulle vara så sjukt gött.

Tyvärr är min lån inte så fet, så jag får nog vänta lite.

Men ny säng, gopro 3, cykel och ny tapet till vardagsrummet. Inte dom roligaste sakerna att köpa, men skulle kännas förbaskat gött!




Fullsmockad

Denna helg har minst sagt varit intensiv. Spelning på Sahara både fredag och lördag plus bortamatch mot Tranås igår.

Långa dagar och lite sömn. Idag blir det en sjukt lugn dag.




Sista delen skate

Det har varit mycket skate denna vecka, vilket är fantastisk skoj. Nu är det tyvärr slut med elevens val för denna gång och nästa vecka är det dags att återgå till vanlig skolvecka. Nu kör vi på i 6 veckor tills det är höstlov.
 
Dagens grupp var grym, alla åkte nästan hela dagen och jag lovar att många kommer ha träningsverk i morgon. Själv rundar jag av och tar helg, en fullspäckad helg med match och 2 spelningar.
 
Smak påt!
 
 

Skate or die

Efter en helt vanlig skoldag igår så var vi tillbaka i skatehallen med elevens val. Skate, bmx och kickbike för hela slanten och det var verkligen full fart idag. Allt från nybörjare till halvproffs.
 
Vädret levererade så vi hängde en hel del ute och åkte.
 
Jag har nu testat inlines, kickbike, bmx och skate och just nu så är jag nog lika dålig på allt, men fan så skoj det är. Skulle vara fett att dra ihop ett gäng och damma av brädan och dra ett riktigt gubbskate.
 
 

Skepp å hoj

Ikväll blev det ett gäng timmar ute på en sjö. Vattnet låg som en spegel och det var fantastiskt fint när solen gick ner. Vi försökte fiska lite utan någon vidare fiskelycka. 3 mörtar som vägde 10g styck fick vi upp med metspö. 
 
Roddbåt är fan så fett, fast sjukt svårt att ro rakt. 
 
Nästa gång blir det att dra upp gammelgäddan!
 
 

Wrestlingbröder

Halvtrött som man kan vara efter jobbet så möts jag av denna tidning i brevlådan, genast blev jag piggare.

Mina barndomsvänner Andreas och Daniel håvar in förstasidan och mittuppslag i kommunals tidning! Så fett!

Jag lär ju göra nåt reportage om dom på bloggen nu i höst! Dom är ju så jävla grymma!





Skate

Idag var det äntligen dags för elevens val och de senaste åren har jag hållt till i skatehallen, så även iår.

Idag var det ett litet gäng killar som var med. Alla åkte inte hela tiden, men dom var dör och försökte sågott dom kunde.

En härlig dag på jobbet.










Havajiiiiii

Igår fick jag en present av Bobbo & Hanna efter deras resa till London. I somras hade jag en sjukt fräsch skjorta när jag spelade och nu fick jag en ÄNNU fräschare skjorta att spela i!

Tog några sköna bilder idag, tråkigt nog åkte min mobil i baken och sprack i 1000 delar, men det fick det vara värt :)


Systemkamera

Äntligen har jag dammat av min gamla nikon D200. Måste försöka få med den oftare, för jag älskar verkligen att fota. Fotar näst intill hela tiden med min mobil, men det är lite skillnad när man sliter med systemkameran.
 
Idag har det varit sjukt fint väder och det har hunnits med häng vid vrakviken och grillning på löga, en fantastisk söndag.
 
 
 

DJ

Hittade lite bilder från i våras när jag, Linuz och Hank mosade på Palle. Det var en helt galen kväll och det var så jävla fett att spela med dom dudsen.
 
Ikväll ska jag lira på Sahara och jag hoppas på ett jäkla drag, ska dra med lite lysrör, bra musik och ett sjukt pepp så hoppas jag att publiken är med mig.
 
Ni kan fortfarande gå in på Facebook och gilla min sida DJ Steve, inom kort ska min första mix upp där, håll till godo.
 
 

Gitarr

På musiken idag skulle vi lära oss att spela gitarr, jag ville självklart prova på.

Jag kan lugnt säga att jag inte är något geni vad det gäller instrument och ska nog fortsätta koncentrera mig på DJ


Höst?

Kollar man i kalendern så tror man att det är höst, går man ut så undrar man varför inte sommarlovet fortfarande håller på.

Det är så sjukt skönt ute och jag är sugen på att köpa en fika och dra å bada. Ikväll är det inte möjligt för jag har träning, men igår så gjorde vi det. Jag kan liva att det inte var årets sista bad, så sjukt skönt!


Friluftsliv del 2

När kvällen smög sig på så blev det gemensam matlagning, allsång, lekar och spökhistorier. En såndär mysig sensommarkväll. Alla satt runt lägerelden och det var sån sjukt bra gemenskap, sånthär kan verkligen stöka en klass.

I morse var inte alla på samma humör. Frusna efter natten och slitna efter en lång dag.

Väl hemma verkade alla nöjda med ett fantastiskt dygn, jag kunde inte annat än att hålla med. Så sjukt gött!

 


Friluftsliv

Varje år åker åttorna ut på friluftsliv, ett dygn med massa spännande saker. Igår var det dags för den klasen jag jobbat i att ge sig ut, sjukt taggade och ännu mer pepp när solen gjorde allt för att få oss att må bra.

Kanadensarna fylldes med packning och vi begav oss ut. Nästan helt vindstilla och stekande sol, det fanns inget annat än att njuta.

Vi slog upp vårt läger, tält och tog oss en lunch innan vi begav oss ut på en passning utan packning.

Hela dagen var så sjukt Nice och alla gjorde verkligen sitt bästa för att hjälpas åt om nån hade det svårt eller behövde hjälp med något.

Bilder från kvällen och senna morgon kommer senare.


American gypsy

Efter många mail och lång väntan har jag äntligen fått hem min väst. Fick kontakt med en designer i USA och jag älskade västen. Den hade bara gjorts en av innan men han som designar sydde en till mig oxå, så sjukt Nice.


Dani M

Vilken helg det har varit! Först derbyseger, en sjukt fet spelning i Eksjö och igår Dani M på Palladium.

Dani M och hans gäng var riktigt sköna och grymt drag på spelningen. Tyvärr var det lite strul med ljudet men bortsett från det jävligt grymt.

Jag tog över DJ bordet sista 1.5 timman och det var så sjukt skoj att se dansgolvet, bra drag och helt tomt på övervåningen, då känner man sig nöjd. Anna gästade mig och vi röjde.

Tack för en sjukt bra helg!


bloglovin