55

Black Friday bjöd på en ny tv. Den gamla plasman har gjort sitt här hemma och vi hälsar 55an välkommen. Känns riktigt nice!





Tjust open

Tjust open gick av stapeln igår. Vi gick som tåget och gick obesegrade hela vägen. Albin vann guldbollen, morella bjöd på mat och det var en riktigt bra kväll. Vi har nu vunnit 5 gånger på de 6 senaste åren, och då har vi straffar mot oss hela tiden.

Nu får vi se hur fortsättningen kommer se ut för mig.

VFF













Skägg

November är snart slut och skägget ska bort, precis när jag har kommit över den där gränsen när det kliar.

Man känner sig typ lite smutsig hela tiden, känns sådär.

Men snart så ryker det!




Trerätters

Studiedag på jobbet, vilket innebär att skolmaten är inställd. Det gjorde inte så värst mycket med ta kenpå att maten bara blir sämre å sämre, det är dags att ta tag i det där snart.

Hur som helst så drog vi till restaurangskolan och svepte en trerätters, jävligt gott och sjukt billigt.






Futsal

Igår spelade vi första rundan i DM. Vi gick obesegrade genom hela turneringen och släppte endast in 1 mål, helt ok facit.

Det bjöds på bullar när jag kom hem, en rätt nice söndag då.







Lördag

Fullspäckad lördag i vanlig ordning. Sovmorgon, lyxfrukost, gym, tippfika, fotbollshäng, fanta å en massa annat gött.

En lördag i min smak.








Lukta gott

Har införskaffat mig lite nytt lukta gott, känna riktigt fräscht. Och idag är det fredag, vilket är ännu fräschare.





Ben

Mitt mål är att köra ben två gånger i veckan, så passade på att köra andra benpasset på bara några dagar, kommer bli färdtjänst i morgon. Att träna ben med bagarn är sjukt, för han är ett monster!






Måndag

Pissväder, lång föreläsning å allmänt seg. Det muntrades upp med ett bra gympass och en riktigt god middag!






Mezze

Yes, då var det dags för Mezze igen, smaskens. Först lite skön lördag med gym å tippfika. 

Idag har jag ägnat dagen åt att rensa källaren och kränga saker på köp å sälj. En ganska så lyckad dag, men inga stora summor har kommit in, men mycket har försvunnit. Jäkligt skönt att rensa ur.









Bloooooggen

Ok, min mobil har varit typ paj i en vecka nu, därför har det varit helt dött här. Nu har jag ny skärm och det ska bli ändring på detta!

Igår spelade jag på mejeriet, bland de roligaste spelningarna man kan göra. Det var en helkväll med dans och musik från 18.00. Jag spelade sist vilket innebar att många redan hade lämnat, både för att dom var trötta och för att de inte fick vara ute längre. Så nästa gång så ska jag spela tidigare och då ska slla ha chans att se.

Men det var ju ett gäng som var kvar och alla röjde, har nog aldrig sett så mycket röj innan! 

En grymt lyckad kväll!






Fars dag

Har inte varit mycket aktivitet här på sista tiden. Men idag är det en fin dag, nämligen fars dag. Chefernas chef, farsan bjöds på middag hos syrran. Det var riktigt nice.






Salstentamen

Salstentan är avklarad, 3.5 timmars rent krig. För att inte vara förrätt på provet så gick jag upp tidigare än tidigast för att gå en PW. En stabil frukost och en dusch sen var jag redo för prov.

Känslan är att det gick bra, svarade på allt och kände mig hyfsat säker på det mesta. Så bara hoppas att min känsla överensstämmer med vad läraren anser är rätt.

Vi firade med en lunch på guldkant. Nu är det bara ta tag i nästa kurs, socialrätt.






BOOOM BOOOM

Lördag, en av de bästa dagarna. Tänkte plugga men de vanliga lördagsrutinerna gick före. Att ta en paus från plugget och göra lite skoj är viktigt.

Blev ett sjukt bra bröstpass med Nic som följdes upp av en tippfika på maxi. För min del var det mer fokus på fikat än tippet för en gångs skull. Vi drog hem till Chille för att avnjuta lite bra fotboll, men i vanlig ordning stod Chille för mer show än fotbollen.

Tacomiddag hos Amanda med mass saknar folk för att sedan avsluta kvällen på ett fullsatt sahara. En riktigt grym lördag med andra ord.







bloglovin