Pojkrum

Innan sommaren börajde jag med ett stort renoveringsprojekt i min lägenhet. Vi kom ganksa långt men ändå långt ifrån klart. Har tvingats att bo i ett hem med trasiga väggar i 2 månader nu och jag börjar vänja mig. Men nu under hösten så ska allt bli klart och jag ser fram emot en fräsch lägenhet.
 
Mitt sovrum ser fortfarande ut som ett pojkrum med skateboards och snowboards, men jag gillar stilen så kör på det ett tag till. Istället för en tacla så kör jag skates på väggen, måste trotts allt leva kvar med gamla minnena ett tag till.
 
Städade igår oxå och bäddade sängen för första gången sedan 95.
 



Gymmet

Efter en sommar med totalt frånvaro fårn gymmet så har jag äntligen kommit igång. Nu rullar det på med 4 pass i veckan och det känns jävligt gött. Många från laget kör på Actic och det är alltid någon som är redo för pump. Idag hakade jag på Joel (jolly jumper) och Jonte (spiggen). Två killar som på kort tid ökat jävligt mycket i styrka och volym.
 
Vi körde ett jävligt bra bröst och tricpespass och nu kan jag knappt röra mig. Blir till att beställa lite kosttillskott så att man kan lägga på sig lite nu i vinter.
 













Oldschool

Sitter på min lunchrast på jobbet. Maten var sådär idag tyvärr. Brukar gilla skolmaten annars. Kollar igenom min dator och har hittat ett gäng sköna bilder från back in the days.
 
Jobbade på ludde och i en av klasserna så blev jag ofta utmanad på massa olika sporter, jag gick alltid segrande ur dessa fighter, förmodligen skulle det vara så idag oxå. Det var schackproffset Fritz, hunken Mike och hockeybutiksägaren Frisk. Ett skönt gäng med enorma vinnarskallar. Skulle vara skoj med en utmaning nu och se hur dessa grabbar står sig i minigolf, pinigs och bowling.
 
Här är lite bilder från en ruggigt het minigolfomgång, förmodligen banrekord från han med långt hår.
 

Lön

Idag är det måndag, sol, lön och derby i Allsvenskan. Möller fixade fribiljetter så det blir att åka dit å härja lite. har pumpat på actic och ska svepa en falafelrulle innan det bär av mot åtvidaberg.
 
Känns som en jävligt go måndag! Jag bjuder på en bild när Möller hängde med mig till jobbet och fick skriva autografer. Vilken kung.
 
 
 

Korvfest

Har verkligen inget vettigt att skriva, kan vara söndagssyndromet. För en vecka sedan var jag i ett tropiskt Mlamö, idag har jag varit i ett regnigt Västervik. Ett dock ganska mysigt regnigt Västervik. Vi har pumpat skiten ur oss på gymmet, lagat potatismos med körv och kollat fotboll, jag klagar egentligen inte.
 
Dom visar gamla avsnitt av solsidan på tv4. Rätt så jävla gött när Ove äter en bajsmacka. Jag borde diska och städa, jag ska istället laga mat och skaffa mer disk. jävla skit.
 
Har glömt att köpa mjölk, vilket kommer att innebära vatten eller yougurt till morgondagens gröt.
 

Regn

I morse så började jag stöda lite. Fick för mig att hänga ut sängkläderna på vädring, det var ju trots allt fint väder.
.
Jag drog till vår match och med 30 minuter kvar öppnade himlen sig, jag ville springa från matchen och rädda mina sängkläder.
.
Vi vann matchen med 4-1 och mina sängkläder kommer inte vara torra på en vecka.
.


The corner

Bobbo har flyttat in i vårt kvarter, så i korsningen mellan Hallströmsgatan och Siversgatan har vi skaffat oss ett litet hörn man kan hänga i. Man har ju sett på Amerikanska gangsterfilmer att dom har hörn att hänga i, så vi vill ju vara lika coola som dom.


Samarbete

Idag har vi haft utedag. Ett av många plus med mitt arbete. Det kan lätt tolkas att vi bara är ute och leker, men det har ju ett bra syfte med lekarna. Samarbetsövningar är ett av de bästa sätten att svettsa ihop en klass. Man hjälps åt och klarar inte av uppgiften om bara några hjälps åt. Man måste lita på varandra, ha respekt och hjälpas åt, då klarar man det mesta.
 
Jag jobbar i en ny sjua och det är viktigt att få en bra sammanhållning i klassen. Därför är sånna här dagar helt perfekta, och visst är det gött att vara ute och leka på arbtestid.
 
Här ska vi falla från 1.5 meter och resten ska ta emot en, ganska läskigt och nervöst. Men hjälps man åt så klarar man det utan att slå ihjäl sig.
 

Skolan

Fick en teckning av en elev idag, jag är ute å glider med mitt husdjur "pig". I morgon är det utedag och sen helg, känns helt jävla ok! Skulle ut på äventyr och Eksjö stadsfestival i helgen, men träning och match sätter stopp för det, får bli en helg i viken, hoppas att det levererar.
 
Veckorna får gärna gå fort nu på hösten, finns några sköna saker att se fram emot. 
 

Avklippt

För typ 1.5 år sedan så klippte jag av min första jeansskjorta. Jag hade inte en aning om att det skulle bli så sjukt poppis som det blev. Jag tar givetvis inte åt mig den trendsättningen i denna stad, den första jag såg med avklippt skjorta var Willys egen köttkung Albin Adolfsson, han entrade palle med avklippt flanell och körde nån cool dans.
 
Nu är det dock dags att ta fram lite slitna sweatshirts och klippa av dom till T-shirts. Perfekt med lite varmare tees och sjukt snyggt. Jag är förmodligen inte först med denna sak heller, men klipp av en tröja å testa, snyggt och skönt.
 

Trasig

Efter att ha haft flyt i över ett år så gick min iPhone åt skogen, iofs bara baksidan, mm fan störande!
.
Bara invävta 5an då... Godnatt


Ghettotraining

Ett utegym skulle verkligen Viken behöva, man kan gå dit när som helst och det är bara använda lite fantasi så kan man köra ett helkroppspass på bara några metallbitar som är sammansvettsade.
 
Var givtvis tvungen att testa på detta sköna ställe när jag besökte malmö. Man har ju sett Hanibal for king och Getthotraining på youtube, dom har visserligen lite mer å ge än vad jag har, men fan så gött det är att träna ute.
 
Jörbrink har sågat mig hela sommaren efter att jag efterfrågade ett utegym på VTs webbtv om sommaraktiveter. Man skulle givetvis inte ha det på hamnplanen, men några kvadratmeters yta borde det finnas någonsnans i denna stad. Lovar att det skulle bli poppis.
 
Ska skriva ett förslag och se vad politikerna säger, hoppas på ert stöd!
 
I söndags körde jag å DMP ett 250 pass. 
 
20 push us (armhävningar)
20 benlyft liggandes (mage)
20 dips
20 kroppslyft (vet ej namnet men tar på rygg å biceps)
5 pull ups (chins)
 
och 3 varv
 

Stekdag nr 2

 
Söndagen bjöd även den på tropisk värme, hörde att Viken oxå hade bra väder. Men helt ärligt kan jag inte minnas när jag kände sån värme senast, den var extrem. Började dagen med ett utepass med DMP, det får ni se i ett senare inlägg. 
 
Träningspasset var mördande pga värmen, som tur var så väntade beachen. Det var inte den flottaste stranden jag varit på, torrt gräs. det hade dock inte så stor betydelse då man låg mest i vattnet. Det var länge sedan jag såg så mycet tatueringar på så liten yta, folket runtomkring tänkte nog detsamma och det kändes som hela stället hade käkat glosoppa till frukost.
 
Dagens eloge gick till björne som envisades om att varken bada eller ta av sig kläderna. Dagens höjdpunkt var "10an! två bryggor bort där det var ett nudistbad, dock en medelålder på 70 år.
 
Malmö hoppas vi ses snart igen .
 
 

Malmoooeee

Helvetes jävlar vilken sprängnice helg det har varit. Är så jävla glad att jag tog ett tåg i sista sekunden. Möttes av ett stekhett malmö. Hade nästan glömt bort hur nice det är där, bortsett från lite lustig dialekt, stora slagsmål och skottlossningar är allt så jävla great! 
 
Sjukt mycket god mat till svinbra priser, sköna badställen och skönt folk. Efter en vegansk buffe på vegegården drog vi oss till bo01 som är ett sånt jävla skönt stekarställe. Vi visade stekarna några sköna räkor och drog in till city igen. Rebecca & Fiona drog av några sköna låtar och allt var fett. Här är lite bilder från första dagen. Mer kommer i morgon.
 

Malmö

Hänger i Malmö. Sol, bad och skönt häng. Har för dåligt internet för att ladda upp alla smaskiga bilder så håll till godo.
.


Alex Östin

Idag fyller världens finaste vän år, nämligen Alex. En person som gör ens vardag sjukt great. Rolig, fin och framförallt jävligt snäll. Alex är en såndär person som alla behöver runt sig, en riktigt glädjespridare.
 
Idag fyller han 28 bast och han om någon åldras med stil. Tyvärr har jag jobbat hela dagen och nu är jag påväg till Stensjön där det ska spelas fotboll ikväll. Trist att missa hans födelsedag och gofika som han ska bjuda på sen. 
 
Jag önskar att Alex får en fantastisk födelsedag och att Frasse inte kissar inne!
 
 
 

Those summer days

Jag tror helt ärligt att denna sommar är över på riktigt nu och snart välkomnar vi våren. Har inte tagit mitt sista dopp än, men det blir nog ganska snart. Hösten är snart på g och folk kommer bli som galna och fota alla fina löv som ramlar ner på marken.
 
Denna sommar har gått så sjukt fort och det känns som att man har hunnit med en bråkdel av det man ville hinna med. Trotts det kassa vädret så har man gjort massa roliga sake. Men tills nästa sommar blir det att göra en lista över saker man MÅSTE hinna med.
 
- Gotland
- High Chaparall
- Utomlands
- Öland
- Första ön varje dag
- Korpa
- Sommarfilm
- Sena nätter
- Soluppgång
 
vill ha sommar nu igen!!
 

Måla

Dagens arbete har gått ut på att måla om i pingisrunmet, givetvis var det ett måste att ta pauser och spela lite.
.
Första matcherna för detta läsår. Första matchen gick med självaste chefen. En tuff match där jag tillslut vann pga min tuffa defensiv. Andra matchen gick mot vinnarskallen Zanton, en kille med mycket hjärta för racketsport som jag nästan alltid har lätt för, även denna gång. Vann med ett gäng poäng.
.
Sista matchen var dagens svåraste. Vaktis, skolans pingiskung som måste tjuvträna i källaren. Han kör med kinesfattning och hans slag är galna! Det var en tuff match där jag hamnade i ubderläge, men något hände och jag kunde vända och tillslut vinna! För första gången på fyra år, vilken känsla!!
.


Mobilbilder

Jag älskar att fota, fotar typ allt man kan fota. Jag har över 10 000 bilder på min mobil och nu är minnet helt fullt, dags att börja rensa för nya bilder.
 
Kollade igenom mobilen och hittade sjukt många roliga och spännande bilder. Jag ska lägga upp de 5 första bilderna jag tog med mobilen. Känns som hundra år sedan.
 

Jobb

Sitter på jobbet och avnjuter en fika. Man skulle kunna tro att jag jobbar på något slags kontor för det är papper överallt.
.
Känns helt ok att vara tillbaka på jobbet, men kommer bli mer nice när eleverna kommer och det blir lite liv i luckan.
.


fan

Idag har jag inte alls känt för att skriva nåt här. Har börjat jobba, vilket innebär gå upp tidigt och vara precis dötrött, vi har spelat match, det gick inte alls bra och jag har sträckt baksida lår så jag knappt kan gå nu. Det enda bra var att vi vann och efter matchen bjöd ett skönt gäng mig på tacos. 
 
en bild på frasse och jag hoppas att det blir bättre
 

WoW

Sista dagen på WOW bjöd på stekande sol, bra konserter och förfest med shitXfaced på en takvåning mitt på avenyn. Det bjöds på gratis alkohol och bra musik. Riktigt stekig fest.
 
Kvällen bjöd på Common, Laleh, Mike Snow, Looptroop, en halv låt med kraftwerk och klubb med marcus price, en riktigt bra kväll.
 
Denna helgen i GBG var så sjukt great, skönt folk, bra väder, bra musik och jävligt roliga häng. Tack för att jag fick biljetten i present och tack ni som var där och gjorde det så fett!!!
 

schlappa

Way Out West är en stadsfestival utan camping, vilket jär jävligt skönt. Man får bo i lägenhet och det inbjuder till sovmorgon och slappa dagar, jämfört med när man tältar och vaknar 06.30 av att det är 982938923 grader i tältet.
 
Mathias och Sandra har en lite mysig lägenhet mitt i centrala GBG och för tillfället är vi 7 pers i den. Gårdagen blev en dag i sömntes tecken. tror jag gick upp ur sängen vid 4 hugget, käkade och la mig igen för att kolla handbollen. Det var inte såmycket sevärt på festivalen: Bon Iver och Blur, inget som faller mig i smaken.
 
Idag lyser solen och Mike Snow ska spela. Linus lyckades sitta sönder en finstol och vi har det gött.
 

Dator

Glömde min dator i bilen, bilen försvann och jag blev datorlös. Idag hittade den tillbaka till mig och det är dags för några lösa och sköna bilder.
 
Första dagen på WOW levererade, det är inte så mycket  band som jag verkligen MÅSTE se, så det blir mer skönt häng. Solen stekte och det var skön stämmning. GBG är en skön stad och är här med ett gäng sköna polare. 
 
Refused var dock ett av banden som jag peppat på sedan i vintars när dom släppte sin återföreningsturne. Och helvete så bra det var. Gåshud genom hela spelningen! Sen missade man deras "hemliga" spelning, kändes sådär. Vi var dock på en sjukt fet klubb där bl.a. Promoe vände plattor.
 
Idag har det varit en såndär slappardag, fantastiskt skönt.
 
 
 

Wow

Är i Blöteborg, det regnar och jag har dåligt internet. Just nu skiter jag i det för igår såg jag Refused och det var sådär snuskigt bra! Ska lägga upp lite mer sköna bilder senare.


Posering

Jag är snart 100 år gammal och håller på med en blogg, lägger upp poseringsbilder och skriver lustiga saker. Väx upp tycker endel, fett tycker andra. Bryr mig inte så hårt om vad dom som inte gillart säger, huvudsaken är att man trivs med det själv och att man ibland kan dela med sig av saker folk tar åt sig och kanske gör något vettigt av det.
 
I morgon drar jag till GBG och Way Out West, kommer träffa massa skönt folk och se bra konserter, kan ju knappast bli en bättre avslutning på semestern. Det firar vi med ett gäng sköna posebilder.
 

Wurt

Idag var det en perfekt dag för minigolf, inte för varmt och inte för kallt. Wurt som inte direkt älskar att utöva sport har ett gäng gånger innan roat oss med att vara med å spela minigolf och varit precis dölack. Senast han spelade var han lack när han betalde och gav upp efter bana 2, idag skulle han kämpa mot sin ilska och visa hur man lirar på riktigt.
 
Startfältet vart starkt. Alex, Amanda, Clara, Wurt, Fabbe och jag. Efter bana 3 hade Wurt "tappat livslusten" och vill lämna tillbaka klubba och boll, det gick inte annat än att skratta åt hans ilska. Efter bana 9 började det regna och Amanda och Clara gav upp. Precis då hände det nåt, Wurt började leverera. Det var en ganska tyst runda (förutom när jag fick en 7a på bana 3) och inför de 3 avslutande hålen då fick fick reda på att det skillde 4 poäng mellan 1an och 4an. 
 
Det blev ett gäng spända blickar som möttes. Inför sista hålet Ledde Alex med 1 slag över Wurt medans jag å fabbe kämpade om tredjeplatsen. Wurt håvade in en spik och satt press på alex. 1, 2, 3 (alex svär) 4 och Wurt är segraren. Jag vet inte om det var vår ofrömåga eller Wurts skicklighet, hur som helts så är det sommarens sportsliga skräll och jag gillart. 41 slag blev det för Mr. Segh
 
Grattis Wurt. Får vi revanch så ska du få smaka!
 
 

Jägermeister

Nu under sommaren när man är iväg på massa olika jippon så ser man ofta ett gäng fräscha killar, men oftast brudar som står å säljer saker från olika företag och folk blir som galna. Senast på Strand så hade Jägermeister en bra där man köpte shots och fick en scarf.
 
Det samlades killar runt braen och hade shotrace och var så peppade. Sedan så prydde dom hals, huvud och armar med Jägermeister-scarfs. Helt jävla efterblivet. Lika klassiskt osm att köra slipsen på huvet under personalfesten. 
 
Man vet inte om man ska skratta eller gråta. Frågan är vilket som är coolast. Ha den runt huvet, runt huvet åt fel håll, runt halsen, runt handleden eller runt biceps som en kaptensbindel. Det borde vara böter på allt.
 

Cup

Söndag, stekande sol, vindstilla och semester. Dags för fotbollscup i Gunnebo. Till en början var det ganska segt och man saknade korpa. Men att lira fotboll med ett skönt gäng är inte fel det heller. Vi gick obesegrade genom turneringen vilket kändes riktigt bra.
 
Finalen avgjordes mot Överum på straffar. Suddenstraffar och Överum missar. Min tur, tortts en ganska betydelselös träningscup så var jag nervös. Blunda och skjuta och vips så var man matchhjälte. Skön känsla. 
 

Hardcore

Igår var vi i Motala. Det var jävligt skoj att komma iväg med detta sköna gäng för att lyssna på hård musik och träffa folk från back in the days. 
 
Länge sedan jag var på spelning och det var jävligt fett. Vissa band sög röv medans andra levererade! Skön stämmning och mycket tatueringar. 
 
Ger lite bilder från gårdagen
 
 

Påväg

Idag är vi påväg igen, dags stopp: Motala! Hardcorefestival och det kommer bli jävligt fett. Länge sedan man var på hardcorefestival. Kommer träffa massa great folk och känna lite straight edge-pepp! ska Xa upp mina händer som back in the days!
 
Stay clean. 
 

Swedish floorball open

SFO går av stapeln denna helg och för tredje året irad är jag med, varje år i ett nytt lag. Iår blev det VT-laget med idel sportprofiler från Viken. 
 
Motståndet i SFO är alltid tufft, men vår kapten Kenny W tuggade på för att få igång ett hopp, ett hopp som blev ganska så kortvarigt. 0-8 i första matchen mot Fatpipe, ett gäng superliganspelare från Lkpg. Tyvärr fortsatte förlutsttrenden och vi slutade dagen med 0 poäng, men som alla dåliga lag säger, det viktigaste är att man har roligt, och det hade vi!
 
Och visst glänste även VT-laget och bjöd publken på en hel del läckert innebandygodis.
 
I morgon 09.00 tar vi nya tag..
 

Helvetes jävlar

Tänkte avrunda en sjukt go dag med mysig grill på korpa med Bobbo å Ukke. Engångsgrill brukar oftast flyta på bra, ikväll var det inte en sån gång.
 
Vi försökte med ALLT utan att få eld. Tillslut så gick vi till första ön där det var en stor eld och ett gäng finnar som satt å mös. Vi la in våra kolbitar i elden och väntade en kvart. Inte ett skit hade hänt och vi gav upp. Blev att steka körvarna istället. Aldrig mer engångsgrill från Willys!
 

Stekare

Ikväll skulle vi ha dragit till strand, igen! Tyvärr blev det inte så, jag var jävligt sliten plus att vi inte fick ihop tillräckligt med folk. Hoffmaestro skulle spela så det lär ha varit jävligt bra.
 
Hur som helst så var jag där två gånger förra veckan och jag tänkte på stekarna som är där, eller de som trodde att dom var stekare, jag vet inte riktigt. Det finns varjefall några bord som är "avspärrade" och där kan man köpa in sig och få flasha med sina helrör.
 
Jag har dock inte kommit fram till vilka som är mest patetiska. De som är typ 3 killar som står å steker tillsammans med ett gäng brudar som är sugna på deras dricka. Eller de som är 8 killar som står å steker utan tjejer runt sig? hur som helst så ser allt jävligt fånigt ut.
 
några bilder från söndagens gallej på strand.. utan stekare. Eller jo han i soffan som sover sitter på en av VIPplatserna, skön kille.
 

bloglovin