Personalfest

Idag Adde Sahara personalfest och jag hakade på. Dom hade hyrt lysingsbadets nya relax med fri dryck å snacks. Blev inte såmycket dryck för mig, desto mer bad.

Jäkligt Nice där, trots att det inte var färdigbyggt. En trevlig dg som jag gav upp tidigare än dom andra som ska festa natten lång.








Måste bli bättre

Fan finns så mycket saker jag måste bli bättre på, typ sånna vuxna saker. Jag måste bli mer ekonomisk, typ storhandla istället för att handla två gånger om dagen. Måste gå och lägga mig tidigare på kvällarna så att jag inte är sen en zombie varje morgon. Måste stöda oftare så att min lägenhet inte ser ut som en svinstia. 

Nu ska jag börja plugga oxå, blev fan lite nervös när jag tänkte på det i morse, det måste jag verkligen strukturera upp.

Många måsten nu! Hur som helst så var jag med i tidningen, satte dit en axel på min gamla lagkamrat Jens




.



Seg

Världens tröttaste blogg just nu! Gårdagen var dock lite mer fartfylld. Först derby mot min gamla klubb Gunnebo. Det slutade 1-1 och det sög rätt hårt.

Efter matchen var det full fart till Eksjö och stadsfestivalen där. Jag var rätt sen och blev behandlad som något proffs, fick parkera precis bakom scenen och typ eskort för att jag skulle hinna.

Spelningen i sig var jäkligt fet, en mindre scen i ett stort tält. Dock så dog strömmen och det blev kolsvart.

Det var skumparty och sjukt mycket folk.

Fick se en sväng på isen & fille oxå, jävligt fett.





Heldag

Försöker komma igång med styrkan efter en sjukt dålig sensommar. Blev ett skönt ryggpass idag med Jacke å Ekberg.

Tacos till middag sedan korpfinal en rafflande match där släpsko torskade på straffar.

Kvällen avslutades med att Beo hade plockat svamp, smörstekta kantareller, vi hörs så gott!










B-lag

Igår var jag med i B-laget för första gången iår. Vi brukar ofta ställa upp med ett bra lag, men lagen vi möter har ibland svårt att få ihop lag. Igår mötte vi djursdala, dom hade nog svårt att få ihop lag.

I deras trupp fanns två 13åringar på 35kg styck, dom kämpade dock riktigt bra. Mer i laget kunde vi hitta några killar som var 40plus och ganska så många extrakilon.

En rolig match som vi vann med 6-1. Jävligt roligt att se småkillarna på planen, framtidens stjärnor!






Quiz

Igår testade vi på quiz i bowlinghallen. Hasses sega gubbar var namnet, trots att vi var småbarn jämfört med resterande lag.

Vi var jäkligt nöjda med vår insats och vi klarade målet att inte komma sist.

Skön kväll där man verkligen fick samla ihop de hjärncellerna man har kvar.





Fett

Idag har vi kollat fettprocent, fikat, tippat, kollat fotboll och käkat pizza. Man kan inte begära så mycket mer av en lördag innan löning.







Utedag

Efter ett långt sommarlov så är vi tillbaka i skolan på riktigt. Det har varit lite mjukstart nu i veckan och idag så var det en lagdag där tanken är att samarbeta, umgås, lära känna varandra och få de nya sjuorna att trivas.

En helt fantastisk dag som blev sjukt lyckad! En dag som denna så fattar man verkligen att man har världens bästa jobb och att eleverna är bäst!













PH

Ännu ett PH-häng! Har blivit så samtliga kvällar denna vecka. Det känns som en lite trög start av PH, men tror att det alltid är så. Känns inte som så många roliga karaktärer, men jag tror att det kommer bli riktigt bra tillslut. Blir en genomgång av några sv deltagarna någon dag jag inte tänker dö på plats, så som jag ska göra nu! Godnatt!




Skolstart

Äntligen var det dags för kidsen att inta skolan efter en veckans jobb på en helt tom byggnad. Kändes sjukt skönt och stämningen var på topp, visst var en del trötta men ändå glada.

Nya sjuorna var lika små och blyga som vanligt och 9orna tog för sig direkt.

Skönt att vara igång!





Chille

Chille är den personen jag känner som äter mest. Ikväll svepte han en pizza och till efterrätt köpte han godis för 90kr, 4 wienerbröd och 1kg oboy.




Alex

Idag fyller en av mina bästa vänner år, inte bara år utan 30 oxå! Vi firade han igår med en massa godsaker. Ingen brakfest, utan mer mys. 

Grattis till världens bästa Alex! 







Nu är det igång

Efter några månaders väntan och 1.5 veckas frånvaro från tippet är det dags igen. PL börjar och tipp om pizza, pengar och lite annat smått å gott.

Obligatorisk fika å tipp på maxi, så jävla skönt! Nu är det igång.







Helg

Första arbetsveckan är avklarad. Har varit jäkligt trött, men det har varit roligt att träffa världens bästa arbetskollegor igen. 

Efter jobbet bar densitet iväg till de småländska skogarna för att spela fotboll. Seger med 2-0 och segertåget rullar vidare.




Räkskola

Sommaren är inte över än, det går fortfarande att bada och det kan fortfarande levereras räkan. För nån vecka sedan så gjorde jag ett litet filmklipp där jag ger lite tips till räkan, många som har peppat på räkan så jag drog ihop några rader. 
 
Videoinlägg är ju skämmskudden på för en del, men vafan. Det är bara tuta å köra och fler videoinlägg kommer. En liten sommarfilm är på g, men orkar inte riktigt klippa ihop den än, så håll till godo.
 
Lyssna på mina tips och lägg upp en bild på din fetaste räka!
  

Lyxlunch

Drog en riktigt smarrig lunch med Kärki. En god burgare på Harrys. 




Sommarens fetaste

Min DJ-sommar har varit så sjukt grym, sinessjukt roliga spelningar och massvis folk. En av dom fetaste var givetvis på Löga Beachparty där det var ca 1500 pers som röjde i flera timmar, det var galet. 2500 glowsticks kastades ut och kvällen var magisk.
 
Nu i veckan så ska jag inviga stattshotellet övervåning, kan bli rätt nice med en deephouse spelning. Är peppad på hösten, vi ses i dimman!
 
 

Jobb

Första arbetsdagen är avklarad. Jag var trött i morse, allt gick i slowmotion. En mjukstart och trevligt att träffa arbetskollegorna. Men en skola utan kids är ju som en chokladask utan choklad. Så nu får allt gärna dra igång på riktigt.




Öland

Sommaren, eller varjefall min semester börjar att lida mot sitt slut. Vi avslutade den med att åka till Öland och strand hotells säsongsavslutning. Albin å Berka hade aldrig varit där så det var en självklarhet.

Berka flyttar i veckan så blev som en liten avskedsfest. 

Vi började i Kalmar där Anton, Henke och Manne hade startat festen.

Rydell & Quick stod för livemusiken och dansgolven var packade med folk. Man kan säga att vi röjde konstant och var förmodligen några sv dom svettigaste på hela stället.

Vi körde hem inatt och det var hyfsat segt, mycket djur ute och ett slitet gäng u bilen, men lätt värt efter en sjukt rolig kväll.

Nu är det dags att börja ladda för jobb i morgon.










Seriefinal

Idag har vi spelat seriefinal och gjorde det på bästa möjliga sätt. Startade med en vinnarpasta på morella och sedan skönt häng med några i laget. Bra taggning i omklädningsrummet och peppande musik.

Matchen i sig var en fröjd att spela. 3-0 i paus och slutligen 7-1. Och smackade upp ett äkta hattrick. Berka gjorde sin sista match och och gjorde dessutom mål. Matte fyllde inte bara år, han gjorde mål oxå. Hjalmar och jolla smällde in varsin balja och så jävla skön sång i omklädningsrummet.

Skön seger avslutas med en brakfest och spelning på Sahara ikväll.







Äta ute

Igår blev det middag på Harrys. Jag å Beo unnade oss lite gott i slutet av semestern. Gott, trevligt och mysigt.






Skjut mig

Min kärlek iPhone 5s har idag tagit sin sista bild, skickat sin sista snap, för sista gången kollat instagram! Min mobil har badat och är stendöd.

6k rakt ner i sjön, inte min önskan såhär i slutet av semestern.

I morgon blir det att kolla upp om man kan få ut nåt på försäkringen och sålänge får jag använda mig av min gamla iPhone 4s som är trasigare än trasigast!

RIP




Sugdag

Pissregn å så jävla trist dag. Det enda roliga som hände var att Richard bjöd mig på pizza! Det var sjukt jävla gott!

Nu är klockan 22.30 och jag ska försöka städa, tjena!





Hemglass

Drog förbi farsan idag. Att han har hemglasströja är lika troligt som att det är onsdag i morgon. En av dom mest legendariska T-shorts som gjorts, å nu har jag en likadan.

Farsan hängde i vanlig ordning hos sin granne, det snackades inte så mycket, utan konstaterades mest. På staketet vid deras hus hänger en sån jävla snygg sjukt, vilka CHEFAR!





Bilbingo

Att slå ihjäl en måndagskväll är inte alltid så lätt, idag var det dock sjukt lätt. Vi testade bilbingo för första gången, skaplig gubbvarning!

Som om vi hade gjort detta förr så hade vi med oss brassestolar och gofika, som två proffs. 

En härlig kväll på örbäcken slutade inte bara med många skratt och glödande pennor, det slutade med hela 4 bingo oxå! 1800 spänn rikare blev vi, en rätt lyckad kväll med andra ord.

Bilbingo blir det fler gånger! Ska skaffa en cool tuta tills nästa gång! 

Chille som är proffs på detta satt några rader längre fram och åkte hem tomhänt.









Ljusgöl

Idag drog vi ut på äventyr. Cyklop å luftmadrass för att kolla in fiskar i ljusgöl. Jag är ganska rädd för fiskar så luftmadrassen fick agera lite skydd.

Vi såg fisk så in i helvete och frasse var peppad som vanligt!






Sfo

SFI gick av stapeln i helgen, världseliten i innebandy kommer hit och lattjar lite boll, sjukt skoj att titta på. Finns även ett gäng brunkgäng som lirar oxå, inte lika skoj att titta på.

Spelade på deras bankett och senare på Sahara, vilken helg! 







Höst?

Igår var det premiär för höstsäsongen i fotbollen, bortamatch mot stensjön. Det kändes dock inte som höst när det var hundra grader varmt.

Blev en stabil seger med 3-1 och Hjalmar var inblandad i det mesta, vår hetaste spelare just nu.

Nästa lördag möter vi serietvåan anneberg, årets viktigaste match.





Tandläkaren

I morse var jag hos tandläkaren 08.00, jag var inte så värst pigg, typ död.




bloglovin