Blomster

Förutom den feta buketten jag fick i lördags så blev jag uppvaktad av tjustbyggdens sparbank och fet en sjukt fin bukett. Så nu är köksbordet prytt med blommor.






Friidrott

Idag har vi haft friidrottsdag med hela skolan. En dag när alla elever kämpar och peppar på varandra. En dag där alla är tillsammans och en hel skola skapar en slags gemenskap. Det är vid sånna här tillfällen man har chans att lära känna de elever man inte träffar så ofta. Man hänger runt och peppar varandra, en sån sjukt bra dag helt enkelt.

Strålande sol gjorde ju inte tillvaron sämre direkt, man kunde tillochmed sitta och sola lite mellan varven.

Jag tycker att det är grymt viktigt att bryta av skolans vardag ibland och göra något annat, något som gynnar gemenskapen. Mer såntdär i skolan!

Och jag säger det igen, jag har världens bästa jobb! 


















Tjustgalan

Igår var det dags för den beryktade tjustgalan. Vi som var nominerade till årets västervikare blev inbjudna på förmingel med VT. Riktigt trevligt med lite tilltugg och gott dricka. En av de nominerade var den populära Greklandsresan och på plats var legenden Lennart, som har myntat ordet DEEEOOO. Vi fick höra han ropa det några gånger och stämningen var på topp.

Själva tjustgalan var riktigt trevlig, inte kanske en sån fest jag känner mig så hemma på, men någon gång är det ju trevligt och klä upp sig och sällskapet var ju mycket trevligt.

Sjukt god mat och efterrätten var bland det godaste jag ätit.

Efter en helkväll med massa olika priser var det tillslut dags för vår prisutdelning och med tanke på att ingen visste var det lite nervöst. Jag trodde på greklandsresan för den har slagit med storm över hela Sverige. Även Johan å Jesper var ju en grym nominering med tanke på vad dom har lyckats göra för Västervik.

Hur som helst så läste dom upp mitt namn, sen vetifan vad som hände. Stående ovationer och en obeskrivlig känsla. Mitt tacktal var spontant och kändes under omständigheterna rätt bra.

Man kan sammanfatta denna kvällen med ett ord: magisk!

Jag måste tacka på att tacka alla som har röstat, stöttat och peppar mig. Alla har varit så sjukt grymma! 

Jag har världens bästa jobb! ❤️



















Fredag

Idag har vi åkt vattenskoter, käkat på subway, köpt nya skot och kollat innebandy. Vattenskotern var höjdpunkten och att vi såg en säl gjorde utflykten ännu mer grym.

En ganska så skön fredag. I morgon är det tjustgalan, då ska man visst vara finklädd.







Mingelkväll

Igår var det mingelkväll på campus. Riktigt trevligt med massa olika aktiviteter för hela huset.

Micke kom tvåa itipspromenaden och vann ett nudelpaket :)

Skön kväll som tusan.









SVT

Idag besökte SVT jobbet, tyvärr var dom inte ute efter att göra någon grym rulle, utan ville interjuva lite personal om skolpsykologer och deras roll i skolan.

Var rätt skoj att bli interjuvad, men rätt pressat läge när det stod 50 elever runt och lyssnade. Får se om dom ens tar med mitt klipp. Det skulle sändas på måndag eller tisdag nästa vecka på Smålandsnytt, så håll utkik.





Miljonärer

Tippfika i vanlig ordning, drömmar om att bli miljonärer och leva liv i lyx flödade på maxi igår. När kvällen var slut var ingen av oss miljonärer, eller inte en krona rikare. Hoppet lever vidare och vi krigar på.





Mysfredag

Äntligen fredag och tacos på schemat. Micke har besök av sin flickvän Stina, så vi fick visa henne vårt bästa hängställe, Chilles lägenhet. 

Tacos i mängder och chefen (Chille) fick bestämma efterrätt, självklart blev det chokladpudding.

Skön fredag.







Plugg

Nu är vi igång på riktigt, stenhårt plugg och grupparbete. Jag och Micke är i samma grupp, vilket är jävligt roligt, men inte alltid så effektivt.






Grattis

Syrran har fyllt år, det firades med kalas och massa godsaker. Jag hade tänkt att käka lite nyttigt nu under hösten, det har varit en dålig start på den fronten tyvärr.





Då var det lördag igen

Gym, tippfika och häng med laget. Rätt skön lördag. Gästade även ett barnkalas och lirade lite musik för kidsen och lät givetvis födelsedagsbarnet testa att stå bakom spelarna.








Pump

Nu är pumpet igång på riktigt. Tanken är att det ska bli en riktigt bra träningshöst. Vi har börjat bra och nu är det bara hoppas att vi kan hålla i och peppa varandra. 

Vi har lite olika mål med träningen. Jag ska försöka gå upp, bagarn och elberg försöka gå ner. Blir att kriga.





Invägning

Höst och nya möjligheter. Det är dags att starta nya liv för mig, bagarn och Ekeberg. Vad det kommer innebära vet vi inte riktgt, men i stil med hårdträning, tipp och sköna häng är väl mottot.

Idag vägde vi in oss. Vikt, fettprocent, muskelmassa och lite annat skönt fick vi reda på, resultaten är dock knte offentliga.

Om ett halvår gör vi nya test och ser om det blivit någon skillnad.

Jag firade med en pizza, bra start!






Tippfika

Hösten är här, för många betyder det regn rusk och ångest, men för oss så innebär det mycket positiva saker, som tippfika på lördagar.

Trots att det var storpremiär uteblev de fina vinsterna vi hade hoppats på. Men ändå så var det ett jäkla gött häng.





Finfredag

Igår plockade jag fram ett par nya brallor och en ny skjorta, Finfredag är numera en tradition. Jag visade några nya sjuor hur man posar och sen blev det pump, eller mest mal med bagarn och Geest. Skön fredag ändå.





Hoppla polle

Igpr drog vi ut på äventyr och Micke skulle för första gången i sitt liv hoppla polle. Han var riktigt grym, först fick han hämta hösten, borsta den och sedan hoppa upp, som en chef.

Jag testade oxå fast jag är ju nästan proffs på det vid det är laget.

Nästa gång blir det längre ridning.





Hajk

Denna vecka är 8orna ute på hajk. Igår hakade jag på en klass för att paddla, slå upp tält, hänga vid lägerelden och bara ha det gött. Med tanke på mitt plugg så kunde jag inte sova över, men var kvar sent på kvällen innan jag drog hemåt.

Det är just sånna här tillfällen som är så grymma för sammanhållningen och chansen att lära känna varandra. Vädret var inte det bästa, men alla krigade på och vi hjälptes åt för att lyckas.

En riktigt grym hajk!











Micke

Igår hämtade jag Micke på stationen, efter en hel sommar i Sala. Micke flyttade hit förra hösten för att plugga och vi klockade redan första dagen. Nu är det dags igen för plugg och vi är taggade, eller?

Vi firade med pizza, lyxjuice och paradise hotel, skön kväll!






bloglovin