Näbbgädda

I lite duggregn blev det fiske ute på Gränsö. Ett gäng hunkar med jakt i sikte. Vi brukar släppa tillbaka fiskarna, men nu var det några som inte tycker synd om djuren som var med. Så för Emil blir det näbbgädda till frukost.

Visste ni att en näbbgädda har gröna ben i kroppen? Sjukt!


Hajk

Efter ett dygn till skogs har jag landat hemma, dog någon timma i sängen men nu är jag redo för fight igen.

Det är riktigt nice att hajka. Man får njuta av öppen brasa, solnedgång och en härlig gemenskap. Kidsen skötte sig perfekt och alla somnade ganska så snabbt, eller jag gjorde det varjefall. I morse fick jag höra att jag lät som ett vildsvin när jag sov, det kan knappast stämma.

Hur som helst så är det skönt att vara ute i skogen och kossor har så sjukt äcklig och sträv tunga


Fullt

En hel del saker som sker nu, har sovit 5 timmar och nu är det dags för vandring med jobbet.

Jay-z och Kanye West levererade igår. Jag har sett dom innan, men tillsammans så var det så sinnessjukt bra. Hits på hits och publiken var lyriska.

Avslutningen var magisk med Niggas in Paris 6 gånger, kanske låter tjatigt men det var galet!


Ny layout?

Är ganska trött på min header och layout på bloggen. Finns det nån som vill hjälpa mig att fixa till den så kommentera här eller skriv på Facebook . Vill få ett nytt lyft här tack!


Fest

Igår var det fest hos Fabbe. En klassisk Korvfest. Det bjöds på grillat, chips, skitsnack och en hel del starka drinkar.

Man får tacka för en nice kväll som avslutades på Palle där Bobbo ägde dansgolv och Jögga var dj


Helg

Har tagit helg från bloggen. Men jag lever och mår jävligt bra


Jajjmen

Efter att ha fått sig en fräsch sommarfrilla, svept en osttårta på Accapulco, kollat solnedgången så är det sånt sjukt bra läge att dö i Alex å Ninas soffa. Det känns typ som mitt andra hem och det känns så sjukt gött.

Snart är det helg och denna helg kommer bli fantastisk


Vildvuxet

Idag är det äntligen dags att bli av med burret. Ett halvår sedan jag klippte mig typ och känner mig som någon slags inföding som inte vet vad en sax är.

Ska bli gött att bli lite sommarfräsch. När man var yngre behövde man ju inte tänka på att klippa sig. I 6 år hade jag Dreads, kanske ska spara igen?

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3161556/images/2012/pic_203882068.jpg" class="image">


Festival

Nu börjar värmen hitta hit och shortsen har gjort premiär. Sommarhitsen börjar komma och folk är peppade. Semestern närmar sig med stormsteg och det innebär sol, bad och festivaler. I 15 års tid har jag glidit runt i Sverige och sett så sjukt många band så att era öron skulle bli fyrkantiga om jag radade upp alla artister.
.
Iår har jag inte bestämt om det blir nån festvial eller inte, men om jag känner mig rätt så bär det av till någon festival Campingen, stämmningen, människorna, allt är så sjukt värt på en festival.  Här kommer lite sköna bilder från några äldre festivaler.
.
Nu börjar värmen hitta hit och shortsen har gjort premiär. Sommarhitsen börjar komma och folk är peppade. Semestern närmar sig med stormsteg och det innebär sol, bad och festivaler. I 15 års tid har jag glidit runt i Sverige och sett så sjukt många band så att era öron skulle bli fyrkantiga om jag radade upp alla artister.
.
Iår har jag inte bestämt om det blir nån festvial eller inte, men om jag känner mig rätt så bär det av till någon festival Campingen, stämmningen, människorna, allt är så sjukt värt på en festival.  Här kommer lite sköna bilder från några äldre festivaler.
.

Bonnbränna

Är för trött för att skriva nåt vettigt. Ska bli bättre på vettiga saker.

Har införskaffat mig årets första bonnbränna.


Pirat

Glömde skriva att en av hästarna endast hade ett öga, typ som en pirat. Det var synd om honom, fast samtidigt var han sjukt läskig. Kollade på en fast han inte kunde se!


Hoppla polle

Idag så hade tjejerna i klassen bestämt sig för att det skulle bli ridning på schemat. Jag hakade givetvis på till stallet.

Man möts av en vägg med dofter man inte är van vid, men man vänjer sig ganska fort, sen att ha converseskor med hål i så att det kommer typ in skit å piss så får man skylla sigsjälv.

Men det var en skön eftermiddag och jag klarade mig utan att bli sparkad eller biten, lyckat som fan!


Stek

Idag var det äntligen dags att få slita av sig öite kläder och bara njuta av sol och ledighet.

Ett riktigt bra gympass och en fet måltid efteråt så man låg å jäste som nån gammal vinpåse på gräsmattan.

Skönt med långledigt


Mode

Idag fick man hastigt och lustigt rycka in på en modevisning. Rätt skoj men inte så mycket kläder jag skulle kunna ha på mig i vanliga fall.

Tror det kommer lite bilder från showen vid ett senare tillfälle.


Skate

Hunken Berka har fått mersmak av extremsport efter sin säsong i St.Anton. Inte för att han har några problem med att skaffa brudar med sitt 8pack på magen, men såhär till sommaren vill han lära sig impa lite med rullbrädan oxå.

Vi intog stationen som är den mest klassiska skateplatsen i viken. Berka var lite stel i början men efter ett tag kom han in i det. Det blir givetvis en fortsättning på detta äventyr .

Två vurpor och ett skrapsår han vi med oxå

 


Uteträning

Idag var Actic stängt och jag var träningssugen. Jag tog med mig ödlan ut till Vo och körde lite skön uteträning i form av stationsövningar.

Skönt att träna ute och känns lite Ghetto Style aka never back down.

 

 


BB Richard

Idag var det äntligen dags för Richard att överaska Larsa i BB, peppet har varit stort!

Eftersom att Larsa har mjölat de första i huset och inte fått nåt på sigsjälv så var det en självklarhet att han skulle bli mjölad! Jag tar åt mig en del av den idéen då Richard har rådfrågat mig.

Det var en skön syn att se Richard springa in med pruttkuddedräkt, lite sådär lagom nervös men ändå kontrollerad.

Bra och roligt gjort! Rösta på Larsa som vinnare!


Ödlan

Nu är det dags, dags för att hylla Ödlan, Ödolf, Ödel. Nästan förlänge sedan jag hyllade någon, så jag slår på stort och kör all in på Ödlan.
.
Ödlan är precis som alla andra ödlor som lever i Sverige, trivs bäst i sitt terrarie. Ödlans terarie eller näste är lägenheten på Lysingsvägen, soffan är den heliga platsen likt en varm sten som han ofta ligger å njuter på. Jag har även sett när han ömsar skinn i verkligenheten, när vi var på Korfu i somras ömsade han skinn 5 gånger på en vecka.
.
Ödlan som heter Mattias är förutom en ödla en rikgit skön lirare. När han inte har ockuperat sin soffa så gillar han att pumpa upp musklerna på Actic, tippa brinner han för oxå och varje fredag ska han spela fotboll i Totebo där han är född och uppväxt.
.
Kroppen börjar bli fylld av tatuerignar, men den snyggaste är ändå den självdesignade tribalen som pryder en stor del av höger smalben. Undra varför han inte går i shorts oftare?
.
Detta är en liten skön sammanfattning om min vän ödlan.
.
u

Ramar

En ganska så fräsch måndag. Har inte så mycket vettigt att skriva så levererar lite bilder från vintern. Hittade en ny app där man kan göra lite sköna kollage.


Utflykt

Dagen har bjudit på utflykter över hela viken, lunch vid hjorten och jakt efter ett hemligt mål.

Härlig dag med djur, natur och hunkar


Surf

En skön lördag med träning, fika och fotboll. Vädret suger dock vilket gjorde att grillpeppet försvann.

Idag drar ett skönt gäng grabbar till Frankrike för att surfa, är avis som fan! Alex är en av dom och han är så sjukt lik Ulrik munther!


Vegmat

Västervikstidningen var och hälsade på mig, en artikelserie som handlar om idrottares matvanor stod på schemat.

Bowling, hockey, cykling, löpning har varit med innan och nu var det fotboll och mina matvanor som veg de ville skriva om.

Lite stressigt fick jag slänga ihop en klassisk Qournfärs med pasta och sallad. Resultatet blev 4 av 5 och jag missade full pott pga dålig kryddning.

Rolig grej och gött att få va med i hetluften igen


Världens bästa jobb

Idag var sista dagen på en fantastisk vecka. Vi har haft elevens val och jag har haft mina lektioner i skatelokalen. Allt från nybörjare till rutinerade åkare har hängt i lokalen dessa dagar. Skön musik, bra häng och rolig åkning har det bjudits på.
.
Roligast är de som aldrig har testat på att åka och fastnar för det direkt, som en kick när de klarar att glida fram på brädan eller cykeln. Att få ta del av så mycket positiv energi är värt så sjukt mycket. Jag tar mycket hellre dessa underbara dagar som ger så mycket till ungdomarna än ett tråkigt arbete med fet lön.
.
Att få vara en del av något som gör skillnad och som gör att någon blir glad och motiverad, det är sånt som gör att man kan säga att man har världens bästa arbete. tack!
.

Fotboll.

Efter 2 månaders uppehåll är det skönt att vara igång igen, jag är ju inte riktigt vän med bollen än, men ska ta ett snack med honom så att vi blir nästa polare igen.

Idag lattjade vi lite B-lag mot tjust if. Vi gjorde en sjukt bra match och det gick bra för mig, skönt att vara tillbaka igen!


Respekt

Känslorna bestämmer man inte över, men respekt mot andras känslor bestämmer man över helt och hållet.

Kanske är påtok förlänge sedan för att ens nämna det. Men hoppas du har fått smaka på samma skit som jag fick av dig.

Fuck Off med det .


Skate

För andra dagen i rad tillbringade jag min arbetsdag i skatelokalen, helt ok.

Jag testade lite kickbike och kom fram till att jag suger på det, jag får hålla mig till Skaten och köra lite då å då istället.

Kickbike har tagit över och äger stadens gator, hoppas att det är en fluga och att folk fattar att man ska åka Skate istället


Fiske

Eftermiddagen bjöd på en liten fisketur ute på Gränsö. Hunken Bergman visade vägen, han är typ ett proffs på djur å natur, han skulle kunna hitta en älg mitt i centrala stockholm, så bra är han, plus att han är en hunk.

Jag agerade mest fotograf och hejjade på, självklart var jag rädd det ryktades om napp. Hunken håvade upp gammelgäddans barn!

En trevlig tillställning. Självklart så åkte ju fiskarna tillbaka i vattnet!


Måndag

En ganska skön start på veckan, elevensval och skatehallen på schemat. Fantastiskt nice. Kidsen är grymma och många som aldrig åkt förut som har lärt sig massa.

Dagens höjdpunkt var ändå skolmaten. Stuvade makaroner som man fick driva själv, smaskigt!


Väderhunken

Ja allas våran väderhunk är ju nu känd som en av Sveriges sexigaste man! Veckorevyn rankade han på plats 50, ganska så snålt men ändå fett!

Hoppas att Tobbe levererar bra väder i sommar och att han snart kommer hit!


Gubbkvart

Gårdagen innehöll mycket mat, sport och gubbkvartar.

Gubbkvart kan vara den skönaste saken någon har kommit på. Man känner sig lite sliten och bara slummrar till i en kvart, sen är man fit for fight igen.

Idag har det pumpats på actic och snart ska jag spela i B-laget. Det är 7 från högstadiet, 4 från gymnasiet plus jag å Jögga. Man känner sig inte alls gammal i det gänget!


Nålen

Det kliar på huden, nu är set dags igen.. Emil hade lite tid tillövers så vi passade på att sätta linjerna på mitt lår.

Det gjorde ont som vanligt, fan jag hatar att bli tatuerad och är nog den sämsta kunden ever som aldrig ligger still. Hade varit så gött om det inte hade känts något, men då hade det kanske inte hade varit samma sak.

Här början på mitt vänstra lår


Slapp

Efter en sjukt tråkig hockeymatch och häng med ett gäng sköna dudes så begav jag mig hemåt för en tid kväll och ett gäng avsnitt av sons of anarchy. Efter introt på första avsnittet så säckade jag och vaknade 12 timmar senare, rätt så skönt.

Idag är set lördag och det är alltid så sjukt njutbart


Orientering

Befinner mig mitt ute i skogen , orientering på schemat. Rätt gött å glida runt ute å njuta av våren, samtidigt som man jobbar.

Det luktar fredag och det är vitsippor överallt


Träning

Efter tre månaders uppehåll och 5kg viktminskning är det på tiden att ta tag i livet och börja träna igen. Idag pyntade jag upp ett årskort på Actic, ett helt nytt gym för mig. Actic ligger nära och bra och verkar ha en skön stämmning, det finns muskleknuttar där såsom Liam och Eriksson, även ödlan å Bobbo kan synas där med jämna mellanrum.
.
På min redan smala kropp är det trist att tappa 5kg, det märks ganska tydligt. Så nu blir det 2 lugna veckor med helkroppsträning innan hårdträningen träder i kraft. Jag är sjukt peppad och ser fram emot några sköna månader på Actic.
.
Kommer givetvis börja lägga upp lite sköna träningstips med tiden jag kör. Här kommer några träningsbilder från i vintras från TR.
.
E

Fotboll

Första jobbdagen avklarad, var som ett lik i morse, men när jag upptäckte att vädret var som set ska en onsdag i maj så blev det genast lättare.

Jag har nog berättat 28773283 gånger hur min resa har varit, många nyfikna. Men känns sjukt gött att vara tillbaka. Kidsen var coola som vanligt och vi gjorde tacos på hemkunskapen, hur gött som helst.

Hastigt och lustigt så fick jag ett samtal av coach. Jag var visst aktuell för dagens match, trots endast en träning. Sitter på bussen med ett gäng sköna dudes och taggar. Jonte Karl-Bertil fält öhr är förhoppningsvis kvällens frälsare


Jobb

Två månaders semester och ledighet är över. Tiden har lixom sprunigt iväg, men tiden brukar ju gå fort när man ha roligt som man säger. Har hunnit besöka många sköna ställen, lärt känna sjukt många sköna människor och haft så sinnessjukt skoj. Lätt den bästa tiden på många år.
.
Sovmorgon i princip varje dag och man har inte behövt tänka ett dugg på att man måste passa nån speciell tid, men i morgon är det dags igen, tillbaka till vardagen och verkligheten och helt ärligt känns det rätt skoj och inspirerande. Hoppas att jag kan komma som en frisk fläkt till skolan och peppa igång dom som har det lite jobbigt och behöver motivation.
.
Ska bli skoj att träffa alla igen och nu kör vi sista veckorna innan skolavslutningen. Jag lär vara lite ringrostig på pinigis, men är nog snart tillbaka på toppen igen.
.
Blir att ställa ett gäng larm i morgon så att man tar sig upp.
.
en klassisk bild på en stenhård rundpingismatcch och en med långt hår och ett nice själporträtt från en bildlektion. Självklart MVG
.
.

bloglovin