Allt å lite till

Ett sjukt bra gympass, bal på stan, häng vid poolen, grillning, skitgubbe. Man kan säga att denna dag har innehållit det mesta av livets fina stunder! En riktigt bra dag som nu ska avslutas med musik på Sahara. Tror på en riktigt bra natt!








Lommaryd

Denna fredagskväll har jag spenderat i självaste Lommaryd! En by mitt i de småländska skogarna. Som tur är så var jag där med ett riktigt skönt gäng!

En krigarmatch där vi fick Ajan utvisad efter 24 minuter. Trots set så krigar vi till oss 1-0 och klarar av att hålla undan. En riktigt skön och viktig seger!

Lommaryd, hoppas jag slipper åka dit fler gånger!




Nya skor

I florida shoppade jag lite skor, trodde att sommaren skulle bli räddad. Men nu när sommaren kryper sig på så känner jag att några till par inte skulle skada. 

Skor slits rätt snabbt och nu har jag inga som är Box Fresch! Blir att kolla runt å se om man hittar någon sommarkärlek att ha på fötterna.




Poolhäng

Strålande sol men storm. Var riktigt sugen på stek men att åka ut å lägga sig å sen blåsa bort är ju rätt trist.

Grabbarna i huset bjöd istället upp till häng där, då det alltid är lä på deras terass. Passade rätt bra att poolen precis är redo oxå.

En helt fantastisk dag med bad, volleyboll och även lite skön livemusik.

Leverans på högsta nivå 













Studiedag

Alla elever har tagit långhelg, landat hela natten och tagit sovmorgon. Dessa dagar är ibland riktigt nyttiga och ibland riktigt långa.

Idag kände jag verkligen för att ta sovmorgon. Men icke sa Nicke. Föreläsning och möte hela dagen, typ det som jag är sämst på för jag blir så rastlös.

Men nu har jag slutat och klivit på långhelg!




Jomenvisst

Ja vad ska man säga. Snart är det långhelg, jag aka steka på lite sojakorv och ja det mest är jävligt bra.

2 veckor kvar tills skolavslutning, känns fan overkligt. Våren har gått sjukt fort, jag skulle kunna jobba nån månad till och ta senare semester, men det blir nog fint att vara ledig oxå.

Tjohej




Rösta

Idag är det valdag. En dag alla som kan borde rösta. Vi har chans att påverka och den chansen måste vi ta. Struntar man i det så gynnas dom partierna man inte gillar av det.

Att rösta tar bara 1 minut på plats. Offra den minuten och gör visa att du bryr dig om vår framtid.




Huggsnok

Enligt SMHI mulet och Rehn, enligt vädret på hinlen strålande sol! Visst, det var inte klockrent väder, men bara efter några minuter så sprack det upp och levererade i 6 timmar!

Beachvolly och stekande sol. Vi fick även besök av en sjuk stor huggsnok. Björkman var inte sen med att leka med den.









Bodypump

Efter en hård natt på Skatteverkets personalfest så var jag upp med tuppen.

Bodypump vid 10.00 stod på schemat och det var bara bota i det sura äpplet och köra igång.

Ett sjukt jobbigt, svettigt men framförallt bra pass med Gustav, Albin, jolina och Hanna. Tjejerna var betydligt bättre tränade än oss.






Invigd helg

Avslutade en fantastisk vecka och invigde helgen med beachvolly och ett dopp i havet.

Det är fortfarande kallt i vattnet, men det är så sjukt varmt i Luften så det är värt att svalka av sig. 





Styrka och kost

En helt fantastisk vecka med massa härliga äventyr avslutades med en styrkedag.

Vi började dagen med instruktion på atletklubben och sen träning på egen hand. Efter lunch samlades vi vid en backe för att köra lite crossfit.

En härlig dag som tog på krafterna. Hela veckan har varit grym och har gått så fort. 








Derby

Ikväll var det dags för säsongens första derby, mot min gamla klubb Gunnebo. Många trodde på förhand att det skulle bli en enkel seger för oss, och jag tror även att många i vårt lag trodde det oxå. Men derby är derby och då kan allt hända.

Jag kände verkligen inte igen vårt spel, mycket felpass och inget bolltempo som vi haft innan. Jag var sjukt taggad men sprang inget ändå. Kändes som en lustig match.

Gunnebo krigade på riktigt bra och det var en jämn match som vi tillslut vann med 3-1. I omklädningsrummet efter matchen så var det inte peppet som vi brukar ha, men vafan vi vann och det var det viktigaste!!




Tidsresan

Idag har vi varit med om en resa inte många får prova på, nämligen tidsresan. Vi åkte tillbaka till år 1907 och fick känna på hur det var att leva på den tiden.

Snygga skjortor och kepsar till oss killar medans tjejerna fick klä sig i kjol och sån sjal på huvudet.

Smide, fläta rep, hugga ved, polera loket, rensa ogräs, ja vi män fick göra ett riktigt slitgöra och såg ingenjören att man latade sig så blev han inte glad! En krona om dagen tjänade vi och vi hade inte mycket att säga till om.

Kvinnorna lagade mat till oss och stickade halsdukar till vintern.

Framåt eftermiddagen bjöds det upp till dans och det blev fest i byn.

En helt fantastisk dag och skön känsla att kliva in i en till, jag hette Anton och jag var en riktigt bonndräng.
























Kvällspass

Hade tänkt att slappa i soffan hela kvällen. Jag drog till Willys för att köpa lite nödvändiga varor till kvällens soffhäng. Dör stötte jag på Albin och han skulle pumpa på TR, jag hängde självklart med. 22.30 var vi klara å det var ett riktigt skönt kvällspass.

I morgon är det derby mot Gunnebo, ska bli riktigt skoj,




Brännbollsturnering

Ännu en fantastisk dag på jobbet. Lagdag och för vår del brännbollsturnering. Stekande sol och härligt humör.

Svårt att inte vara glad en sånhär dag. Det är så sjukt skönt att vara ute i dike och få göra det på arbetstid är ju fantastiskt.

Det är sånna här dagar man bygger upp relationer och har chansen att stärka klassernas gemenskap.







Aktivitetsvecka

Idag var det teater i gamlebys folkpark och orientering på schemat.teatern var väl kanske inte det bästa jag sett, men en härlig inramning och en skön miljö runtomkring höjde betyget.

Proteinrikt och korvgrillning med greken var dock världsklass. En rätt skön dag som jag ska avsluta med slappa och kanske städa lite.





Mersmak

Fick mersmak av dagens aktiviteter så jag dumpade gymmet och intog Stadsparken. Årets första minigolf.

En riktigt jämn runda där dn 7a på bana 13 förstörde för mig. Så förlust i årets första känns riktigt trist! 






Loftahammar

Denna vecka är det elevens val med jobbet, kommer hända en himla massa spännande aktiviteter.

Idag var vi ett gäng som tog bussen till loftahammar, en riktigt mysig sommar"stad". Minigolf, långhelg, segling och paddling på schemat.

Minigolf är en av mina starkaste grenar där jag tog hem en tuff kamp mot Åhman, det avgjordes på sista banan.

"Långgolf" är jag länge lika vass på, men det är roligt skoj att bara stå å slå. Såg nog ut som stig helmer med nån sjuk sving.

Seglingen var riktigt Nice, dock så var det vindstilla så vi kom inte så långt, låg å guppade lite ute på havet i stekande sol.

En helt fantastisk dag! 

I morgon är det orientering på schemat.















Airmax

Airmax är utan tvekan mina favoritskor. För 10 år sedan när jag köpte mina första så var det många som skrattade åt det och tyckte det var sjukt fult att gå i "joggingskor".

Har inte sett många airmax i viken men under senaste året har fler å fler sagt att skorna är sjukt snygga, nu har det blivit en explosition och sjukt många har köpt. Har även sett ett gäng som är fake för det kommer mer å mer fakesidor man kan beställa från, det bör man akta sig för, för man kan även bli lurad när man beställer.

Jag menar absolut inte att jag har satt någon trend eller nåt, för detta har blivit en sjuk ökning i hela Sverige och då bli ju givetvis viken vara med. 

Jag tycker att dom fortfarande är sjukt snygga och sköna så jag tänker fortsätta, fast det är inte lika skoj nu som det var innan så många hade dom. Men det är ju inte så lustigt att många vill ha dom, för som är så sjukt snygga! 

Idag hade jag premiär med mina 90s jag köpte i USA när jag var där senast.




Årets första dopp

Förra året så spräckte jag skallen vid första doppet, iår gick det lite bättre.

Det har varit en helt sjukt fantastisk dag, inte bara för att det har varit Norges nationaldag utan mest föe att jag har hängt med sköna människor och att vädret har levererat.

Först sovmorgon och mysig frukost, därefter hookade jag upp med Dmp, vi begav oss till Händelöp för att avnjuta lite sol. Det var dock lite blåsigt men efter lite haglande hittade vi lä. 

Senare på eftermiddagen begav sig Dmp på kalas och jag fortsatte äventyret till löga där det bjöds upp till beschvolly och bad!

Nu är jag bränd och vi kollar på fotboll, denna dag har varit och kommer förhoppningsvis fortsätta leverera!










Smak påt

Stekande sol, typ så stekande så att man fattar att sommaren är på ingång! Fantastiskt skönt och man blir på så sjukt bra humör.

Visst är det skönt att vara ledig, fast denna tiden på året är det så fantastiskt skoj och skönt på jobbet! Mår sjukt bra nu!

Smak påt!




Frasse

Alex har varit utomlands och det känns som det var sjukt länge sedan man såg honom. Igår blev det dock ett skönt häng med middag och soffhäng.

Frasse njöt i solen och visade upp hur fin och ståtlig han är.






Minh

Idag har jag hängt hos min älsklingskines Minh. Han är chef på att trycka på ömma punkter, eller knappen som han säger.

Jag går till han titt som rätt och det är obeskrivligt hur ont det gör när han trycker på dessa punkter. 

Jag har länge haft ont i baksida lår, så han trycker en hel del på min röv, ser säkert helt sjukt ut, men efteråt är det skönt och för mig hjälper det verkligen. Min nacke fick sig en omgång oxå.





Deff

Nu kanske man skulle gå på någon slags deff å få fram lite synliga muskler. Men näe va, blev en mc bean från donken ikväll, helt perfekt kvällsmat. Tror jag ska avrunda med en B&J oxå.




Klättra

Att klättra är så sjukt skoj och samtidigt bra träning. Har blivit att jag besökt klätterbilder några gånger med jobbet, dock aldrig ensam.

Är dock sugen på att börja en gång i veckan istället för ett styrkepass. Har en känsla av att det inte kommer bli av, men för er som inte är så pepp på gym men ändå vill ha sjukt bra träning så är klättring ett riktigt bra alternativ. Rygg, armar, ben och mage tränas hårt.

Här är lite bilder från en vecka sedan när vi var där med jobbet.






Monsterburgare

Efter ett riktigt bra träningspass så var var middagsfrågan ett stort frågetecken, det snackades om pizza och kebab men jag å Berka styrde upp några riktigt jävla goda burgare.

För min del, som inte käkar kött så blev det givetvis vegburgare. 

Underst i brödet rikligt med ketchup som skulle fungera lite som lim. Sedan en burgare med smält ost. På första burgaren la jag på tomat, rödlök och sallad sen kom nästa burgare med ost. På den ett stekt ägg och sedan toppen på brödet.

Det blev två sånna dubbelburgare och jag kan lova att jag blev 100% mätt.




Plättar

Perfekt start på morgonen. Först en stabil frukost med 2 ägg, 2 knäckebröd och fil med havregryn.

Söndag och obligatorisk pump vid 2 så då passade det perfekt med en lätt lunch. Fick bli plättar med hirsflingor. Typ som vanliga pannkakor fast lite fluffigare och med hirsflingor och lite mindre mjöl. Serveras med keso och banan, sjukt gott.







Disco

I veckan så var jag på massa praobesök. Allt från restaurang till skola. På en av skolorna så satt det en sån jävla snygg affisch, synd att man inte blev bokad till det feta discot!

Ikväll ska jag spela på Sahara, hoppas på en riktgt bra kväll.




Fotboll

Det flyter på för oss i VFF nu. Riktigt skön kväll och seger med 5-0, det borde dock varit nr än 10-0 men man kan ju inte sätta allt.

Jag hade en assist, men missade tyvärr öppet mål. Jag är inte så het på huvudet tyvärr.

Även denna vecka kom jag med i veckans elva, känns riktigt skönt! Segertåget har börjat rulla och hoppas att det blir svårstoppat iår.




Annan blogg

Inte nog med att jag har haft shampo i håret idag, jag är även med i en intervju på en gamal arbetskollegas blogg. Jävligt rolig grej och hoppas att mina ord och tankesätt kan inspirera någon.
 
Kolla mer än gärna in hennes blogg och inlägget om mig på. 
 
http://entraningsbloggochlitetill.wordpress.com/
 
Att jag har haft shampo i håret var ju inte direkt som förr när jag hade längre hår, nu så har man ganska lite, men ändå så känns det så luftigt och fluffigt.
 



Tacos

Så sjukt länge sedan jag åt tacos, så när det kom upp som förslag idag så vattnades det i mungiporna.

Riktigt fräls med tacos en tisdag! 





Prao

Inte nog med att det serverades enbart vegetarisk mat idag så var jag på praobesök. Alla åttor är ute på prao, deras andra och sista vecka nu.

Så jag drog runt till några i klassen för att titta läget. Det är verkligen roligt att se hur duktiga alla är ute. Vissa platser är ju mer spännande än andra.

Idag har jag varit på marieborg och spårlöst landhockey och varit med i en åk 2. Hanna på Ogräs, Sahara, Accapulco. Kollat grabbar som gibbar på player 2 och bobba som torkat hyllor på hemmakväll. 







B & J

Att unna sig en måndagskväll efter ett hårt gympass och fotbollsträning.

Jag tror nog att det här är den godaste glassen som har gjorts! 



Fräls

Sånt jävla fräls när Albin står å väntar utanför min dörr efter jobbet. Packa väskan och dra av ett riktigt bra pass på gymmet, sånt gillar vi skarpt.

Jag är fan glad att folk fortfarande läser bloggen, jag skriver ytterst sällan något fett eller intressant. Så kom gärna med förslag på vad jag ska skriva om så att vi livar upp den här lite.




Amerikanska pannkakor

En riktigt trevlig morgon med Berka. Amerikanska pannkakor på schemat och dra mig baklänges så gott det var! 









Unna sig

Efter en heldag med laget i anneberg så var det inget snack om att vi skulle få unna oss lite god mat.

Seger med 2-0 och upp i serieledning, riktigt jävla skönt! 





Första maj

Arbetarnas dag! Vi visade att vi är trött på nedskärningar. Vi vill att barn och ungdomar ska få en bra skolgång, för dom är vår framtid! Vi vill inte att det ska skäras ner inom sjukvården och vi vill att alla gamla ska tas om hand på ett värdigt sätt.

Det var en riktigt bra demostration och många bra tal i Stadsparken igår.







White night

Igår var det white night på Palladium. Palladium har på äldre dagar haft det tufft och det har varit rätt först på dansgolvet. Igår skulle det bli ändring på det.

Jag barnsoldater på Palladium ett gäng gånger men aldrig uppe på hyllan. Igår var det dags för hyllan och då är det hits för hela slanten. Vad sägs om drängarna, Linda Bengtzing och gyllene tider! Vilket jävla röj! 

Fullt ös i 4 timmar och jag kan lova att det var länge sedan Palle hade dansgolv ändå fram till 3. Tack för en sjukt rolig kväll.





bloglovin