Tipplördag

Idag har stora projektet varit att hitta dom rätta tippen. Över en lång lunch och en smaskig fika försökte vi att samsas, inte alltid det lättaste.

Tillslut kom vi fram till ett gäng schyssta tipp och drömmen om storvinsten smög sig på ännu en gång.

Tv, dator och mobiler användes för fulla muggar och till en början såg det rätt mörkt ut, men som vi vet är inte matcherna slut förens domaren blåser i pipan.

Vi rent ut sagt jobbade in oss i matcherna och tillslut skrek vi oss hesa när domaren blåste av och vi hade tagit hem bomben. 1800 var är inte några miljonbelopp, men så fruktansvärt skönt att jobba in den tillsammans, nästan jobbigare än att spela matchen själv,

Ett riktigt bra tipphäng och hösten kan starta.


Derbyseger å Eksjö

Igår var det derby. Extremt laddat, viktigt och roligt. Vi spelade bra, jobbade för varandra och krigade, precis vad man måste göra för att vinna. Extra skönt att jag fick göra mitt första mål för säsongen oxå, ett vollyskott. Fantastisk skön seger!

Direkt efter matchen styrde jag mot Eksjö, där Eksjö stadsfest väntade.

En av mina roligaste och fetaste spelningar, fy fan så fett det var. Tillsammans med Anna visade vi Eksjö vad ett riktigt jävla bra röj är! Vilken spelning!!!

Skulle filma med min gopro men batteriet dog direkt, orutin!


DJ STEVE

Idag är det premiär för min facebooksida. För att lättare kunna dela med mig om mina framtida mixar, vart jag spelar och bilder från spelningar så har jag gjort en sida som man kan följa.
 
Kolla in den och gilla om ni är intresserade eller vilja stötta mig. Kommer bli en sjukt fet höst och vinter och jag börjar idag med att spela på Eksjö stadsfestival där bl.a Norlie & kkv, promoe, adam tensta, the sounds, niello m.fl. spelar.
 
Så kolla in DJ Steve på Facebook och gilla. tack som fan!
 
 

Sista glassen?

Igår blev det häng med Möller. Vi tog en glass på det nya italienska stället, helt sinnessjukt gott.

Frågan är om det var sommarens sista glass?


Motivation

Känner att bloggen börjar rinna ut i sanden efter att ha levererat stort under sommaren.

Händer inte så mycket just nu och jag vet inte vad jag ska skriva om. Får kanske ta tag i min systemkamera å börja fota lite mer seriöst.

Kollade igenom mobilen och hittade en mapp med lite instagrambilder som sparats, de flesta från sommaren. Slänger upp några av dom.


21

21 är det populäraste spelet nu på rasterna. När hösten och regnet kommer så blir det mycket pingis istället.

Just nu är jag obesegrad och det lär hålla i sig, jag sätter allt just nu.


Tidningen

Det ryktas om att det är försäljningsrekord av Västervikstidningen idag.

Kan det vara pga denna vackra bild på mig, Liffa och en karatekille som försöker sparka mig i huvudet.


Småland

Idag har jag spenderat dagen i Gunnebo. Det har varit ett fotbollsläger inom Småland och jag var en av ledarna.

Vid var tre ledare på 60 ungdomar som ville visa upp sina talanger.en lärorik dag med många lovande spelare.


Solen i ögonen

Förlorad match, tråkiga besked. Tur att solen lyser!


Helg

Firade helgen med skönt häng, hund häng och kvällsdopp.

Så fruktansvärt skönt att ta ett dopp i en varm insjö, minst 20 grader! sommaren lever vidare?



Utedag

Första veckan är nu slut, nya sjuorna är på plats och det har varit en skön skolstart.

Idag var det utedag och vi lekte lekar och spelade brännboll. En skön avslutning på veckan.


Perfekt

Egentligen har det inte hänt något speciellt idag, men jag är på sjukt bra humör. Känns nice och hoppas det håller i sig!


Jobbe

Nu är jobbet igång på allvar, lektionerna rullar på och mjukstarten är typ över.

Hade bild en sväng idag, hängde kvar lite sköna bilder från förra terminen, riktigt läckert!


Beahvolly

Idag så flyttade vi fotbollsträningen från bökensved till löga. Beachvollyturnering på schemat.

Fantastisk kväll med härligt väder. Jag, Jacke, Albin och Berka bildade något slags dreamteam, trodde vi. Men det var jämna matcher, sjukt jämna. Vi gick dock obesegrade ända fram till finalen där segertåget tråkigt nog tog slut, Emil, Hjalmar och Max tog hem hela turneringen.

En härlig kväll med laget.


Obesegrad

Just ja, jag är fortfarande obesegrad på minigolf denna sommar. Vet inte hur länge dom har öppet nu i höst, men finns fortfarande tid kvar om någon vill utmana mig...
 
 

Gymmet

Efter ett gäng månaders uppehåll gjorde jag en efterlängtad comeback på gymmet. 7kg tanigare och otäckt mycket svagare.

Blev ett jättelätt pass och jag får återkommer om 2 veckor då jag vet om jag har börjat att träna eller om det var en engångsförteelse


Sommarlov och vi skiter i allt del 3

Här kommer sista delen av alla sköna sommarbilder som har levererats under denna sommar. Känns tyvärr som att hösten snart är här, men jag hoppas verkligen inte att sista doppet är taget. Ska ut på friluftsliv med jobbet och då brukar det alltid levereras lite bad. Antar att alla insjöar fortfarande är varma så ett besök till toven är inte omöjligt.
 
Hur som helst så får vi nu njuta av lite sköna sommarbilder från slutet av juli och en bit in i augusti.
 
 

Alex

Vänner är bland det viktigaste man har. Idag så fyller en av mina allra bästa vänner år, nämligen Alex.

Detta firas såklart. Grattis Alex


Helg

Det är helg, jag ska snart spela på Sahara och på måndag börjar alla coola kids skolan.

Riktigt jävla fint! - smak påt


Sommarlov och vi skiter i allt del 2

I förrgår lastade jag in ett stort gäng bilder från juni månad, vilken leverans! Idag är det dags att kika igenom höjdpunkerna från juli. Det blev högsommar och jag varierade mina badplatser. Vi har ju alltid ägt första ön, men har kommit ifrån den lite och tagit över bananön, jag har även hängt en del på löga, händelöp och toven.
 
Det var visfestival, glass i Söderköping, luftgevärsskytte. DMP å Anna var i stan, likaså Ugh, Linuz å gänget. Vi gjorde räkor, lagade mat och njöt av livet.
 
Här kommer en liten bildbomb från större delen av juli, blir resterande plus augusti typ i morgon.
 
 
 
 
 

Tacos

Träningsfritt ikväll så vi bestämde oss för att dra ihop lite gott käk och kolla fotboll.

Tacos blev det, å sen en smarrig efterrätt. Jag är så mätt så att jag inte tar mig upp från soffan .


Sommarlov och vi skiter i allt

Sommaren börjar lida mot sitt slut, semestern är över och man börjar göra sig redo för hösten. Men dra mig baklänges vilken fantastisk sommar jag har haft. Helt sinnessjukt bra väder, sjukt sköna häng, många fina spelningar, många roliga fester, hundratals räkor, sojakorvar i mängder, ja hela sommaren har varit så sjukt nice, den bästa på många år enligt mig!
 
Jag tänker göra 3 delar med sköna bilder från sommaren. Jag börjar med Juni, då väderhunken och Fredde var här från Sthlm, då jag spräckte skalle på löga när jag levererade årets första räka, de första grillhängen, skolavslutning fyllde med glädje och en flod av tårar, pappa som fick en stroke, wurt å jonna som fick Assar och avslutningsvis några dagar på Bråvalla. 
 
Som ni hör, en sjukt grym start på sommaren.
 
 

Aug. 13, 2013

Varje sommar så kommer en av mina barndomsvänner och vapendragare hit å sommarjobbar. Idag tar han sitt pick å pack å lämnar viken för denna sommar.

Richard som är den bästa kocken jag känner har lagat så sjukt mycket mat med, men mest till mig i sommar. Såfort han är ledig så vill han hitta på något.

Richard har sett alla youtubeklipp som finns och han gillar delicatobollar med turkisk peppar, lustig kombination men en jävla go kille!

Vi ses till jul!


Trött!

Visst var man så sjukt glad att få komma tillbaka till Ellen Key, träffa alla fantastiska lärare och höra vad alla hade gjort i sommar! Men ärligt, fan så sjukt trött jag var i morse!!!! Kommer nog ta tre år innan jag är van att gå upp tidigt igen, känns det som nu.

Arbetsdagen var ganska avslappnad, information å uppstart plus en hel del fika och givetvis en pingismatch. Jag vann såklart!

Känns skönt att vara igång, men är mest Peppad på att eleverna ska börja.


Jobba

I morgon är det slut på semestern, en semester som jag inte visste hur lång den skulle bli efter vårens nedskärningar och beskedet om att jag var övertalig och skulle bli uppsagd. Det var en sjukt jobbig period men fick ett magiskt stöd av kollegor och framförallt elever.
 
Politikerna ändrade sig inte, dom verkar inte fatta att barn och ungdomar är det viktigaste vi har, men min chef jobbade hårt på att jag skulle få vara kvar. Jag vet inte exakt hur min tjänst kommer att se ut, men jag vet att jag börjar jobba i morgon och om en vecka börjar eleverna. Känns så sjukt skönt att få vara kvar på Ellen Key, där jag trivs så sjukt bra.
 
I morgon kommer många börja på en helt ny arbetsplats som har blivit omplacerade, många har ångest och vill vara kvar på sin gamla arbetsplats. Jag är så sjukt tacksam för att det löste sig för mig. Jag ser fram emot en grym höst på Ellen Key.
 
 
 

Lagfest

Resultaten går inte med oss i fotbollen, det är hög tid att försöka ändra på det. Igår drog vi ihop en liten Lagfest hos kaptenen. Vi blir kanske inte bättre på fotboll, men att ha en skön stämning och en bra gemenskap är minst lika viktig.


Minigolf

Årets fjärde minigolf. Denna gången mot Richard å Beo. Bobbo var med som stöd och kontrollant. Det var en rafflande match som var jämn länge. Men i slutet drog jag iväg och kunde vinna med 10 slags marginal.

En trevlig runda i Stadsparken.


Skate

I många år var skateboardåkare en stor del av mitt liv. Vi var ett stort gäng som skatade i princip varje dag. På sommaren bodde vi typ på stationen, skatade, drack läsk hos wogga å käkade falafel på kupé.

Under vintrarna hängde vi på ung kultur.

Jag ska inte säga att jag var sjukt grym, men jag älskade det jag gjorde och vi hade så sjukt skoj tillsammans.

På senare år så var jag ordförande i skateföreningen och skatade ibland. Men det var mycket roligare att titta på kidsen och se dom utvecklas på brädan.

Nu duger min bräda mest till att glida på och som idag posera. Jag kommer inte ta tag i Åkandet igen, men jag kommer med jämna mellanrum damma av brädan å försöka mig på lite kickflips.


Höstfräsch?

Är sommaren slut? Eller nja, sensommar nu och idag klippte jag mig, så får väl säga att jag blev sensommarfräsch.

Ikväll är det premiär för höstens fotboll. Aneby kommer hit och det kommer bli krig därute!


Älgsafari

Vädret tillät inte stek och bad idag så det fick bli en utflykt rakt in i de småländska skogarna, närmare bestämt till Virum och älgsafarit. 
 
Utan att överdriva så kändes det som att man kom till Tyskland, vi var nog dom enda svenskarna där, förutom dom som jobbade, helt sjukt. Man kunde köpa allt från snygga kepsar till älgbajs. 
 
Med tanke på att vi inte var dom enda som tänkte samma tanke idag, eller om alla tyskar är stammisar så blev det en hel del väntan. Det spenderade vi genom att spela lite kort, gietvis med en Helgekortlek.
 
När själva safarit satte igång var vi sjukt förväntansfulla. Vi hade ingen aning om vad som väntade oss, men typ att man skulle få se lite älg på håll, men vi hade fel. Vi hade typ älgar i våra knän, helvete vad närgångna dom var, och det var inte direkt svårt att hångla med dom, å det gjorde man ju självklart.
 
Det var nära att jocke fick med en hem, för en hona blev ltie kär i honom. Men tyvärr fick dom inte lämna hänget. Hur som helst så var det en sjukt lyckad dag, och jag är mäkta imponerad över dessa älgar, sjukligt stora!
 
 
 

Känn ingen sorg

Igår blev det bio, känn ingen sorg. Filmen som handlar om Håkan, hans uppväxt och hans låtar. Ibland var filmen sådär, men på något sätt så älskade jag den. Ibland lite överdriven och ibland helt fantastisk.

Sen blev det middag på Harrys. Vegburgaren där är riktigt jäkla god. Beo käkade ribbs, jag har aldrig ätit det, men hon sa att det var smaskande gott.


Jeansjackan

Igår fick jag en jeansjacka av farsan, idag testade jag den. Satt helt jävla perfekt och gjorde sig bra på ett gäng posebilder.


Jeansjacka

Fick en riktigt schysst jeansjacka av farsan. Han hade visst blivit lite för rund om magen, så han kunde inte knäppa den. Som tur var så vet han inte att det är snyggare att ha uppknäppt.

Jag funderar på att ha den som vinterjacka, med tanke på att han hade det. 20 minus och snöstorm, inga problem!


Farsan

Gunnebo som ort är inte så fett, men en solig dag med farsan å hans polare är rätt fett.

Båda är gamla sjömän så blev en hel del historier om vad havet har att erbjuda.

Riktigt skönt gubbhäng

 

Semester?

Idag började typ hälften av Sverige befolkning att jobba, semestern är över och dags att återgå till det "vanliga" livet.

Men så är det inte här. Tig min feta hoj och stegrade ut hela vägen till bananön. Det blev en heldag på korpa med sjukt mycket räkor och ett stoet gäng kids som var galna i att hoppa.




För typ länge sedan

För typ länge sedan så var man ganska söt, hade inte så många tatueringar och lite yngre än nu. Men om jag funderar över vad som egentligen har hänt, bortsätt från att jag har mer tatueringar, högre hårfäste och mer skäggväxt så tror jag inte att det är så stor skillnad.
 
Vi har iofs övergivit första ön lite, den ön som man växt upp på och haft som andra hem på somrarna. Vi hänger mer på bananön nu, men första ön kommer alltid att finnas i mitt hjärta.
 
Det är fortfarnade lite tid kvar på sommarlovet, blir att njuta de sista dagarna nu.
 
Här är jag å Alex för ganska många år sedan.
 
 

Palle

I fredags natt öste vi på Palladium. Jag å Linuz började kalaset innan DaCosta å Alpis entrade scenen.

Det var inte så mycket folk som vi hade hoppats på, men för dom som var där var det sjukt nice.

DaCosta levererade verkligen!

Synd att folk inte tar tillfället i akt och går på spelningar när det äntligen händer lite sköna grejjer i stan.

Skärpning viken!


Sorry

Jag ligger inte i fas med vad som händer å sker. Ber om ursäkt och ska bli ordning på loftet.

Igårkväll drog ett stort gäng ut till löga fö att ännu en kväll klippa solnedgång och grilla körv.

Denna sommar har det blivit sjukt många sånna kvällar och varje är lika underbar!


Vädret

Asså shit i brevlådan vilken dag! Och inte ett enda kort har jag tagit. Fick solsting.

Som tur är så fanns det lite godbitar i Västervikstidningen. Förstasidan plus en halv sida.

Ikväll fyller vi Palle med DaCosta, kan bli galet bra!


Framtiden

Idag tittade solen äntligen fram, dock blev inte dagen som jag tänkt mig, Jag trodde på en skön dag med stek och beachvolly då jag för en gångs skull dissade korpa. Men lögasjälarna lös med sin frånvaro coh dom som var där begav sig hem tidigt, besvikelse!
 
Istället begav jag mig till hamnen och kollade in juniorernas slutspel i SFO. Killarna från mitt jobb hade dragit ihop ett lag och att dom vann hela skiten var ingen skräll, trots att finalen avgjordes på straffar så var det inget snack om saken.
 
Dessa grabbar vann inte bara SFO utan under våren så var dom med och slogs om SM guldet. Iår räckte det inte önda fram men nästa år så. Inom några år så kommer vi kunna se några av dessa lirare i kanske högstaligan och det skulle inte förvåna mig om någon spelar i landslaget. Dom är alltså äckligt duktiga på att lira innebandy.
 
Ska bli skoj att följa deras utvecklign. Work hard - play hard
 
 
 
 

bloglovin