2011 del 2

Här kommer den andra delen ur det smaskiga 2011. Lite sköna korpahäng, festivaler och en höst som aldrig blev till vinter.

Idag är det nyårsafton, den spenderar jag i saunan med ett skönt gäng. Bastu, baljebad och ett dopp i havet, kan ju knappast bli en bättre avslutning på året.



































2011 del 1

år 2011 har smitit förbi som en sojakorv på ett grillparty. Året har varit sjukligt fint och jag har gjort så enormt många roliga saker tillsammans med fina människor. Ett gäng festivlar, några veckors snowboardåkning, korpahäng. roadtrips och mycket mycket mer!

Jag hoppas att 2012 kommer bli minst lika bra. Jag önskar er en god fortsättning och grått nytt hår.

Hur kommer ett gäng bilder som är tagna under första delen av året. Andra halvan kommer i morgon! Titta och njut!

























Beach 2012 - Del 2

Efter julhelgens alla smarriga måltider så är det mer än nödvändigt att slita sig från sofflocket och börja röra på sig. Många har dock lite fel när man säger att man går upp så mycket under julhelgen, det är inte så viktigt vadman käkar mellan jul och nyår, snarare är det sjukt viktigt vad man käker mellan nyår och jul.

Lite mattipps kommer inom en snar framtid men idag är det fokus på träning del 2.
Träningen flyter på ruggigt bra och vi har verkligen hittat ett bra träningssä'tt som ger resultat och som är peppande. Sist var det fokus på ben, idag är det mer fokus på överkropp. Jag kan inte namnet på alla övningar, men kommer lite bilder så man fattar. Läs, njut och kör hårt!

5*8 (50kg) militärpress
5*12 dra sig upp mot stång
5*10 (70kg) rodd med skivstång
5*15 dipps
2 (20kg) Wilmar Strand. Är osäker på namnet men det är en sinnessjukt jobbig! Biceps, underarmar och axlar.
Avslutningsvis lite mage.








#21

I morse kollade jag på dokumentären om Peter Forsberg. Jag låg helt mållös i sängen och hade lust att stanna där hela dagen. Helt sjukt vad rörd jag blev, och självklart kom det några tårar. Foppa är en av tidernas främsta idrottsprofil! Har ni inte sett den, så kolla in den gensast på svtplay.

Annars har det varit en ruggigt härlig dag på jullovet som har inneburit lite häng i tatueringsstudion med The Bertholds, ett stenhårt träningspass med Johannes, en sjukt fin middag med samme herre plus att jag lekte ut Jimmy Svensson på NHL, det är iofs ingen jättebedrift med tanke på att han knappt kan hantera en ps3 dosa. Men är det någon annan som vill ha spö på NHL 12 nåndag så hör av er.
I morgon kommer ett nytt fräscht träningsinlägg om hur ni arbetar bort julmaten! Håll till godo



snöbräda tack

Hade man vaknat upp nu hade man inte haft en aning om det var, vår höst eller vinter, känns som att det är en ny årstid som har kommit, känns helt sjukt! Det är slutet av december och man har inte ens dammat av vinterjackan.

Är ruggigt sugen på att ta mitt pick och pack och dra till de kallare delarna som erbjuder snö. Längtar tills mars då man äntligen får åka iväg en sväng och njuta av det roligaste som finns, snowboard!










Julskoj

Julhelgen har gått litka snabbt som en avlöning försvinner. Det har varit några hektiska dagar men många fina stunder. Juldagsinnebandy, fotboll med gamla VFF, häng i gäng och självklart vattenstridarn på Palle!

Känns så sjukt kul när julen är här och många gamla vänner samlas för trevliga stunder. Juldagsinnebandyn som är en klassiker blev iår en flopp för "dreamteam" som jag tillhörde. Vi föll tungt i finalen. Fotbollsfesten idag med alla gamla VFFare var riktigt skoj, juniorerna vann självklart mot gubbarna. Jasg tradades i sista stund in i juniorlaget och vi körde verkligen över! Möller var sämst på planen.

I övrigt så var Palle helt ok igr, sinnessjukt mycket folk och vattenspridarn gick för fulla muggar. Har blivit några långa nätter med film och skönt häng. Och sen så har jag för första gången fått igenom en önskan när man krossar en pepparkaka så att det blir tre delar. Riktigt otippat men så jävla underbart!

Och så sjunger vi - alla manglar på nu!

Lite blandade bilder från helgens bravader









Fintröjan på!

Jag fick varken iphone 4s, macbook eller resa till Thailand. Att få något dyrare än något för några hundralappar brukar sällan hända. Så är det när man inte kommer från någon välbergad familj. Så som det är för välldigt många.

Trotts att jag inte fick några dyra presenter så är jag nöjd, jag fick vara med min familj, käka gott och finna ro. Det är dom stunderna som borde uppskattas mer.

Karl-Bertil Jonsson är julaftons hjälte! Och "kan du vissla Johanna" kan man kolla på hur många gånger som helst. Snart blir det häng med några sköna polare, sånt som gör julen jävligt värt.

Och som jag anade så hade farsan hemglasströjan på sig, han är en sån chef!





uppersittarkväll

Dan före dan så har vi alltid den årliga uppesittarkvällen. Ett gäng chefar från lkpg och en skön blandning av lite andra chefar från viken. Gröt, julmust, poker och mycket skitsnack gör att man aldrig vill gå och sova.

Att luta sig tillbaka och få umgås med vännerna är fan det bästa som finns!







En vacker död stad

Idag är det en såndär klassisk dag då alla springer på stan för att inhandla de sista julklapparna, julpaniken är upp över öronen på de flesta. Det är även ett perfekt tillfälle att springa på folk på stan, både sånna man vill och inte vill träffa.

De man inte vill träffa är sånna man struntar i helt och hållet, men dom ska ändå envisas om att komma fram och berätta hur bra dom har det en större cool stad, vad dom pluggar till för nåt grymt, hur trevligt det är att komma hem någon dag (men inte mer för då får dom ångest) och frågar lite snabbt vad man själv pluggar till och vilken grym stad man bor i.

Chocken är likadan varje år då man berättar att man bor kvar, har ett jobb, sköna polare och roliga fritidsintressen som folk inte verkar fatta att det finns här.

Nästa år ska jag göra en skylt där det står "jag bor kvar i Västervik, har ett gött liv och jag skiter i dig"





Jullov

Avslutning idag. med lite myror i benen väntade eleverna på att få sina betyg och springa hem på jullov. Till sommaravslutningen hade vi en full präst?! Idag var prästen nykter och hon skötte sig utmärkt. Efter kyrka och betygsutdelning tackade vi av några kära kollegor som lämnar Ellen Keyskolan.

Inga-may - världens bästa mattant!

Hågge - skolans yrväder som alltid ger järnet!

Straxt firar vi jullovet med bastubad, ska bli riktigt gött!

Beo fick sin första tatuering idag oxå, rikitgt nice! 

Allt detta blir givetvis - smak påt!






 

I'am sexy and I know it

Idag har det varit avslutningsinnebandy med jobbet. En sjukt rolig dag där hela skolan ger järnet. De flesta klär ut sig, det är full fart på innebandymatcherna och stämmningen är fantastiskt. Det är vid dessa tillfällen man njuter och kan säga att man har ett av världens roligaste jobb.

Alla har vi olika mål i livet, några av mina mål är att må bra och ha roligt. Jag blir inte miljonär av att jobba på en skola, men man har roligt, man mår bra och man gör nytta. När man gör nytta för någon eller några är det som bara det som en hel avlöning. Så att hitta ett arbete där man trivs på och känner att man gör nytta är något alla borde sträva efter.

I morgon är det avslutning sedan 2,5 veckas jullov, det gör ju så att man njuter lite extra av sitt arbete.















Det kliar på huden..

"Det kliar på huden, nu är det dags igen - punk utan tattoos är som frukost utan juice" sjunger ett av sveriges bästa Hardcoreband Sista Sekunden. Efter ett halvårs uppehåll är jag sjukligt sugen på att tatuera mig igen. Nästa projekt blir förmodligen att fylla en hel arm.

Och till alla kids där ute, peppa gärna tatueringar men gör inga spontantatueringar när ni är 15 bast, ni kommer att ångra er! För mig Slutade det med en skitful tribal på ryggen...

här är några av mina sköna tattoooooos.




Beach 2012

Vintern är här och sommaren känns sjukt långt borta, men det är nu man börjar förbereda sig inför korpa 2012. Inte för att jag är nån riktigt strandhunk, men jag kan varjefall ge er lite sköna tips hur man gör för att trimma kroppen lite extra.

Jag har skippat vanliga "styrkeövningar" nästan helt och hållet och har kör lite mer crossfit. För er som tycker att dettta låter som rena grekiskan så ska jag förklara lite enklare. Istället för de vanliga "strandraggarövningarna" så kör man övningar där man använder hela kroppen och fler än 3 set som man vanligtvis kör. Alla muskler sammarbetar på ett skönt sätt och det är en mer funktionell träning. Jag har kört såhär i 5 veckor nu och jag märker stor skillnad i grundstyrka. Resultatet vad det gäller utseende droppar jag givetvis senare.

Dagens pass med johannes innehöll detta:

5*8 (80kg)  marklyft
5*8 (80kg) knäböj
5*8 (50kg) utfall
5*8 (70kg) Bänkpress (lite strandraggarövning, men bra pump och basövning)
4*7 chins
avslutningsvis 4 magövningar

Så vill ni må bra i kroppen och inte behöva hänga i vassen i sommar så är det bara att ta tag i tränigen. Här kommer lite bilder från dagens pass.

 



Datahackers

Att hänga med Nic och Jimmy en söndagskväll krävde gasmask och ett enormt dataintresse. Det var trots allt riktigt trevligt.


All in på fanta

Vara ute och röjja, köra vattenstpridaren, håva fanta och komma hem mitt i natten. Det sköna med hela grejjen är att vakna upp pigg och fräsch på söndagen. Söndagen som för många betyder ligga halvt död i sängen med sprängande och ångest. Att festa nykter är att rekomendera.

Nu när man är så pigg å fräsch så kan man ta tag i det tråkigaste som finns, nämligen att diska och städa. Hade jag varit rik så hade jag anställt någon som skulle göra det åt mig. här har ni varjefall resultatet av en söndag utan bakfylla.









Life on the edge

Under en hel vecka blev jag förföljd av ett filmteam från GTV. 10 minuters film krävde visst mer än vad jag hade räknat med. Jobbet var roligt men även stressigt. Hur som helst så är jag glad att jag ställde upp för hela gänget var grymt att jobba med! I torsdags var det premiär, riktigt lyckat och man fick mycket cred. Här har ni resultatet. se och njut!

http://www.gtvgamleby.se/webtv.html och klicka sedan på "life on the edge"

Det är ju även lördag och man känner sig ruggigt fräsch!



Helg - smak påt

Hösten har tagit viken med storm, korpa ligger grått å kallt och människorna håller sig inne. Det är mörkt när man går till jobbet och mörkt när man går hem, det är svårt att hitta motivationen. Därför har jag tagit tillfället i akt och skapat en efterlängtat blogg som ska förgylla era dagar.

Vad som kommer att skrivas här vet jag inte riktigt än, men lite sköna inlägg och roliga bilder är ju högt upp på önskelistan.


Det är helg, en vecka kvar till jullov och idag hängde jag med en orm, självklart säger vi 
                                                                  - smak påt -




bloglovin