Skatt

Igår var det två mäktiga regnbågar som visade sig över stan. Det sägs att det finns en skatt vid regnbågens slut, så igår fanns det uppenbarligen två skatter.




Födelsedag

I fredags fyllde Beo 25 år, det firades med kalas där det bjöds opp hemmagjord smörgåstårta och kakbuffé!

Kvällen avslutades med Djungelboken på bio, den var sjukt bra!









Viken

Sedan jag kom hem från Sälen har viken levererat kalasväder. Igår blev det en PW i solnedgången, riktigt trevligt nu när viken börjar leverera vår!




Avslutningen

Sista dagen bjöd på helt sjukt bra väder, en perfekt avslutning på en perfekt resa.

Det äe svårt att förklara hur rolig just denna resa är, men för mig är den speciell. Jag började som deltagare sen blev jag ledare och nu ser jag hur ungdomarna njuter av resan, precis så som jag gjorde.

Jag avslutade resan med att åka skidor iför första gången i mitt lov. Jag testade ett åk i kisa en gång, men det slutade med att jag gick ner. Så denna gång åkte jag två åk i gustavbacken och jag var grym, NOT!

Tack mejeriet och alla fantastiska ungdomar för en sinnessjukt bra resa!














Spelkväll

Förutom skidåkning så är halva grejen att hänga i stugan, chilla, spela kort, dra till Ica och experium. Igårkväll intog vi experium och lekte av oss lite bland alla spel.

Har aldrig varit en fighter, men hårdast slog jag varjefall.

Riktigt skoj kväll som avslutades med lite lyxglass och joooos.















Schtek

Väderprognosen innan vi lämnade västetvik visade mulet och regn nästan alla dagar. Istället har vi fått blå himmel och sol. Ibland är det rätt skönt när vädret visar fel.

Det har varit en heldag i Lindvallen med 7 timmars åkning, grill och massa fotografering.

En helt fantastisk dag!


















Tandådalen

Dra mig baklänges vilken underbar dag vi har haft! Sol, grym åkning och ett sjukt glatt gäng!

Vi har spenderat hela dagen i Tandådalen där det bland annat finns en sjukt bra park! 

Så himla härligt att se alla ungdomar så glada å så peppade, världens skönaste kids! Detta ger en så sjukt mycket enerig.

Det var en insident som kunde gått riktigt illa, jag och Simon krockade i full fart, skoter och personal var snabbt på plats, men vi är oskadda, men lite mörbultade.

Vi har precis avnjutit fredagsmys med tacos, och nu är det bastu på schemat! Hörs!



















Sälen

Sälen med mejeriet är en av årets höjdpunkter och efter en lång väntan så var det äntligen dags. Visst 8 timmar i en buss med ytterst lite sömn är ingen höjdare, men resten är ubderbart.

Idag har vi åkt så att snön nästan smälte. Pinkpark är en av höjdpunkterna  och där hänger de flesta. Ikväll har vi lagat middag och hängt i stugorna, roligt mysigt.

Sängen kallar på oss snart för i morgon är det en heldag i Tandådalen.















Alla till torget

Idag hyllades vikens kungar på torget. Jag värmde upp med lite musik innan klacken tog över och vik-spelarna entrade torget i en buss.

Enligt tidningen var det upp mot 2000 pers på torget och det var sjukt bra stämning! 

Vilka kungar!









Kung Chille

Man skulle kunna tro att det är ett aprilskämt, men så är inte fallet!! Idag gjorde Chille comeback på gymmet, och han gjorde det med stil! 





bloglovin