Frukost i solen

Efter ett gäng tunga dagar så fick jag en efterlängtad sovmorgon. Frukosten stod Jocke för på hans balkong. 14.00 är en perfekt tid för frulle, då är det semester!


Bråvalla dag 2

Andra dagen av Bråcala levererad stekande sol och upptorkad lera. Sol är gött men nackdelen är att det luktar så sjukt äckligt från leran å allt piss och bajs. Sjuka dofter.

Artistmässigt var det en ruggigt bra dag. Hoffmaestro var äckligt bra, topp 3 av Sveriges bästa liveband. Timbuktu levererade nästan bara gamla låtar, vilket var grymt. Djs i form av Albin Mayers, John Dahlbäck och en av världens bästa Armin van Buren, ja ni fattar själva.

Johnossi, och Green Day på största scenen, Green Day rev av 2.5 timma, bra drag!

Lite hårdare av traschtalk, all time low, bullet for My valentine och kvelertak.

Sist men absolut inte minst Maskien. Jag kan inte fatta hur dom lyckas att leverera så sjukt bra varje gång, Frej Larsson vilken Gud.

En sjukt bra dag. Idag är sista dagen och massa bra artister, det missar jag tyvärr pga fotbollsmatch och att jag ska spela på Sahara ikväll. Avicii på Bråvalla och DJ Steve på Sahara, inte så svårt val?


Bråvalla

Bråvalla är intaget. Det regnade en hel del under första dagen och det var lera precis överallt. Men när man ser bra konserter tänker man inte så mycket på det.

Det var en del som krockade igår så jag valde att springa mellan spelningarna och se lite av varje.

Bland annat Icona Pop, kartellen, ken ring, Rebecca å fiona, paramore, gaslight anthem och tillsist Macklemore.




Bråvalla

Idag bär det av till Bårvalla. Blir en tvådagars för mig, för jag har match och splening på Sahara på lördag. men torsdag och fredag på Bråvalla kommer bli fett som fan. En hel del sköna artister ska det röjjas till och ikväll så peppar jag på Ken Ring istället för Rammstein. Macklemore, Icona Pop, Kartellen å lite annat gött.
 
Hoppas att vädret håller i sig, för jag chansar och sliter inte med mig några regnkläder.
 
 

Farsan

Varje dag i en vecka har jag hälsat på farsan. Han har svårt att röra sig och sluddrar lite när han pratar, men han är lika glad varje gång man kommer, å det känns så sjukt viktigt.

Det viktigare för han är att hålla glöden uppe och vilja träna och komma tillbaka.

Man får se från vecka till vecka hur utveklingen går. Håller tummarna för att han ska bli så återställd som möjligt.


Fint väder

Idag var första gången på min semester det var riktigt fint väder. Självklart skulle jag fixa tusen saker först.

Men tillslut tog jag mig ut till korpa. Fick lite sol på mig och en räka. I slutet av veckan beger jag mig till Bråvalla. Hoppas verkligen på nice väder.


Pepp till Depp

Idag var jag pepp, skönt väder, gört häng och match. Var riktigt taggad på match!

Men matchen blev inte som vi tänkt, domaren var helt efterbliven och skulle avgöra hela matchen. Redan efter 5 minuter blev vår målvakt utvisad och dom straff. Sen tillät han det mesta, tugga tacklingar med dobbar före, tacklingar i ryggen, ja det mesta.

Vi skapade mängder av chanser men men lyckades inte få dit den. Tråkigt som.


Ge ma väder

Snart har jag haft semester i en vecka och vädret har verkligen inte levererat. Vi här iofs att några fina kvällar men dagtid har det varit bedrövligt.

Dags att tillbe väderhunken snart så att han får styra upp vädret här i Småland!

Igår så typ visade sig Gud eller nåt över viken, det var bland det mäktigaste ljuset jag skådat, gjorde sig inte lika bra på bild, men ganska fett ändå!


Assar

Wurt å Jonna har blivit med hund. Igår hämtade dom hem chefen Assar.

Idag fick vi träffa honom, jag trodde att han skulle vara större men han var så liten, mjuk å go. Såg nästan ut som en liten gris. Så jävla söt.

Han kommer bli betydligt större. Men redan nu är han en chef.


Städa

Idag är en såndär klassisk bakisdag. Midsommar brukar innebära att man festar dagen lång och sedan på midsommardagen så är man helt förstörd, trist men sant.
 
I väntan på att några roliga folks ska vakna till liv så tog jag tag i att städa. Så jävla gött nu när man är klar. Ska försöka vara duktig och hålla rent ett tag nu så man slipper all skit.
 
 

Nyktert

Midsommar firades med Linda å Goran hemma hos Lindas familj. Jag ätit så mycket mat så att jag kommer rulla hem.

Det har varit straight edge häng, så nyktert det kan bli. Finns nog ingen nyktrare midsommarfest än här, och vi har haft så sjukt skoj!

Skönt häng å trevligt sällskap. Hoppas att ni oxå haft en sjukt nice midsommar!


Midsommar

Midsommar brukar vara hets å stress. För mig innebär det en Slapp dag och till kvällen grill med några sköna lirare. En perfekt dag, som vilken som helst.

Midsommar, barfota, mor & far




Sommarlovshäng

Det bästa med sommarlov och ledighet är att man kan dra spontanhäng långt in på natten utan att behöva tänka på att gå upp tidigt dagen efter.

Vi begav oss till löga med påsar fyllda med diverse godsaker.

Jävligt nice häng, fin solnedgång och gott att äta. Precis vad jag behövde efter en tung dag.


Pappa

I söndags fick min pappa en stroke. Han kunde knappt prata eller röra sig. Idag fick jag ett samtal om vad som hänt.

Jag åkte till sjukhuset, min syster och hennes pojkvän var där. Min pappa satt i en rullstol, han började gråta. Första gången jag ser hon gråta. Kan inte förklara den känslan jag fick.

Nu kunde han röra sig bättre och pratade. De närmsta veckorna kommer att gå åt till att träna upp sig.

Hoppas verkligen att allt blir bra.

Ta hand om er familj, i morgon kan det vara försent.


Räka

Idag gick jag som sagt var på semester. Det invigdes med ett träningspass på utegymmet med Jolly j. Han var inte så imponerad, men det är lite surt när småungarna tror att det är en lekplats.

Ödlan var vår coach och efter några rundor så begav vi oss till hopptornet. Tyvärr är det avstängt, men lyckades ta mig upp på trean.

Årets första räka slutade på akuten, årets andra räka satt perfekt!


Sommarlov

Äntligen så tar jag sommarlov! Så sjukt efterlängtat. Nu blir det att checka in på korpa.

Ska njuta så sjukt mycket! Firar det med sommarens pose.


Utegym

Äntligen har vi fått utegym i viken, på Lysingsbadet dessutom. Trots att min träningsmotivation är noll just nu så begav jag mig för att träna.

Utegym med utsikt över stranden är helt ok. Fanns en del prylar jag inte har en aning om hur man använder. Men jag fick ihop ett rätt skönt pass.

 
 

Snart

Näst sista arbetsdagen spenderades ute vid solsidan, kunde knappast bli bättre.

Huden i mitt ansikte har blivit tre storlekar mindre! I morgon är sista arbetsdagen, livsnjut!


DJ festival

Igår var det karneval i viken. Stan var fyllde med sång dans och sjukt mycket människor. Senus passade i på att anordna en DJ festival i hamnen, sjukt nice med utsikt över vattnet.

I 6 timmar levererades det sjukt bra musik från 15 olika DJs. Jag spelade när det fortfarande var ljust ute, helt ok med folk men inte så mycket röj, det var sjukt skoj ändå!

Senare på kvällen lirade Hank, Anna, kez å karlem, Sebbe å Johan. Snyggt ljus och bra drag!

Tack alla Djs, senus, Ayla och alla i publiken, grym kväll!

 

 

Parkeringsvakt


Student

Efter vår avslutning så var det studenternas tur att ta över showen. Fullt ös på gymnasiet och galet mycket folk.

Första och längsta stoppet blev tillsammans med min släkt hos Albin, sjukt god mat och skoj att träffa alla släktingar igen. Albin fick massa fina presenter och har allt han behöver för att flytta hemifrån.

Sen drog jag till Jolly jumper, stekhet som alltid, dock så blev jag lämnad ensam med hela hans släkt där, men det löste vi galant.

Tredje stoppet var hos hunken Hallberg, det bjöds på gofika och skönt häng.

Avslutningen blev hos Spiggen, där håll kalaset på att slå igen så blev bara en snabbvisit där. Fotbollsproffs som han är så är det match i morgon!

En sjukt nice kväll hos alla studenter!


Skolavslutning

Skolavslutningen är så sjukt splittrad, härlig, mysig, fantastisk men samtidigt sjukt sorglig och jobbig. Men att släppa iväg eleverna på ett härligt sommarlov är alltid en lycka. För trots alla tårar så vet man att det är mycket fantastiskt som framtiden har att vänta.
 
Jag visste redan sedan innan att det skulle bli gråtkalas, alltid samma visa varje år och iår kanske lite extra med tanke på att de sista veckorna har varit speciella.
 
Det började direkt i 7m2 där jag fick en sån sjukt fin bucket med blommor där jag symboliserade en stor blomma i mitten och blommorna runt om var för varje elev. Sedan fick jag en sjutk fin tröja med klassfoto, alla atografer plus en fin text på ryggen " du kommer alltid att finnas i våra hjärtan"
 
Så jag började gråta 5 redan vid halv 9 sen fortsatte det. Kyrkan var jättetrevlig och fina uppträdanden. Sen tack å hej med niorna, ja ni förstår själva... 
 
Avslutningsfika med personalen, jag blev inte avtackad där för vi jobbar fortfarande på att  jag ska få vara kvar på Ellen Key.
 
Det är sånna här dagar man fattar varför man har världens bästa jobb och hur fina alla elever är. Ni är så sjutk BÄST! Hoppas ni får ett fantastiskt sommarlov och att vi springer på varandra i sommar.
 
 

Avslutningsmiddag

Asså seriöst! Avslutningsmiddag med niorna och alla var så sjukt fina! Uppehåll och jag tror att solen kikade fram en stund oxå, hur härligt som helst. 
 
Det är svårt att fatta hur snabbt åren går, för 3 år sedan var dessa elever små blyga 7or som spelade rundpingis och busade i kafeterian. Nu har dom växt på sig och ska vidare till gymnasiet. Så många fina och härliga minnen tillsamans. 
 
De sista veckorna sammasvettsas alltid klasserna extra mycket och dessto närmre avslutningen man kommer dessto jobbigare blir det att skiljas åt. Ellen Key står kvar och man är alltid välkommen att hälsa på.
 
Sång, dans, tal och god mat serverades ikväll. Sån himla härlig stämming och det ska bli så sjukt tråkigt att dessa elever lämnar skolan, men som Anna Karin sa, tack för att vi har fått lånat er dessa tre år, det har varit fantastisk och nu ska ni vidare i livet och vi önskar er all lycka. 
 
Jag fick en present av 9M som jag jobbar en hel del i, en fotboll som alla hade signerat. Asså den presenten var klockren och så sjukt fin. Jag blev så sjukt rörd och det är väl bara försmaken tills i morgon för då kommer jag stortjuta!
 
 
 
 

Utedag


Gnosjö

Nu har vi varit i Gnosjö. Ditresan och uppladdningen blev inte den bästa. Vi stod i kö i jkpg och innan Gnosjö var det någon skogsbrand och kö igen. 30 minuter innan matchstart rullade vi in. Han ju knappt med att knyta skorna innan domaren blåste igång matchen.

Vi gjorde en sjukt bra första halvlek och hade ledningen med 2-0. I andra så gick vi ner oss men kunde hålla undan och 3 poäng var säkrade.

Det firades med en sockerdricka. Beräknad hemkomst är 01.00, helt ok nu när man vunnit. Studenterna på bussen festar och vi lyssnar på skön musik.


Spex å städ

Idag har set varit städdag, det fanns en hel del att kasta då alla skolans skåp skulle tömmas.

På eftermiddagen bjöd ett gäng av eleverna på show under det årliga spexet, det var riktigt bra!

Nu sitter jag i en buss med laget, vi är påväg till Gnosjö och ska försöka fixa 3 pinnar till VFF


New in

När Beo kom hem från USA hade hon varit så sjukt snäll och handlat lite nya prylar till mig. Har haft beslutsångest hit å dit men är sjukt nöjd med prylarna. Finns ju aningen mer att välja mellan i USA och allt jag fick på bild var vrålsnyggt!

Det var länge sedan jag shoppade nya kläder så detta var en ren njutning att gå hem. Sommaren är räddad! Tack Beo


Skatefilm

Under helgen har jag redigerat ihop alla filmklipp som filmades under E-valet för 2 veckor sedan. Jag är verkligen inget proffs på redigering så har inte gjort några coola effekter eller häftiga ljud. Trots den enkla redigeringen så togdet sjukt lång tid. Men nu är den äntligen klar och detta är resultatet efter 3 härliga dagar.
 
Många som var med hade aldrig stått på en bräda innan, så att bara åka upp i en QP är rätt fett. Kolla in filmen nedanför
 
 
 

Söndagslappt

Söndag, spöregn och slitna individer. Blev varjefall käk och film hos Jocke. Offside bjöds det på och den är så sjukt go!

Blir förhoppningsvis nån skön film innan man slocknar och vaknar upp på en måndag igen.


Grillbuffé

Igår var det grillfest hos Tobbes farsa. Det var den godaste grillfesten jag någonsin varit på. Det var som ett paradis fyllt med godsaker.

Till efterrätt förutom glasstårta fick Tobbe en ny frisyr, med hjälp av Barbro och mig.

Det var en fantastisk kväll och jag är fortfarande mätt.


Hunk #2

Den ena hunken avlöste den andra igår. Blev kvällshäng med Fredrik, en vän från back in the days.

Det bjöds först på fotboll i Gunnebo SM begav vi oss till Sahara för att kolla in VM kvalet, den match sög!


Väderhunken

Som ni har märkt de senaste dagarna så har vädret varit obeskrivligt bra! Man undrar kanske var denna värme kom ifrån, jag har svaret. Våran egen väderhunk är i stan och där han är, så är det givetvis stekande sol.

Tobbe är en av mina finaste vänner och man mår så sjukt bra när man hänger med honom. Nu på eftermiddagen hängde vi ute på skanvik. Det stods på händer, åts kanelsnäckor och dracks en hel del brämhults! Fantastiskt!


Korpa

Efter dagens misslyckande på Löga så kunde vi inte anständig att inte korpa, givetvis första ön! Vi var utrustade med sojakorv, sojaburgare och engångsgrill!

Fy fan så njutbart det var, och jag kan inte med någon del av mitt hjärta första varför jag var på löga idag!

Det blev en fantastisk kväll och solnedgången var magisk.

 


Premiärdopp

Korpa är en del av mitt liv, det är med gråten i halsen jag skriver att en dag som denna åkt till Löga istället. Men ingen ville dra till korpa så jag fick haka på strömmen ut.

Löga är så sjukt dåligt, glas överallt och badet är ett av vikens sämsta, grunt och massa sten. Enda bra med löga är beachvolly.

Hur som helst så stekte solen på och man blev givetvis badsugen. Jag och Andy klunsade om vem som skulle hoppa i först. Jag förlorade och skulle bjuda på en räka, årets första. Den satt fint men i vattnet möttes mitt huvud av en sten. Det blödde en hel del och det blev ett besök på sjukan. Där fick jag sy ihop jacket.

Sjukhusvesöket gick rätt snabbt så jag kunde återigen bege mig ut i solen, men nu får jag inte bada på ett gäng dagar...


Moppe

Alla kods som har nån trimmad EU moppe eller fräsch corssmoppe kan hoppa i sjön, skolans kung och coolaste moppe har anlänt!

Någon slags bilmoppe med namn Ape50 har anlänt, den låter som en hungrig gräsklippare och är så sjukt snygg!


Lakritspipa

Som ni vet är jag starkt emot tobak, alkohol och narkotika! Så sjukt onödigt!

Därför firar vi att sommaren är här med en lakritspipa! Så sjukt gott, coolt och nice. Så fuck cigg! Go lakritspipa!


Grillfest

Igår grillade vi på löga, idag var det grillpartaj hemma hos Tobbe. Ligger just nu i sängen och kan knappt röra mig, är så sinnessjukt mätt!

Tobbe har köpt hus och hade bestämt sig för att bjuda upp till grillning, inte en vanlig med sojakorv å lite potatissallad, utan en rejäl grillning med massa smarrigt!

Berka, Jacke, jag å Andy var besökarna, vissa hjälpte till mer än andra. Andy var tobbes högra hand, i köket Asså. Dom lyckades sjukt bra.

En fantastiskt trevlig kväll med ett gäng fräscha hunkar.


Sommar?

Idag har det varit riktig sommarvärme, självklart har man jobbar. Har som tur var kunnat varit ute lite. Har förmodligen införskaffat mig någon slags bonnbränna.

Efter jobbet slog vi ihjäl någon timma i solen hos Fält, trevligt!

Ikväll är det grillfest på schemat.


Löga

Årets finaste kväll har precis visat sig. Vi tog tillvara på den genom att inhandla sojakorv, potatissallad och en engångsgrill.

Vi begav oss till löga. Inget direkt favoritställe, men för att klippa solnedgången funkar det utmärkt.

Ödlan, Bobbo, Nina, Alex och Frasse hängde med, ett ruggigt skönt gäng.


Palle

Förra helgen lirade vi på Palle. Det var fullt hus och sånt jävla drag. Den känslan som man får när man står i DJbåset och dansgolvet kokar är helt fantastisk. 
 
Här kommer ett gäng bilder som Frida Reuterskiöld fotade i lördags.
 
 
 

bloglovin