Baka

På jobbet har vi en fikalista, en helig sådan. Fredagsfikat är skolans svar svenska folkets tacos på fredagskvällen. Idag var det min tur.

Mina morotscupcakes har gjort succé innan, så tänkte att jag skulle hålla ett vinnande koncept.

Konstigt nog börjar jag alltid baka så sjukt sent, nästa för sent. Igår när jag stod med alla ingridienser och skulle dra igång var jag pepp, när jag insåg att jag hade gjort fel och fick kasta allt, hoppa in i bilen å dra till Willys var jag inte lika pepp.

Efter mycket om och men satte jag in dom i ugnen, där glömde jag tiden! Helvete.

Trots detta så blev dom jäkligt gods och alla på jobbet var nöjda.






Heldag

Idag har jag legat hela dagen, att jobba 50% är rätt trist när man älskar sitt jobb, men hade knappast du kat att jobba mer med tanke på plugget.

Trekort är en klassiker på rasterna och dagen till ära var det träslöjd. Jag har börjat på en kniv, kommer nog ta sjukt lång tid innan den blir klar, men förhoppningsvis blir den fin.







Sliten

Just nu är jag sjukt sliten, inte många timmars sömn inatt och sen match på det. Förlust med 1-0 mot div 2 laget Vimmerby. Bra match från vår sida.

Gårdagen var riktigt nice. En klassisk tippfika på maxi sen kolla in vik. Mina arbetskollegor briljerade. Ludde blev utsedd till säsongens viktigaste och bästa spelare och Asplund hängde 2 mål och blev matchens lirare.






Snart

Iåpr blev jag NÄSTAN klar med tentan. Vi krigade på hos mackan och snart är det bara att skicka in den och be till Gud.

Passade på att unna mig en klippning oxå, det var jag värd.




Fettisdagen

Jag är osäker på hur man uttalar det.  Fet-tisdagen eller fettis-dagen? Hur som helst är det en fantastisk dag och jag svepte semlor för att tänka på annat än plugg.

Jag köpte såndär Semelwrap, men den ligger fortfarande kvar i kylen, får ta den till frukost nu.





Tenta

Denna vecka är det tentavecka plus lite jobb, helvete vilken tung vecka. Klarar jag godkänt på denna tenta ska jag fan unna mig en tatuering.




Hockey

Idag var det dags för en av årets tuffaste matcher i den allra bästa ligan. Biljetterna var slut sedan länge och spelarna hade legat i hårdträning under lång tid. 

Tjustvallen bjöd på perfekta förhållanden med strålande sol och helt vindstilla. 

Efter en ganska tuff uppvärmingsmatch var det dags för matchen med stort M! Giganterna Jörgen Jönsson och Magnus Johansson var på samma lag och på andra sidan syntes Torstensson och Nettan.

Butiken som hade fått lånat peoffsutrustning skötte sig bra, men när Jönsson hörs förbi hade han inte en suck. Ekberg aka Torstensson jublade efter att ha styrt in ledningspucken, som senare skulle visa sig vara betydleselös. Duon Johansson och Jönsson reste sig och den sistnämnda gjorde ett äkta hattrick, det tog ca 20 minuter att få bort alla kepsar från planen.

Matchen slutade 5-4 och publikens jubel hördes över hela garpeberget. En fantastisk!









Maskinen

Igår drog jag å Disse lite spontant till Nkpg. Maskinenskulle spela och det vill man ju inte missa. Det var ganska länge sedan jag såg maskinen och jag var orolig för att det skulle kännas lamt, men fy sinnes vilken spelning. Maskinen levererade och jag skulle säga att de är Sveriges bästa liveakt!

Maskinen spyr i ditt face 








Hinderbana

Förra veckans hinderbana var helt jävla galen och jag trodde jag skulle dö, idag hade jag tänkt att det skulle bli en repris, men redan på första varvet så halkade jag till på en bom och slog i axeln. Så det blev inte såmycket kötta för mig tyvärr. Resten av laget krigade på bra.






Nyttigt

Jag å Micke fick för oss att shoppa massa nyttigheter. Här ska det göras müsli.




Säng

Den gamla ut och den nya in. Jag har inte varit såmycket för att bara ligga i sängen å slöa, men jag tror helt klart att jag kommer att göra mer av det nu, vilket monster till säng!




Micke

Idag fyller Micke år, det firades med ett skönt häng på guldkant med sköna dudes. Jag å Micke tog någon vuxen ostbricka, ångrade mig lite när jag såg Chilles pommestalrik. Det var mestadels pizza till huvudrätt, så sinnessjukt gott.

En fantastisk kväll i trevligt sällskap.









Kisa

Idag har vi varit i kisa med jobbet, världens bästa jobb. 150 av skolans elever var med och det har varit fullt ös hela dagen. Vi har ramlat, hoppat, grillat, gråtit, skrattat och haft en sån sjukt bra dag tillsammans.
 
Jag har inte åkt så många åk, men hjälpt till de som är nybörjare och sen bara snacka runt (tjibba tjabba) med ungdomarna är så sjukt nice. Det är sånna här dagar man skapar relationer och en stor varm gemenskap. 
 
Jag skulle inte kunna tänka mig att byta jobb eller skola nu, Ellen Key är fantastiskt! 
 

















Sängen är såld!

Kors i taket, sängen som jag la ut på Västerviks köp å sälj är såld! Efter många turer och försök till prut så är den ivägskickad, så jävla skönt!

I morgon kommer den nya sängen, vi hörs vad den ska invigas!





Skins

Idag fick jag mina träningskläder från skins, man kan säga att dom är rätt tajta, det är näst intill omöjligt att få av sig tröjan själv.





Söndagsgympa

Idag så tänkte jag bara kör ett lätt pass på gymmet, men Djolle tyckte att jag skulle haka på ett bröst, triceps å magpass. Det var fan årets bästa pass! 

Helt sjukt bra pump och helt slut. Lite nya övningar och andra tips att tänka på.





bloglovin