Fredagsmys

Idag var det Fredagamys hos Micke. Jag å micke var kockar till en utsökt tvårätters middag.

Matkoma och idol fick avsluta denna fredag.





Salstenta

Just nu är det fullt plugg till vår första salstenta. För att få en liten paus så tog jag och Micke en välförtjänt Lyxlunch på guldkant.




Renovering

Under senaste veckan har det renovering på schemat. Hyllor har tagits ner, hål har spacklats och slipats. Fondtapet har rivits ner och väggarna har målats. Det har varit slitigt, men det blir jävligt bra. Snart är det klart och då ska lite möbler bytas ut.









Sista

Igår spelade vi säsongens sista match, ett skönt efter en lång höst. Vi vann med 2-1 och avslutade med flaggan i topp. Ekberg fick sin dröm inippfyllelse och var kapten, han blev även tvåmålsskytt.

Kvällen spenderades på Sahara, först Mezze till middag sen dj på nattklubben. En riktigt bra lördag. 












VIK

Igår var jag och kolade in vik - Troja. Jag  stod brevid klacken, vilket innebär halvt döv av allt trummande. En riktigt bra match som bjöd på mycket mål och seger till vik med 5-2.




Juridik

Såhär skoj har jag det just nu i plugget. Om två veckor är det salstenta och vi har en hel del att lära oss. Kriga!






Söndagsfika

Tippfikat i lördags uteblev, istället blev det en lite fika igår med tipp inräknat. I vanlig ordning var vi bättre på att fika än att tippa. 

Hur som helst så var fikan sjukt god!






Dött

Här händer det visst inte mycket. Jag som brukar fota en hel del har knappt fotat något på sista tiden.

Eller i torsdags var jag matgubbe och serverade äppelpaj, det var uppskattat. Och mina tre senaste foton är på en vägg som ska spacklas och målas. 

Blev inte ens någon lördagsuppdatering igår, BOOOM BOOOM 






Axlar

Idag fick jag haka på Jim och ett sinnessjukt bra axel och magpass. Känslan när det bränner är så jäkla skön när man tränar och idag fick Jim mina axlar att brinna!

Sjukt skönt träningspass.








Juridik

Att plugga juridik är ganska så spännande, men det är så sjukt mycket man ska lära sig. 

Motivationen blir dock inte så hög när höstmörkret och kylan har kommit!




På g

Efter en tids lathet och vila från gymmet så är vi igång igen. Igår var det ben på schemat och det var ett riktigt skönt pass. För att slippa sitta i rullstol en vecka så körde vi ganska lätt.






Fredagsmys

Beo bjöd på match och Alex bjöd på fotbollshäng. En riktigt trevlig fredag men skönt häng. 

Englund och Micke blev kära i frasse, men det är inte svårt att bli, för frasse är så grym!






Torsdagsmat

Idag blev det en riktigt torsdagsmiddag, potatismos, bullar, brunsås å lingonsylt.

Vi bestämde oss för att göra egen sås, från grunden. Låter inte så svårt men vi hade aldrig gjort det innan så det var ett litet projekt, men fan så gott det blev.

En suverän potatismos och vegobullar på det, vilken middag!









Plötsligt händer det

Jag köper ytterst sällan lösgodis, typ 5 gånger om året och nästan bara när jag går på bio. Men ikväll blev jag så rastlös hemma så jag begav mig till Hemköp å köpte mig en påse med lösgodis. Ska sätta i mig hela påsen ikväll!

Julmusten är här oxå, god jul!





Hoppla polle

Nu är det "hästveckor" på jobbet. Alla sjuor ska testa på ridning. När det presenteras äe det många elever som rynkar på näsan, men när man väl är där blir det nästan alltid succé.

När jag var med ett gäng killar från 7N var det skapligt party i stallet. Först var alla rädda, sen blev alla bästa kompisar med hästarna.

Vilken succé att hänga installer med jobbet.







Chille

Idag har jag dokumenterat och fått följa med vår käre vän och legend Markus Kihlman. Chille som de flesta säger är en person som nästan alltid får en på bra humör, oavsett om han är förbannad eller glad. 

Chilles lägenhet är en etta i centrala Västervik, en av hans grannar har skotthål i dörren och gillar inte när Chille spelar hög musik. 

Chille arbetar som tidningsbud, vilket innebär sena nätter och sömn ända fram till kvällen. 19.30 tror jag är hans rekord. 

Det finns ingen i hela Västervik som lägger mer pengar på köpmat som Chille gör, och jag vet ingen som äter mer än honom.

Idag, en vanlig söndag så startade han dagen med ett litet träningspass i sitt eget hemmagym. I vanlig ordning gled han i bar överkropp, något som vi alltid möts av hemma hos honom. Datorstolen (som han köp av mig via köp å sälj) sitter han nästan alltid i, gärna lite bakåtlutad. Datorn som alltid står vid hans sida surrar alltid och det är nästan alltid musik på, gärna jävligt högt! 

Soffan brukar vara fullsatt och Jacke brukar ligga i hörnet å sova, han är en pensionär som Chille säger. 

Lika ofta som han har bar överkropp har han tofflor, det vill säga: alltid! Chilles bästa köp någonsin är hans bänkdiskmaskin, dock så får han flytta på den varje gång han ska använda spisen. Som tur är så används inte spisen alltför ofta, så han slipper flytta den hela tiden.

Dagen till ära så köpte han mat på donken. 2st big Mac och ett 20 pack Nuggets, kalaset gick på 188kr. Till efterätt är det oftast chokladpudding eller wienerbröd (4 för 20kr).

I sin hylla i köket har Chille trälim och en buckla från VO-Joggen 1999, 

Chille har världens största nyckelknippa, och jag är impad över att han vet vilken nyckel som går vart.

För 2 veckor sedan vann han 42 000 på bomben, detta medförde att speldjävulen tittade fram och nu spelas bomben näst intill dagligen.

Sist men inte minst har han en tavla på sigsjälv i hallen, det är så sjukt kungligt!

Chille är allas favorit ❤️













Mezze

Äntligen var det premiär för Mezze, som vi så många gånger åt innan sommaren. Jag blev utbjuden för att vi skulle fira årets västervikare. Att bli utbjuden på middag tackar man ju inte nej till.

Vi åt tills i sprack sen rullade vi hem. Riktigt bra kväll!








bloglovin