Tjust Open

Efter en tung eftermiddag där jag fick köra in farsan till akuten för att sedan lämna honom där och dra vidare för att spela tjust open. Lite fjantigt kanske, men jag bestämde mig för att spela för honoms skull. Efter att ha vunnit de två första matcherna mot Ankarsrum 1-0 och Hjorted/totebo 4-1 så fick jag ett samtal  om att allt var lugnt med farsan och att han var påväg hem, så jag kunde slappna av.
 
Sista gruppspelsmatchen vann vi med 6-0 mot överum. Semifinalen blev den tuffaste fighten mot min gamla klubb Gunnebo. Underläge med 2-0 och vi spelade riktigt dåligt. reducering 2-1 och sen fick jag stänka in kvitteringen 2-2 som var snuskigt skönt. Vi vann på straffar och finalen var ett faktum. 
 
I finalen ställdes vi mot Tjust. En rätt tuff och jämn match men många trötta ben. Vi drog det längsta strået och tog hem det med 2-0. Fjärde året i rad, så sjukt gött.
 
Inför finlaen låg jag delad förstaplats som skyttekung tyvärr var det en ribba ivägen och Ekberg gjorde mål och tog hem titeln.
 
Men jag är sjukt stolt över laget och kämparinsten vi gjorde hela kvällen och ett riktigt bra publikstöd - VFF
 
 
 
 

Musikhjälpen

Köpte världens godaste kaka förut, å så gick alla pengar till musikhjälpen oxå, win win.

I morgon är det fredag och Tjust open, riktigt trevligt ! 




Skägg

Har haft skägg i snart två månader, känns rätt Nice. Men på söndag åker det bort. Så får vi se om det någon gång kommer tillbaka 




Sprucken mobil?

Många som har iPhone har sprucket glas, jag är en av dom. Baksidan ser riktigt tråkig ut och man funderar på att byta glas.

Istället för att byta glas så kan man färga sprickorna, det blir riktigt snyggt. Så ta lite olika färger och måla i sprickorna, torka av och måla i igen. Gör så ett gäng gånger tills färgen sätter sig, å helt plötsligt har du en helt ny och cool baksida! 






DMP

Denna vecka har vi finbesök av DMP, chefen, tatueraren och wrestlaren från Malmö. 
 
När Dennis är i stan blir det alltid skönt häng. Idag så blev det något monsterpass på TR. Vet inte vad passet kallas, men jag dog rakt av.
 
Upplägget var att varva två övningar, en tung och en puls. Ett varv skulle vara 18 reps tillsammans. Så typ 8 marklyft och sen 10 fällkniv. Sen körde man i fem minuter. Vi hade 5 olika varv så passet blev 25 minuter, äckligt jobbigt!
 
Chins - squats med klapp i marken
Boll med Tricepspress - burpees
Marklyft - fällkniv med boll
Mahler komplex - armhävningar
Axelpress - box jumps
 
Pressarna, tricepspress, mahler komplex och axelpressarna görs med kettlebells i valfri vikt. Vissa övningar hade jag aldrig testat förut, så jag kan förstå att detta ser ut som grekiska för vissa. Men fråga gärna så förklarar jag.
 







Ibbe

För någon månad sedan så fick 18åriga Ibbe beskedet att han skulle utvisas till sitt hemland Liberia.

Han föddes i Liberia men hans mormor flydde med honom efter 5 månader. Här i Sverige har han bott hos fosterfamilj, men nu när han fyllt 18 så är han myndig och ska skickas "hem" till ett av världens farligaste länder. Han kan varken språket eller känner någon där.

Detta är helt sjukt! För några månader sedan spred sig detta snabbt över sociala medier och protesterna blev stora.

Igår träffade jag Ibbe visade mitt stöd! Låt Ibbe stanna! 




DM i futsal

Idag var det dags för första rundan av DM i futsal. Förra året blev vi smålandsmästare och bland de 32 bästa lagen i Sverige. 

Dagens runda var hyfsad enkel. 4 raka segrar och vidare till finalspel i DM som spelas i december. För mig gick det bra. 2 mål framåt och inte inne på ett enda bakåt.

Skönt gäng och fruktansvärt bra lir!







Helg

Fredag och en skön helg på ingång. Idag blir det gymmet sen slappa resten av kvällen. I morgon däremot är det full till. SM kval i futsal med VFF sen två spelningar, först poolparty i simhallen sen givetvis sahara.

Denna bild visar min känsla just nu, från världens bästa elever.






Vik

Ikväll var det derby i hockeyn, vik mot Vimmerby. 1600 pers och rätt bra drag på publiken.

Tyvärr fick vi se en sinnessjukt dålig hockeymatch med alla målen i första perioden (1-2) 

Liffner visade vägen och var en av ledarna i klacken.







Från himmel till helvete

Styrketräning, pepp, tacos och sen drömmar om VM blev just nu ett rent helvete.

Sitter här i soffan och känner mig helt tom. Så nära men ändå så långt borta. 

Vet inte vad jag ska skriva, men här kommer några bilder från när det var lite roligare ikväll.









Alex å frasse

Ikväll har jag hängt med dessa chefer! Så jävla fina!




Rygg

Blev ett riktigt bra ryggpass med Ekberg idag. Nu är jag igång med träningen på riktigt och det känns sjukt skönt.

Söndagsträning är extra skönt, lite folk på gymmet och en perfekt avslutning på helgen.









Metze

Igår åt vi ännu en gång Metze på Sahara . Man beställer in massa olika småplock sen frossar man i sig det, sjukt gott, nyttigt och mättande.

Trevligt som tusan. Idag är det söndag och den ska leverera.





Bowling

Idag har jag kollat på bowling, derby mellan Flax och Domino. Hade hoppats på en jämn och tuff match, men tyvärr så var domino lite bättre idag och tog en enkel seger.

Man kan inte tro att bowling är någon publiksport, men det är världens drag! Vi höll självklart på Glenna och flax, men det blev en dyster eftermiddag.






Bodypump

Invigde helgen med att testa mitt livs första bodypumppass. Var lite nervös innan för många säger att det ska vara sjukt jobbigt.

Tyvärr så blev jag besviken. Jag hade lite för lätta vikter, men asså inte ens svett blev jag? Måste bli en revansch med tyngre vikter nästa gång.

Jag å verkade körde ett ben och magpass direkt efter bodypumpen, det ska man inte orka?

Hur som helst en skön start på helgen. Sen blev det givetvis Portugal - Sverige och jag är rätt nöjd med resultatet, visst hade det varit grymt att fått in ett mål. Men 1-0 borta mot Portugal och matchen lever som fan på tisdag!




Skyttekung

För 2 säsonger sedan gick jag tillbaka till min moderklubb VFF. Jag hade några år innan spelat i Gunnebo. Några fantastiskt fina och roliga år där jag lärde känna många sköna människor som jag umgås med än idag.

I Gunnebo hade jag några riktigt bra säsonger då jag var kapten 2 säsonger och en av dom, tro det eller ej blev lagets bästa målskytt. Då spelade jag yttermittfält. 

Nu spelar jag back och iår gjorde jag bara ett mål. Har inte bestämt mig hur framtiden ser ut, men just nu tränar jag inomhus och taggar inför Tjust Opel.




Tippfri

Jag dricker ingen alkohol, använder inte tobak eller droger men jag har en liten synd och det är att jag tippar en hel del.

Har gjort det i ganska många år och jag älskar verkligen tippet. En skön hatkärlek där hoppet alltid finns. Känslan att titta på en match och ha satt ett fint odds och se den gå in, så sjukt härligt.

Kan även vara snuskigt knäckande när man är påväg att vinna pengar sen kvitterar något lag på övertid, då vill man bara gråta. Detta är tjusningen med tippet, att man lever på gränsen mellan himmel och helvete.

Denna vecka har jag bestämt mig för att vara helt tippfri, eller fram till lördagen då. Låter kanske inte så svårt, men gör man nåt varje dag sen tar man en paus så är det ganska svårt.

Så på fredag så tittar jag på Sverige - Portugal utan att tippa, kommer kännas konstigt, men skönt,






Fotbollsgalan

Ligger i soffan och avnjuter fotbollsgalan, 2 timmars ren njutning. Gåshud, tårar och skratt. Det är just sånna här tillfällen som visar varför man älskar fotboll.

I början var det två kungar på scenen, Ken Ribg och Zlatan, och du Zlatan, jag älskar dig!





Fara dag

Idag har jag umgåtts med min pappa. Han har gjort en lång och jobbig resa efter att han fick en stroke i somras. Det är fantastiskt att se honom nu, röra sig, gå och prata.

Ibland är det lite stappligt, men det hade varit lustigt annars. Jag bjöd på middag och 4 trisslotter, han vann 30 spänn.





Höstfräsch

Sovmorgon, träning, ny frisyr, thai hoa, tipp, fotboll, så mycket bättre sen Sahara. 

En händelserik lördag där Ken Ring tar alla priser, vilken legend! Han berör verkligen.

Har sett han ett gäng gånger live, då är han inte lika berörande, men ändå kunglig!






Smak påt

Fredag, nytränad och bara helt nöjd! Fredagar är så sjukt sköna, man har en slags flow i kroppen och alla är glada.

Har precis rivit av ett pass på gymmet och snart är det dags för middag och bio, så sjukt nice.

Jag bjuder därför på en dubbel av mitt favorit tecken.




Nystädat

Ibland har man det så sjukt bra, kommer hem och möts av en helt nystädad lägenhet. Det är lyxigt värre. 
 
Är dock lite rastlös för jag har inte en aning om jag ska hitta på nu när det är vilodag från styrkan. Får se om nån chef är sugen på att hitta på nåt fett!
 
 

Tatuering

Är snuskigt sugen på att tatuera mig just nu, måste ta tag i det och boka tid. Måste köra klart låret, sen vill jag börja på min vänstra sida av revbenen och en arm. Mycket nu, men inte lika mycket som denna dude.




Utflykt

Idag hade vi en härlig förmiddag på jobbet, vi var nämligen ute och kollade in gamla gravar från bronsåldern. Kanske inte låter så fett, men det var rätt spännande.

Sjukt skönt att vara ute en hel förmiddag, och det hjälpte att be till vädergudarna, för solen var framme hela tiden.








Måndag

Blev ju inte direkt någon mjukstart efter semestern. Jobb till 16.15 sen möte direkt efter till 17.30.

Mötet var riktigt spännande dock, ett projekt är på g till viken som kommer att inrikta sig på ungdomar med någon slags funktionsnedssättning. Det kommer vara inriktning musik och så som det ser ut nu så kommer jag att vara en av ledarna. 




Sthlm by night

Inatt gjorde vi Sthlm osäkert. Fritz hade fixat in oss på gästlistan på Berns där Lorentz & sakarias spelade. Sen drog drog vi vidare till Kåken där det var stört mycket folk, där blev det visst "ultraVIP"

En riktigt skön kväll där även ManChild gästspelade.

Nu är vi på g hem och det har varit några riktigt sköna dagar. Tack Beo! 








Relax

Efter många timmar på stan blev det lite träning, relax och slappt häng på hotellet. Gymmet var ok, fanns lite hantlar å maskiner, funkade bra för ett axelpass.

Rummen här på quality friends hotel är sjukt Nice, helt nybyggt och allt är fräscht! Kan jag rekommendera om nån ska bo på hotell i Sthlm.







Sthlm city

Idag gjorde vi city, dvs gå sinnessjukt mycket! Länge sedan jag var i Sthlm så var skoj att kolla runt.

Två kändisar fick man träffa oxå, Fritz och självaste ögat! Så sjukt fina.

Jag shoppade faktiskt inte en enda pryl, känns skönt. 

Ikväll står vi på listan till Berns där det är något jippo på g, kan bli fett! 




bloglovin