Valborg?

Idag är set Valborg, en kväll som för många betyder alkoholdebut och för sjukt många betyder supa som fan.

Skulle vara så sjukt värt om fler vågade säga nej och att polarna respekterar beslutet istället för att tjata. Hade varit så fett att få höra att många struntade i alkoholen och gjorde roliga saker med sina polare!

Vädret är riktigt nice och man känner ett hav av grillat i luften. För oss blir det att käka ute.

Ha en fet Valborg och hoppas ni säger nej.


Viken

Hemma igen och viken är lika vacker som jag minns den


Hej å hå(re)

Sista dagen i Åre idag. Uppe med tuppen och vågade inte käka frulle hos Gullan då hans romies var på krigsstigen och hatade allt och alla. KB säger att Gullan har mindre än 5 polare och att han ska sluta skriva dumma saker på instagram.
.
Sista dagen bjöd på sol, snö, regn, nakenåkning och skönt häng i vanlig ordning. Trist att säga tack och hej, men det har varit en sjutk värd vecka. Tack alla som gjorde den nice.
.
Fotade Joel idag, gick inge vidare då jag var lite ofokuserad. Men här kommer lite balnadade sköna bilder.
.

Joel

Idag äger Joel Dehnisch bloggen och han gör det med stil!

Nya freerideparken hade premiär idag och det var galet nice där, musik, pepp och en sjukt bra park.

Jag passade på att fota Joel och han smekte en hel del feta trick i svarta linjen. Joel är en störtskön dude som ni lär få se mer av.


Wegn

Idag levererade Åre regn, dimma och storm, en härlig kombination. Nya parken skulle öppna idag, men det var bara att glömma.

Efter några åk så begav vi oss till Henkes jobb och tog hand om våra brädor.

Ikväll spelar maskinen - jag spyr i ditt face

.

 

 


Ipån

Givetvis så fanns det tid för stek och chill mellan åken. Samlade på mig lite sköna bilder från mobilen.

Billy har landat mest 270s i historian, men mot slutet fick han till dom sista 90 graderna och i morgon stompar han dom! Stapparn bara glider å styr, Babyface var vår filmare och Gullan flashade bröna!

Skön jävla dag! Föresten så beställde stapparn in ett glass vatten och ett glad mjölk på dahlboms, vilken chef!!


Åre levererar

Vaknade upp till klarblå himmel, fan livet är njutbart ibland. En snabbfrukost och upp i backen för att shredda slask, fota och filma. Blev en hel del poseringsbilder men även en del annat. Gullan var den mest flitga på att vara framför kameran. Så detta inlägg får bli Gullans egna, smak påt!
.
Tacos står på schemat nu, Gullan å Henke fixar mat medans jag sitter vid datorn, inte mer än rätt när man är turist.
.

Slask

Efter gårdagens laserdisco var det bara glömma att man var trött som en åsna i morse. Solen kom fram med jämna mellanrum och det var så sinnessjukt skön åkning. Det enda sura var att farten svek lite.

Hade med mig kameran och tänkte fota lite, det blev en klassiker och batterierna dog efter 2 bilder! Så mobilkameran får leverera idag. Joel är så stört bra på skidor och vi ska fota mer i veckan.

Jag å Billy bjöd på ett gäng 270s!

Frågan är vart fan stapparn och Babyface håller hus?


Back in Åre

Efter en tågresa som spenderades med sons of anarchy så rullade vi in i Åre. Ingen vila här, in med packningen och på med kläderna. Några sköna slaskåk med Gullan.

Kvällen spenderades med ett gäng sköna dudes i tegefjäll, tjuv och polis på schemat. Jag blev givetvis Aina och vann allt.

Ein fixade in oss på listan på måndagsklubben och vi röjjde sönder! En skön dag i Åre som avslutades med efterfest i trapphuset .


x BB x

Sitter på ett halvsegt tåg som ska ta mig till min sista semesterort för denna ledighet, nämligen Åre.

Har precis snaskat igenom lite sköna Big Brother klipp och kom på att det var sjukt länge sedan jag skrev nåt om BB. Vad det gäller mitt tippande i början så har det gått rätt bra, tråkmånsarna Jimmy och Marcel åkte tidigt som jag anade, även Joe som är den osäkraste personen som någonsin varit i BB huset fick lämna. Hanna w skrev jag skulle lämna självmant, å så blev det. Och som jag sa så frälser Larsa, ganska anonym i början men nu är han en av de som levererar och gör hela BB! Vilken hjälte.

Mitt enda fel än sålänge är Hanna J som jag trodde skulle få lämna tidigt, hon är inte så rolig men tar för sig ändå. Vobban har ju börjat bli varm i kläderna och är hur skön som helst. Ser gärna vobban mot Larsa i en final.

Som Larsa ofta säger så är det fan ingen i huset som är nöjd, ett jävla gnäll och det är gött att han sprider lite skön stämmning med bus.

Denna eller nästa vecka tror jag att alla kommer att bli nominerade, därför så tycker jag att ni lägger er röst på Larsa.

Straight edge


Näe

Orkar inte skriva något vettigt just nu.

Hoppas att både Hulda och Amandus åker ut ikväll - succé


Palle

Bloggar direkt från Palle! Känns sjukt hippt.

Efter två månaders frånvaro så gjorde man entré igen, helgen innan löning, perfekt tajming . Men över lag en bra och klassisk pallekväll. Djs levererade i vanlig ordning, luktade fis överallt och sista halvtimmen var det enbart killar kvar.

Bästa på hela kvällen var att jag blev sågad med den stora motorsågen längs ankelknölarna. Får typ rulla hem. Under en fotbollsmatch i sommras var jag på krigsstigen och var inte alls överens med mannen med pipan. Jag gick lite överstyr och efter matchen så skrev jag ett sms till domaren och bad om ursäkt, ganska starkt gjort. Trodde allt var glömt, men så var det visst inte för dennes dotter var skogstokig ikväll, som att jag är den enda som har sagt något dumt till en somare?! Så jag ska aldrig mer säga något dumt till en domare från och med nu.

Tack Palle för en fet kväll


Hemma

Idag var det dags för slutspel i innebandyn. Det gick inte som tänkt. En dålig semifinal och förlust med uddamålet. Som plåster på såren så vann vi tredjepriset och gick inte hem helt tomhänta.

Nu är det käk och fotboll hos Ödlan. Skönt och efterlängtat tipphäng.

Ikväll blir det Palle för första gången på sjukt länge, ska bli spännande.


Pissväder

Sitter på bussen mot Viken, en resa man gjort ett gäng gånger i sitt liv. Första biten går rätt bra men sen när man kommer förbi Nkpg så är det som att busschaffisen saktar ner farten för att vi ska få njuta av de småländska skogarna. Visst är det fint, men man vill inget hellre än att komma hem.
.
Det är pissväder och man blir inte alls pepp, jag osm var sugen på en glass i hamnen tillsammans med sköna dudes och lite skitsnack. Blir nog att hålla sig inne istället. Ikväll har VFF seriepreimär borta mot Fågelfors, jag kommer givetvis vara där och stötta grabbarna!.
.
Med tanke på pissväder så levererar jag några underbara sol å stekbilder från några underbara dagar på min semester. NJUT
.

Solstråle

Befinner mig i Sthlm just nu. Har varit en skön dag och häng med lite kändisar här i Sthlm . Väderhunken Tobbe och BB-Fritz.

Beo har just nu gått loss på citygross med enbart nyttigheter och i morgon väntar viken för mig. Slutspel med BK Brunk! Tagga


Hej då Trysil

Igårkväll blev vi serverade av Mats, han är kung i baren. Kollade in när Real åkte på däng.

Idag sa jag hej då till Gabbe och fick skjuts till Sälen av Mats. Nu går resan visare till Sthlm en snabbis innan det blir viken i helgen.


Sista åkdagen

Snön har vräkt ner och det helt tomt i backarna, det innebär orörd puder! Tråkigt nog så är mitt glid det sämsta jag någosnin varit med om, en pensionär med rullator skulle kunnat gå om mig idag. Men åkningen var skön.
.
Gabbe gick tidigare från jobbet och vi fick några sköna puderåk. Efter att liftarna stängt så hajakde vi lite rails och fotade, det är jobbigare än att träna fotboll, tro mig.
.
Det gick helt ok fram tills jag torskade och höll på att bryta armen av mig, då fick aggera fotograf resten av eftermiddagen. En sjukt skön sistadag i Trysil. Kommer sakna vårt gubbhäng. Men nu följer lite sköna bilder från hajkningen.
.

snowblades

Ligger fortfarande i sängen å slappar. Sista åkdagen i Trysil och det blir nog bara eftermiddagsåk för mig och hoppas att Gabbe går hem nu vid lunch. Vädret är ju inget vårväder direkt så räcker med några timmars åkning.
.
Idag ska vi nog hajka några rails å fota, hoppas det kan bli några sköna bilder.
.
Annars kan jag ge tipps på hur du gör om du ser en snowbladesåkare i backen. Åk störtlopp och 3 meter innan snowbladesåkaren så gör du en tvärnit och ger den en sån jävla omgång med snö så att han fattar att han får åka tillbaka till Danmark eller vart han kommer ifrån.
.

Peppes pizza

För er som käkat buffé på peppes pizza någonstans i Norge förstår vad det innebär, för er som inte gjort det - åk dit å gör det.

För en som älskar flottig tjock pizza är det rena paradiset, inte lustigt att pizzabagaren rullade fram!

Jag å Gabbe åt tills vi svimmade och nu är vi döda i soffan.

 

 


Ego

Som nån fet modeblogg så droppar jag lite sköna poseringsbilder. För dom som känner mig vet att jag mer än gärna hänger framför kameran.

Såatte såhär cool var jag idag på g till backen.

Å för att bli lika fräsch är det en jacka från sweetprotection, brallor från L1, oakley brillor, protech hjälm och forum scallywag bräda!


Surfs up

Idag levererade inte vädret och Gabbe drog till Mora med Linda. Det innebar att jag hookade upp med Mats och hans homies. Lite lunch i byn och sedan mot SAS för lite surf. Jävligt roligt men sjukt svårt, så cred till dom som klarar av att glida på brädan.
.
Ikväll är det bartömmning på lite olika ställen här i Trysil, men gubbiga som jag å Gabbe är så blir det förmodligen en lugn hemmakväll.
.

Frulle

För att man ska orka med att leverera en hel dag så är det viktigt med en bra och stabil frulle. Idag snöar det och är lite mulet så vi får se vad som vi hittar på, oavsett vad som händer så blir det en nice frulle.

Gröten är given, havregrynsgröt och helst fiberberikad. Ostmackor är en klassiker som alltid går hem, självklart fullkornsbröd. Ägg är ganska lyxigt och är inte standard för mig, men en dag som denna så blir det självklart löskokt ägg. Mjölk eller vatten att dricka. Ät och njut.

Sen finns det ju ett andra alternativ som kanske är dubbelt så gott men inte lila energirkt. Potatis (chips) och ägg (chokladägg med fyllning) på högstadiet går nog denna modell hem men jag rekomenderar den första frukosten

 

 


Tåhugg och 90is

Ännu en dag med klarblå himmel och slask, fy fna vad njutbart. Jag hade räknat med regn när jag åkte hit, men väderhunken styrde om lite. Tyvärr så tror jag att det fina vädret är över och vi får åka i regn resten av tiden, men det gör inte så mycke tnu när vi har stekt i två dagar.
.
Idag har vi värmt upp med att åka runt hela fjället, ramla i liften och fått en hel del tå och hälhugg. Precis som en slaskig dag ska vara. Glasögonbrännan börjar hitta formen igen och vi hade äggmakor med oss tilllunch, gå åt sidan så gott.
.
Jag har lite jidder med bildhanteringen på min mac, så finns det nån expert där ute hör av dig/er till mig.
.
Njut av lite sköna bilder från en fruktansvärt skön dag.
.

Refused

Precis just nu spelar Refused live på coachella i LA! Det är en sinnessjukt fet spelning.

Refused var ett av banden som följde mig genom tonåren och fick mig att förstå hur viktigt det är att hänga tillsammans och på något sätt försöka förändra det man tycker är fel.

Dennis Lyxen var en förebild och har fått många runt om i Sverige och måla X på sina händer.

14 år sedan man såg dom live och man peppar tills Way out west

Keep it real - straight edge


aaaaait

Fredagsmys av allra högsta grad. Man lever livet när man vaknar upp utvilad och när man kikar ut genom fönstret så ser man en klarblå himmel. Stabil frulle och redo för att shredda i backen.
.
Mats som är här på säsong hämtade upp mig och bjussade på liftkort.
.
Linda är på besök hos Gabbe och det är alltid lika roligt att dra några rövarhistorier med dom vapendragarna. Gabbe som jibbar runt på allt fick bli vår inspiritation idag. Vi hade sjukt skoj och det bjöds på en hel del tåhugg.
.
Ibland glömmer man bort hur gött det är att hänga här i Trysil. Men nu har jag fått tillbaka det minnet och vi peppar på morgondagens åkning.
.

Schtek

Idag har solen levererat i Trysil. Det bjöds på slask och fantastiskt rolig åkning, en perfekt dag att shredda!

Nu är det matlagning till vår utsvultna magar och sen ikväll en skön uppdatering men sköna bilder


I can see snow

aah nu glider vi in i Sälen, solen skiner och det ser rätt så gött ut. Tyvärr så visar väderprognosen annat väder till helgen, men ska ringa å smöra lite för väderhunken Tobbe så att vi får lite sol varjefall.
.
Gabbe kommer med sin snabba bil från Trysil å hämtar mig snart, ska bli så jävla gött att få träffa han igen. Så fin så att ni knappt kan föreställa er det.
.
Jag vet inte hur internettillgången kommer att vara när vi kommer över till Norge, förmodligen dålig, men förhoppningsvis bra. Så vi får se hur det blir med uppdateringen.
.
Bussresan har flutit på bra med posei för fiskar med "nakenlekar" i spettsen. Tyvärr så blev det gegga av min färdkost då jag inte skruvade åt korken på min juice. Vi åkte förbi ett ställe som heter Nås, deras centrum är en stor åker? fan så great.
.
Vi hörs Sverige - Tjena Norge
.

Mot Trysil

För några timmar sedan startade jag min resa mot Trysil. När klockan ringde 06.45 kändes det som att någon hade stått på mitt huvud hela natten och sprängt mitt ansikte med en bomb - jag var sjukt trött.

Lackar på SJ som inte har wifi på sina trötta tåg. Har ca 6 timmar kvar och låtarna som Gullans guzzar lyssnade sönder i Åre rullar på även här.

Duck sauce - big bad wolf
Panetoz - dansa pausa

Bjuder på en bild på Ica maxis finest! Vilket gäng


Wäe

På tatueringsstudion så trodde Martin att fet var hans sits dag vid livet, så han gaddade handen. Emil bjuder på häng utan kallingar och det är som vanligt på studion.

Dammade av fotbollsskorna och gjorde min andra träning på 1,5 månad. Riktigt skoj att lattja med grabbarna.

Nu är det kvällshäng hos Alex och Nina. Dom saknar visst tvättställ så det är kläder överallt.


waggmunk

Slappade länge i morse, ruggigt skönt att sova i sin egen säng för en gångs skull. Drog till W-lux och tog en lunch med farsan. Raggmunk stod på schemat och det var sjukligt gott. Han har för övrigt slutat att snusa efter 55 år som snusare, det är rätt sjukt. Åkte lite bräda oxå, min cykel är ju stulen och jag hatar att gå, perfekt att det började regna oxå.
.
Hälsade på mitt gamla jobb på Borka och fick äntligen en boardbag med hjul, fan så värt! nu slipper jag dö varje gång jag ska frakta brädan. Drog även förbi Alex på Laget, köpte ett par nya converse och ett skönt linne, så jag är redo för sommaren.
.
Ikväll blir det nog fotbollsträning och sen förhoppningsvis chill med Alex.
.
Har lite beslutsångest över min nästa resa, Gabbe säger att vädret ska suga i Trysil så vetifan vad jag ska göra, en vecka till solen? nån som är på?
.

Middag å mys

Efter ett 3 timmars långt årsmöte fick jag äntligen dra till Alex å Nina. Middagen var redo och magen skulle fyllas till bristningsgränsen.

Fan så gött det är att hänga på strömsgatan igen!


Viken

Så efter 12 timmar så landade man i Viken igen. När jag åkte var det var, nu är det typ höst, känns sådär och jag peppar redan på att dra iväg snarast möjligt! Men först ett pissmöte ikväll.
.
Har aldrig åkt nattåg förut, men att ha en egen liten säng var sjukt värt och jag sov som en stock i 7 timmar till Sthlm, rekomenderar det starkt. Sen var tåget försenat och efter att ha sprungit typ en kilometer med packningen så kom jag på tåget precis när dörrarna stängdes, skön-T
.
Hoppas att Gabbe svarar så att jag kan ta mitt pick å pack å bege mig mot Trysil.
.
Just nu vill jag bara att klockan ska bli 8 så att jag får hänga ut med Alex, världens bästa!
.

Hemfärd

Då var det dags att lämna, lämna tredje snöstället för säsongen. Ett jävla pissmöte gör att jag måste dra, annars hade jag stannat längre, men nu är det bara att bita i det sura äpplet å åka de 12 timmarna hem. Fast ändå skönt att landa några dagar i vackra viken!

Har haft en sjukt härlig vecka här i Åre, lärt känna massa nytt skönt folk och hängt med lite old dudes oxå. Tackar självklart Hannah, Veronica, maskinen och Anna för att jag å mina väskor fått plats där! Gullan som har tagit hand om mig varje dag, så sjukt värt! Och självklart alla andra jag hängt med. Förhoppningsvis går tåget tillbaka om några veckor.

Fred ut sålänge .

Några lösa Bilder fån sista dagen

 

 


Dans på borden

Sjukt skön sovmorgon efter en hård kväll på bygget. Tråkigt nog så var det sjukt nice åkning idag och vi hade gärna åkt mer!

Men sjukaste afterskin väntade och Red Bull-tävlingen Homerun väntade! Sinnessjukt mycket folk och galet drag!

Sjukt värt och så mycket nice folk!

Lunch vid 22.00 känna värt, jag går ju inte upp i vikt på det här stället


Tattoo

I morgon skulle jag tatuera mig, tyvärr så är jag inte hemma då så det får vänta ytterligare. Men är så sjukt sugen på att tatuera mig så att det kliar på huden!

Nu blir set puderåkning med dålig sikt!


Ombokning

Gullan aka Krilllllleeeeee bjöd på frulle som var senare än lunchtid idag. Parken var ganska trött, likaså vi så blev endast 6 åk.

Joel som är brännbra på skidor levererade och snart ska vi se om Jon Olsson och världseliten levererar på deras tävling.

Skulle åkt hem i morgonbitti men bokade om så jag får 2 åkdagar till, känns värt för i morgon är det homerun som verkar vara den sjukaste tävlingen ever!


E-type

Igår var en galet Rolig kväll. Förfest på Ripcurl butiken med skönt folk och sen avslutningsvis en skön spelning på Bygget med självaste E-type.

Somnade efter 3 och upp vid 9 igen. Solen hade äntligen kommit till Åre så att sova var ju inte att tänka på. Har haft en heldag med Gullan och Henke med hajkning, puder och park. Avslutningsvis en fanta i kvällssolen och spanade in Jon Olssons nya Audi.

Ikväll blir det fest på wersens, håll i hatten!


Påsk

Ännu en sovmorgon och jag njuter av min semester. Även idag snöade det, kan mer än gärna byta snön mot sol de sista dagarna i Åre.

Nya brädan kändes ruggigt skön, stor skillnad mot min trötta K2.

Nu är påsken här och i Åre verkar det betyda sjukt mycket poliser och massa raggare. Ikväll spelar E-type på bygget, jag står längst fram och sjunger med till "back in the loop"

I morgon så börjar Jon Olssons tävling, så dom har byggt ett litet hopp tills dess!


Ajjjjt

Idag har jag varit med om en hel saker, sovmorgon, pannkakor till frukost, puderåkning, slagit i knät, åkt på en rail med magen, köpt en ny bräda, varit på någon slags afterski och nu ligger jag utslagen i sängen.

Blandade känslor men en go dag!




 

 

 


Snö

Måndagskvällen bjöd på fifalir och jag kunde snabbt konstatera att jag inte är någon talang. Istället begav vi oss till måndagsklubben där man välförtjänt stod på gästlistan. Legenden som kraschade naken i Jon Olssons hopp förra året var där med Hannahs praktikant och dom hade fullt upp med groupies. Limpan och maskinen var två andra legender som inte svek kvällens fest! Det var en nice kväll.

Idag ryktades det om bra väder, men väderhunken Tobbe hade fel och isyället för sol så bjöds det på dimma och snö. Som tur är så var det ett gäng krigare som var pepp på åkning och vi fick några timmars skön åkning.

Ikväll är det sporthäng och ingen utgång. Stefan flög 5 meter och landade på röven, blir ståplats för han ikväll.


ÅRE

Efter en sjukt seg resa på 12 timmar från sälen så entrade jag äntligen jämtland och Åre. 00.00 var en perfekt tid att komma på, bara slänga in väskorna och dra sig ut för att röjja. Dippan levererade.
.
Det blev givetvis en sovmorgon i morse, en välförtjänt sådan. Hannah och Veroncia står frö gästfriheten och det är så sjukt nice, i slutet av veckan så tar jag mitt pick och pack och drar till fokka aka maskinen. Förhoppningsvis dyker väderhunken Tobbe upp oxå.
.
Gullan och hans dudes från Strömstad bjöd med mig ut på en heldag i parken. Mestadels Solsken och nysnö kunde ju inte bli annat än succe! Gullan fick dock smaka på en box, vilket han sent kommer att glömma, hans ben blev sjukt köttigt. men annars har det varit en sjukt nice förstadag i Åre helt enkelt.
.

Resan går vidare

Har haft 4 fantastiska dagar i Sälen med Mejeriet. Denna resa är bland den bästa man kan åka på, ungdomarna har så fruktansvärt skoj, gemenskapen är på topp och ledarna är självklart fantastiska. Idag skulle jag dragit till Trysil, men Gabbe var tvungen att dra iväg på jobb så den resan sket sig. Jag var inställd på att åka hemåt till viken idag för att kanske senare i veckan bege mig mot Åre. Men busschaffisen Kenneth övertalade mig om att åka vidare direkt. Sagt och gjort så bokade jag en bussbiljett till Åre och tog bussen uppåt i landet för några timmar sedan.
.
12 timmars bussresa lät ta på krafterna och förmodligen väntar det fest och utgång ikväll när jag kommer fram. Får se hur länge jag blir kvar i Åre, men på torsdag spelar E-type på bygget och det får man ju absolut inte missa!
.
Ska bli spännande att se om Nanne ska åka på asfalten med skidorna iår igen, Hur långt hår Limpan har och om Fokka fortfarande gör sig förtjämt av seknamnet Maskinen.
.
Äventyret går vidare och jag är pepp.
.

bloglovin