Middag

Idag blev det den lite lyxigare varianten av middag, nämligen ute. Harrys stod för maten och det var snuskigt gott.








Lagfest å Linda Pira

En tung förlust i fredags skulle festats bort igår. Vi drog ihop lite lagfest, en ganska så lugn sådan. Mycket snacks och en hel del dricka.

Jag blev inte så långvarig för jag drog ner till mejeriet och kollade in Linda Pira. Hon levererade, så sjukt bra spelning.

Efteråt drog jag till Sahara å jobbade, hela deras crew gled in och festade lite. Fick lite press på mig när legenden Salla satt å lyssnade. Blev självklart en bild med Pira och hon berömde musiken jag spelade, förmodligen var hon mest snäll när hon sa det å menade inte såmycket allvar i det.









Torsk

Igår åkte vi till Växjö för att möta IF Rejban. Ditresan var rätt skoj med mycket skitsnack och schysst mat från morella, matchen i sig var inte lika spännande. En rätt tuff bortamatch, och det visade sig direkt med 2-0 i baken efter 10 minuter. Matchen slutade 6-0 och hemresan var allt annat än rolig.











Stek

För första gången iår så droppade jag till bar över, en riktigt skön känsla. Slutade hyfsat tidigt idag och passade på att åka ut till Björkman. Lä och stekande sol, fantastiskt skönt.

Hängde med Jacke till Minh oxå, han hade problem med ljumsken å det masserades en hel del i ganska känsliga områden, därför har jag valt att cencurera.







Tungpiercing

I 17 år har jag haft en piercing i tungan. Det var sjukt populärt med piercingar när jag gjorde den och jag kände mig rätt cool. Jag hade även hål i ögonbrynet, näsan och öronen. Sen har den bara suttit där utan att jag tänkt på det. I måndags tog jag ut den, så nu är jag piercinglös. Känns rätt skönt 




Rastvakt

Idag har det varit stekande sol och då passade det perfekt att ha lång lunch och rastvakt på det. 

En skön trio och en köpp.




Lkpg

Gårdagen tillbringades i Lkpg. Efter två timmars nattsömn så skjutsade vi beos föräldrar till Nkpg flygplats, därefter blev det brunch och shopping på ikanohuset. 

Grannarna mokken och Möller bjöd på underhållningen festen av kvällen. Lilla loui fick dock mycket uppmärksamhet, likaså de radiostyrda helikoptrarna. En riktigt skön dag.













Premiär

Igår var det den efterlängtade seriepremiären. Efter fyra månaders hård försäsong så fick vi springa ut på bökensved.

Match är något svårt att förklara för någon som aldrig idrottat. Men känslan när man taggar igång tillsammans med lagkamraterna är obeskrivlig.

Vi började med en klassisk vinnarpasta på morella.

Ny serie och nya motstånd. Hovshaga stod för motståndet igår och vi vann med 3-1 efter en ganska jämn tillställning. Så jävla skönt! 







Skate

Igår dammade jag av brädan å gjorde årets första ollie, den var stel! Solnedgången gjorde att den kändes fet!

Men är betydligt bättre på att posera än att skata.




Lagfoto

Idag var det daga att fixa frillan, lagfoto stod på tapeten. Raka ryggar och välkammade frillor var genomgående under kvällens fotografering. Roligast var att Jacke hade glömt sina fotbollsskor och tänkte kriga på i sina arbetstofflor! 

Sjukt fräscht lag det är iår!







Old

Tittade ekonom lite gamla bilder på datorn. Hittade lite gamla godingar. Färgglatt och längre hår. 




Lager 157

Schyssta kläder till riktigt bra pris, ja lager 157 är helt klart den bästa butiken i stan med det syftet. I helgen så firades jag med lite nya vår å sommarkläder. Ett par svinaktiga badshorts för 150 spänn eller varför inte ett par sköna shorts med små ankare på till samma pris.

Iconic sport är deras nya märke och det är lätt värt at titta upp nu när värmen börjar komma.







Bodypump

Jag har fått förslag att lägga upp lite träning för nybörjare. Jag har funderat ut ett pass som jag ska lägga ut tills nästa vecka. 

Idag körde vi bodypump, det dödade mig! Det kanske passar nybörjare för man kan ju anpassa vikterna. Men helt seriöst, det är så snuskigt jobbigt att man tror man är världens svagaste.






Gadd

Ues, jag klarade förra tentan och då lovade jag migsjälv att jag skulle boka tatueringstid. Har snackat med Martin som nuförtiden gaddar i Lkpg å vi ska kolla på lite tider. Det är dags att börja på andra armen. Frågan är bara vad man ska köra.





Minh

När jag känner mig hängig eller har lite ont nånstans så hör jag av mig till Minh. Finns nog ingen som kan fixa tid så snabbt som han, jag får alltid komma direkt. 

Zonterapi innebär att han trycker på punkter som är blockerade, då kommer blodcirkulationen igång. Går man till en sjukgymnast så får man alltid vila, går man till Minh så blir man fan frisk direkt. Han är sånt legend.




Krig

Ledig dag men ändå jobb, inte drömmen precis. Laget skulle tjäna ihop lite pengar till lagkassan så vi skulle kriga några timmar utanför Gränsö slott. Kratta, skrapa, putsa, skribba var uppgifterna.

Inget drömjobb men med lite rövarhistorier så gick tiden gabska snabbt ändå.










VIK

Tråkigt men sant, nu är säsongen över för VIK. Igår var sista matchen, den matchen alla hade sett fram emot mot AIK, Men med tanke på tidigare resultat så var matchen näst intill betydelselös.

Men igår var vi där för att hylla vik för en sån sjukt magisk säsong. Vilka hjältar. Avgörande matchen mot Troja är något jag sent kommer att glömma, det var så sinnessjukt att se det på plats! 

Nu ska det bli spännande att se hur nästa säsong kommer att se ut, ett hästjobb har börjat för styrelsen.







Mange Schmidt

I fredags var jag i Vimmerby å spelade på club Prime, ett sjukt fräscht ställe. Jag lirade innan å efter Mange Schmidt å Thomas rusiak så det var jävligt fett. Fick även komma bakom spelarna å se några låtar därifrån, glassiiiiiiiiigt!

Skukt rolig kväll där jag måste tack Fritz för att han styrde å ställde med listan, tack!









Sol

Idag bjöds det på sol i viken. Vi drog till kanalen och njöt av lite påskledigt. Många stekare på samma plats. 








Påsk

Asssssssså fy fan så skönt med lite påskledigt. Dagen till ära bjöds det på påskbord på jobbet. Jag fick hoppa in och servera så att det skulle räcka till alla. Jag trivdes sjukt bra som matgubbe.




Löga Beachparty 2015

Idag släpps biljetterna till årets fetaste fest, löga Beachparty 2015. Ni som var där förra året vet vad jag snackar om, ni som inte var där kan knappt drömma om hur det var.

Förra året var så sjukt, allt var magiskt och hela viken kokade av partystämning. 3000 glowsticks tillsammans med en mäktig lasershow lyste upp Löga. När något blir så lyckat tror man att toppen är nådd, men det bästa av allt är att årets upplaga kommer bli SÅ mycket fetare. Allt kommer bli bättre, ljudet, ljuset, inramningen och sen det bästa av allt är att Vigiland kommer att avsluta kvällen, kan det inte bli den 18e juli nu?!?

Att det kommer bli slutsålt är det inget snack om, alla snackar om Löga! Så ikväll släpps biljetterna och jag kan rekomendera att fixa en så fort som möjligt, för detta får ej missas!

För någon vecka sedan släpptes ett nytt magasin till 30 000 hushåll, och det var ju ingen slump att Jesper å Johan ägde tidningen.

För mig personligen kommer det vara en ära att få spela på denna fest, jag är så sjukt taggad! Ses på löga!








bloglovin