Friidrott

I morgon har vi vår första skriftlig tenta, så idag var det plugg på heltid. Dock så måste man ju ta paus ibland och dagen till ära så var det strålande sol och friidrottsdag på jobbet. En sån sjukt rolig dag där hela skolan är samlad och de första kämpar så sjukt bra.

Höga hopp, långa hopp, långa kasst, springa för fullt och heja på varandra, ja så sjukt skön stämning.

Extra roligt var det att K-laget som jag jobbar i vann, för första gången! Men alla jobbade så sjukt bra så att hela skolan är vinnare.







Frukost

Frukost är så sjukt gott, typ det godaste målet mat på dagen. Dock så brukar jag ha en tendens att sova lite längre än vad  jag borde göra. Då blir frukosten drabbad.

Senaste månaderna har jag tappat en del i vikt, dels för att jag tränar mindre och dels för att jag äter mindre. Så nu är det dags att börja äta och träna mer.

Frukosten måste defenetivt bli bättre, typ som igår då jag käkade gröt, två ägg, ett äpple och två mackor med vegetarisk salami, smaskens! 




Två pizzor

Fotbollshäng, tipp å pizza. En ganska så vanlig lördag i viken. Det som skiljde sig från andra lördagar var att Chille beställde in två, ja ni läste rätt! Två pizzor. Han åt upp och slickade rent tallrikarna oxå.

En jävligt god dag.





Middag

Blev en riktigt mysig middag på Sahara igår. Metzetallrik med Beo. Vi blev så mätta så att vi nästan rullade hem.




Studiedag

Idag hade vi egna studier med skolan, då brukar jag jobba och istället läsa på kvällar och helger.

Dagens jobb var tråkigt nog utan ungdomar då det var studiedag. Men studiedag kan vara bra, inspirerade och ibland väldigt roligt. 

Vi lagade vår egen mat, som idag var helt vegetarisk. Falafel, bröd, olika såser och rödbetor i ugn. Allt var så sjukt gott!







Multitask

Kvällsmat, eller kanske middag vid 22.00. Samtidigt som jag tittar på fotboll och ska försöka plugga. Känns som att denna kvällen inte kommer gå till historien vad det gäller inlärning.





Trollhättan

Malmö i helgen och nu Trollhättan med klassen. Har blivit många mil i bilen de senaste dagarna. 

Pluggar på distans mot Trollhättan och några gånger varje år ska vi hit, nu var det dags för premiären.

Har kollat in högskolan, gjort lite övningar och käkat ute med klassen, sjukt trevlig dag. Onsdagen kommer bjuda på vår första examinerande övning, så det känns lite nervöst.







Sista sekunden

Malmö hardcorefest var en del av överraskningen till Alex och igår spelade sista sekunden, ett av Sveriges bästa punk/hardcoreband. Fullt tryck på en av Malmös svartklubbar. 

När Dmp tillägnade en låt till viken och Alex fick jag gåshud, samtidigt som Alex kastade sig ut i publiken. En jävligt fet spelning helt enkelt. 

Gör övrigt har vi hängt på Malmös farligaste gata, vi överlevde galant.








Malmoooeeee

Idag har vi gjort city. Först sovmorgon och en god gemensam frukost med skateboardbröd och tofu.

Jag, Alex å Nina drog till stan och shoppade loss, eller kikade loss. Drack en sjukt god smothie, kollade på folk och njöt av stan.

Nu på kvällen har vi hängt i gäng och käkat middag, det levererar här.


















Malmööö

Igår var det dags, dags att överraska Alex. Vi har inte riktigt firat Alex 30årsdag och i smyg har vi planerat att kidnappa honom.

I tron om en jobbhelg, loppis och B-lagsmatch så var inte Alex sådär döpepp på helgen. Men det han inte anade var att detta skulle bli en helg med äventyr.

Jag, Ugh, Björn och Nina drog in på lager och i princip kidnappade han. Pizza å bärs i bilen och raka vägen mot Malmö.

I Malmö dök det upp massa jävla Goa gubbar, så som bertoldz, Danne tvilling å självklart Dennis å Anna.

Hardcorspelning å massa god falafel, vilken kväll!












Viken

Viken är inte bara fin på sommaren, även hösten kan leverera. Visst, många stänger in sig och stadens gator blir tomma och tråkiga, men naturen finns kvar och igår levererade den. Gled en sväng på brädan och lyckades fånga en skön solnedgång.





Plugg

Heldag med plugg, gruppdiskutioner och föreläsning. En givande dag. Att jobba i basgrupp är så sjukt fint, man lär sig så enormt mycket mer än att sitta hemma själv å plugga. 




Smothie

Efter en tuff dag i skolan och en b-lagsmatch så blev jag bjuden på n sinnessjukt god och lyxig smothie av Beo.

Avokado, citron, bladspenat, mynta, ingefära, banan och vatten. Ganska så nyttig kan man säga.




Pump

Jag måste verkligen ta tag i mitt pump! Tränar påtok förlite just nu.

Idag blev det dock ett riktigt jävla bra pass med Albin å Ogge, sjukt bra pump!






Val

Jag har fått punka på min cykel, helvetes jävla skit! Kommer ta ett år, eller tills cykeln blir stulen, tills det blir lagat.

Jag fick ta brädan till vallokalen. Skönt glid ändå.

Verkar som att sd kommer bli Sveriges tredje största parti, det är fan skrämmande och ett hot mot vår demokrati.




Fredagsmys

Underbara fredag. Först kalas hos syrran som fyller år på söndag, sedan middag hos Alex och Nina.

En riktigt mysig fredag.








Påverka

Ibland krävs det så sjukt lite för att göra en skillnad. Vi i Sverige har det sjukt bra ställt och har enorm kapacitet att göra förändringar där det inte riktigt är bra.

Jag var precis och handlade, istället för att stödja en industri som massproducerar ägg i en fabrik där hönorna mår bra så köpte jag ägg från frigående höns utomhus. Några kronor dyrare kanske, men ändå så sjukt värt.

Att lägga några kronor extra för att veta att hönorna som värpt äggen mår bra, är för mig så självklart det bara kan bli.

Att köpa ekologiska produkter, som inte är besprutade, som smakar mer och gynnar naturen är oxå ett självklart val. Tänkt till när du handlar och gör skillnad!




Fotvård

Förra året när jag fyllde år så fick jag ett presentkort av min syster, ett presentkort på fotvård. Ett år senare, idag, var det dags att använda det.

Massage, filande, klippande och insmörjning. Mina fötter blev lika Lena som en bebisrumpa.

Sjukt skönt och jackan verkligen rekommendera det.





Stuverum

Sensommaren levererade idag. Vindstilla och riktigt jäkla gött i solen. Blev utflykt till stuverum där det erbjöds olika aktiviteter såsom yatzy, 3mansvist, stenkastning och gymnastik.

En fantastik dag som tyvärr inte innehöll bad då två av deltagarna inte vågade anta utmaningen om att förloraren skulle bada.






Ny skjorta

Ny skjorta, helg och plugg, låter det vara så. 

Känns sjukt lustigt att läsa, att bara läsa är inte så svårt, men att läsa för att lära är svårare! 

Ska hålla föredrag i 15 minuter på måndag, om valfri sak. Jag ska snacka om straight edge.




Tidningen

Att få vara med i VT är ju alltid skoj, idag blev det någon slags jackpot, då jag var med på förstasidan, en stor intervju och dagens fråga, haha.

Snart tar vi helg, en helg där jag måste läsa en hel del! 




Nog borther

Att laga tacos hemma hos Chille borde filmas. Det är mycket naket, många sjuka funderingar och en del intriger, typ som bog brother.

Att hacka gurka bland kalsonger på köksbordet gör kanske inte vem son helst, men Ekberg gör det utan att blinka. Att käka middagen endast iklädd skägg skulle vissa reagera på, men vi bryr oss inte om det. Helt enkelt ett jävligt gött häng.







Paj

Idag var det heldag på jobbet. Det bjöds på paj av höstens frukter och bär på hemkunskapen.

Sjukt jäkla goda, så synd att man inte bakar mer hemma.







Hajk

För första gången på många år så är jag inte med på hajk, det känns sjukt tråkigt. Hajk gör alla 8or. Man paddlar ut till Borgö och är där ett dygn, ett fantastiskt dygn.

Man lagar mat, gör övningar och bara är, ett såntdär tillfälle som är så sjukt bra för hela gruppen. 

Jag kunde inte hålla mig borta så jag drog och hälsade på en sväng nu ikväll, och att mötas av Goa och glada elever som blir hur glada som helst när man kommer är obeskrivligt. Hade gärna varit med på hela resan, men just nu är det fullt upp med annat.

Hoppas att dom får en fantastisk hajk!






Första dagen

Första dagen i mitt nya liv började med en helt vanlig jobbdag. Eller ett vanlig var den inte, det var nämligen fotografering, alla var jättefina och stiliga dagen till ära.

Efter lunch var det raka spåret upp till campus och upprop till plugget. Iklädd Hawaiiskjorta kom jag exakt på minuten.

Mycket information och det verkar vara lite tuffare än vad jag hade tänkt mig, men nu blir det att kriga!





bloglovin