Fan

ber om ursäkt för en sjukt jävla dålig uppdatering. I morgon ska det genast bli bättre!
 

Sjuk

Ja så blev man sjuk. Huvudet känns som en basketboll fylld med slem. I näsan är det totalkoas och som värsta rusningstrafiken. Bröstet gör ont när man andas. Halsen är som att jag har käkat taggtråd, ja fy helvete vad oskönt det är att vara sjuk!
 
Dricker ingefärate, massa frukt och boostar med vitaminer. Hoppas att detta går över snart för det suger att vara sjuk.
 
 

Höstlov

Ja nu är det höstlov, dock inte för mig. Får jobba några dagar till sedan får jag långhelg. Ska bli jäkligt gött det med. När eleverna är borta finns det inte sådär jättemycket att göra. Så då får vi städa och göra rent på väggarna efter eleverna, lagom skoj.
 
Så om jag ser någon måla på en vägg efter höstlovet så blir det ingen rolig lek!
 
Jag har givetvis inte tagit Bort Otan.....
 

Sjuk?!

Håller på att bli sjuk känns det som, helvetes jävla skit isåntfall. Pallar inte att ha nån jäkla förkylning nu. Låt mig bli frisk!
 

Godmorgon

Lördag morgon och jag har sovit nästan 11 timmar. Jävligt skönt att sova ut. Nu förbereder jag en stabil frukost.

Förresten så sparar jag skägg, får se hur länge jag orkar. Det kliar, känns obehagligt och jag inte ens om det ser bra ut.


Mörker

Snart kommer man knappt att se solen. klockan är 5 och det har redan börjat skymma. Blir snart att plocka fram pannlampan så man ser något till och från jobbet. Mörkret i sig kan vara rätt mysigt och mycket lättare att sova.
 
Idag skiter jag i om det är mörkt eller ljust, det är helg och det är lön, fan så gött det är!
 

Snö

Idag föll den första snön över Viken. Det är minusgrader ute så det ligger faktsit kvar lite. Dagen till ära hade vi fotbollsträning, UTE?! riktigt jävla kallt.
 
Att den första snön har kommit firar vi givetvis med lite sköna bilder från förra säsongen, några har säkert redan varit på bloggen, men lätt värt att visas en gång till.
 

Träna

Lite tråkigt för er läsare, men just nu går mitt liv ut på att jobba, träna, äta och sova. Händer inget speciellt kul ute och jag har inte gjort så mycekt annat skoj som jag kan leverera. Har fått lite förslag på vad jag ska skriva om, och tar gärna emot fler tips, antingen som kommentar här eller på facebook. 
 
Idag var det ett grymt bra ryggpass med Jolla och Albin. Känns skönt att vara igång på riktigt och nu flyter träningen på gött. Grande hakade på och körde lite mage. Var ett tungt pass idag som avslutades med 8 minutes abs som jag länkade för någon dag sedan, ni borde absolut testa den!
 


Spelberoende

Eftersom att jag inte dricker alkohol, snusar, röker eller tar droger så undrar många om jag har några laster överhuvdtaget. Även solen har fläckar och givetvis gör jag saker som inte är sådär asbra. Jag undviker alltså det mesta som är direkt farligt för min kropp, men jag har en annan "last" och det är att jag tippar välldigt mycket,
 
Jag vet inte vad som klassas som spelberoende, men jag antar att jag går under den kategorin. Jag tippar i princip varje dag och såfort jag får chansen så kollar jag olika odds. Jag älskar att kolla på alla slags sporter och det blir en extra känsla när man har tippat.
 
De flesta jag känner och framförallt dom jag spelar fotboll eller tränar med tippar oxå mycket så det känns som en del av ens vardag. Känslan när man lämnar in ett ipp och hoppas på att man ska vinna är skön, lika skön som ilskan när man förlorar, speciellt när matchen avgörs på övertid.
 
Det som känns viktigt för mig är att jag inte tippar utöver mina resurser, alltså jag lånar inte pengar för att tippa, jag försöker att ha en begränsing varje månad. 
 
Jag har polare som omsätter kanske 50 000 i månaden, där ligger inte jag och dit vill jag inte riktigt heller. Jag vill hålla det på en nivå som jag klarar av. 
 
För typ 6 år sedan håvade jag och en polare in en riktigt fin summa som vi delade på. Dom pengarna är idag slut, som tur var inte upptippade. Men hoppet om att få vinna en sån summa lever vidare. Tippar man aldrig så förlorar man inte några pengar, men å andra sidan så tippar man inte kan man inget vinner man inte heller.
 

Magrutor

Igår var det uteträning som gällde, fortsätter på temat träning. Körde ett riktigt bra bröstpass med Albin idag. Och som avslutning så körde vi en magövning från youtube. Det brände så in i helvete, så kolla in den och kör! Hoppas på lite rutor till sommaren.
 
8 minutes bas workout: http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
 


 

Uteträning

Mörkret började fall, det hänge regn i luften och Actic var stängt. Vi var träningssugna och begav oss till VO för att köra lite uteträning.
 
Blev ett 300 pass med chins, dips, armhävningar, situps och kettlebells. Ett snabbt och effektivt pass.
 

Partaj

Efter en ganska så seg lördag så bjöd Victor "high heels tattoo" in till fest. Han hade bastat 29 för några veckor sedan och detta skulle givtevis firas. Victor hade hyrt Sea side och på schemat stod mat, dricka, livemusik och häng. En riktigt trevlig kväll. 
 
Sea side hade fixat en riktigt schysst buffé med massa god vegetarisk mat, rekomenderas varmt om ni ska ha fest nångång. En schysst lite mindre lokal med trevlig personal.
 
Det klappades i takt och otakt, skrattades och hurrades.
 
Tack för en fin kväll.
 


Drar på fest

Efter en ganska seg lördag så drar jag på fest. High Heels fyller år och det ska firas!


Simhallen

Äntligen fredag och Helena Olsson har avgått från Parken Zoo, känns sjukt gött och det firade vi med att dra till simhallen.
 
Vi tränar på Actic och då har man tillgång till simhallen, något som man utnyttjar påtok försällan. Det är bra träning att simma och jävligt skönt. Varför Fält inte har nyttjat att man kan simma har sina klara skäl, han kan knappt simma!
 
Hellman showade loss från trampolinerna, Mergim försökte dyka och Jolla flexade sina guns. En rätt skön fredag i simhallen.
 
 

Parken Zoo

Igår visade Kalla fakta ett ganska uppjagande program. De tog sig en närmre titt på de utrotningshotande djuren på Parken Zoo. Det visade sig att de hade avlivat utrotningshotade djur och ljugit om det. Skulle kunna skriva ett mil långt inlägg om detta. Men jag tycker att ni ska klicka er in på tv4play.se och bilda er en egen uppftattning om deras sätt att ta hand om djuren.
 
Jag mår dåligt när jag ser på det och jag blir så jävla förbannad. Ta hand och värna om allt liv vi har på denna planet!
 

Domare

Ikväll tog jag tag i pipan igen. Korpen har domarbrist och för att slippa ställa in matchen så ställde jag upp. Att vara domare kan vara det mest otacksamma "jobbet" man kan ha. Man kommer till matchen, försöker göra sitt bästa och får skit för det, det är alltid något lag eller spelare som blir missnöjda och då får man höra det.
 
Jag tror att jag var ganska så skonad ikväll, men känslan av att man kanske blåste fel, eller inte blåste alls är inte så rolig, speciellt inte när man vet hur segt det är när domaren gör något till motståndarnas fördel. Som tur var så avgjorde inte jag kvällens match.
 
Jag har alltid varit en spelare som gnäller både på motståndare och domare, psykar gärna och kör med nån fuling då och då. Jag tycker att det tillhör sporten att visa temprament och vinnarskalle.
 
Hur som helst så får vi se hur det blir med min fortsatta domarkarriär som Steve "sten lander" Json
 

Höst

Nu måste man njuta av de få soltimmarna som är efter man slutat jobbet för om någon månad är det mörkt när man går till jobbet och även när man går hem. Så gick på en lite höstpromenad efter jobbet idag i väntan på att få dra och träna.
 
Nu börjar jag få ett enormt tatueringssug och tills nästa månad är det dags att börja tatuera sig lite, eller snarare göra klart de projekt som jag började med innan sommaren.
 
 

Kvällsmat

Yes, Sverige gjorde det ingen trodde var möjligt, att vända ett 4-0 underläge mot Tyskland! Sjukt och så otroligt skoj att få uppleva!

Nåväl, innan matchen så köpte jag lite kvällsmat. Min tandläkare som alltid pratar om vad man bör och inte bör äta stod framför mig i kassan, jag hade hoppats på att hon inte skulle känna igen mig. Men när jag hade betalat och skulle hämta varorna så tittar hon på mig och säger "bänken hej, du handlat kvällsmat ser jag" jävla oflyt att träffa henne där!!


Musik

Lite sköna låtar såhär i höstmörkret.
 
Näääk - Vi är kvar här
 
Rebecca & Fiona - Gillap
 
Knife Party - Internet friends
 
Nause - Hungry hearts
 

Skatelokalen

Skatelokalen i viken har fått ett lyft nu, inte för att kommunen har gjort ett ryck utan för att de som är runt föreningen har börjat jobba extra hårt. Riktigt skoj att se lite go i föreningen och hoppas att det ska ge resultat.
 
Så är ni sugna på att åka lite bräda, bmx, kickbike eller vad ni nu åker så dra upp till skatelokalen å kör så att dammet hjulen ryker! Nu på lördag ska det vara ett byggmöte. Kolla in oss på facebook för mer info. 0490 skate.
 

Att gå

Att gå och springa är för de flesta en självklarhet. Tänk er tanken att någon gång inte kunna göra det, för de flesta så skulle det vara bland det värsta man kan tänka sig, så även för mig.
 
Jag har alltid idrottat och rört mig, en del av min vardag.
 
För 6 år sedan bröt min mamma lårbenshalsen året därefter fotleden, sedan dess har hon inte kunnat gå utan sin rullator. För två veckor sedan ramalde hon och nu kan hon inte gå alls för att hennes ben låser sig och hon ramlar. Hon vågar inte vara hemma själv för att hon är rädd för att ramla. 
 
Nu kommer det bli en kamp för att kunna lära sig att gå igen. 
 
Så lägg en extra tanke på när vi gör allt vi är vana med att göra och njut av det varje sekund!
 

Tjiho

Dagen spenderades med DMP, hade han som hemsläp inatt. Vi åt en sjukligt stabil och god veganfrukost. Nu ikväll har vi hängt hos Alex, Nina och Frasse. Skönt häng med kortspel och lek med Frasse.
 
Har varit en sjukligt seg söndag, inte seg för att den har varit tråkig utan seg för att gårdagen sög musten ur en.
 
 
 

Dom sa JA

Så var det dags för mitt första bröllop sedan urminnes tider. Efter att ha stresslånat ihop kläder så var jag redo. Knde mig stel men stilig. Jag, Wurt, Alex och Nina begav oss mot nkpg för att möta upp lite andra sköningar som oxå skulle med. 
 
DMP, chefen av chefarna hade tråkigt nog glömt!?! sin kavaj i Malmö så han fick smälta in med ett par svarta jeans, blå tisha och grå tröja. Det gjorde han suveränt. Alla andra hade kostym. Jag hade nog hellre haft vanliga kläder, men ibland så får man ställa upp.
 
15.00 började vigseln. 15.02 störtade Ankan, Ugh och gänget in i kyrkan, epic! Hur som helst så var det en fin vigsel i kyrkan och dom sa givetvis JA!
 
Var allt höll hus har jag lite dålig koll på, men i skogarna runt nkpg var ett faktum, mysigt! Festen innehöll ett gäng bra tal, sjukligt god mat med efterrätt, massa läsk, många skratt och slutligen disco. Det var gött att se Erik och Karin så lyckliga tillsammans och det var så sjukt nice att hänga med alla som rest från sveriges alla hörn.
 
Tack för en fantastiskt trevlig dag och kväll. Lycka till Erik och Karin.
 



Bröllop

Har stressat runt för att hitta någon slags vettig outfit inför dagens bröllop. Tack Mokken, Niklas och Andreas.

Nu bär det av mot Nkpg!


Höst på riktigt

Idag är det verkligen höst på riktigt. Det gråa skymmer solen och löven faller sakta men säkert. Många säger att det är mysigt med höst, kan hålla med till en viss del. Men tanke av att det mörkare å mörkare gör mig inte speciellt pepp.
 
Fördelen är väl att snön snart är här och då kan man damma av brädan, funderar på att hitta lite cityrails iår.
 
Idag är det hur som helst fredag, jävligt skön dag. I morgon är det finkläder som gäller säg och hoppas att Erik säger ja!
 
Ny mobil och jag bjussar på lite höstbilder.
 
 

Guld för Ellen Key

Idag har det årliga KM i fotboll gåt av stapeln. Kommunens lag kom till Västervik för att göra upp om vilka som var bästa skolan. Som coach hade jag tagit ut bästa laget med 7or och 8or för att vinna tillbaka bucklorna från Åbyskolan.
 
Tjejerna gick som tåget och spöade i tur och ordning Ankarsrum 6-1. Ludde 6-1 och Åby 3-0. Final mot Åby väntade och det blev en tuff drabbning som tillslut slutade 1-0 till Ellen Key. Moa blev segerskytt.
 
Killarna hade dessto tuffare då man redan i första matchen gick på pumpen mot Åby med 3-2. Ludde körde man dock över med 6-2 och var klara för final. Där väntade ärkerivalerna Åby som var tuffa och duktiga. 0-0 efter full tid och straffar fick skilja lagen åt. Alfred Grahn slog in den avgörande straffen och segern var säkrad.
 
Sjukt bra jobb och underbart att ta hem guldet för både tjejer och killar. Många lovande talanger i vårt lag. Som coach är jag nöjd med alla spelare och skulle lätt kunna fortsätta coacha dessa lag.
 
En härlig dag på jobbet.
 


 

Jahopp

Idag fick jag äntligen min mobil, dock så har 3 strulat till det så att det funkar inte att messa eller ringa, känns ju lite halvonödigt att ha en mobil då. Men varjefall ett steg närmre verkligheten.
 
Har kommit igång med träningen efter två veckors vila oxå. Känns gött och i morgon blir det 4e passet för denna vecka. 
 
I helgen ska Alne gifta sig, har hittat en kostym så nu ör jag redo för fest!
 

I morgon tack

I morgon kommer förhoppningsvis min mobil. I snart en vecka har jag varit utan då jagblev bestulen förra torsdagen. Till en början höll jag på att sakta men säkert dö av abstinens. Nu efter ett gäng dagar så har jag vant mig och det är ganska så skönt att slippa känna det där "jag måste kolla".
 
Den största nackdelen är att det är svårt att få tag på folk, men det är bara hoppa upp på hojjen å leta runt. Det jag saknar mest är att kunna ta bilder och uppdatera bloggen med fräscha bilder. Men från och med i morgon så kommer det levereras en hel del fett!
 
Får bjuda på något gammalt som ligger på burken. Typ lite sköna bilder fårn min å Ödlans Greklandsresa förra året.
 
 
 

Run & Carry

Idag har vi varit på invigningen av stans fräschaste butik, Run & Carry. Pierre och Sara har flyttat hem till Viken igen och Pierre ska satsa på en butik i löparnas tecken.

Efter mycket slit så slår han äntligen upp dörrarna och jag önskar honom lycka till.

Är du intresserad av träning så kika in på Brunnsgatan 1 bredvid Räken.

På onsdag är det premiär!


Taggad

Vaknade innan klockan ringde och trotts att klockan är 8.00 så är jag pigg och taggad, lustigt för att vara söndag men inte så lustigt med tanke på dagens match.
 
Vi ska käka hotellfrukost på Statt och sedan drar vi mot Hultsfred. Matchen börjar 13.00 och det är en ovan tid att spela match på. Men efter gårdagens läsning i VP där Familjen Phil gick ut med att dom skulle kötta och den ena feta brorsan hade sett ut ett offer i VFF så kokar jag. 
 
Kommer förmodligen bli säsongens svåraste match, många kommer att vara nervösa och säkereligen inte bjuda på något skönlir. Vi får se hur matchen slutar men jag är inställd på att vinna!
 
Kom igen nu VFF!
 
 

Jahopp

Jag klarar mig ganska så bra utan mobil. Har jobbat idag och har inte riktigt haft tid att tänka på det. Eller tänkt på det har jag gjort med tanke på att jag suttit i telefonen halva dagen och försökt att styra med försäkring och mitt sketna 3 abonnemang.
 
Det som är lite surt är att man inte kan ringa nån eller skicka sms, lixom vad fan händer till helgen? 
 
Förhoppningsvis så löser det sig i morgon då jag ska åka till lkpg å fixa nytt simkort och så ska jag försöka hitta någon mobil där. Eller om någon vet en begangnad iphone 4s så hör av er här eller på min facebook.
 
Får se hur denna helg smakar!
 
På söndag har vi seriefinal borta mot Hultsfred. Vinst eller lika och vi är klara för Div4 elit. Hoppas att det står något liknande i VT på måndag..
 
 
 

FAAAAN

Idag blev min och 4 lagkamraters mobiler stulna, jag har svårt att förklara hur lack jag är. Får se hur lång tid det kommer att ta innan man får en ny. Så jag nås inte på min mobil på ett tag framöver..
 

Pisskallt

Hade det vrit solsken och vindstilla hade detta kunnat varit en av de bästa arbetsdagarna. Friidrottsdag på schemat och tråkigt nog var det 5 plusgrader och spöregn. Trott och stressad så hittade jag varken gummistövlar eller regnjacka, bara att bita ihop.
 
Trotts de sämsta väderförhållandena på länge så var alla kids grymma idag, peppade varandra och körde för fullt på alla grenar. Det blev trots allt en mycket lyckad dag. Jag höll i tidtagningen och mina fingrar är isbitar. Hur som helst så var det en bra dag och vi har välrdens bästa elever!
 

Ertappad?

Nästan varje dag när jag kommer hem från jobbet så sliter jag av mig kläder à och springer runt i kalsonger, eller fillifjonger som jag kallar det. En skön känsla att bara glida runt i, tycker jag men kanske inte mina grannar som ser rakt in.

Hur som helst så slänger man ju sopor ibland, och då har jag en trappa jag måste upp för. Dit springer jag endast iförd i fillifjonger och snabbt tillbaka. Frågan är bara när jag möter någon i trappan och hur dom kommer att reagera. Hoppas att vi inte får reda på det.


BK BRUNK

Nu är hösten här och en av få positiva saker då är att koprsäsongen startar. Sveriges snyggaste lag BK BRUNK ställer upp iår igen, ännu snyggare och hetare än förra året som slutade tråkigt och konstigt nog med en 3eplats i korpen och topp 16 i SM. 
 
Ikväll var det premiär. halvskadad som jag är så kunde jag inte tillföra såmycket till laget, men tur att de andra jobbade hårt och kunde vände underläge med 0-1 i paus till seger med 5-3. Ni kommer att kunna följa oss på www.bkbrunk.se
 

600g

Igårkväll klippte jag mig och blev höstfräsch. Drog senare ner till Alex och svepte en 600g ostkaka, fan så smarrigt!

Frasse låg å sov som ev chef och vi kollade på X Factor. En trevlig måndagskväll.


Morsan

I Lördagsnatt fick morsan åka in till akuten. Hon hade ramlat och trodde att hon brutit benet, som tur var så var det inte riktigt så illa. En rejäl sträckning i låret, å tur var väl det. Innan har hon brutit höftbenet och fotleden i samma veva och lider av benskörhet.
 
Hängde en sväng på sjukan idag, ganska deprimerande miljö men alla personal där är trevlig och tar hand om alla som ligger inlaggda, cred till er som gör att den tråkiga sjukhusmiljön blir roligare.
 
Idag blir det att klippa sig och göra sig höstfräsch.
 

bloglovin