Pizza

Snart är tentan klar, så jävla skönt. Har lite att fixa på den sen ska jag hitta nån som vill rätta den.

Detta firas med en pizza och skönt häng med fräscha killar.





Korvfest

Jag tog en paus från plugget och begav mig till en traditionell korvfest, den bästa slags festen man kan vara på. Det haglade med high fives, coola tricks med händerna och sköna danssteg.

En riktig skön fest med sådär lagom volym så att grannen fick komma ner å avbryta festen.

Enligt Englund var Jacke den tröttaste djn någonsin. Ogge bjöd på dom bästa höfterna jag någonsin skådat! Det hälldes öl på både golv å soffa, det var brottning, det var falska sångröster, ja precis sådär som en fest ska vara.










Tjust open

Nej det blev inte femte året i rad, det var en gung kväll i sporthallen där vi inte fick igång något spel och släppte in 3 spelmål, något vi aldrig gjort innan. Blev en tredjeplats och det sög röv.

Vår kapten Bertilsson gick guldbollen, vilket innebär kommunens bästa spelare. Ankarsrum vann över Gunnebo i finalen och Viktor gjorde hela 12 mål, vilket är rekord.

Roligast under kvällen var när Jacke tappade ut sin pastasallad. 1 mål och 3 assist från mig, inte godkänt! 










Greken och julpynt

Idag julpyntades det på jobbet, blev riktigt mysigt! Inte nog med det så fyllde ju även Greklands bästa grek år! Andreas fyllde 60 år och det firades med presenter å tårta.






Dansshow och kvarg

Skrev inte såmycket på tentan idag, utan var mer uppfylld av glädje då jag fick svar på min förra tenta: Godkänt! Så jävla underbart.

Det firade jag med att sova en rejäl stund på eftermiddagen, därefter drog jag på en grym dansshow och sen fotbollsträning. Jag tänker avsluta kvällen med naturgodis och kvarg, så sjukt gott! 

I morgon är det tjust open! Kom dit å titta vetja!







Hemtenta

Idag fick vår andra hemtenta. Den ska vara inlämnad på onsdag nästa vecka, så vi hörs om ett gäng dagar!

I eftermiddag ska jag få svar på mon första hemtenta oxå, jag är så nervös så att jag snart skiter i brallan!




Klättra

Niorna på jobbet är ute på PRAO, efter plugget så passade jag på att åka runt å besöka några praktikanter å kolla läget på arbetsplatserna. Ett av ställena var klätterhallen. Dom visade runt och vi tog en fika innan vi körde en timmes klättring.

Så sjukt roligt, men samtidigt jobbigt och svårt. Men nu ska jag försöka Lomma igång med att klättra en gång i veckan, ett perfekt träningspass.




Världens tråkigaste

Hej och välkommen till världens tråkigaste blogg. Här är det dåligt med uppdateringar, inga roliga bilder och ful reklam på sidan.

Sjukt att det ens är folk som tittar in här dagligen, men ändå rätt skoj. För att jag LOVAR att det ska bli bättring. Jag ska fan göra denna blogg till en sjukt rolig blogg för er som är inne och läser, eller sjukt rolig var nog att ta i, jag ska göra fler inlägg än ett i veckan.

Jag ska ta bort reklamen och jag ska ta mer bilder, hoppas ni är peppade!

Jul

Julen kom tidigt hem till morsan, för nu har hon alla "adventsaker" uppe inklusive gran på altanen. Sen tar hon ner allt å sätter upp julsakerna, rätt sjukt.

Jag är nöjd om jag får upp en stjärna i fönstret innan julafton.





Sojakorv

Helt ärligt, sojakorv med rätt tillbehör kan vara det godaste som finns! Visst, jag älskar tacos, men sojakorv är så sjukt gott! Igår käkade jag korv med bröd med Alex och idag stekte jag korv, haloumi och ägg. Viktiga tillbehör är Heinz ketchup och Västerviks starksenap!





Sliten

Just nu så tror jag att jag är risigast i stan. Snoret rinner och jag känner mig som en påse hundskit. Jag är med andra ord sjuk.

Blir att kurera mig och hoppas att det friska snart övervinner det sjuka!




After work

Efter en tuff och intensiv vecka med både jobb och plugg så var vi så sjukt värda en after work på Sahara. Jag tig givetvis lite metze och lite av buffén . Sjukt trevligt att träffa min fantastiska arbetskamrater efter arbetstid.




Öppet hus

Igår hade vi öppet hus på jobbet. Föräldrar och elever i mellanstadiet som ska börja högstadiet till hösten var och tittade på vad just vi har att erbjuda. För nu när det finns privat skola här så blir det konkurrens. Kändes sås bukt bra och jäkligt roligt att få prata om jobbet och varför just Ellen Key är en bra skola. Och vilka fantastiska elever vi har som var med och visade upp de olika ämnena.





Kungen

Igår var det middag med Alex och zlatanpepp. Sinnessjukt god middag, thaigryta med röd curry. Zlatan ägde forbollsgalan i vanlig ordning, och hans tal var magiskt! 





Ledig

Ledig lördag var jäkligt skönt, med tanke på att jag spelade på fredagen oxå. Vi gjorde en klassiker och käkade metze på Sahara, asså det är SÅ gott! Libanesisk tapas.

Sen drog vi på bio, Annanelle, en riktig hårresande skräckis. Jag tror nog att den är mer effektfull på bio än att se den hemma. Hur som helst en mysig lördag!







Mmmm då

Idag tog jag en selfie med promoe, inte så tufft med tanke på att han var hemma hos min syster igår och käkade middag å spelade pingis i deras källare, utan att bjuda in mig! Schysst.

Skönt tipphäng idag och nu fotboll på tvn, lördag i ett nötskal.





Festifall

Igår var en riktigt skoj kväll, festifall på mejeriet, vilket innebar artister, dans och. Djs. Looptroop, som jag älskade när jag var yngre levererade sjukt bra show! Under min spelning dock vi oxå ihop bra drag för som som orkade stanna tills stängning. Sjukt rolig kväll! Nästa gång ska varenda kid i stan komma!! 





Mejeriet

I morgon är det festifall på mejeriet. Massa band, djs, looptroop och självklart dj Steve. Spelningarna på mejeriet brukar alltid bli sjukt roliga, så jag är taggad till tusen. Fick hem 800 lysstavar idag, det aka visat lysa på mejeriet i morgon, ses där!





Inlämnad

23.59 är sluttiden för hemtentan, 1,5 timma innan skickade jag den, så gott om tid kvar.

Har varit hetsigt idag med rättning och finslipning. Jag å Micke har slitit vårt hår, men nu är den inskickad.




Mustasch

Jag har aldrig i hela mitt liv haft mustasch, eller kanske när jag var 14 å hade lite fjun. Men nu är det äntligen dags, eller äntligen vet jag inte, men det är dags. Under november månad ska jag, och många andra spara mustaschen. Det ska bli spännande å se hur sjuk jag kommer de ut. 




Frukost

Efter tentaplugg och en jobbnatt så vaknade jag som ett lik. Hur gött var det inte då att ha frukosten serverad, och inte vilken frukost som helst, nybakade scones! Så underbart! 




bloglovin