Liseberg

Klockan är mycket, det luktar fotsvett och våra ben värker. Vi skrattar åt dagens bravader och konstaterar att vi har haft en sjukt bra dag.
 
Regn i viken, sol i Göteborg. Vi drog till Liseberg och blev som barn igen. Länge sedan jag var på Liseberg så det var ett kärt återseende.
 
Vilken dag, bortsett från förlust i femkampen och trötta ben så var dagen klockren. Balder var lika grym som vanligt, flumeride var blöt, atmosfear var sjuk, Gasten var läskig och Helix var magisk. 
 
En av oss var så blöt så att kallingarna fick ge vika, en annan åt så att han nästan sprack och en annan hängde sig över en gubbe i tron av att det var någon av oss. Ibland kan små grejer bli jävligt roliga och det var precis sånna ögonblick som bjöds på denna dag.
 
Inte nog med alla sköna åkattraktioner så blev det det storseger i gott å blandat och geisha, vilket innebär sjukt god färdkost.
 
Tack Göteborg, Liseberg, Nic, Linus och Kisen för en grymt bra dag.
 











Alger

Västerviks vatten är just nu fyllda av alger, det är så jävla vidrigt! Luktar äckligt och är sjukt ofräscht att bada i. Övergödningen i havet kan vi påverka genom att tex köpa ekologiska produkter och även pissa på land istället för i vattnet när vi badar.

Idag var vi på Händelöp, blev några dopp och inspelningen på räkskolan filmades. Hoppas jag har tid att redigera den snart oxå.








Dagen efter

Ett gäng slitna killar efter en hård och lång lördagsnatt. Vi gjorde inte många knop. Åt lite flott och försökte bli människor igen. 




Icern

Vilken sjuk natt. Jag var för en gångs skull ledig en lördag utan att spela musik, det firades med att hänga ut med massa skönt folk på Sahara. Man kan nog säga att jag hängde mest med Icern, vi dansade, svettades och hade det så jävla gött. 

Efter Sahara trodde man att det var slut på det roliga, men det var då det började. Ett sjukt skönt nattdopp tätt följt av mat på åhmans. Där tog nästan resan slut, men vi fick för oss att kolla till chille när han skulle dela ut tidningar, han dog på plats av garv när han såg oss.

På g hem efter det så såg vi det sjukaste, minigolfgubbarna som man alltid ser på minigolfbanan fan bor där, 5 på morgonen stod dom å lirade minigolf?!? 

Äntligen hemma så ringer bjöcke! Johan är helt borta och har kastat sv sig sina kläder, full fart till huset och ett jäkla hallå, vi hittade kläderna utspridda på andra sidan stan!

Sån sjuk natt och jag kom hem vid 06.30, vi hörs!

Lökigast: butiken
Roligast: när Jacke halkade i vattnet











Poolhäng

Långe sedan det bjöds på poolhäng, men igår var det dags. De inneboende rensade ogräs och vi lekte i poolen. Det var nästan för varmt, men ändå så jävla skönt.






Chef

Har hängt med chefen hela kvällen oxå, vilket proffs! Föesta en klippning så att man skulle bli extra sommarfräsch sedan drog vi ut och grillade och tog ett mästerligt kvällsdopp.

Grillat är så sjukt gott och nu har vi hittat det godaste vegetariska ever att grilla, anamas filéer, mumsfillibabba! Lika gott som frasse var sugen på gorans toffel.










Ah tjena

Fredag, sol och bad, vilken jävla dag. Idag kom chefernas chef Goran till vilen och var peppad på bad, vilket badproffs!

Trist men sant så var det jävligt grisigt här och en stor jävla död fisk så vi fick rensa lite. Och just nu så vet halva stan om stuverum så man är inte speciellt ensam längre.

Skit i det, det var en sån sjukt jävla bra dag! Chef som Goran skulle ha sagt.













Händelöp

Kors i taket, idag bytte vi badställe och förflyttade osar till Händelöp, enligt mig vikens vackraste badplats.

Öppet hav och en lite mysig båtby. Fikna ett riktigt gött hoppberg för som som gillar räkan (vi)! 

Vi hade nästan hoppats på att det skulle fläkta lite, men nej det var vindstilla och så sinnessjukt hett!!!!!










Kvällsbad å grill

Blev en sväng till toven, ett av dom skönaste ställena att ta ett kvällsdopp på. 

Testade bakåvolt och kunde snabbt konstatera att jag såg hästbajs på det, så fick bli att smeka ett gäng räkor istället.

Bobbo lärde sig räkan och det såg riktigt njutbart ut för mina ögon.

Vi tog även en grill,jag vet inte om vi är sämst i världen på att grilla eller om vi har otur, men vi har alltid problem att få igång skiten.







Viken ❤️

Ja vad ska man säga? Nästan ironiskt att säga att det har varit en grymt bra dag! Årets varmaste dag på köpet, rätt sjukt att det ska bli ännu varmare i morgon. 







Hoppla polle

Vi drog ut till Beo för att hänga med hästarna. Beo och Anna red, medans jag och spm spelade kort och poserade lite med hästarna.

En försökte bita mig, men snabb som jag är så hann jag parera och fly skydd.

Dmp visade även lite fräcka wrestlingtricks på studsmattan, swisch!










Smaskens

Sommardagarna fortsätter leverera och jag fortsätter må som en Gud! Denna blogg kan inte vara så spännande just nu, om man inte älskar att kolla på häng och badbilder.

Var ett skönt gäng idag som spelade massa fräscha spel och gjorde en massa fräscha hopp, precis så som det ska vara om man är fräck, tjao!!







Föy fan

Vilket jävla stek. Svinvarmt i vattnet och gassande sol, livet leker! 

Jag vann på yatzy och det bjöds på några sköna räkor.

Har precis tränat fotboll, det var inte så jävla fett dock, dog på plats!






Söndagshets

Idag har vi hetsat som tolar, gopron var framme och det filmades en hel del skön klipp. Fy fan vad jag älskar sommaren! 

Ska klippa ihop lite sköna klipp som ni ska få smaska på senare.







Köpingsvik

Dagen efter, alla rätt jävla slitna och trötta, men åndå krigade vi oss upp hyffsat tidigt. Jag som hade sovit på en luftmadrass kände mig som en vrak.

Köpingsvik och stek nästa. En mil kö för att betala parkeringsbiljetten och slagsmål om att få plats på stranden, men efter många om och men kunde vi slå oss till ro och njuta av en stekhet dag.

Kisen smörjde in sig oftare än vad Khilman äter på en dag och Rydersten fick ett kg sand i ansiktet, men annars sjukt gutt.

Näe bars, det var en sån sjukt jävla bra drag och olja var framme gång på gång samtigt som vi spelade strandtennis i vattnet. 9 av 10 från samtliga utan Kisen.














Öland

Drog en repa med ett rätt så skönt gång till Öland å strand hotell. Hoffmaestro var värdar för kvällen och det var rätt jäkla bra drag.

Det filmades en hel del snaps och jag höll på att dö av garv inatt när Icern stannade kvar på Öland och vi andra drog till Kalmar där vi skulle sova. 

Det återstår att se om han lever idag. Sjukt rolig kväll.














Grillkväll

Klara å Svensson bjöd upp till grillfest. Efter en heldag på korpa sen gym så var det ju inget snack om saken, fy fan så gott.

Blev lite lek, tjo å tjim innan maten och just i skrivande stund är jag så jävla proppmätt.

Fantastiskt skoj och god kväll.









I'am in a boat

Bananön och sånt jävla schteeeek. Har man ingen båt så får man ta en luftmadrass, funkar lika bra och är sjukt Nice att chilla på.






Köööööörpa

Idag var det tanig fan storm, men med tanke på att man är chef af korpa a hittade vi lä och ett sånt jävla proffsställe!

Yatzy, simtur och lite Allan ballan! Vilken go dag! Vi gick på grund oxå! 






Minigolf

För några år sedan bodde vi på minigolfbanan, nu har det blivit mindre och mindre. Årets tredje match blev jag bjuden på som present, jag tackade med att vinna, snuskigt skönt efter en tuff fight med Alex och Lillen.





Lögabeachparty

Andra upplagan av löga beachparty gick av stapeln igår, på min födelsedag. Ett grymt arrangemang som skulle bli historiens galnaste fest.

Till en början var det vollyturnering och skönt häng, ganska mycket folk ovh man kände en riktigt grym känsla för kvällen.

Turneringen tog "Hjalmar 2 meter" hem, juniorlaget var riktigt grymma. Dja för kvällen var jag, kez, karlem och Jonas. Har inte så mycket bilder från natten men jag tror det kan komma senare från fotografen för kvällen.

Hur som helst så var det en sjukt grym kväll och tack som fan till alla som kom, men framförallt alla som fixade det! 











Grattis

Att fylla år är fett, speciellt när man har världens bästa födelsedag! Kakas, löga beachparty och Sahara! Bildning senare! 






Nytt ställe

Idag testade vi bytt ställe, ett perfekt ställe för räkan. Blev en räkskola och chille imponerade verkligen från fem meter. Detta kan bli vårt nya favoritställe.







Bananön

Idag har vi invigt bananön, den än som vi körde mest på förra sommaren. Helt fantastiskt skönt ställe med bra hoppberg och idag helt lä.

Blev ett gäng räkor och självklart lite yatzy.

Det tråkiga var att vi möttes av ett bombnedslag, så sjukt mycket skärp. Gubbiga som vi är så blev det lite städning innan vi kunde slå oss till ro. Så alla som är ute å festar om kvällarna, gör gärna det men ta upp efter er, tack!







Sönderstekt

Jävlar vad stekt jag börjar bli, idag intog vi korpa med quiz, yatzy och madrasshäng.






Kvällsdopp

Kvällsdopp är standard nuförtiden. Ljusgöl blev det ikväll bland ormar, spindlar å stora fiskar.




Soliga dagar

Vet inte om ni börjar tröttna, tröttna på alla inlägg om sol och bad, men det är just det som är mitt liv just nu, det jag lever för.

Det är tropisk värme just nu, och fy fan så bra jag mår! 







Folkfest å nattbad

Kahru run gick av stapeln igår, folkfest i stan. Rätt skoj grej att halva stan går ner för att kolla på när några hundra plågar sig igenom 6km löpning. Nästa år ska jag försöka springa. 

På kvällen blev det bad i toven, ettan dom skönaste badställena häromkring. Lite hopptorn och svinvarmt i vattnet.







Stekt

Jag är helt jävla stekt. Vilken dag. Först pump på gymmet vid 08.30 och sedan direkt ut till löga. Långe sedan man var där så Beachvolleybollen var riktigt ringrostig.

Det blev en 6timmars atbetsdag på brännan och huden har krymt en storlek.

För några dagar sedan ville jag gräva ner mig i en källare, nu leker livet.










Grill

Ikväll har vi grillat, det gick sådär. Fint väder, underbar utsikt men den där jävla kolen ville ju inte börja brinna. Så blev inte så lyckat som man hoppats på. Alex visar hur bra det gick att grilla.




Korpa

Tredje dagen i rad med sol, självklart köpte jag en trisslott, blev ingen miljon men ändå en vinst! 

Vi drog till korpa föe att inviga det på riktigt, å fy fan så skönt det var. Vindstilla, strålande sol och sköna hopp. Införskaffade oss lite material att guppa runt på oxå, succé.

Vi hade även räkträning, det gick sådär. Men näe Bobbo får gå på semester och träna lite till så kommer dom sitta sjukt bra.

Dagens skräll var när Johan Andersson dök upp på korpa, master of löga, helt sjukt, tätt därefter Björkman å Co. oxå, korpa kanske inte är så dåligt trots allt?

En härlig dag med skönt sällskap.









Pool

Efter wakeboardhänget så drog vi vidare till huset, där bjöds det på forbollstennis, simtävling och svinhett stek.

Helt fantastisk dag och man har nu glömt att det har regnat i två veckor i sträck.










Wakeboard

Andra dagen i rad med sol, jag ska köpa mig en trisslott sen!

Idag bjöds det på wakeboard, jag åkte dock inte. Det var inte direkt vindstilla, men jävligt Nice ändå. Det bjöds på några riktigt snygga åk.

Sånt jävla fräls att hänga ute på sjön och klarblå himmel.









USA

Har firat USAs nationaldag med västerviks blekaste kille, Liffa. Jag i mina USA string och han i sin boratdräkt.

Efter två veckors regn så bjöds det äntligen på lite sol, livet leker igen!

Och grattis till USA 







Fisketur

Halvt storm och regn hängandes i luften blev det en liten fisketur med roddbåt. Kan säga att det inte var världens lättaste att ro i motvind.

Fiskelyckan var inte den bästa heller då Beo fick två borrar på 1hg styck. Björkman med sin nya utrustning lyckades endast få upp en mussla. Hans drag var för övrigt större än fiskarna Beo fick upp och pricken över i:et var näe hans nya spö gick av!

Det var himla mysigt och jag var nöjd då jag mest koncentrerade mig på mat och fika och självklart min färgglada flytväst.










Spa

Gud hånar mig och bjuder på regn även idag. Som tur var så var en helkroppsrenovering inbokad. 

60 minuters ansiktsbehandling. Och sedan 3 timmars spa.

Ansiktsbehandling var jävligt Nice, lite olika masker, ångning, portömmning, ja det blev en renovering av mitt ansikte. Självklart köpte jag svindyra produkter som skulle hålla mig fräsch, hoppas fan att det hjälper för nu får jag äta nudlar resten av året.

Beo fick en massage när jag var på behandling, sedan blev det spa i 3 timmar. Det är sjukt fint vid Gränsö och jag kan starkt rekomendera det. 

En härlig eftermiddag och man känner sig som 18 igen.











Smultronstället

Asså helt seriöst, vädret tar kol på mig, jag blir så rastlös! Idag fick det bli en runda på stan, i regn! Sen ett Benpass på gymmet. Som tur var så fick det bli en utflykt till Söderköping och smultronstället.

Söderköping i sig är faktist jäkligt mysigt med kanalen och massa båtar, jag skulle ha tagit seglarskorna istället för mina Nike. Det bjöds även på livemusik så dansskorna hade varit ett alternativ oxå.

Att välja glass är typ lika svårt som att välja film i en videobutik. Allt ser så sjukt gott ut, samtidigt som man vet att man kommer bli le oavsett vilken man väljer. Jag valde chokladsväng och Beo Sao Paulo.

Vi blev lite sådär äckligt mätta som man blir på smultronstället. Nästa gång blir det ingen med choklad! 











bloglovin