Klippning

Idag är första gången på 2.5 veckor jag inte tränar. Känns rätt skumt men ändå lite skönt. Fast det betyder inte att jag suttit hemma och glott. Jag har klippt mig, haft dj träning, spelat in en mix och nu är det dags för middag innan jag ska slappa i soffan.

Fullspäckat men ändå soft.




Så underbart

Efter ett stenhårt Boxpass med Vff så passade det perfekt att ha middagen färdiglagad när man kom hem. Grabbarna hade gjort pizza, och en sjukligt god pizza på köpet. Som pricken över iet diskade dom oxå.

Ett traditionellt onsadagshäng med PH. Gråt, skratt å hat. Aina förstörde PH finalen! 







Häst på jobbet

Idag skulle vi till stallet med grabbarna i 7an som jag jobbar med. Inställningen var sådär till en början. Många var rädda och tänkte vägra att rida. Efter att näsorna vant sig med ammoniakstaken och de första försiktiga klapparna gjorts så var det inget snack om saken, alla ville rida.

Dom skötte hästarna sjukligt bra och när det väl var dags för ridning så var alla så grymt bra! Jag blev sjukt imponerad.

3 timmar i stallet försvann sjukt snabbt och alla var nöjda när dagen var slut.









Kockarna

Efter en hård dag på jobbet fixade grabbarna middag. Ekberg som säger att han är en klippa i köket fixade maten från grunden. Inget halvfabrikat här inte. Trots stressen mellan pulverbean och köpta klyftpotatisarna blev det ändå fräscht kryddat med salt och peppar.

Maten blev dock succé, en klar 7 av 10. Nu väntar träning sen städning här hemma.








Tjänstledigt

För nästan exakt två år sedan så tog jag tjänstledigt, två månaders semester från jobbet. Mitt mål var att hänga runt, träffa skönt folk och åka en sjukt mycket snowboard. Det var bland den skönaste semestern jag någonsin haft. 
 
Jag började med att besöka ett stort gäng västerviksdudes i St. Anton. Solen stekte på i princip varje dag och jag har aldrig bränt mig så mycket som jag gjorde där. Förutom grym åkning så blev det en hel del mörkerkurragömma, kortspel med straff, livsfarlig hajkning och massa skönt häng.
 
Jag var även förbi Gabbe i Trysil, en av mina favoriter. Vi hörs inte av så ofta men när vi träffas så känns det alltid som att vi inte varit i från varandra på nåt sjukt sätt, jag älskar honom verkligen. Och alltid när jag är i Trysil så blir det skönt häng och en himla massa hets!
 
Åre spenderade jag mest tid i. Där lärde jag känna Gullan som tog hand om mig dagligen, en av mina finaste nya vänner! Hannah och Veronika, Martin å Anna bjöd på sovplats. Jag lärde känna Babyface, Stapparn, Henke, Joel Billy, Anders å massa annat skönt folk. Vi kom in på gästlistan på massa sköna ställen och jag mådde som en gud.
 
Jag var inte direkt rik när jag kom hem, men det var värt vartenda öre. Och får ni väl chansen att åka iväg å göra nåt fett, så ta den. Vara hemma i samma gamla vardag gör man näst intill hela tiden ändå.
 
Bjussar på lite sköna bilder från min resa. Jag knäppte säkert över 1000 bilder och många av dom kan ni kolla in om ni går tillbaka till 2012 om ni nu orkar. Här kommer några gobitar.
 
 
 

SM

Idag tog resan slut för oss. Efter att ha blivit smålandsmästare och förra helgen slagit ut blekingemästarna så klev vi in i riktiga sluspelet. 32 lag kvar. 

Första matchen var galet jämn och vi spelade riktigt bra, tyvärr räckte det inte och vi förlorade med 2-0. Andra matchen såg ut att bli förlust då vi låg under med 5-1 och 6-2. Men vi tog tag inser och vände å vann till 7-6 mot Malmö futsal club. Det räckte dock inte och förmodligen så vann Motala och är vidare i sm.

Men vi har gjort en grymt bra resa!









Sovmorgon

Idag fick jag en sjukt efterlängtad sovmorgon. Har varit uppe med tuppen dom senaste helgerna som har varit fulla med aktiviteter. 

Att bara vakna upp, titta på klockan och känna att man kan ligga kvar och njuta är lyx! 




Syslöjd

När jag gick på högstadiet så var syslöjd ett av mina favoritämnen. Jag var ensam kille i gruppen och det var ju rätt Nice, sen så var det mycket lugnare än alla bullrande maskiner i träslöjden. Plus att man faktist kunde göra saker som man hade nytta av, typ rumvärmare till sadeln eller schyssta shorts att träna i.

På fredagar startar jag min arbetsdag med att vara med på syslöjden, jag gör inte så mycket eget arbete utan hjälper mest till. Men fasiken så skoj det är med syslöjd!






Gå upp i vikt

Tro det eller ej, men att få upp i vikt är mycket svårare än vad många tror. Jag har försökt i många år, visst har jag gått upp i vikt, men kanske inte som jag önskat. 

Jag äter frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, mellanmål (oftast lagad mat) middag och sen kvällsmat. Jag kanske borde öka mängden mat när jag äter, men att äta när man redan är mätt är svårt.

Nu ska man kanske vara glad för den man är och många vill kanske hellre gå ner i vikt än upp, som mig. 

Jag är vegetarian och enligt många så skulle jag ha lättare att gå upp i vikt om jag åt kött. Det är jag dock inte sugen på att testa.

Så nu blir det mellanmål med ägg och sojakorv innan träning.




Tabara

Idag skulle vi testa träningsvärket med VFF. Vi trodde på spinning så jag å Jolla tränade på TR innan, det skulle vi inte ha gjort. Tabara var passet och det innebar högintensiv styrka. Pulsen var näst intill Max hela tiden, sjukt jobbigt!

Efter passet var maten serverad hemma, grabbarna hade gjort onsdagstacos! Det var jag värd!









Pump

Idag var det ett riktigt jäkla bra pass på gymmet. Blev bröst, triceps och mage. Känns sjukt skönt att vara igång på riktigt och att jag har börjat gå upp lite i vikt efter att jag rasade i vikt förra året.
 
 

Fruktsallad

Jonte ville testa något nyttigt, fick bli fruktsallad. Fick lära honom hur skulle skära äpplen och banan, efter några försök blev det en riktigt bra sallad.

På tvn rullar PH och Jeppe år tillbaka, skandal!







Tatueringssug

Asså nu är jag så sjukt sugen på att tatuera mig, vet dock inte vad. Finns så mycket smarrigt man skulle kunna tänka sig, men har inget som jag är extremt sugen på, utan bara att jag är sugen på att tatuera mig. Ett tag så gjorde jag nån tatuering i månaden, blev rätt mycket spontana som jag kanske inte är helt nöjd med. 
 
Men för 4 år sedan körde jag texten över bröstet och den är jag sjukt nöjd över. Visst att bröstet är perfekt för att göra nån fet gadd på, men har alltid velat haft en text där och denna passar så perfekt.
 
Hittade lite bilder från när jag körde den, och fan så liten jag ser ut. 4 år sedan.
 
 

SM nästa

Uppe med tuppen och ännu en dag med VFF. Idag styrde bussen 30 mil söder ut mot Karlshamn. Sista kvalmatchen innan SM.

En sjukt rafflande match där vi inte var på hugget. 3-3 i pauas, 6-6 full tid och 8-7 efter förlängning. Jolly J gjorde 4 mål, men dagens kung var Liffa i målet som räddade oas många gånger.

Nästa helg är det sm slutspel och vi möter Motala AIF och Malmö Futsal.






Hiphop

Ikväll ska jag spela hiphop för första gången i mitt liv typ, känns sådär när masa proffs och världselit inom hiphopdans kommer att vara där å lyssna.

Men själva uppvisningen och tävlingen kommer bli sjukt fet! Så kom dit, lyssna på grym musik å kolla på bra dansare!




Dj Combat

Har varit på workshop med dj Combat, grym hiphop dj som kör på vinyl. Vi fick testa lite, sjukt svårt å kändes stelt.

Men roligt att testa något nytt och jag är sugen på att börja köra lite rnb och hiphop.






Tacos för 500

Blev en ordentlig middag ikväll, sjukaste tacosen jag har käkat, är så mätt så att brallorna spricker.

Handboll och snart PH på tvn, vilken kväll!!









Dikt

Några elever har gjort en dikt om personalen i arbetslaget som jag jobbar. Måste bli högsta betyg på denna!




Pump

Bra pump på gymmet idag, är helt slut och nu blir det LAGAD middag. Funderade över att det säkert Donna många som vill träna upp sin kropp men inte är så motiverade att gå till ett gym, eller inte vill betala flera hundra i månaden för att träna.

Så jag tänkte börja med att lägga ut lite sköna pass man kan köra hemma utan vikter för dom som vill komma igång. Börjar med det nu i veckan.




Tung dag

Vaknade vid 06.00 och var pigg?hade sovit två timmar och det var dags att bege sig MIT Nkpg.

Mina lagkamrater trodde jag skulle gå i däck om jag somnade så jag höll mig vaken. Två matcher mot två rena futsallag, och ja vi få åka. 11-2 och 11-i på två matcher. Så snuskigt bra.

Till lunch blev det BK och utemat för fjärde gången sen i fredags. Väl hemma så lagade jag mat, och fan sp gitt det var! 

Tror jag kommer sova rätt bra inatt.




Lördagsmys

Att laga mat har inte varit min starka sida denna helg. Pizza i fredags och igår blev det falafelrulle till lunch och thai hoa till middag. 

Vi skulle jobba in 13 rätt på stryktipset, men vi gick bort på en match. 

Sahara frälste som fan inatt, sjukt bra drag. Dock är jag så äckligt trött nu, somnade 04.30 och 06.30 så hade vi samling med fotbollslaget och är just nu på g till Nkpg för att spela futsal.






Fredagsmys

Idag tog jag fredagsmys till en ny nivå. Skippade tacos och mosade på med massa annat gott. Efter träningen svepte jag i mig 4 chorizo veggikorvar med potatismos. Timman efter blev det en pizza och till efterrätt 2 semlor och en påse godis. Just nu mår jag inte så bra.

Blev lite skönt spel och häng oxå, med respekt till han som blev mest skitgubbe nämner jag inte hans namn här. 

En riktigt flottig kväll som avslutades med Buzz, ett frågesportsspel på ps3. Blev en första och en andraplats på två rundor.

Nu är blir det att rulla till sängen.





Tidningsartiklar

Har kollat igenom lite gamla tidningar jag har sparat, oftast då jag varit med eller om någon annat spännande har hänt. 

Vissa artiklar är riktigt bra medana andra är rätt flummiga. Tex när Möller hälsade på mig på jobbet och det blev bild på förstasidan om art vi spelar pingis.

Men roligt att titta igenom lite saker som hänt.





Min cykel

Någon har snott min cykel. Den var låst och hade punka på bakhjulet. Hoppas att den som snodde den lagar punkarn och att jag hittar cykeln!
 
En blå damcykel med massa svarta shitXfaced klistermärken på en ramen. Hör av er om ni ser den!
 



Lassange

Träning sen middag, rätt Nice kväll. Fick besök av chille och Ekberg. Lassange och sen fruktsallad till efterrätt. Sjukt gott men ännu mer sjukt är att chille tänker äta en gång till ikväll?!? Jag som tyckt att jag brukar äta mycket.






Jubel

Igår var det möten i princip hela dagen. Idag slutade eleverna vid lunch och vi hade möte mellan 1 till halv 5. Jag är rätt slut i huvudet just nu. Men det var riktigt skoj att träffa alla elever idag! 

Lyssnade på radion i bilen påväg hem. Då spelade dom klingande - jubel och sa att det var en ny hit? Det var ju sommarens låt! Men nrj och mixmegapol är ju sämst i världen på musik.

Nu blir det träning. 




Paradise Hotel

Jag kan inte säga varför jag gillar PH så sjukt mycket, det kryper typ i kroppen och vill bara se mer. 

Ikväll kom Samir tillbaka, en av mina favoriter, inte för att han är speciellt smart, men så jävla skön.

Aina är den jag stör mig på mest. Sågade sönder Samir när han höll på med Mia och sen går hon bakom ryggen på son "bästa" polare A-K och ligger med Niclas.

Jesper är min andra favorit, skönast av alla och riktigt go kille. Spoilad att vinna hela PH! 

Gjorde inget att Paow åkte ut, men jag ska nog börja läsa hennes blogg. Nu ska jag sova! 




Jobb

Idag var jag tillbaka på jobbet. Studiedag och en skola fylld med lärare men utan elever, rätt trist men samtidigt skönt med lite mjukstart och planeringstid.

Blev att skriva nytt schema och äta sjukt många mazariner. I morgon kör vi igång på riktigt.




shitXfaced

Igår firade dudsen i shitXfaced födelsedag på Facebook. Ett skönt dj gäng som lirar hiphop och driver en blogg.

Grattis dudes!




Kallifjopper

Äntligen lite nya kalsonger så att jag kan vara fräsch under mina adidasbrallor!

Just nu kollar jag på crossfit, USA vs World, dom är så sjuka! Blir träningssugen så blir gymmet nu när dom öppnar. Och på tal om nya kalsonger så antar jag att dom som tävlar just nu i crossfit oxå behöver det, helvete vad dom kör!




USA

I morgon drar Beo till USA för att jobba åt Rodrigo Pessoa, som visst är en av världens bästa hästhoppare (heter det ens så?) 3 månader blir hon borta men tanken är att jag ska hälsa på, vilket kan bli jävligt fett.
 
Sjukt trist att hon drar, men vem skulle inte dra till värmen med ett drömjobb istället för att vara här och glo? 
 
Så om nån månad så drar jag till USA och hälsar på, hold your horses!
 
 

2013 i Bilder del 4

Här kommer sista delen av dom sköna bilderna som jag tog 2013. Har haft ett gäng tusen att välja mellan så har varit svårt att välja ut, många som jag har fått skippa för att man inte ska tröttna på alla bilder.
 
Hösten invigdes med en härlig kanothajk med jobbet, sen flöt det på med många posebilder i vanlig ordning, en del dj spelningar,segrare i tjust open och lite annat smått å gott. njut av bilderna.
 
 

2013 i Bilder del 3

Bilder bilder och åter bilder. Jag älskar att ta bilder och det är skoj att titta tillbaka på alla sköna stunder man har haft. Nu kommer del 3 i året som gått. 
 
Sommaren var ju galet bra och det blev många sköna badhäng, kvällsgrill och andra äventyr.
 
 
 
 
 
 

2013 i Bilder del 2

Här kommer den andra bildbomen från 2013. Nu bjuder jag på våren och en del av den stekheta sommaren. Det började ju inte fett då jag fick reda på att jag skulle få lämna mitt jobb pga övertalighet. Eleverna ville annat, dom styrde upp en demostration och stormade kommunhuset. Den dagen kommer jag aldrig att glömma, det stödet jag fick då är värt allt. Mitt jobb är det bästa jag har och att få sån respons gör att igen lön i hela världen skulle vara värd att bya arbete för.
 
Direkt på sommarlovet fick min pappa en stroke, ingen bra start på sommarlovet. Han repade sig sakta men säkert och på slutet av sommaren kunde han ta sig fram på egen hand. Sommaren över lag var annars så sjukt fet med bästa vädret ever.
 
Här kommer ett gäng bilder om från vår och sommaren 2013.
 
 
 

Nyår

Nyårsafton firades i vanlig ordning ute på Lysingsbadet i saunan, helt fantastiskt skönt som vanligt.

Alex, Nina och Ugh hade lagat maten sen var det bara att njuta i bastu och bubbelpool.

En bra avslutning och en fantastisk start på det nya året.

Just nu är det dock jobb för mig. Lager 157 och jag kom 1.5 timma förtidigt, jag började nästan gråta för att jag var så trött.

Men grått nytt hår på er allesammans! 











bloglovin