Sthlm

Ville inte spendera hela höstlovet hemma så idag bar det iväg mot Sthlm. Hotell, shopping, häng å så.

Idag har vi inte gjort såmycket förutom att kolla in AIK mot FBK på hovet. Rätt spännande match med mycket känslor. Tyvärr pallade inte domaren för trycket och avgjorde matchen i andra.

I morgon blir det city för hela slanten. Hoppas man springer på någon kändis. 






Perfekt

Förutom att jag tappade en vikt på min stortå och jag haltar fram så är denna dag helt perfekt.

I morgon bär det av till Sthlm! 




Ledig

Asså dra mig baklänges så skönt det är att vara ledig. Sovmorgon sen kunna göra precis vad man vill.

Även idag blev det gymmet, ett rätt slött pass, men ändå skönt och roligt att snacka lite skit. Johan å Albon bjöd på sällskapet.

Vi fr se vad kvällen har att erbjuda. 






Höstlov

Så fruktansvärt med en måndag man får sova ut, göra en schysst frukost, fixa i lägenheten, dra till gymmet. fixa en nice lunc, sen bara njuta. Ja det är fruktansvärt skönt att vara ledig.
 
Begav mig upp på vinden och rensade ltie där, ska försöka få sålt på lite prylar som jag inte använder.
 
Men vädret ute är inte lika skönt som att vara ledig, ett sjukt hets om någon storm som är på ingpng, får se om vi blåser bort. När det är sånthär regn å rusk kan man inte annat än att drömma tillbaka till sommaren.
 
 
 

Farsan

Idag bjöd min syster och hennes kille på middag, morsan och farsan var där oxå, sjukt trevligt. Var i Gunnebo och hämtade farsan, och hantar sig fram sakta men säkert. Så himla skönt att han har blivit så pass återställd som han är nu. Han pratar normalt, kan röra sig men går lite stappligt. 
 
Han har varit stark och tränat upp sig, skaplig vilja! blir att hänga med han lite mer nu framöver.
 
 

Libanesiskt

Igårkväll drog vi till Sahara för att käka middag. Det blev en favorit i repris, typ som tapas fast libanesiskt.

Massa spännande vegetariska rätter, helt sinnessjukt gott och mättande. Det toppade vi med Goa efterrätter.

En sjukt Nice kväll, sen fick man rulla hem.









Bröstcancerfonden

Fredag, lön och höstlov på ingång. Det firade vi på ett soligt trog. Sensus 4djs matade musik i 3 timmar och samlade in pengar till bröstcancerfonden, ett riktigt lyckat koncept.
 
Det var ju inte direkt något röj, men folket som strosade runt fick njuta av lite skön musik. 
 
Skön grej som vi lär göra om fler gånger.
 
 

Bröstcancerfonden

I morgon är det lön, det firar vi med att dra igång lite skön musik på torget. Ett gäng av sensus djs ska leverera musiken och vårt mål är att samla in pengar till bröstcancerfonden.

Så kom till torget mellan 15-18 och njut med oss, dansa, häng eller skänk en slant.

Jag spelar mellan 15.45-16.30







Ellen Key

Vet inte vad jag ska säga, men just nu så räcker det med att säga att jag har världens bästa jobb och världens bästa kollegor.

Det är så sjukt viktigt att en skola har kompetent personal och vuxna som bryr sig, Ellen Key har verkligen lyckats. Förutom alla fantastiska lärare har vi byggt upp E-laget, ett arbetslag som är till för elever med särskilda behov, men även för som som vill snacka eller bara ha någon att skratta med på rasterna. 

Att bara finnas ute bland eleverna och göra så att det blir en trygg stämning på skolan är värt så sjukt mycket. Detta E-lag är något vi måste värna om!




Cupcakes

Varje onsdag är det storfika med jobbet och i morgon är det min tur att bjuda. Jg tänkte slå på stort och bjuda på cupcakes.

Berka å Beo var stöd åt mig, eftersom att jag inte är något proffs på att baka.

Kan langa upp receptet en annan hån för just nu så är jag så sjukt jäkla trött! 

Provsmakade en och om kollegorna inte blir nöjda så börjar jag gråta!








All day lover

För många är måndagar ren ångest, men helt ärligt en jäkligt skön dag. Nu är den snart över och vi närmar oss tisdag, ännu en skön dag.

Har dragit av ett ruggigt skönt träningspass och nu är det middag på g, helt fantastiskt!

All day lover 




Skype

Idag såg jag Skype för första fången i mitt liv, rätt sjukt tycker många. Berka satt uppkopplad och snackade med Abbe när jag dök förbi, riktigt trevligt.

Vi kom fram till att mitt skägg såg mycket snyggare ut på bild än i verkligheten och Berka sågar skägget längst ankelknölarna. Det fanns bara ett sätta att styra upp det, genom att fixa en trimmer och ansa det lite.

Resultatet blev bra, mycket hår i handfatet och mycket mindre i ansiktet .






Full ös

Som jag anade tog festen en rejäl uppsving och de flesta blev hyfsat förfriskade. Det blev vadslagning i FIFA, kortspel och temperaturen höjdes rejält!

Jag spelade på Sahara och när gänget kom dit var dom rejält på hugget. Vi får se hur pigga dom är på dagens inomhusträning.








Mjukstarten

Idag har vi lagfest. Den har börjat rätt lugnt med fotboll, tipp och pizza. Jag har en känsla av att det inte kommer bas samma lugna stämning om någon timma.






Skägg

I 5 veckor har jag sparats skägg, för första gången i mitt liv. Efter två veckor så kliade det och man kände sig så sjukt äcklig. Nu kliar det inte men man känner sig lite snuskig.

Men det har varit spännande att se vad man har för resurser. En helt ok skäggväxt. I tidningen förra veckan kunde man läsa att skägg är höstens mode. Så jag kanske sparar ett tag till.





Enkel middag

Idag vilade jag från träningen. Istället sov jag efter jobbet och nu känner jag mig sjukt utvilad.

Middagen var svår att bestämma men på Willys blev jag sugen på linsgryta/soppa. Enkelt, nyttigt och sjukt gott.

Hacka 1 lök, 3 potatisar och 2 morötter. Stek dom i rikligt med olja och curry. Kör i lite vitlök om så önskas. Sedan tillsätter du 3dl röda linser och 1,5 l vatten. Jag kör även en tomatkross med smak så set blir lite fylligare. Koka upp i 10 minuter.

Servera med en baguette med smör och ost och vips så är middagen klar.







TR

Efter näst intill 9 månaders frånvaro från gymmet och ett dropp på 8 kg så är det äntligen dags igen.

För att hitta någon slags motivation så har jag nu bytt gym. Jag har övergett Actic och köpt årskort på TR där jag tränade innan.

Ska bli spännande att se om motivationen hittar tillbaka och jag kan bygga på det jag har tappat. Nytt gym och nya möjligheter.

Tog premiärpasset med ett gäng riktiga muskelbyggare igår.








Städa

Städa kan vara bland det tråkigaste som finns. Inte nog med att man måste städa hemma, idag fick jag städa på jobbet oxå. 




Runner runner

Bra start på veckan. Efter en hos middag blev det bio. Runner runner med Justin Timberlake. 

Riktigt bra film!

Vi var helt själva på bion och det var en lyxig känsla. Vi ät chokladpopcorn och kunde prassla med godispappret hur högt som helst.






Hösten

Idag var jag utrop en härlig promenad, en klassisk söndagspromenad som man hör påtok försällan.

Dagen till ära hade jag dom fina höstfärgerna svart och vitt prydda på kroppen, som kontrast så testade jag höstens naturliga färger.





Frulle

Efter en hård och rolig helg är det äntligen söndag och jag ska bara ta det så sjukt lugnt. Jag startar dagen med en fantastisk god frukost!






Gala

Gårdagen var helt magisk! Först två workshops där vi fick lära oss en hel del om att producera, marknadsföra sig och vad man ska tänka på som dj. 

Wobz och Waza värmde upp sen klev jag på, och fy satan vilket röj det var. Publiken var helt magisk! Så peppande.

Stockholm syndrome och Young squage avslutade kvällen och bjöd på bra show! Har inte så mycket bilder från kvällen tyvärr men någon annan kanske har så kan komma vid ett senare tillfälle.







Grymma tjejer

Hanna och Klara har sedan i somras styrt och ställt med att fixa välgörenhetskvällen som jag skrivit om. 

Så sjukt grymt att få ihop allt, nu är det bara att knyta ihop säcken och köra fullt ös i morgon! Så kom till mejerit, satan så skoj vi ska ha!




Välgörenhetsgala

Gott folk! På fredag är det dags för välgörenhetsgala på Mejeriet. Det ska samlas in pengar till världens barn och tillsammans kommer vi att göra en grym kväll! Massa lokala artister ska uppträda, Wobs & Waza ska mosa på bra musik, sen ska självklart jag spela oxå. Huvudgrejjen är brudarna från Stockholm Syndrome och sen Young Squage, lätt värt att kolla upp på youtbue eller spotify.
 
Det kommer bli en sjukt kul kväll och jag hoppas att ALLA kommer och stöjder världens barn. Så kom och röj med oss och gör denna kvällen helt fantastisk.
 
Så genom att komma till mejeriet, lyssna på bra musik, ta en fika, dansa eller bara hänga så stödjer du världens barn!
 
 

ÄNTLIGEN

idag är första dagen på över en vecka jag känner mig pigg. Måste ha haft nåt virus eller liknande som gjorde mig helt nere å trött. Dock så har inte min aptit kommit tillbaka riktigt och jag äter betydligt sämre än vad jag brukar göra.
 
Om det inte var något irus så tror jag att det kan bero på att det är så mörkt nu. I sommras så var det så sjukt fint väder och sol nästa verje dag, kroppen fick överskott av D vitamin, och nu när det inte är lika ljust längre så blir kroppen lustig.
 
här är en klassisk bild på mig och en vän, vi hade inte lika mycket d vitamin den sommaren.
 
 

Positiv energi

Jag brukar alltid få vred för att jag sprider positiv energi. Jag vet själv hur det är att träffa spänna människor, man blir på så sjukt bra humör.

Just nu så sprider jag inte så mycket positiv energi, känner mig som sagt var lite hängig och svag. Hoppas att fet snart vänder så man kan sprida lite glädje istället för det jag sprider nu.




Div 4 elit - hej då

Jag saknar ord, är helt tom. Har kommit hem från den sista bortamatchen i div 4 elit. Vi förlorade samtidigt som lagen bakom vann så vi åkte direkt ur. Känns så jävla ruttet. På 22 matcher så hade det räckt med 3 poäng till, små marginaler! 

Känns så jävla sjukt just nu. Får se hur det blir med nummer 2 nästa säsong.




Sjuk?

Har varit seg, hängig, svag och haft dålig aptit ett tag nu. Känner mig inte sjuk, men något fel är det.


Ska kontakta hälsocentralen på måndag och kolla upp mina värden om det är något jag har brist på.

Sjukt segt att känna sig hänig när jag vill vara pigg, glad och ha massa överskottsrnergi!




KM i fotboll

Idag var det dags att bege sig till självaste Överum med skollagen i fotboll. De senaste åren som coach har vi alltid tagit minst 1 av två guld, förra året vann vi både med tjejerna och killarna. Givetvis hade jag höga förväntingar och jag hoppades givtvis på guld iår igen.

Det började bra med segrer för både killarna och tjejerna. Men sen gick det inte som en dans på rosor, det är korta matcher och små marginaler. Jag ska säga att vi hade lite oflyt, men vi mötte riktigt bra motstånd och idag var det inte vår tur tyvärr.
 
Trots att vi inte vann guldet så kämpade bägge lagen sjukt bra och jag är riktigt nöjd som coach. Jag ser Ellen key som vinnare fast vi inte vann bucklan. En härlig dag med ett sjukt härligt gäng!
 
 

Arbetskamrater

Just nu så ligger jag i sängen, ganska så utmattad. Har varit en tung dag på jobbet då jag inte kännt mig 100, sov 2.5 timma efter att jag kom hem från jobbet. Hoppas att jag blir piggare tills morgondagen då vi ska till Överum med skollgaen i fotboll och spela KM.
 
Jag skriver titt som tätt att mitt arbete är det bästa som finns, det är det verkligen. Visst att vissa dagar är lite tunga, men på vilken arbtesplats är dom inte det? Men om man är lite hängig så har jag så fantastiska arbetskamrater som gör så att man blir på bättre humör. Agnetha och Linda är två av dom som gör att det är en fröjd att komma till jobbet, så fantastiska människor och så sjukt grymma på det dom gör en stor eloge till er!
 
 
 
 

Tacos å PL

Upplagt för en fantastisk kväll med sköna killar, tacos, tipp å fotboll. Allt var succé förutom tippet, men det är vi vana med.

Riktigt skön kväll. 







Vegetariska dagen

Idag var det den vegetariska världsdagen. Vilket innebar endast vegetarisk mat, vilken succé! 

Många var lite tveksamma, men jag tror att de flesta som åt gillade det! 

Hoppas fler får upp ögonen för den vegetariska maten, både ur miljösynpunkt och för djurens skull.






bloglovin