Bubbel

Idag blev det inte så hårt plugg som jag hade hoppats på. Hade ingen motivation och körde fast. Istället för plugg blev det att kolla på hockey och avrunda kvällen i ett bubbelbad.





Hemtenta

När jag började min utbildning så tyckte jag att det lät skönt med hemtenta istället för salstenta, idag tycker jag inte det.

I morse fick vi första tenta, den ska senast vara inlämnad 23.59 på tisdags kväll, ganska gott om tid kan man tycka.

Men när jag fick tentan i morse så höll jag på att smälla av, jag hade ingen aning om vad jag skulle skriva. Nu ikväll har jag kommit en bit, men det är myyyyyycket kvar.





Fotoshoot

Idag skulle jag bli fotad på något seriöst sätt med blixtar å hej å hå. Skulle bli någon slags seriös bild som kan användas på affischer eller om man skickar in mixar å sånt. Drog av det på några minuter och hoppas det blev fett.




Ginger

När kidsen har lov så får man ingen mat på skolan, då får man äta ute. Idag käkade vi på ginger. Som vegetarian så är det sådär, jag glömmer bort mellan varven att det inte är så fett, mest en kolhydratsbomd. Nu kommer det dröja ett bra tag innan jag käkar där igen.





Helg

Hade höga förväntningar på helgen, och den blev riktigt bra. Mys, skönt häng, fika med sthlmsfolk, fotbollshäng i Gunnebo och en hel del tipp. Vad det gäller tipp har det varit nattsvart tyvärr så blir en liten paus nu.

Borde ha pluggat mer än vad jag har gjort oxå, det är dåligt!!








Gadd

Asså det var så sjukt länge sedan jag tatuerade mig, det lär vara dags snart! Och man blev ju inte mindre sugen när Alex körde idag. Ett porträtt av frasse, den var så sjukt fet. Dock så såg jag inte när den blev klar, men skissen och det jag såg var så fett!




Falafel

Seminariet gick helt ok idag, efter lite diskussioner så var jag inne i snacket och med lite mmmmm och jaaa så klarade jag av det.

Eftermiddagen spenderades på jobbet med hemkunskap. Det bjöds på vegetarisk lära och falafel, sjukt god falafel oxå. Det roliga var att eleverna blev positivt överraskade över den vegetariska maten, sånt gillas! 








Fel bok

Inte nog med att jag har läst världens tråkigaste bok, det var fel bok på köpet! Årets skämt! Satt som en dåre å läste, antecknade och försökte förstå, sen när jag ska kolla över frågorna igen så ser jag att jag har läst fel bok. Asså jag har fått hem fel bok av samma gubbe.

Dagens semenarie lär ju gå sjukt bra, not!




Världens tråkigaste bok

Idag blev jag godkänd på vårt första examinerande litteratursemenarium, det kändes sjukt gött.

På onsdag har vi ett nytt semenarie, och vi verkar ska läsa världens tråkigaste bok. Dra mig baklänges så seg bok. Så datorn, PH och tillochmed diska var roligare ikväll.





Middag

Att laga middag kan man bli rätt trött på, visst det är sjukt gott med lagad mat, men att äta ute är alltid lite extra skönt.

Trots att det är helgen innan löning så blev det middag på Sahara med Beo. En klassisk metze, så jävla gött.





Frulle

För att orka med en lördag så krävs en stabil frukost. Så jävla fint att slippa stressa i sig frullen på 2 minuter som jag gör på vardagarna.

Plugg, tipp, häng, fotboll, rivna tippkuponger och avslutningsvis mys. Ja stabil frulle krävs!




Baka

Min mamma bakar rätt så ofta massa kakor och bullar, jag har inte ärvt något slags bak av mamma.

Fredagsfika på jobbet är heligt och idag så har jag ansvaret. Tänkte chocka med att baka lite eget.

Jag har gjort det en gång tidigare, men hade visst glömt bort att det var krångligt.

Efter mycket om och men så blev det äntligen ett gäng fina morotscupcakes, upp till bevis nu.







Paus

Har tagit en paus, en paus för att jag har exakt gjort 0 saker. Eller iofs så körde jag bodypump igår, det var äckligt jobbigt.

Idag har jag gjort lite sköna simhopp i simhallen, jag kan INTE göra bakåtvolt, fan oxå!





Studion

Idag var jag i studion, för första gången på kanske 5 månader. Saknar tiden då jag hängde där flera gånger i veckan, lyssnade på skön musik, spelade, lekte med låtarna, käkade pastasallad och lyssnade på när andra spelade.

Just nu hinner jag inte, men det var nice att vara där idag.




Bakfylla

Jag vet inte riktigt vad bakfylla är, men det verkar rätt så jobbigt. Det var ett gäng slitna grabbar med en hel del historier som hade häng idag. 

Pizza och corner till frukost var givet.





Avslutningsfest

Igår var det avslutningsfest med VFF på morella. Herr, junior och damlaget var på plats och det var middag, prisutdelning och party med trubadur.

Några av eleverna från skolan var där så man fick föregå med gott exempel och ta det lugnt med fantan. Wilma som är en sjukt lovande talang född 99 kommer inom några spela högre upp och förhoppnings i landslaget, tog en bild så man kan visa upp sen när hon blir proffs.

Liffa, Hallberg, jolla och ocke var kungar när trubaduren drog igång, jag vill vara din Margareta? Haha!

Skön kväll!












Fredagsmys

Tacos i all ära, men seriöst, potatismos, brunsås, vegobullar, stekta champinjoner och lingonsylt! Dra mig baklänges så gott. Som efterrätt lite smarrig glass!

Fredagsmys på allra högsta nivå.




Tacotime

Förra året lagade vi taxis varje onsdag, nu var det länge sedan sist, nästan så länge sedan att man hade glömt bort hur sjukt jävla gott det är.

Dra mig baklänges så gott med tacos.








Simkort

Mobilen är mångas käraste ägodel, en pryl man nästan aldrig lämnar ifrån sig. Ibland kan man ha lite otur och ha kvar den vi fel tillfälle, det var jag med om idag.

På förmiddagen vikarierade jag som idrottslärare och på schemat stod det simhall. Niorna skulle testa på klädsim i hela 40 längder, vilket är rätt jobbigt.

Alla kämpade på sjukt bra, men efter halva tiden så gräver en tjej upp en iPhone från fickan. 20 längder simmandes med mobilen i fickan var inget mobilen gillade och var tvärdöd. Det ironiska var att tjejen i fråga hade erbjudit sig att samla in andra tjejers mobiler i sitt skåp, men glömt att lägga in sin egen.

Inte ens med simkort i mobilen hjälpte för att den skulle överleva. En samsung hade klarat äventyret, men jag håller mig fortfarande till iPhone och vi får se vad det blir för ny mobil för personen med endast ett fungerade simkort.




Mmmm

Ben & jerrys strawberry cheesecake, tända ljus och svenska Hollywoodfruar, vi hörs!




Alla lika, alla olika

Att ta hand om och hjälpa människor i nöd är en självklarhet för mig. Att visa kärlek och respekt är något man borde göra utan att ens tänka efter. Att alla är lika mycket värda och att alla borde ha rätt till ett liv i trygghet borde vara en lag.

En polare har nyligen startat ett projekt som heter  backslapping med ett syfte att visa avstånd mor rasism. 

Vill du köpa en T-shirt så hör dig till mig eller gå in på deras Facebook - backslapping!





Obesegrade

Säsongens sista match avslutades med ännu en seger. Vi har nu gått igenom serien helt obesegrade. Har varit en sjukt rolig säsong och det har varit sånt sjukt go i laget.

Ocke och Hjalle gjorde 43 mål tillsammans, mer än många lag gjorde på hela säsongen. Vilka hjältar.




Gabbe

En av mina allra väsa vänner var på besök idag, så sjukt jävla gött.

Gabbe har sedan hundra år tillbaka bott i Trysil och jag har träffat honom max en gång om året. Nu har han börjat plugga och jag hoppas att det blir mer träffar än såhär.

Skönt häng och en god falafelrulle i hamnen.




Tuffa dagar

Nu har det gått i ett. Igor var det dags för första tentan, en grupptenta. Under nio timmar jobbade vi stenhårt, slet vårar hår, dunkade huvudet i väggen och tillslut lämnade in ett arbete. Arbetet i sig kanske inte var det bästa, men vi klarade det.

Idag skulle vi ha semenarie på arbetet, ganska så nervöst. Men det var inte alls som jag hade tänkt mig, och efter 1.5 timma så var man godkänd, godkänd på. Sitt första semenarium. Jag stendog i sängen nu på eftermiddagen och nu är det bara att ta nya tag.





bloglovin