E-type

Påskhelgen har varit fartfylld, mycket party och helgens höjdpunkt var givetsvis E-type. 1000 pers röjde till klassiska låtar. Jag hade äran att värma upp publiken och sen efteråt kära all in!








Heldag

Idag har jag haft en heldag. Lämnade hemmet 07.00 för att sedan komma hem 19.30. Men vilken dag! Helt fantastisk och sjukt rolig.

Massa bra saker på jobbet som avslutades med middag å mys med en klass i kafeterian. 








Åååååh

Mobilen är trasig, IGEN! Hoppas att den går att laga inom en snar framtid dör just nu har jag en riktigt trött lånemobil.

Jag som var pepp på bloggen och nu kan man knappt ta kort.

Den här veckan har jag gjort något riktigt sjukt. 06.20 har jag gått upp och dragit till gymmet för att köra lite puls. 15 min pw och 15 min rodd. Skön start på dagen. I morgon ska jag dock till tandläkaren 07.15 så blir inget gym innan tyvärr.

Får se hur detta håller i sig .





VIK

Kvalserien är igång och det är hockeyfeber instan. Ikväll var asplöven på besök och det var årets sjukaste match.

Asplöven som kommer från allsvenskan hade sån sjuk fart på skridskorna. Kändes länge som asplöven skulle få med sig ett gäng pinnar hem och 1-0 till vik kändes inte alls stabilt.

Sista perioden var magisk och vik vann med 5-1 tillslut! Det är sånna matcher man vill vara på plats och få skåda! Underbart.






Mezzeeee

Blev att käka ute igår och jsg kan inte få nog av Mezze på Sahara, det är så sjukt gott och mättande! 





Porträtt

Efter mycket om och men så tog jag mig i kragen och bokade tid för tatuering.

Johan på eviltwin fick äran att göra porträttet. 5 timmar på revbenen tog rätt hårt, nu är det drygt 4 timmar kvar innan den bli klar och jag är redan sjukt nöjd!








Taco-godnatto

Igår var det frosseri med tacos. Fredagsmys utan dess like. Det är alltid svårt att uppskatta hur mycket man ska handla, men det är aldrig någon risk att det blir förmycket mat när Chille är i närheten, för han äter upp allt.

Riktigt skönt häng med god mat.









Helgen

Helgen var grym! Träning, häng och party. Liffa bjöd på inflyttningsfest i korvfestens tecken. Han åt sniglar och fick uppläxning av grannen, en perfekt inflyttningsfest med andra ord.

Efter en veckas sjukdom så är det skönt att vara tillbaka till tränkng igen!







Musik direkt

Igår så drog jag till mejeriet för att titta på musik direkt. Det är en musiktävling och flera elever från jobbet skulle uppträda. Man blir så sjukt imponerad över hur grymma alla är!





Praktik

Vår sista kurs denna termin är praktik. Jag ska vara 15 veckor hos kuratorn på Ellen Key. Det äe andra veckan nu och det äe riktigt spännande, men samtidigt tufft.

Idag fick jag en riktigt snygg skylt, så att eleverna ser att jag är prao-elev.




Projekt

Det har varit en hel del projekt senaste halvåret, det nya projektet är att byta kyl å frys. Lite svårare än vad det låter, med tanke på att nya kyl å fryser är bredare, högre och djupare!

Vi gjorde ett tappert försök igår, men det blev inte som vi tänkt och just nu så står det nya i köket, det gamla i hallen och sen ett stort hål i köket där den nya ska få plats.

Hoppas att det har löst sig tills nästa vecka.





Sthlm

Ok, nu är det dags att försöka Cajsa liv i den här bloggen igen efter några veckors frånvaro. Chille som uppdaterar 7 gånger varje dag håller på att bli galen, och det vill vi ju inte!

I helgen hönde det faktist något skoj, första skoj på länge oxå. Det blev en weekend i självaste huvudstaden. Hotell, shopping och mys! En rätt nice helg med andra ord.

Det enda jobbiga var att vi gick i en miljon affärer och mina ben höll på att sprängas, men det var det värt!

En grym helg i Sthlm och förhoppningsvis lever bloggen igen!











bloglovin