Tjust open

Ikväll är det tjust Open! Kom förbi sporthallen och kolla in när vi spelar!

VFF - Ankarsrum 17.30
VFF - Hjorted/totebo 19.25
VFF - Överum 21.13


USA

Snart är det fredag, vilket är jävligt skönt. Tjust open står på schemat och jag är sjukt taggad. Det som är lite trist är att Beo drar till USA, trist för mig, skönt för henne. Florida och 28 grader istället för viken pissregn och plus 1. 
 
Avslutar denna torsdag med tacos. gött ska det vara.
 
 

Cash is king

Idag har jag räknat massa pengar, tyvärr inte mina. Med tanke på senaste tidens renovering och inköp av diverse saker till lägenheten är jag näst intill bankrutt.

Lönen kom igår och den är väl typ slut snart. Får se om någon i min familj får någon julklapp iår.


Tjust Open

På fredag är det tjust Open, alla kommunens lag gör upp i sporthallen. VFF är mästare de senaste två åren, hoppas på en repris även iår.

Jag återkommer med tider. Sjukt pepp!


Skägget

Skägget växer så det knakar. Det har slutat klia men nu känns det som att mat fastnar i mustaschen, vilket är jävligt äckligt.

Jag funderar på att spara ett tag till, men jag måste nog ansa det lite så det inte blir alltför vildvuxet.


SkönT

Eftersom att mina medresenärer hade druckit farliga drycker under lördagen så fick jag ta hand om ratten. Gick bra att köra hem till viken och jag åt på Max 2 gånger under dagen.

Det är alltid skönt att komma hem, men att komma hem till ett kaos är inte lika skönt. Under veckan är kaoset klart!

Avslutade söndagskvällen med en fotbollsträning. Om en vecka är det tjust Open!


SHM

I väntan på att hela gänget skulle samlas utanför friends arena så tränade det in folk, det var svårt att föreställa sig hur många som skulle in och kolla på samma konsert som oss.

Väl inne möttes vi av ett publikhav, det var rent ut sagt sinnessjukt mäktigt! När SHM droppade första låten exploderade arenan och sen var det fullt ös i drygt 2 timmar.

Det är svårt att förklara känslan att stå där och röja tillsammans med så många, SHM levererade verkligen!

Det var en magisk kväll.


Schtockhålm

Sov 12 timmar inatt, fan så skönt! Kanske tur det för det har varit en intensiv dag.

Har träffat en hel del kändisar! Gullan på sns, Markström över en fika och Fritz över en lunch. Sjukt trevligt.

Nu aka jag göra mig redo inför SMH som gör sin sista spelning någonsin, är sjukt pepp!!!


Sthlm

Åkte upp till Sthlm i en bil fullpackad av sköningar. Jag ville dra på näääk men Fritz kunde inte styra lista och ingen ville haka på, blev en myskväll med väderhunken istället.

Klockan är halv 11 och det är redan Sovdags, tidigare än en vardag, rätt skönt ändå.

I morgon hoppas jag att få träffa på lite kändisar i stan som Gullan, Fritz, Ögat och Markström.


Diska

Börjar bli lite tjatigt bär jag skriver om min lägenhet och renovering. Men jag lever i ett kaos just nu och jag kan rekommendera att INTE bo hemma när det ska renoveras!

Just nu får jag diska i duschen. Mysigt värre..


Djurrätt i skolan

Har engelska med en åk 9. Dagens kapitel handlar om djurrätt. Skönt att kunna läsa om bra saker på engelska oxå!


Renovering

Nu är renoveringen i full gång och det är lite utav ett kaos hemma. Utan kök är riktigt segt. Blir utemat ett gäng dagar nu.

Fördelen är väl att man möts av en hink när man kommer hem. Tobbe är här och fixar el för tillfället.


Fuck

Känner att jag är sjukt dålig på att uppdatera. Tråkigt för er som går in och hoppas på att jag har levererat något spännande, så är det samma inlägg som ni såg förra gången ni var inne, kasst!

Ska försöka skärpa till mig! Gick iaf upp motivationen när någon random kom fram till mig i helgen och gav mig cred för bloggen, skoj!

I helgen ser jag fram emot att träffa lite sköna dudes i Sthlm och jag räknar med att swedish house mafia levererar på lördag!


Köket

Sådär, nu har jag flyttat ut allt från köket till vardagsrummet. I morgon ska nämligen renoveringen av mitt kök börja.

Lite spännande då jag varken bestämt vilken bänkskiva eller fläkt jag ska ha, det måste ske ett snabbt beslut i morgon bitti.

Så nu får man se när jag kan laga mat hemma nästa gång..


Heldag

Igår var det en heldag med fotboll, häng och fest, fantastisk lördag.

Började dagen med en supportermatch mellan Arsenal och totenham, dr sistnämnda vann med 1-0 inför en storpublik i sporthallen. Efter det var det fotbollsträning med VFF som gällde.

Eftermiddagen spenderades på Sahara med alla som spelade matchen på förmiddagen, buffé och fotboll på tv.

Festen fortsatte hos Alex och sedan Bobbo. Vi avrundade på Palle med dans, stoj och Stim! En riktigt nice lördag!


Söndagsfräsch

Det är så sjukt gött att kunna gå ut en lördagskväll, komma hem vid 03, ta en sovmorgon å vakna utvilad å fräsch.

Alex kan knappt gå och Bobbo har låst in sig. En annan drog till gymmet och fick med mig ödlan som oxå var nykter igår.

Jävligt skönt att kunna pumpa skiten ur sig en söndag på gymmet!


Klädbyte

Jahopp, så kommer man på fest så här Bosse tagit på sig likadana kläder som mig!

Då var denna kväll förstörd..


Gunners vs spurs

I morgon ska det spelas en supportermatch mellan Arsenal och totenham.

Kom förbi å kolla läget!


Tandtråd

Inte nog med att man skulle vara hos tandläkaren 07.45, jag hade givetvis punka på cykeln! Taskig tajming.

Jag skulle ta bort tandsten och polera tänderna, det var inte direkt smärtfritt och det blödde en del.

Nu har jag lovat för 70elfte gången att jag ska använda tandtråd!


Zlatan

Gillar man att titta på fotboll så älskar man Zlatan. Han gör det där lilla extra som många inte klarar av att göra och han kan leda ett helt lag till seger.

Många kritiserar Zlatan, visst han gör inte mål varje match och Sverige vinner inte alltid. Men kolla hans cv och vad han och hans klubblag har presterat, helt sinnessjukt vilket facit.

Ikväll invigde han nya arenan med att göra 4 mål mot England. Vilken kung!


Hela dan - varje dag

Ibland önskar man att dagarna borde innehålla fler timmar. Efter jobbet är det att slänga i sig nåt litet snabbt innan man sak till gymmet. Efter gymmet är det middag som gäller. Efter middagen så blir det kvällen till ära bowlingmatch sen är det väl rakt i säng som gäller. Man har alltså inte många timmar att bara sjunka ner i soffan. 
 
Eller hade jag struntat i att träna så hade jag givetvis haft mer tid, men jag älskar träningen så det är inget alternativ att välja bort den. Men det skulle vara så nice att hinna med lite andra saker oxå.
 
Nu när det snabbt blir mörkt så känns dagarn ännu kortare, fan oxå!
 

Diskmaskin

Yes, om en vecka så ska renoveringen ta kraft igen. Vi började i juni och nu har det legat på is sedan dess. Nästa vecka ska vi ta tag i köket och då kommer den efterlängtade diskmaskinen. Ska bli så jälva skönt att slippa diska något mer.
 
Så om någon vecka är alla välkomna hit och ni får dricka från hur många glas ni vill och laga hur mycket mat ni vill oxå, fan så gött!!
 

Fullspäckad helg

Mariedal cup var lika roligt nu som när jag spelade den för 10 år sedan. Visst är det kanske lite roligare att spela än att stå vid sidan och försöka coacha och hejja fram ett lag. Men stämmningen runtomkring på läktarna, innan matcherna, på skolan där vi sov gör så att varje minut av denna helg var värd.
 
Så sjukt roligt att dra iväg och köra en hel helg med roliga saker.
 
Riktigt skoj att se dom duktiga lagen och nu sitter jag och streamar slutspelet på datorn.
 
Var en grym helg och hoppas att man får nytt förtroende att åka med något mer år. Nu är det fars dag och det ska firas med farsan.
 


Andra chansen

Igår åkte vi ut ur gruppen och fick chansen att ta oss in i slutspelet via andra chansen. för att klara av det så krävdes 5 segrar i vinna eller försvinna. Det startade bra då vi vann både första och andra matchen. Tyvärr tog det stopp i tredje matchen då domaren hade en avgörande roll. Tråkigt men sant.
 
Resten av dagen har vi spenderat i Borås och kollat på de lagen som tog sig vidare från sina grupper. Vi såg Elfsborg och IFK Göteborg göra upp. Men favoriterna blev ändå Flässberg som ägde alla lag, att notera är att dom vann Gothia Cup iår, helt sinnessjukt duktiga fotbolsspelare.
 
Det blev även 2 pizzor under dagen på samma ställe, Alle´. Nu har klockan sprunigit iväg till nästan halv 3. i morgon är det städning och sedan hemfärd efter en sjukt rolig helg.
 
Man skulle kunna tro att vi har bott på hotell, men tråkigt nog så blev det en skolsal med luftmadrass.
 
 
 

Gruppspel

Vi kom i en riktigt tuff grupp och fick smaka på hårt motstånd i alla matcherna. Det är vanliga inomhusmått med större mål, vilket inbjuder till målkalas. Efter att ha spelat fysiskt så drog vi på oss många frisparkar. efter 3e frisparekn så blir det automatiskt straff, vilket var riktigt tungt.
 
Vi fick med oss 3 poäng då vi vann sista matchen med 7-6! många mål på 15 minuter. I morgon spelar vi "andra chansen" då det är vinna eller försvinna.
 

Mariedal cup

Har dragit till Borås för att coacha juniorerna i Mariedal cup. Det är världens största inomhusturnering för juniorer upp till 19år.

Turneringen håller på dygnet runt fram tills söndag kväll. Vi halv 8 har vi första matchen. Forza VFF


Hockeyderby

Igår var vi och kollade derbyt mellan VIK och Vimmerby. En hockeymatch som inte alls var så underhållande som man kunde hoppats på.

Vimmerby körde över VIK och det var nästan pinsamt att se.

Kvällens underhållning stod Vimmerbyklacken för. Endast ett stängsel skiljde oss åt. Vi fick höra sköna ramsor och roligast var när dom hånade Bobbo "han har camo jacka, han har camo jacka"

Så mycket snygga jeans med häftiga slitningar var länge sedan jag såg.

När en vimmerbyspelare blev liggandes på isen blev dom galna och näst intill välte staketet på oss. När matchen var avgjord firade en av supportrarna med att sätta sig med huvet inne i en trumma som dånade över hela hallen. Har inte han tinitus idag så får han aldrig det..


Vem fan är Morgan Phil?

Nu var det några veckor sedan vi dansade och sjöng om seriesegern. Den känslan kommer att sitta kvar länge. Det spelar nog ingen roll vilken serie man vinner eller vilken sport det är, känslan är nog densamma och den är fantastiskt skön. Kankse lite extra härlig med tanke på att allt avgjordes i sista matchen.
 
Inför seriefinalen mot Hultsfred så målades det upp en hel del snack, sågningar och hot i de lokala medierna. Mestadels från Hultsfred och familjen Phil som skulle ut och kötta oss och Morgan som hade sett ut ett offer. Under matchen kom en hel del hot som från våran sida besvarades med inroinska skratt och lite hugg. Sånt som hör sporten till. Men att någon av Philarna, Lind eller han Lövgren skulle sänka oss fysiskt och resultatmässigt såg vi inget av. Nästan pinsamt att dom gick ut å sa som dom gjorde, men visst gav det oss tändvättska.
 
Matchen i sig ägde vi i 85 minuter och borde ha avgjort redan i första halvlek. De sista 5 minutrarna fick vi panikförsvara oss och då kunde likagärna målet trillat in, men vi var det bättre laget och rättvisst nog vann vi serien.
 
I kvalet hade Hultsfred riktigt mycket oflyt då dom tappade in ett mål i 94e minuten och missade chansen att ta klivit upp. Tråkigt men ändå lite ironiskt när man varit så kaxiga innan. Nu önskar vi HFK lycka till och det ska bli lite trist att inte få möta dom mer. För vi kommer förmodligen inte mer mötas i seriesammanhang..
 
Och ja, vem fan är Morgan Phil? han har spelat fotboll jävligt länge, han är målfarlig och bra på fasta situationer. Mer än så är han inte, och när han gick ut i tidningen med något slags hot om att kötta och ha ett offer så sjönk han långt ner i mina ögon. Dags att lägga skorna på hyllan..
 

DJ

Idag har jag provat på att vända lite skivor i DJ studion. Anna, Johan och Sebastian hjälpte till och det var jävligt roligt. Jag är ju inget musikgeni så det kommer nog ta ett tag att lära upp mig, men jag kände direkt att det var sjukt skoj så det blir en fortsättning på detta.
 
Till en början är det mycket att tänka på, men med upplägget som vi tänker köra med genom sensus så kommer det gå strålande. Ser fram emot en höst och vinter med mycket musik och många skivor som ska spelas.
 

Bygga

Nu är vinter snart här och det innebär att man ska försöka lägga på sig ett par extra kilon.

Mitt mål till förra sommaren var att väga 85 kilo. Men efter 2 månaders snowboardåkning och ingen styrka så vägde jag ynka 79 kilo. Men nu ska jag försöka gå upp lite.

Får se om dessa produkter kan hjälpa mig på traven .


Utegym

För någon månad sedan så skickade jag in ett medborgarförslag om att Västervik borde ha ett utegym. Jag pratade med kultur och fritssförvaltningen och dom tyckte det var ett sjukt bra förslag. Någon vecka efter att jag hade skickat in och skrivit på bloggen om det så var det några killar som fick med VT på ett repotage om utegym och dom hade nyligen skickat in ett medbargarförslag dom oxå, skoj!
 
Nu har jag fått svar. Kommunen har inte tagit med det i denna budget men till 2013 ska dom se över det igen. jag tror dock inte att det räcker med att man har skickat in ett förslag. Om fler är intresserade så hör av er till dom, skriv på facebook, sprid till polare. Jag vill verkligen ha ett utegym och det skulle vara så sjukt nice för viken att ha ett! Så hjälp mig att få ett utegym till Viken så pumpar vi där i vår!
 


H14

Södra sidan


Tattoos

Nu börjar det fan bli dags att tatuera sig både göra klart och fixa nytt. Har fötterna och låren kvar hos Emil, En tatuering osm jag fick i presnet av Victor sedan boka ny tid hos Peter i Malmö. Är sjukt peppad på mer, måste bara komma på vad..
 

Fullspäckat

Idag har jag varit ledig, haft höstlov eller semester, hur som helst har det varit skönt. Dock så spökar min körskylning fortfarande. Alex och Frasse hindrade mig inte från att haka på lite äventyr. Vi drog en repa med bilen och sedan belägrade vi oss hemma hos dom.
 
Victor High heels, kom förbi, Linus och Lois kom förbi, Frasse var nöjd och fick leka. Linus blev filmad av något proffsigt filmteam på Run & Carry och blev genast uttagen till deras team!
 
Ikväll blir det första inomhuspasset med VFF. Ska bli skoj att köra igång inför Tjust open och Futsal SM.
 

bloglovin