Jåne

I lördags styrde jåne upp födelsedagsfest. Ingen dålig sådan heller! Strålande sol, skönt folk, tilltugg, dricka och livemusik. En fantastisk kväll som avslutades på Palle där det regnade konfetti! En sjukt rolig spelning med maxat dansgolv!


Midsommar

Man ska inte gnälla när det är varmt, men dra mig baklänges så var t det var på maidsommar. Var klibbig precis hela dagen. Men att vara klibbig gör inte så mycket när man är med trevligt sällskap och äter sjukt god mat.

Först hos beos föräldrar sen his chefernas chef Goran och Linda. Vilken dag!!


Stek

Sommaren är igång på allvar, detta brukar innebära bättre uppdatering här på bloggen, dock liknande i lägg sålänge solen är framme.

Stuverum igår med ett sort gäng från ledighetskpmmiten. Vattnet börjar bli riktigt skönt och solen stekte på så att axlarna kokade!








Pump

Igår rev vi av ett riktigt gott ryggpass med Hällgren för att sedan ha minigolfspremiär. Minigolf, eller bangolf som proffsen säger är en känslig sport, som ganska snabbt framkallar ilska.








Semester

Igpr var min sista arbetsdag för detta läsår. Utverdering ute på Gränsö stod på schemat. Det var mycket fika, god mat och längtan efter att gå på semester.

Jag och Josef invigde semestern med ett dopp.

Jobbet, vi hörs i mitten på augusti! 









Söndag

Idag har det varit en söndag i min smak. Sovmorgon, häng vid Berkas stuga, sol och mycket slappande.

Fantastisk söndag!








Skolavslutning

Idag har det varit skolavslutning, vilket innebär årets mest känsloladdade dag. En dag fylld av både glädje och sorg.

För alla 7or och 8or är det en skön dag i väntan på sommarlov, för niorna äe det något helt annat. En känsla av att vara med sin klass för sista gången, sista gången man sitter vid sin bänk på Ellen Key och sista gången man går ut från grundskolans dörrar. Det är ofta många tårar, men samtidigt glädje och förväntan om vad som står och väntar bakom hörnet i framtiden.

Jag är så sjukt blödig så jag börjar typ tjuta såfort hag ser niorna. För man har varit med på deras resa i tre år, från små sjuor till stora nior, det är en riktigt cool resa att få följa med på. 

Även en tår i ögat för Josef och Ludde som slutar att arbeta på Ellen Key, två grymma kollegor som gator grymma att arbeta med, två killar med stor potential!

Jag vill önska alla 7or och 8or ett fantastiskt sommarlov och alla 9or vill jag önska lycka till i femtiden, ni är grymma!



















Avslutningsmiddag

Igår var det avslutningsmiddag, man smälte ju så fina alla var! Mingel på skolgården följt av lite uppträdanden sedan sista måltiden i matsalen.

Härlig stämning och strålande kvällssol, kunde inte ha blivit bättre.

Efter tre år på Ellen Key är det nu dags att ta nästa kliv och gå vidare till gymnasiet. 

Har varit grymt roligt att få följa resan från åk 7 till 9.

I morgon är det avslutning, det kommer innebära tårar!



















Sooool

Senaste dagarna har vädret levererat stekande sol! Med tanke på att jag jobbar 50% så har jag kunnat gå hem vid lunch och möta upp annat ledigt folk, som senaste veckan har varit ett stabilt gäng.

Så sjukt njutbart med stekande sol, bad och gött häng! Hoppas att detta är förrätten till vad sommaren har att erbjuda! 










Stek

Igår gick jag hem vid lunch för att njuta sv vackert väder. Det blev poolhäng och badminton för hela slanten. En eftermiddag i min smak . 








Bröllop

I lördags var det dags för den stora dagen! Mimmi och Fredriks bröllop. Vi mötte upp Fredrik för att underhålla honom under dagen och försöka förebygga nervositeten.

Själva bröllopet var magiskt med vacker utsikt. En dag fylld av kärlek.

Det var en ära att få vara där och dela dagen med dessa två fantastiska människor.


















Väderhunken

I morgon är det dags för bröllop och jag har landat i Sthlm för att göra de sista förberedelserna. Välkomnades av min vapendragare väderhunken som stod för matlagning, skjortstrykning, underhållning och poesi. Fantastisk kväll och i morgon smäller det, håll i hatten!







Nytt försök

Jag vet inte hur jag ska kunna få liv i bloggen ien, jag har försökt med första hjälpen, elchock och mun mot mun-metoden, inget verkar hjälpa.

Ikväll var det grill på schemat, kanske det kan väcka bloggen? Göran Ekberg är stans bästa grillare, han äe kungen bakom elden, tätt följd av Greken.

Det bjöds på sinnesjukt gott grillat med masa tillbehör, och tillochmed Chille simningen var hungrig åt som om det vore sista måltiden.






bloglovin