Festivalsommar?

Snart är sommaren här och massvis feta festivaler går av stapeln. För många år sedan så åkte jag på typ 3 festivaler varje sommar, nu har jag blivit gammal å sliten och brukar åka på kansek 1-2 och inte nes hela festivaler. 
 
Vet inte vad det blir i sommar, men det är massa feta festivaler. Siesta, Bråvalla, Emmaboda, Peace and Love.
 
Förra året blev det en sväng till PL och Emmaboda och Way Out West, vi får se vad som händer iår.
 
 
 

Lunchdisco

Idag är det dansens dag. Detta firar vi i viken såklart. En av aktiviteterna var lunchdisco på mejeriet. Dansgolvet var inte fullt som på Palle i lördags, men det var skoj ändå.

VT var där å gjorde en liten artikel.

http://www.vt.se/kultur/?articleid=6826614


söndagsmys

Jag är sådär äckligt trött, somnar nästan ståeende. Ikväll blir det nog rekord i att sova tidigt. mitt mål är att sova innan 23.00.
 
Söndagen har i övrigt varit nice. Drog till Jocke för lite slappt häng, vi köpte med oss mat från corner och drog till Gränsö. På skanvik hittade vi lä och det var ruggigt njutbart. Jocke fick för sig att posera maken likt en späjande sjöman, där var man inte sen på att fota.
 
Ikväll har jag blivit bjuden på middag hos Alex å Nina, det blev stuvade makaroner och vegbullar. En helt fantastisk söndag som snart ska avrundas.
 

Make Some Noise

Igår var det en helt jävla galen kväll, den bästa på äckligt länge. Jag och Anna gick på straxt innan palle öppnade. Efter ca 30 minuter var det kaos. Folk överallt och sånt sjukt jävla ös. Jag tänkte att det skulle bli fett, men att det skulle bli så sinnessjukt bra hade jag inte en aning om. Antar att det var palles bästa kväll på välldigt länge.
 
Att se folket sträcka armarna i luften och gå loss var magiskt. Extra fett att se alla man kändes. Trist att alla inte kunde vara där, men jag lovar att det kommer bli en repris på detta!
 
Tack alla inblandade igår och extra tack till Anna, vi var grymma!
 

Aktivitetslördag

idag har det varit full fart och fläkt. Paintball och gocart på schemat. Hälften hade aldrig spelat paintball innan, det märktes. Några fick ta ordentligt med stryk. Kisen kommer inte kunna sitta på en vecka, Hällgren har fått en ny frilla och Jensas rygg är mosad.
 
Gocarten avgjordes genom ett litet Grand Prix. De 5 bästa tiderna körde A-final å resten fick göra upp i B-finalen som Ryderstren helt ohotat vann. Sämst av alla Blev Adolfsson.
 
I A-finalen hade jag guldläge då jag fick den bästa tiden och startade först. Det var rafflande bakom mig, men skönt nog höll jag hela fältet bakom mig hela racet. Enligt Kisen hade han kört om mig om det var ett varv till, jag tvivlar.
 
Gött att ta hem segern. Ikväll laddar vi till Palle då det blir att röjja sönder på mainfloor.
 

Helvetesjävlakukanus

Ja ibland får man säga ord som inte är så fina, ibland får man bete sig så. Och ikväll är det en sån kväll.

Var så sjukt taggad på match och hade en känsla att vi skulle vinna. Men ödet ville nåt annat. Vi spelade bra, skapade chanser men fick inte in bollen, fick vi in bollen så ville inte domaren att vi skulle få mål. Jag är så jävla lack.

Inte nog med det så fick jag en boll på bollarna, å det gjorde så äckligt jävla ont!

Som plåster på såren så drog jag å kollade på ison & fille, dom kastade show!


Cornflakesfisk

Skolmaten brukar ju inte vara den bästa, men variationen brukar vara bra.

Idag var det, hör å häpnand: cornflakesfisk. Lustigaste maträtten jag hört. Tur att jag inte äter fisk. Eleverna tyckte inte att det var så gott heller.


BK BRUNK

Ikväll kan det bli BK BRUNKs sista match genom tiderna. Korpen kan läggas ner till i höst och ikväll spelar vi final i en cup som har spelats nu efter serien. Efter många roliga år med fart fläkt, tacklingar, tjaffs, snygga mål och framförallt mycket BRUNK så kan detta vara över. Lite trist faktist. 
 
Hoppas att vi får lyfta bucklan ikväll och sluta på topp.
 

Sockerkick

Efter fotbollsträning var det raka spåret till en föreläsning om rekordbox, ett program för musik och bra att kunna när man ska dja.

Där blev det två havrebollar, en kokoskaka och saft. Därefter begav jag mig till Alex för lite fotbollshäng. Där bjöds det på tårta.

Mitt blodsocker har varit uppe vid månen och vänt ikväll.

Frasse var inte lika pigg som mig och han får avsluta kvällen .


Körkort

Min blogg.se app funkar inte i mobilen, lite halvstörigt för det är gött att uppdatera lite när man vill. Hur som helst så skrev jag för någon månad sedan att vi var å övningskörde med Alex. Det var lite stelt och hackigt, nu har han gått på intesivkurs i Vetlanda och idag fick han körkort! SÅ jääääääävla göööööööötttttttttttt.
 
SÅ nu kan vi göra raodtrip runt hela Sverige, eller varjefall en lite utflykt till Ica maxi.
 
Körkortschefen 100%
 
 
 

Bild

Idag på bildlektionen blev Sanna som är bildlärare att på prov, eleverna undrade hur bra hon egentligen är på att rita. Bagi fick vara modell och 10 minuter senare fick vi svaret, hon är sjukt grym på att teckna!
 

Bakfulla

Åtvidaberg mot IFK Göteborg på schemat idag. Möller hade fixat fribiljett till mig så det var bara att tacka å ta emot. Dock så var ditresan inte lika spännande. 8 mil i en bil med 3 bakfulla killar, fy faaaaaan. blev att åka med öppna fönster större delen av resan.
 
Det var en jämna match där Änglarna ryckte ifårn i andra med 2-0. Möller fick hoppa in på slutet och rörde runt i grytan. Han gjorde 1-2 och det var nära att bli kvitterat oxå, tyvärr räckte det inte ända fram.
 
Skön dag, äckligt lukt!
 

Fest

Man kan ju lugnt säga att dagen var fullspäckad igår. Efter matchen så behgav mig till Palle för att testa grejjerna inför nästa lördag. Jag, Anna, Claes och Kalle dunkade på lite och det kändes jäkligt bra, en vecka kvar sen kör vi!
 
Efter det nalkades det en liten lagfest med VFF där även supportrar var inblandade, en härlig fest där jag fick sköta musiken, succe! På morella dracks det shots och lustiga hattar blev poppis. En bra kväll.
 
 

Uppladdning

Idag har det varit fokus på seriepremiären. Efter en lång försäsong så skulle det äntligen vara dags att kämpa om poäng. Strålande sol, vår och hemmaplan, perfekta förutsättningar.
 
Dagen började med en promenad och givitvis lite posebilder. Hittade en skön trappa utanför Lager 157 där jag samtidigt passade på att köpa ett par brallor och brillor. Begav mig därefter ner till stan för en lunch på morella med Ajan och Albin, sjukt gott!
 
Taggade på i omklädningsrummet med bra musik och ett sjukt taggat lag. Matchen i sig ägde vi från början till slut, dock så fick dom in 2 mål på 2 lägen, men vi kämpade oss till ett kryss, på övertid blev jag fälld (alla säger att jag filmade) och Martinsson kunde dunka in 2-2 på straff. Skönt då men ändå surt när vi ägde hela matchen och skapade så sjukt många lägen.
 
Ikväll blir det utgång med laget, håll i hatten!
 
 

Besviken

Ödlan å gänget är i Thailand, Beo är i USA, Gabbe i Trysil och sen har jag ett gäng polare i Åre. Vad gör jag då? Jo jag är hemma i viken som har bjudit på sämsta våren hittills, idag är det storm.

Alla brukar tycka att jag är en person som ofta åker runt å hittar på roliga saker, iår är det verkligen inte så, jag är sjukt besviken på migsjälv!

Visst att det alltid kostar pengar att ge sig av, men pengarna går ju åt här hemma oxå, så det spelar ju ingen roll.

Nästa år blir det defenetivt mer snowboard och nån mer resa.


Seriepremiär

Nu till helgen drar serien igång för de flesta kommunlagen. Vi skulle haft bortamatch men motståndarnas plan var dålig, så vi kör hemma på konstgräset istället.

Hur det ska gå för Gunnebo och deras premiär ska bli spännande att se. Verkar som att dom har ägnat sig åt pimpelfiske under vintern och nu de senaste veckorna startat en laxodling.


Moppehäng

Idag har vi, eller snarare Anton och Enis meckat med min moppe. Det finns en del saker att göra å det är svårt för att allt är så trångt å smått på min kinamoppe.

Nu startar den, nästa projekt att få den att inte bli överhettad och att pumpa däcken. Varken bil eller cykelpump passar till min ventil.

Moppepojkar fck-aina


Hey you

Nu är teckningen visst helt klar. Man kan ju inte annat än ställa den, vilken chefkonstnär!


Guldfemma

Nu på lördag har vi seriepremiär med VFF, ny serie och ny lag. Vi har haft en lång försäsong och nu är vi riktigt taggade för att dra igång serien och se hur vi står oss ett steg högre upp än förra säsongen.
 
Nytt för iår är att man kan göra sin egen "guldfemma". Man tar ut 5 av sina favoritspelare och så har man dom hela säsongen, man får olika poäng beroende vilken position man spelar på. Mål, assist, hålla nollan osv. Detta kan bli rikigt skoj och vi vill att så många som möjligt är med och tävlar. Den som har den bsäta guldfemma när säsongen är slut vinner 4000kr !!!!
 
Tror ni att Ekberg fortsätter ösa in mål? Håller Liffa nollan? Får bertilsson matchens lirare? Gör jag några mål? Får Ajan några gula kort? Kommer Jolla dunka in några kassar?  ja vad tror ni. 
 
Gå in på denna sida och köp ert eget lag. Stötta oss och tävla om fina priser.
 
http://www.guldfemman.se/vasterviks-ff
 
http://www.guldfemman.se/vasterviks-ff
 
http://www.guldfemman.se/vasterviks-ff
 

Poseskola

Söndag, strålande sol och för en gångs skull riktigt skönt ute. Nu börjar våren krypa inpå å det är ruggigt njutbart. Jag var sugen på att dra till Åtvidaberg och kolla på när AIK kom på besök, men ekonomin och orken tröt för de felsta. Sen messade Möller att han skulle börja på bänekn, då blev valet enkelt.
 
Istället drog vi ut til Korpa för at avnjuta lite sol och snacka skit. En härlig dag med andra ord. Dagen till ära så testade vi lite posebilder med en av mina elever Andreas Ekberg. Jag måste ge han beröm för att han lyssnat på mig tipps och att posera framför kamerna för första gången så gick det bra, det var lite stelt och osäkert vad det gäller poser, men helt klart godkänt. 
 
 

Moppe

För två år sedan köpte jag en moppe, så sjukt värt köp. Hur skönt som helst att glida runt på den. Billigt och smidigt.

Förra året använde jag den inte, lite strul och jag orkade inte fixa det, eller kunde inte. Nu är det dags att damma av den och i morgon ska den med till skolan och det ska meckas!


Vårfräsch

En halvjobbigdag. Tidig samling och tidig match borta mot Högsby. En av våra sämsta matcher hittills, 0-0 slutade det. Det enda som var positivt var att vi inte släppte inte något mål.
 
Direkt efter matchen begav jag mig till Chrisma för att bli klippt, äckligt hungrig och ont överallt. Tror att jag håller på att få någon slags nackspärr, så frivillig får gärna massera mig! kan typ inte röra nacken.
 
Nu har jag ätit, lagt mig i soffan och fåt håret klippt, vårfräsch helt enkelt.
 

Make some noise

Idag är det fredag, förmodligen den dagen på veckan man är som mest pepp! trots att det regnar ute så är humöret på topp! ska snart ner till studion å köra dunka på lite skön musik. Om 2 veckor är det dags att lira på palle, kommer bli sjukt fett.
 

Blåsa

Fan, känner att jag är så sjukt fantasilös, sorry!

Har dock fått en blåsa i minnen, en såndär som gör så sjukt ont! Varje gång jag äter nåt känns det som att läppen håller på att lossna.

Hänger hemma hos ödlan nu. NHL kväll med skönt folks!


Helsida

Förra veckan ringde VT mig och gjorde en interjuv om korpinnebandyn som just nu har kniven mot strupen och kanske inte fortsätter nästa år.

Trodde att det skulle bli en liten artikel, blev visst en helsida. Visst är det bra att det tas upp, många blir drabbade om den läggs ner. Men hade kanske hellre snackat om skolmaten eller nåt annat som rör fler människor och vår framtid.

Men visst ställer man upp på detta oxå. Hoppas att folk får upp ögonen och att korpen räddas!


Att förlora

Gillar man att titta på sport så vet man hur lack man kan bli om sitt lag förlorar. Spelar man fotboll, hockey eller håller på med någon sport så vet man hur jääääääääävla jobbigt det kan vara att förlora en match och framförallt en vitkig match. jag tror inte det har så stor betydelse vilken nivå man spelar på, känslan är nog densamma. 
 
Idag kollade vi på CL fotboll, Dortumnd mot Malaga. Kvartsfinal och Malaga ledde sensationellt med 2-1 i slutskedet. 90 minuter passerade och det räckte med lika för att dom skulle gå vidare. Då gör Dortmund 2 mål på övertid. Asså jag led med Malaga så sjukt hårt, jag vet att dom inte kommer kunna sova inatt. Så sjukt nära att nå semifinal och förlora på mållinjen.
 
Jag känner att jag har bara bladdrat massa på sista tiden, skärpning och börja skriva om något seriöst.
 

Chef

Ibland kan man känna sig lite trött och hängig, man är inte så pepp och man hade hellre legat hemma i sängen.

Som tur är så går världens bästa kids på skolan och en teckning gjorde min dag, eleverna är sånna chefar och denna bild är så sjukt lik mig, hehe!


Stalker?

Vaknade upp i morse och hade 50 likes och 5 kommentarer på olika bilder från en brud från Brasilien.

Det började med att hon kommenterade en bild som Andy la ut, hon trodde att han var bög. Hon kunde inatt konstatera att jag inte var bög varjefall.

Börjar bli rädd för henne.


Matresa

Idag hade vi bortamatch mot derby från Linköping. Då åker man som ni vet genom metropolen Överum.

I Överum finns en av landets mäktigaste gatukök "35ans" där kan man käka polisbrickan!

Matchen var väl genomförd och vi spelade 0-0. Måste tilläggas att Derby lirar i div 3. På läktaren hade vi allsvenskt besök av legenden Oscar Möller.

På hemvägen stannade vi inte på 35ans då vi istället fick middag på vägen. Hjort bjöds det på.

En riktig matresa.


Åt helvete med allt

Idag har det varit en dag som har inneburit tro, hopp och ren förtvivlan.

Dagen började fantastiskt med ett sjukt bra träningspass med Cribbe. En snabblunch och sen ut till skanvik med Rydersten och Kisen. Där njöt vi av härlig utsikt och strålande sol.

Lördag så tipp var ju givet. 2 timmar på Ica maxi med fika och rekning av tipp.

Tacos och sport hemma hos Rydersten. Fram tills detta så var dagen helt perfekt.

Vi gick bort på bomben direkt, topptipset levde men gick bort. Vår sista hopp var en mäktig lapp på powerplay. Första matchen hade vi 1 2 på, ni som är lite intresserade av hockey vet hur det gick. Inte nog med det så vann Luleå i förlängning efter att FBK mosat sönder i Luleås zon, helt jävla overkligt!!

Jag är så jävla lack så att jag kokar. Jag hatar allt just nu.


Korpa

Ledig dag betyder rastlöshet och stoet behov av att hitta på saker. Efter mitt å Cribbes träningspass begav sig jag, Wurt och Ödlan ut till Korpa. Det var premiär för mig där.

Det blåste en hel del men vi lyckades hitta lä, där stekte solen på och vi njöt av ledighet och vårkänslor.


Teknikträning

Cribbe är besök i viken och då är det nästan alltid träning på schemat. Cribbe bor i Malmö och tränar på Gripen Crossfit.

Idag intog vi Actic för lite ben och teknikträning. Frontsquats, cleans, over head squats och snatch. Ska inte påstå att jag var nåt proffs, men det var skoj att testa lite olika lyft.


Nån som muckar?

Idag gick jag på helg, äckligt skönt. Trots det så blev min kväll inte så fet som man hoppats.

Först släpper dom Takida till Bråvalla, vilket skämt. Sen förstör domaren för fbk och det är förmodligen helt kört att nå final. I ren ilska hoppar jag in i bilen och ska ge mig till pizzerian, på radion spelar dom stiftelsen. Helt ärligt så är det nån som facking muckar med mig!!

Inte nog med det, när jag kollade mig i spegeln så hade jag fått sånt jäkla pizzaface!

Dags att sova.


Långhelg

Har precis gått på långhelg, känns äckligt skönt faktiskt. Denna vecka har dock varit lugn å skön på jobbet så har vilat en hel del, men att få en dags extra helg känns sjukt värt!

Förhoppningsvis kommer jag hinna med något pass med Cribbe som ska komma på besök, ska bli spännande.

Blir att köra en hel del dj oxå, bara några veckor kvar tills vi intar Palle tillsammans med De Vet Du.


Ljuga å sånt

Efter jobbet blev det raka vägen hem till Jögga, det bjöds på sol, musik och lite ljug.

Icern var nog värst av oss.

Jag var helt klart värd lite sol efter en hård dag på jobbet.


Hit the gym

Efter tre veckors frånvaro så gjorde jag idag comeback på gymmet. Var lite stelt, lite ringrostigt och ganska så svagt framträdande jag gjorde på Actic.

Har tappat några kilo men nu är det bara att börja bygga på igen. Körde sjukt lätt idag för att komma igång och slippa dö av träningsvärk i morgon.

Känns skönt att vara tillbaka igen.


Städa

Det blev som jag trodde. Kidsen är på lov och jag gick städa. En dag som denna så har jag inte världens bästa jobb.

Jag och greken har städat kafeterian så att den är som ny! I morgon blir det att sudda väggar, fan vad jag längtar, not!


Hälften

Långhelgen är över och i morgon är set dags för jobb igen. Det är rätt trist på jobbet när inte kidsen är där.

Sudda väggar och stöda blir det säkert, skjut mig!

Men för att hålla humöret uppe så avrundade jag denna kväll med en hälften av varje, kladdkaka och grädde!


Snor

Igår så var det fokus på lite sköna poseringstips. Idag gjorde jag en stor tabbe. Tog en asnice posebild, så i efterhand så märkte jag att jag hade en liten snorgubbe i näsan. För allas matro så lägger jag inte ut den här. Har fått många klagomål att jag är äcklig, men jag är inte så äcklig egentligen.
 
Bilden kan ses på instagram på egen risk.
 
Har spelat match idag, vi vann med 2-0 mot Överum. Solen skiner och denna vecka blir det rätt slappt på jobbet. Det firas med några sköna låtar.
 
TJR - Ode To Oi
The Notorious B.I.B - Juicy
Kartellen - Mina områden
Three 6 Mafia - Dangerous Posse
 
Bjussar på en gammal bild på mig och Nicke, inga tatueringar, mindre muskler.
 
 
 

bloglovin