Spelkväll

Alex bjöd in till spelkväll och skönt häng. Alne, ankan å Linus var oxå på plats och vi krigade om gårdar, vägar och städer i corrassonne. 





Djymmet

Idag pumpade jag med två färgstarka profiler på tr. Disse, mannen som alltid visar bröstvårtorna på gymmet och Linus, hunken från bynn!

Blev ett riktigt bra rygg å bicepspass.







Speaker

Idag gjorde man debut som speaker. Smålandsfinal i futsal gick av stapeln här i viken och dom behövde en speaker, självklart ställde man upp med den ljuva stämman man sitter inne på.

Rätt skoj grej, men jag fattar att Johan Möller har det kämpigt ibland.




På liv och död

Gårdagskvällen bjöd på högklassig innebandy i lidhem arena. Ett gäng vinnarskallar skulle föra upp om hedern.

Pissjuniorer mot rutinen. Efter lite klapp klapp spel och sköna kombinationer så radade rutinen upp seger efter seger. Pissjuniorerna blev grinigare och grinigare och efter 4-0 i matcher trodde alla att det var klart för dusch. Men vi beslutade oss om att köra med straff förnförlorarna.

Nu vaknade junisarna till liv och efter mycket tjafs och en hel del hårda ord så gick junisarna och vann. Vi fick ställa upp oss nakna och ta ta emot kommunens fjuttigaste slagskott.

Skön kväll där rutinen segrade med 4-2







Mezzzze

Lördagkväll och för lata för att laga mat, då passar det perfekt att dra till Sahara å köpa Mezze. 






Hockey

Premiär för allettan och Kristianstad på besök. Blev att besöka plivit trade hallen med ett gäng legender.

Inte den mest underhållande matchen, men riktigt starkt av vik att roffa åt sig alla 3 poäng.







Sliten

Jag är så sjukt trött idag. Gårdagen var magisk.




Atlet

Efter maten så blev vi träningssugna. Med tanke på att väderhunken ville smacka på med lite brunkare så drog vi till atlet. Där fick man ta kölapp för att få tag på någon skivstång. Tobbe gick givetvis före för han hade VIP. 

Blev lite sköna gymnastikövningar som uppvärmning, jag var inte speciellt smidig och lyckades inte med nåt. Blev ett skönt ben och magpass där vi kunde konstatera att min bål inte var så stark som jag trodde den var.

För övrigt så jag jag minst på atlet, fanns ett gäng brunkare där!






Väderhunken

Väderhunken är på besök instans, alltid lika fräscht häng. Hunkig som han är så behövdes det fyllas på med mat, så vi drog ihop en riktigt schysst thaigryta.

Smaskens som tusan! Hunkig som han är så är nästa stopp atletklubben, gött snack! 





Julafton

Julafton är en rätt fin dag, en dag man ingås med nära och kära, äter god mat och ger bort presenter.

Men jag tänker ofta på dom som kanske inte har någon familj, eller dom som inte får så fina julklappar som andra får.

Vår familj har aldrig haft gott om pengar så jag har sällan fått några stora fina julklappar. I skolan när alla jämförde vad man hade fått kunde man ibland skämmas. Så är det för många fortfarande, och kanske ännu tydligare nu när det finns ännu mer dyra och fina prylar.

Jag skulle kunna tänka mig att göra något för dom som inte har någon att fira med, det skulle vara så fett.

Hur som helst så har denna julafton varit fin. Vi har ätit mat, umgåtts, tittat på Kalle och gett lite paket. Dagen till ära hade farsan strumpor på sig för första gången iår. Till morsan gav han 4 liter spolarvätska och ett tidningsurklipp på mig. Något man behöver och något man är stolt över, det behövs inte mer.

God jul på er.




Uppesittarkväll

Den årliga uppesittarkvällen pågår just nu 02.00. Asså, det är en sån jävla ho kväll med så sköna folks. Lite sköna spel som "med andra ord" och sjuka spelet där man ska äta godis som smakar spya, ruttet ägg, eller hundmat.

När Lkpg folket kommer så blir det extra hetsigt och extra chefigt. Massa snygga sneakers i hallen, youtubepepp och sjuka historier.

Beo och Hanna fixade gröt och bakade scones oxå, sinnes så gott.

En fantastiskt rolig kväll som nu är mitt uppe i ett pokerparti.









Typ klaaaaaaar

Japp då är allt färdigstädat. Mina händer är som disktrasor och min rygg värker, men fan så värt. Kan bli lite kulor i granen sen är fan allt klart!

Ikväll är det den årliga uppesittarkvällen, vad görs???? Vi hörs!!!!!!








Snyggalbin

Efter ett riktigt bra träningspass så käkade vi en god lunch på morella. Snyggalbin var sällskapet. Han är nominerad till Västerviks snyggaste kassörska. 




Städ

Ikeamöbler, ny inredning och rensade avlopp. De senaste dagarna har vi fixat en hel del hemma och det börjar bli riktigt fint. Igår plockades det en hel del enda fram tills natten och idag har jag städat allt utom hallen och vardagsrummet. Nu gäller det att inte stöka ner bara :) 

De två resterande rummen tar jag senare. Nu träning. 









Rödbetor

Middag för två med massa rotfrukter i ugn och marinerad quornfilé. Chille ifrågasatte de bruna sakerna (rödbetorna) och tyckte att det var bland det äckligaste man kunde äta när han fick reda på att det var rödbetor.  

Maten var sinnessjukt god och det var rätt romantiskt.





Mezze

Innan det är dags för alla julbord och liknande saker så tog vi oss en Mezze dagen till ära.

Säger inget mer än att det var så snuskigt gott!!!





Fredagsmys

Idag var det fredagsmys på gymmet. Chille har slagit nytt rekord och stämplar in hela 4 gånger denna vecka. 

Var ett helt ok pass, men mycket av tiden gick åt till skitsnack. Grabbarna hade bestämt svarta shorts och blå t-shirt, utan att säga till mig, schysst!






Avslutning

En fantastisk avslutning på jobbet idag. Eleverna som uppträdde var sjukt bra och avslutningsvis så fick man en fin blomma och julkram av eleverna i klassen. 

Ludvig blev utsedd till årets snyggaste lärare, ingen skräll då tjejerna knappt har kunnat koncentrera sig på lektionerna. 

Ska bli sjukt skönt med jullov. Tack för en fantastisk termin.






Julinnebandy

Jag har sagt det förr, och jag säger det igen: jag har världens bästa jobb. Idag har det varit Julinnebandy, en av årets höjdpunkter. Alla klasser klär ut sig sen blir det innebandy för hela slanten. Iår var det extra bra då alla var så sjukt bra utklädda.

Så tidigt som dom var i skolan idag och förberedde sig så tidigt har dom nästa aldrig varit i skolan innan, men lätt värt.

Jag tycker att alla var vinnare idag, för alla var så grymma. Men det var extra skoj att klassen jag jobbar mest i vann bästa utklädnad bland niorna. 

Spelet var lugnt och det var så sjukt nice att se hur glada alla var, detta stärker vår gemenskap. Ellen Key! 















Viken

Igår ringde en snubbe från västerviksposten och ville göra en intervjun med mig, självklart ställde jag upp. Det är en artikelserie som handlar om Västervik, arbetslöshet och varför många yngre väljer att flytta.

Västervik har hög arbetslöshet bland ungdomar och inte såmycket studiemöjligheter att välja bland, så många väljer att flytta. Detta är något politikerna bör ta tag i!




Nyklippt å sjukan

Fan denna måndag sög rätt hårt, hade räknat fel på min inkomst, vilket innebär att jag kommer att bli återbetalningsskyldig, det suger getröv! 

För att dempa ångesten så drog jag å klippte mig, lite fin innan jul måste man ju vara. Sen drog jag och hälsade på Micke på sjukan. Han görs i rullstol och hade slangar i näsan. Hans ena lunga har spruckit och han väntar på att fixa den, rätt så allvarligt dock. Krya!!







Ikea

Mysfrukost passade perfekt dagen till ära. Blev dock bara 4 timmars sömn, men sova kan man göra i graven.

Vi begav oss till Lkpg och Ikea och handlade en hel del nya saker till lägenheten, här ska det piffas upp. 







Dani M

Igår gästades viken och Sahara av Dani M, det var en snuskigt bra spelning och jag blev uppbjuden på scenen så jag fick stå å hänga med hans DJ under spelningen. Det var nice att se hur han jobbade. Skönt gäng!






Sankta lucia

I fredags var det lucia på jobbet, igpr var det officiellt lucia. Då fick man ha på sig en fin krona.




Julmys

Tro det eller ej, men har fått upp lite julmys så att det varjefall känns som att det är lite jul i luften. Kanske, kanske att det bli världspremiär för en gran oxå.




Lucia

Trots sovmorgon så gick jag upp tidigt för att få titta på jobbets luciatåg, och det var värt varenda sekund. Det var så sjukt fint, fick gåshud flera gånger. Vilka fantastiska elever vi har.




Hobbit

Mezze på Sahara och sen bio, riktigt jäkla skön kväll! Mezzen var lika god som vanligt och som vanligt så köpte vi förmycket godis till bion, kommer att räcka i en vecka.

Bion var skön, jag är ju inte fanatisk, men den var riktigt skön. Enda jobbiga är ju brillorna man måste ha på sig i 2.5 timma.







Julbak

Idag var det den sista hemkunskapen, nästa termin är det dags för slöjd på onsdagar. Vi avslutade med lite julbak med pepparkakor å lussekatter. 

En riktigt trevlig avslutning.








DM

I söndags spelade vi DM, en turnering vi gått vidare från varje år, iår blev det inte så. Är vffs storhetstid i futsal över? Hoppas inte det, men iår var det inte vi inte flytet med oss, varken i tjust open eller DM.








Häng

Två av mina allra bästa vänner från gymnasietiden var på besök igår. Vi var ute och käkade på guldkant och det var riktigt trevligt. Länge sedan jag träffade Martin och väderhunken.





Mamma

Igår fyllde mamma år, dagen blev inte som vi hade tänkt. Natten till hennes födelsedag så ramlade hon och bröt höften, för andra gången. 

Så gårdagen spenderades på operationsbordet. Så sjukt synd om henne som nu är orolig över om hon kommer kunna gå som innan, som inte ens då var särskilt bra.




Minh

Natten var rätt tung, gjorde svinont i foten, fick frossa och skitsvårt att sova med foten i högläge. Haltade runt under dagen och efter plugget drog jag till min favoritvitnames Minh. Han hade ett läkemedel som han smörjde på med hemligt recept. Sen tryckte han på foten, och det gjorde så äckligt ont. I morgon blir det återbesök och jag hoppas att kunna spela på söndag.








Stukad

DM på söndag, det som brukar vara så sjukt roligt att spela. Ikväll hade vi sista träningen innan DM. Under sista matchen så trampar jag snett, så att det knakar i hela foten. Nu är det bara att bentill Gud att Minh kan fixa det här på något sett.





Bräda

Jag är så sjukt sugen på snowboard! Att åka en solig vårdag med perfekt slaskig snö och en skön låt i lurarna, det är fan obeskrivligt.




Derby

Kvällens hockeyderby skulle bli lite av ett äventyr. Straxt innan 6 blev jag upphämtad av Emil å Viktoria. Lite stressigt för att få bra platser i Vimmerbys lilla ishall. Vid Gunnebo dog bilen, elfel och luktade bränt. Vi trodde matchen var körd. Men vi tog en taxi in till stan och hämtade morsans pärla.

Påvägen hämtade vi upp Beo och lagom till andra perioden entrade vi hallen. Två bra perioder och förlängning fick vi njuta av. Vi stod i klacken och där fanns det en hel del legender. Kenna hundskit blev tyvärr utkastad och låg och chillade på gräset i en timma. 

Sten lander gjorde tummen upp till mig, då vet man att allt är bra. Det enda som var surt idag var att jag tappade ledningen i guldfemman. Näst sista omgången och jag har haft ledningen sedan omgång 3... Fan!






Träning

Har kommit igång med träningen på TR, jag är svag, smal och dör efter bara några reps, men jag är pepp på att komma igång igen. 





Mezze

Det var vidsy inte nog med äventyr denna måndag. Det hanns även med att käka Mezze på Sahara oxå.

För er som inte har testa, gör det!




Måndag

Idag har jag gjort många saker, trots att det är måndag.

Fixat det sista på tentan och mutat några lärare att läsa den, börjat pensionsparat, tränat, städat skafferiet och rakat av mig mustaschen.

Stöda skafferiet var det tråkigaste av de grejer jag har gjort, men sjukt välbehövligt.

Raka av mig mustaschen var nog det bästa, varjefall för mitt utseende.





iPhone 6

ÄNTLIGEN ny mobil! Känns så skönt så att klockorna stannar. Sedan i somras har jag gått med en sprucken 4 där batteriet dör efter en timma.

Jag är småsjung nöjd med min nya mobil, nu jävlar ska det tas bra bilder igen.






bloglovin