24/7

Om jag inte orkar ta mig till gymmet i morgon så blev årets sista pass på 24/7 med två legender, Skänne å Englund.

Vi blåste av ett snabt, men rejält bröstpass. Riktigt gott tugg, men mitt psyke är för dåligt för att bli passad av Skänne, som alltid har något att säga.

Ett riktigt bra sistapass för iår.







Guldkant

Idag var det daga att klippa sig och bli Nyårsfräsch. Huvudmassagen är så jävla lyxig, nästan dånar man vill gå dit och tvätta håret någon gång i veckan.

Därefter var det dags att bjuda farsan på guldkant. Han var riktigt nöjd med maten och tackade så gott innan vi gick därifrån.






Mellandagsrea

Likt Ove Sundberg så blev det en tidig morgon på annandagen. Mellandagsrean drog igång och jag å Bobbo drog ner en timma innan öppning. Ett tiotal personer var snålare än oss. Vid öppning var vi dock jävligt nöjda med att vi var ute tidigt. Det var nämligen den sjukaste kön jag någonsin skådat. 50% på allt i butiken lockade halva stan.

Efter att ha krigat på Intersport och shoppat mer än nödvändigt så blev det en tur till avenue 68, som oxå bjöd på rea.

En bra dag i shoppingens värld.






Julafton

Julafton var mysigt i vanlig ordning. Häng hos morsan med god mat och en massa Julgodis.

Begav mig sedan till beos föräldrar för att käka ännu mer godis.

Nu är det nog med godisätande för ett tag framöver. Morsan samlar på tomtar oxå.






Julaftons-crossfit

Jag är inte direkt känd för att vara morgonpigg. Men sjukligt nog så var jag med på Linda å Gorans julaftonsträning 07.00?! Det var en snuskig tid att träna på.

Jag å Goran körde en wod som tog död på mig.

5 marklyft 70kg
10 burpees 
15 situps 

Så många varv som möjligt på 15 minuter.

Direkt efter det så körde vi 250 roddmaskin medans den andra stod i planka. 4 varv var.

Tack och godnatt!





Uppesittarkväll

Igår var det dags för den årliga uppesittarkvällen. Skönt häng, roliga spel, spetsat med gröt, must och godis.

Det är alltid lika roligt när Lkpg folket konmer hit och håller låda. Goran är alltid på topp och är en rejäl stämningshöjare.

Vi brukar köra långt in på småtimmarna, men gårdagen blev lite lugnare för att vi skulle träna 07.00 idag?!? Sjukt men sant.

Riktigt skönt häng igår med massa chefar.












Gym

Berka är tillbaka över jul och gymnet är i fullt fokus. Finns knte många som besitter sådan kropp, så det har varit gött att ha hakat på hunken.

Vi har haft några riktigt bra träningspass nu innan jul.








Söndagsmys

Efter en relativt lugn lördag så var jag rätt pigg idag. Vi brände av ett ruggigt skönt benpass på gymmet.





Gymnasiefest

Det var länge sedan jag spelade på en gymnasiefest? Men i fredags var det dags. Fördelen med just gymnasiefester är att det är bra drag hela kvällen och det är roligt att träffa gamla elever. Nackdelen är att speltiden är 5 timmar och det är extremt jobbigt!

Kan meddela att det finns inget ställe där det hånglas så mycket som på en gymnasiefest!






Avslutning

Igår var det avslutning på jobbet. Avslutning innebär oftast att man får avnjuta en riktigt fin show, så även iår. Men iår var den snäppet vassare! Så sjukt duktiga elever och framförallt många grymma sjuor.

Avslutning innebär inte alltid glada miner, speciellt inte när personal slutar, och speciellt inte när det är personal som man gillar extra mycket slutar.

Det var en fin och känsloladdad avslutning igår.






Julinnebandy

Det är inte helt ovanligt att man hör gnäll över folks jobb, om hur enformigt och segt det kan vara. Kan dock tala om att jag aldrig gnällt över mitt jobb, kanske för att det är världens bästa jobb. Fantastiska kollegor och sjukt grymma ungdomar. 

Idag har det varit den klassiska julinnebandyn, en av årets roligaste dagar. Känslan när en hel skola samlas och gör en sånhär grej är grym. Utklädda och fyllda med energi.

7M, 8M, 9N vann innebandyn. Utklädnad: chartergänget 7O och 9M. Idrottslärarnas pris gick till "fångarna".

Enformigt och segt är det sista mitt jobb är, världens bästa jobb!
















4 år

Exakt på dagen så är det fyra år sedan jag startade denna blogg och gjorde mitt första. Fyra är rätt sjukt. Jag har bliit sämre med uppdateringarna på slutet tyvärr, men de första åren uppdaterade jag dagligen och det var riktigt fart på trafiken här. För mig har det inte spelat så stor roll om det är 2000 eller 3 som läser bloggen, sålänge det finns nån som tycker det är roligt att se vad som händer i mitt liv så känns det värt att skriva. 
 
Jag gillar att fota så det är oftst bilder och inte såmycket text här. Det ska självklart bli bättring md uppdateringarna,
 
Dagen till ära så bjuder jag på det första inlägget jag gjorde i denna blogg:
 
Hösten har tagit viken med storm, korpa ligger grått å kallt och människorna håller sig inne. Det är mörkt när man går till jobbet och mörkt när man går hem, det är svårt att hitta motivationen. Därför har jag tagit tillfället i akt och skapat en efterlängtat blogg som ska förgylla era dagar.

Vad som kommer att skrivas här vet jag inte riktigt än, men lite sköna inlägg och roliga bilder är ju högt upp på önskelistan. 


Det är helg, en vecka kvar till jullov och idag hängde jag med en orm, självklart säger - smak påt -
 
 
 
 
 
 
 

Frasse

Världens chefigaste hund är utan tvekan frasse! Så jävla go och är så jävla sugen på mat!




Bodypump

Dagen innan tentan är man alltid uppspelt, därför passade det perfekt med ett bodypump-pass! Riktigt jävla skönt. Förhoppningen är att vi ska kunna köra det en gång i veckan för at kunna hålla upp flåset.






Tenta

På fredag är det dags för tenta igen, vi försöker kriga med att plugga och ibland så lyckas vi, men det är mycket skitsnack mellan varven.

Idsg började jag dagen med en massage, å dra mig baklänges så skönt det var.





Morsan

Morsan har fyllt år, det firades med en trerätters på guldkant. Det var första gången hon åt där, så hon var riktigt nöjd. Jag slog till med en pizza, som alltid är ett säkert kort på guldkant.







Warrior complex

Efter veckor av snack så var det igår dags för warrior complex a la bagarn. Ett crossfitpass som skulle ta död på oss.

5 frontsquats
5 powerclean and jerk
5 pushups
10 utfallsteg
5 pushpress

Vi körde 7 varv, vi hörs.







Hunkar

Jag har glömt att skriva att helgen var fyllde med hunkar. I lördags så var det ett kärt återseende med hunkarna från Sthlm. En riktigt trevlig lunch på guldkant.

Söndagen bestod oxå av hunkar, men nu snackar vi chokladhjulshunkarna Jacke å Andy. 







bloglovin