Poseskola

Folk kan störa sig på när man tar posebilder och lägger upp, men vem fan bryr sig om dom som bara klagar å snackar skit? Istället så får man bry sig om dom som gillart å säger postiva saker, det är sånt som stärker.
 
Idag ska jag har lite grundkurs i hur man tar dom perfekt posebilderna. Ekberg och Berkius är mina elever i posering, dom kunde tyvärr inte närvara i dagens photoshot pga dåliga magar. 
 
Här kommer lite grundläggande och enkla tips för er som vill ha dom perfekta posebilderna.
 
1. Hitta en skön plats som ger en nice vy bakom digsjälv. Något som går bort är typ att stå framför en dörr eller en ful fondvägg inomhus.
 
2. Klä inte upp dig, kör något snyggt och vardagligt, typ som gårdagens kläder som jag kör med idag. 
 
3. Slappna av och överdriv inte med massa poser, soofta ut. Känner du dig osäker eller inte helt säker å hur ditt ansiktsuttryck ska vara så kan man göra något coolt tecken med fingrarna.
 
 

Pose

Några i laget tycker att jag är grym på att posera. Så detta inlägg tillägnar jag till Berkius och Ekberg, som ska gå en kurs hos mig å lära sig posera framför kameran.

Ikväll är det visst fest! Jag har redan druckit två sprit(e)! Kan bli en tung kväll.


Glad påsk

Fest hos mig. Skönt folk, bra musik, god mat och massa drycker jag inte dricker. Blir påskmust för min del.

Fan så gött med lite hemvändare tillsammans med sköningar från viken!


Rojas

Rojas är ett litet crew i vårt fotbollslag. Joel är grundare och har bjudit in oss andra som har fått göra ett tufft intädesprov. Här är dom som har klarat det.

Idag spelade vi match mitt Gulringen div 3. Vi förlorade med 2-1 men det var en godkänd match. Vi kickade i rött idag.


Matkväll

Lön, påsk och långhelg - smak påt!

Lite skönt häng med Erika och Richard och givetvis matlagning på schemat. Blev en sån mustig pastasallad med tofu, äckligt gott!

Känns så sjukt skönt att ha sovmorgon i morgon å bara njuta av dagen. Carpe diem som Bobbo hade sagt!


Mattant

Idag serverades det påskbord i matsalen. Det brukar alltid att ett stoet tryck och maten går åt som tusan. För att maten skulle räcka till alla så fick vi hjälpa till att portionera ut köttbullar och prinskorv.

Så idag fick jag känna på hur det känns att vara mattant, det var faktiskt rätt skoj. Kanske ska sadla om, trivdes bra i hatten.


Träning

Har inte varit på gymmet på snart 3 veckor. har haft ont i axeln och vill vila den, samtidigt som motivatinen inte har varit på topp. Det är snart dags att försöka gräva fram peppet och köra igång igen, för när man väl är inne i träningen så blir man pepp och bara köttar på.
 
Kollade igenom lite gamla bilder och hittade ett par sköna från när jag å Cribbe tränade ute i sommras. Cribbe har nu blivit farsa men jag hoppas han håller i träningen och att det blir några sköna pass även nu i sommar. 
 
Jag är peppad på uteträning så snart får snön smälta bort tack!
 

Redskins

Fick hem en liten present idag, nämligen en Redskinsjacka, så sjukt fet! Hoppas att solen fortsätter att leverera så att vinterjackorna kan stanna hemma å man kan köra på denna! 
 
Är verkligen sugen på lite nya skor oxå, det blir leverans om någon månad, ska bli rätt så fint!
 
Will Sparks - Ah Yeah gör så att denna onsdag fortsätter att leverera!
 

Besök

Det är inte bara Richard som har kommit på besök i viken, även hans flickvän är med och som proven över i:et så är Jalle här från Oslo.

Jalle är inte bara kläddesigner, han har oxå ett mäktigt skägg!!

Blev thaigryta och skönt häng. En ruggigt skön kväll .


Tabbe

Richard har kommit hit från Umeå och ska fira påsk i viken, riktigt sweet!

Efter jobbet så drog vi ut till Tabbe och klippte lite eftermiddagssol och snackade skit.

Det verkar som att Tabbe har sjungit sin sista refräng, ett nytt flottigt hus ska byggas där. Men hoppas att man kan bada där i sommar.


Fotbollsskor

Blev hembjuden till Alex för en överraskning. Jag chansade på våfflor, det var tusen gånger bättre!

Vår vän Abbe som jobbar för adidas hade skickat över en present, nämligen varsit par fotbollsskor. Så jävla fett.

Testade dom på träningen och det är dom skönaste skorna jag någonsin testat. Adidas levererar som fan!

Abbe har nu räddat min säsong, tack!

 


Halvtrött

Kom hem till min lägenhet 00.15 innan, packa upp lite blöta snowboardprylar och dö i så gen.

Att säga att jag var pigg i morse skulle vara en lögn.

Hänger på rast nu, vad hade eleverna gjort om inte mobilerna fanns? Alltid framme och alltid gamnacke, jag hakar på!

Aka till Alex sen, han hade en överraskning till mig? Jag tror det är våfflor :)


sista dagen

Då var vi påväg hem mot viken efter en sinnessjukt underbar resa med Mejeriet. I morse kändes dock inte allt så underbart. upp vid 07.00, frukost, packa och städa, inte drömmen en söndagsmorgon. Men alla skötte sig galant och vi var ganska så snabbt klara. 
 
Även idag så bjöds det på sol och bluebird, helt vindstilla var det oxå, kanske, den skönaste dagen på denna resa. I parken hittade jag Trysilhunken Gabbe med ett gäng polare. Riktigt skoj att se han. Jag åker dit varje år för att hälsa på, iår blir det dock inte så, vilket var extra skoj att se honom idag.
 
Nu väntar en 8 timmars lång bussresa, jag har fönsterplats!!!
 
 

Gopro

Ikväll har det erbjudits bastu, spel, godis, musik och ett skönt gopro-häng.

Det har filmats en hel del och det ska granskas in i minsta detalj.

Nu är det Sovdags och upp å städa om 7 timmar.


Bluebird

Även idag levererades det sol och bluebird, faaaan vilket flyt vi har haft med vädret. Har fått en hyffsad bränna och blir att jobba mer på den i morgon. 
 
Idag hängde vi i Lindvallen, ruggit jävla bra dag där det var stora gäng osm hängde ihop, filmade, fotade och levde loppan. Detta är livet, vara iväg med jobbet och ha det såhär gött, fantastiskt.
 
Ger cred till alla ungdomar som är med på resan, de är helt fantastiska!
 
mellberg körde i onepiece, han är den enda som får göra det för han är sån kung! Högström körde med en stereo runt mage, jo det leverades en hel del som ni förstår.
 
En dag kvar och denna resa har gått så sjukt fort.
 

Kvällsåk

Blev att utnyttja kvällssolen och ta några kvällsåk. Gött att parken var öppen, mindre gött att axeln pajade.

Ikväll har vi käkat tacos och kollat på historiens sämsta landskamp, fy fan så tråkig. Tror snart att sängen kallar så att man är pigg i morgon.


Tandådalen

Idag intog vi som sagt var Tandådalen. Även där bjöds det på sol och bluebird! Sprite å cola bjöd på läsk och man fick hoppa på en stor jäkla matta, rätt poppis bland kidsen.
 
När man inte varit iväg och åkt bräda på nästan ett år så glömmer man typ hur härlig det är. Detta är fan livet!
 

Svart på en kvart

Solen skiner och vi har intagit tandådalen. Har hittat ett parti svart på en kvart, eller alpfett som man kan säga. Alek Kina och Tobias Lundberg är nog sugna på några burkar.

Har köpt ett fiaköga till min iPhone. Blir att utforska den.


Bastu

Kvällen har varit sjukt slapp. En klassisk runda till Ica. Sedan chill i stugorna. 90 grader i bastun och rulla sig i snön. I 2 av 5 stugor gick brandalarmet av all ånga.

Har spelat lite kort och nu avslutar jag kvällen på mitt rum med egen tv. Gött!




Sälen part 1

Äntligen har vi landat i vasabyn och fått tillgång till våra stugor. Efter en 8 timmarsbussresa och parkerad vid den yttersta platsen så ska jag aldrig mer sitta där. 
 
Blev en heldag i backen som levererade lite vind och kyla, men vad gjorde det när det även var sol och bluebird! Pinkpark var sweet och kidsen körde på som tusan.
 
Blev en hel del sooftarpauser och god mat. Lite häng i cocacola området. I morgon ska vi dra till Tandådalen men innna dess blir det middag, bastu och häng i stugorna.
 
Sälen levererar änsålänge.
 

Sälen

Nu sitter vi på bussen på g till Sälen. Kidsen är uppspelta och jag är mest trött och vill sova. Sitter med den minsta killen på bussen, vilket är lyxigt. Dock så vägrade an släppa fönsterplatsen vilket kommer innebär gamnacke 2013 för min del.

8 timmars buss väntar och jag känner typ såhär:


Thai

Nu har våra thailändare kommit tillbaka till Sverige, fart och fläkt i omklädningsrummet. Riktigt skoj.

Berka säger att han är i sitt livs sämsta form?!? Det syns dock inte.

Han hade även köpt ett par äkta "My star"


Sälen nästa

I morgon drar vi till Sälen med mejeriet. jag har varit med den resan i 12 år nu, de flesta som ledare. Det är en fantastisk rolig resa och det ska bli sjukt skoj. Förra året frälste inte vädret men hoppas på bättre iår.
 
00.00 går bussen i morgon och på torsdag morgon är det bara kliva ur bussen och direkt till backen, brukar vara lite segt men man kommer igång. Det kommer bli en nice resa.
 
Några bilder från förra året.
 

Omelett?

Jag är inte så kräsen, men idag så höll jag på att spy i matsalen! Det vidrigaste jag någonsin smakat serverades. Någon slaskig omelett och en stuvning med morötter till. Näringsvärdet måste ha varit minus!

Jag fick tag på kostchefens nummer och undrade om någon skämtade med dagens mat? Det var visst inget skämt utan helt på riktigt. Hon tyckte att det var bra att jag ringde och dom har fått in flera klagomål på den vegetariska maten, detta ska åtgärdas så snabbt som möjligt.

Inte så lustigt att kidsen dricker energidricka och käkar godis för att få upp blodsockret när detta serveras i skolan!


Palle

Idag, måndag är vår "träningsdag" med vår dj coach Henke. Vi gick igenom spelningen i fredags. Fanns givetvis både bra och mindre bra saker. Bara att ta åt sig, låta det smälta in och köra vidare. 3 av5 skivor gav han oss, thx!
 
Och nu är det bara träna vidare, nöta och bli tajta för nu är vår andra spelning helt officell, nämligen på Palle. Vi kommer att lira den 27/4 tillsammans med De vet du, det kan bli en rätt fet kväll. Så dags att börja tagga! Blir att facka ur
 
Emma fotade lite från vår spelning i fredags.
 

Måndagsfräsch

För första gången iår så var jag pigg i morse, typ måndgsfräsch! Jag är så sjukt morgontrött och måndagar är alltid värst.

Snart fotbollsträning sen dj. Kan bli en bra kväll!


Bakfulla

Idag fick jag besök av 2 bakfulla killar. Helt otroligt vad alkohol kan göra en en kropp! Dom dog i min soffa, luktade sprit och när som vaknade så vakande deras magar oxå, det luktade död grävling i hela min lägenhet!

Jag var tvungen att ta med dom ut till skanvik och rasta dom och ge lite frisk luft till två trasiga magar.

Söndagsmys på hög nivå


Partaj

Trotts att jag var ganska seg så blev det lite partaj. Icern bjöd på fest med FIFA läsk å choklad, rätt nice! Elben dök upp och gjorde succé en sväng.

Vi begav oss till Palle, efter 10 minuter gick brandlarmet och alla skulle ut i 10 minus ! Tur att vi tog bilen dit så vi hängde där.

På Palle var typ Sveriges längsta man, helvete vilka båtar han hade!



En helt ok kväll


Jamenvisst

Igår var det spelning idag är det en dag i idrottens tecken. Match mot Kisa, gick inget vidare men vi lyckades få 1-1.

Just nu har vi intagit första parkett i sporthallen och kollar in wibk samtidigt som vi sveper en deg, livet leker!


Oskulden

Sitter i soffan, eftersvett, hög puls och trasiga byxor. Oskulden som dj inför publik är tagen och det har varit en sjukt fet kväll.
 
Mejeriet bjöd på totalkväll med massa olika saker att ta del av. Martin målade graffiti, breakdanceworkshop, dj workshop, dans, sång och sen var det dags för DJ Kez och Karlem. Dom levererade och dunkade på totalt i 30 minuter. Direkt efter gick jag och Anna på..
 
Det var svårt att höra musiken i lurarna, det var stressigt och ganska nervöst. Det första som hände var att alla mina låtar var borta från USB, som tur var så hade jag en dator med mig så det löste sig ganska snabbt. Har kännts bra i studion men detta var helt annorlunda. Det gick helt ok, inte helt tajt och ljudet hade svajat en del. Men att stå bakom dj bordet och röjja och se publiken var magiskt, JÄVLIGT fett! Får tacka Anna som röjde som en gud och Henke som stöttade oss i bakgrunden. Antar att det blir en hel del läxa att köra på tills nästa gig. Hoppas Henke är snäll mot oss på måndag när vi ska gå igenom spelningen.
 
Sjukt nice att få spela för nästan 500 pers på första spelningen!
 
Men ändå gött att äntligen ha fått spela, underbart!! Får se om det dyker upp några bilder från när vi lirade.
 
 
 

Spelning

I morgon är det min första spelning någonsin. Jag har aldrig spelat i något band, sjungit i nån kör eller gjort något slags framträdande. Eller just ja, jag har mimat ett gäng gånger till lite olika artister och när jag gick i lågstadiet var jag med på en luftgitarrstävling, jag kom 2a!
 
Men i morgon är det alltså dags att inta scenen, tillsammans med Anna. Har kört lite i veckan och har inte kännts helt klockrent. Men i morgon gäller det att ha fokus, men sammtidigt släppa loss och ha skoj, det är ju därför vi gör det här.
 
Spelningen är på Mejeriet under deras totalkväll. Det kommer vara andra DJs där, graffitti, ledshow, dansuppvisning och sen avslutar Malcolm B från X-factor hela kvällen. Vi spelar precis innan så är ganska sent.
 
Hoppas att ni kommer dit å kollar in vårt gig!
 

iPhone

Idag har vi försökt att omvandla en gammal Nokia till en iPhone, det fick inte så bra!


Tv 3

Idag fick jag ett märkligt samtal. Precis när jag hade tränat så ringde telefonen. Någon person från TV3 var på andra sidan linjen.

Jag fick ett erbjudande att vara med i ett program. Hon på andra sidan var riktigt schysst och allt lät fett.

Dock så tror jag inte att det passar mig och såhär någon timma efteråt har jag bestämt mig att inte vara med.

Jag har hittat ett gäng ersättare och jag tror det kommer bli riktigt skoj att se.

Vad det är för program kommer jag droppa senare.

Men det bästa med hela dagen är att Tidaholms Tony har blivit min vän på FB! Vilken underbar dag!!!


Vår?

Folk har snackat om att våren är här. Visst är det skönt när solen kommer fram och det blir varmare, men att våren är här är ju ett skämt.

Samma visa varje år. Folk hänger in vinterjackan och plockar fram vårens kläder. Mars är en vintermånad och det kan även komma snö in i april.

Idag har det snöat och våren är verkligen inte här, bara att inse fakta.

Idag har vi chillat i simhallen och spelat vattenbasket, ruggigt skoj!

Nästa vecka drar jag till Sälen och mer vinter, underbart!




Sleten

Dumpade fotbollsträningen för ett styrelsemöte med min bostadsrättsförening. Vi skulle planera lite inför vårt årsmöte. Jag är vice ordförande så jag var tvungen att delta. Trodde att det skulle rivas av på max en timma. efter 2 timmar så ville jag hoppa ner i gamlebyviken å aldrig mer komma upp. Årsredovnisning, bokslut, siffor hit å siffror dit, sjukaste jag varit med om.
 
Jolla är hemma efter en vecka i England oxå, nu blir det hårdpump igen!
 
Som tur var så ville Ödlan laga lite middag med mig och kolla fotboll. Rätt go avslutning på denna dag.
 
 
 

Studiedag

Idag är alla elever lediga och vi har kompetensutveckling. Skönt nog så slipper vi städa skolans väggar och göra något vettigt.

På förmiddagen har vi varit på Ludde, kollat på en föreläsning och diskuterat i grupper, rätt givande.

Jag passade även på att kolla runt lite på skolan som är min gamla arbetsplats. Då hittade jag klassfotot från årskurs 7.

Stora byxor, spretigt hår, hål i öronen, halsband och färgglad tröja. Då var man kung på skolan.


Viktor Bagi

I lördags så vaktade Viktor Bagi målet i WIBKs viktiga match i div1 innebandyn. 13 år gammal och lastades direkt in i hetluften!

Bagi är en av Sveriges bästa målvakter för sin ålder men att gå in in div 1 är tuffare. I lördags gjorde han det med pondus och höll nollan i första perioden.

Wibk vann matchen med 9-5 och Bagi utsågs till matchens lirare, vilken kung!

Idag läser an tidningen och kan lugnt sagt känna sig nöjd. Här har ni framtiden!


Crossfit

Idag skulle jag få lite teknikträning med Linda som har börjat att träna crossfit i Lkpg. Efter en ganska jobbig och stel uppvärming så körde vi ett gäng cleans med teknikträning, kändes helt ok men inte inte helt 100 än.
 
Sen hade Linda hittat en skön WOD till oss. 
 
10 varv
4 burpees
6 "svingar" med 20kg vikt
8 jerks 40kg
 
kändes lätt till en början sen dog jag. 15.15 blev min tid.

Sara jobbar på Atlet så vi fick förmånen att träna innan öppning, jäkligt gött att vara tillbaka på atlet igen. Sara körde sitt eget race och Goran satt å fikade.
 

Chefhäng

Idag fick vi finbesök från Lkpg, Linda skulle på MCträff så jag fick hänga med Goran, chefen av chefarna. Blev lite tacos och NHL mys innan Alex och Frasse kom förbi. Precis proppmätta blev vi.
 
Alne, Nkpgs finest dök upp med lite sköna brädspel och spelkvällen var ett faktum. Vi valde ut och nu 4 timmar senare och sjukt mycket tröttare så är jag död och Alne ser ut att gå mot seger.
 
Skön kväll med skönt folk, sånt som gör en pepp!
 

Storm

Vaknade upp i morse och kunde konstatera att vädret såg ruggigt skönt ut.

Tog på mig vårjackan och skulle ta en promenad till Willys. Möttes av minusgrader och snålblåst, svinkallt!

Blev ett snabbt poseringskort för att Berkius har tjatat sönder på att få se en skön pose! Här har du det.

Party and bullshit


fartåfläkt

Trodde det skulle bli en fredag i lugnets tecken, fattar dock inte hur jag tror att det ska hända. Såfort jag sätter mig i soffan så blir jag rastlös och vill hitta på något. Finns det ingen som vill hitta på något så är det sån jävla flyt att studion finns. Ner å nöta bara.
 
Drog hem vid 22 för att avrunda kvällen, då blev jag medbjuden till studion igen. Så var bara att springa ner å köra några timmar till.
 
Nu har jag dock bestämt mig för att inta sängen och ladda för match mot Tjust i morgon.
 
hoj hoj, skepp å hoj
 

Skitibyx

Idag skulle jag gå ner i källaren på jobbet och kolla efter en tavla. Källaren är mörk, kall och alltid lite läskig. Idag var den visst ännu läskigare. Jag kom ca 5 meter in i den långa gång som är i källaren, längre fram ser jag något hänga, något som liknar en människa, jag flydde som en oljad blixt och hämtade Erik som är biff och som jag trodde inte rädd för nåt. Vi kom nu ca 10 meter in då Erik upptäcker något som linkar en eld i ett mörkt rum. Vi vände om och la benen på ryggen. 

 

Efter mycket om och men så bestämde iv oss för att kolla på vad det var. Som tur var så var det en docka som hängde där, men såg på långt håll ut som en människa, det var sjukt äckligt och jag ska aldrig mer gå ner dit själv igen.

 

Under eftermiddagen bjöd jag ner både lärare och ugndomar för att skrämma dom, å fy fan vad alla var rädda, även vaktis var lite pinknödig!

 


Årefan

Jaha, då sitter man här och snart ska sova, det är iofs jäkligt gött. Men egentligen så borde jag vara i Åre. Blev medbjuden dit denna helg av Fritz då shitxfaced ska spela i morgon. Skulle varit ett gäng sköna dagar med åkning, fest å gött häng. Gullan hakade oxå på och det känns så jäääävla b att jag inte var ute i god tid å frågade om ledighet.
 
Idag ringde dom från backen, det bjöds på bluebird och skön åkning, fest varjekväll och fy faaaaaaan. Nu är jag fan bitter när jag kollar in deras bilder på instagram!
 
Kör hårt i helgen och nästa gång ska jag fan med! /stiv
 
 
 

Hatthylla

Efter 2 månader utan hatthylla var det äntligen dags att få upp den nyinköpta. Proffset Mackan "inte längre brack" hjälpte mig med grym borr och stabila armar. Så jälva gött att slippa ha jackorna liggandes på golvet!
 
Nu kan jag räkna till 3 saker som är kvar innan lägenheten är helt klar.
 

Namn

Ikväll har jag å Anna dunkat bra musik i studion, riktigt bra drag! Anna, Henke och E.L.A lirade på Palle i lördags så Anna är verkligen på hugget. Nu gäller det för mig att träna stenhårt för vi har två spelningar inbokade. Det är bara en som är officiell änsålänge.
 
Nästa fredag, den 15e mars spelar Kez & Karlem och sen jag å Anna innan Malcom B kliver upp på scenen, ska blir riktigt fett med första spelningen, ett ganska kort set.
 
Den andra spelningen är lite längre fram och det kommer att bli galet. Mitt problem är dock att jag inte har nåt fräckt namn, DJ Steve kan funka, men skulle vara skoj med nåt annat och jag har idetorka. Jag och Anna kallar oss inget heller och "DJ Steve & Anna" känns sådär. Så det skulle vara skoj med lite hjälp med "artistnamn". Ge lite förslag så man har nåt att gå på. 
 
Är det någon som droppar något klockrent så blir den givetvis belönad med något ruggigt skönt pris! Skriv som kommentar eller PM på facebook.
 

Östen

En av mina bästa vänner Alex finns nu i Västervikstidningen, instagram och mon blogg! Fan så fin han är!

Men vad frågade dom? "Har du körkort?"


Tisdagsmys

Blev en skön avslutning på tisdagen. Jag drog ner till Sahara med Alex och skåpet för att kolla lite fotboll.

United mot real, en riktigt skön match där domaren hade en avgörande roll både för mitt tipp och United.

Jag hatar inte United, men jag gillar dom inte för fem öre!


Solen

Fan så gött det är att solen har hittat hit igen, det är skönt ute på dagarna, snön smälter och det är framförallt ljusare längre på dagarna. Solen går ner runt halv 6 och det är fan gött. Ser fram emot att få klippa lite sköna och varma solnedgångar i hamnen!
 

Brädor

Känner att leveransen av bra inlägg har sjunkit de senaste dagarna, dags att rycka upp sig igen. Ibland blir det att man skrivet ett inlägg för att man känner sig tvingad, eller tvingad är jag inte, men för dom som dagligen kollar in här å förväntar sig något nytt inlägg så vill man ju gärna ha nåt fräsigt inlägg.
 
Idag visste jag inte vad jag skulle skriva om så jag kom på att några har skrivit förslag på vad jag ska skriva om, den först som skrev till mig ville att jag skulle skriva om mina brädor, kanske inte världens roligaste men just han tyckte det var spännade så givetvis blir det ett litet inlägg om det.
 
Jag började åka skateboard när jag gick i 7an, åkte för fullt på stationen och på ung kultur som var vårt hak då. Vi skatade dagligen och det var ett sjukt stort gäng. Jag slutade under min gymnasietid och tog upp det lite senare, jag har mest varit en glidare och inte speciellt grym, visst sätter jag lite trick fortfarande. Jag var ordförande i 0490 skate i 5 år men nu har jag lagt det på hyllan.
 
Vad det gäller snowboard så åkte jag för första gången när jag var 18, jag fastnade direkt. Jag har gjort en säsong i Trysil och en i Hemsedal, det är typ det bästa jag gjort. Varje år åker jag någon vecka och förra året var jag ledig 2 månader och åkte runt på olika skidorter.
 
Vad det gäller min brädsamling hemma så har jag 6 snowboards och 12 skateboards som hänger i mitt rum. Det är mest som prydnad som visar att det är en del av mig. Snowboardsen är användna medans skateboardsen är helt nya. Istället för en tavla så har jag alltså brädor på väggen, ganska snyggt och personligt enligt mig.
 

Frälsaren

Behövde lite frisk luft så begav mig till konstgräsplanen för att njuta av lite fotboll. Klarblå himmel och plusgrader, dock så bjöds det på storm.

Min gamla klubb Gunnebo mötte Hannäs. Det var en helt ok underhållande match då hjälten Beijer gjorde comeback i kassen med sin strandkropps tröja. Matchen slutade 4-2 och matchens lirare var helt klart Icern som gjorde 2 snygga mål, ett fram och ett bakåt. Han kommer bli Gunnebos frälsare iår!


Fest

Igår bjöd Alex och Nina på fest, det var riktigt trevligt och jag testade ett fisheye till min iPhone, riktigt nice!

Idag skiner solen och jag måste ut!


Halo

Under sensommaren och hösten så spelade vi en hel del Halo, någon gång i veckan smalade vi ihop ett skönt gäng grabbar och levde oss in i tvspelets värld. Men under vinter har det dött ut då många varit ute på äventyr.
 
Idag var det dock dags igen, 6 trappra krigare var redo för en helkväll. För mig som är rätt dålig så är prio 1 att äta gott, blev pizza, choklad, påskmust å lite nötter. För dom som är bra så är handkontrollen prio 1, den släpps aldrig! Andy är helt klart bäst.
 
I pauserna så blir det en hel del skratt, tjo och tjim. Vi vägde in oss och konstaterade att vi hade en tungviktare med oss, han vill helst vara anonym.
 
Jag korar Rydersten till kvällens sämsta lirare, jag är i mittenträkset men på god väg upp. Al Qaida camper gav upp efter ett tag, men jag tror att han kan höja sig till nästa omgång. Hunken Hallberg är alltid bra och svårdödad. Kihlman blir nog mest lack av alla men var en jävel på alla mot alla.
 
Nu blir det att vila upp sig inför morgondagens träningsmatch mot IFK Oskarshamn.
 

Ett år

På dagen för exakt ett år sedan stämplade jag ut från jobbet med två månaders ledighet framför mig. Jag hade tagit tjänstledigt i 2 månader för att åka runt till massa sköna skidorter å åka bräda, leva livet helt enkelt. Det var de två bästa månaderna på flera flera år.
 
Känns sjukt att det var ett år sedan. Österike, Trysil, Sälen och Åre. Lärde känna massa nya människor och jag hade så jäkla gött.
 
Idag stämplar jag ut för helg, helt ok ändå. Solen skiner och vi har fått lön, finns ju bra saker nu med.
 
Helg - smak påt!
 

bloglovin