Fred och Kärlek

Om några timmar drar jag mot Borlänge och Peace & Love. Ska kolla in Hoffmaestro, Skrillex och Rihanna. Festivlapremiär för mig denna sommar. Känns trist med endast en dag, men bättre än inget.
 
Efter Borlänge så styr skeppet vidare mot Sthlm några dagar, ska bli sjukt nice! 
 
Funkar ruggigt dåligt att uppdatera bloggen via mobilen, så kan bli dåligt med inlägg under några dagar. Men följ mig på instagram eller fb så ser ni vad som händer för fett!
 

Drink

Såhär på sommaren så dricks det ju en hel del. Inte för att man kan tröttna på en iskall fanta, men vill ha man ha lite variation så är det perfekt att beställa in en fräsch alkoholfri sommardrink. Ser och smakar välldigt gott.
 
Sen måste det tilläggas att det går inte annant än att älska Viken! 
 

Korpa

Äntligen så var det klarblå himmel när jag vaknade, så som jag har väntat! Snabbfrulle och iväg med några sms till lite sköna lirare som man alltid vet ställer upp på korpahäng.
 
Inhandla lite gofika och som en pil ut mot korpa. Jag och Bobbo var först på plats sen droppade det in ett gäng sköna lirare. Vad sägs om sommarhunken Hagman, Svart på en kvart specialisten Tobbe, Trippelplumsen Richard med flickvän Erika, skönt gäng!
 
Det kom in några moln, men rutinerad som man är så såg jag att det skulle snabbt gå över. Majoriteten på korpa gav upp, synd för dom! 
 
Skitgubbe, yatzy och räkor, allt satt som ett smäck. Fan så gött med fint väder!
 

Kalmar

Idag stod regnet som spö i backen och vi bestämde oss för en dagsutflykt till Kalmar. Kalmar är en ganska så trist stad vad det gäller shopping, men ganska mysig att bara strosa runt i. Känns som en liten kopia av viken, men givetvis inte lika fin.
 
Efter ett snabbt stopp på godishuset i Gunnebo så körde vi ifrån regnet till ett soligt Kalmar. Lite snabb shopping och sen käka på "kebaben" rätt schysst hak. Precis när maten var uppäten kom regnet, monsunregnet och vi begav oss hemåt till viken, som nu var soligt. Sjukt väder under en sjukt skoj dag.
 
 

Tippa

Helvetes jävla #%€:>&/>%/%&€>€€€&>€€&> faaaaaaan. När man är intresserad av sport så är det ganska så ofta att man vill tippa. Tippa är en skön känsla som innehåller hopp, spänning och ganska så ofta förtvivlan. Det är så gött när ett tipp går in, men en kväll som denna då man förlorar på mål i 92a minuten eller pga ett lags oförmåga att göra mål så blir man helt knäckt och vill slå sönder något.
 
Jag kokar av ilksa just nu och jag intalar mig själv att jag inte ska tippa på ett tag, men i morgon är det EM semifinal och då vill man gärna slänga in en slant.
 
Det vikigaste med tippning är att inte tippar över sin förmåga vad det gäller insattser. Det är ganska lätt att fastna i det och man vet många som har tippat bort allt dom äger och har. Så ta det lugnt med tippandet, men tippa ändå vidare.
 

Kroatien?

har fått erbjudande att dra till Kroatien nu i veckan. Vet inte vad jag velar över? Lördag till lördag. Mitt andra alternativ är att åka på P&L på lördag och sen kroatien på måndag, dock blir det lite kortare i Kroatien då. hmm... ibland är det lättare om någon annan bestämmer över ens beslut.
 
Lyssnar för övrigt på Lars Winnerbäcks skiva "dans med svåra steg" sjukt bra skiva!
 

Stek

Asså det är slutet av Juni, känns knappt som att isen har släppt vid korpa. Regnet öser ner och man är fan inte pepp på nåt. Känns så sjukt att jag stekte mer under mina två månader när jag hade snowboardsemester än vad jag har gjort på min sommarsemester? 
 
kanske är det som så att man ska ta ut semestern under vintern istället för sommaren? Är vintern bättre än sommaren? man kan ju börja fundera på den frågan..
 
 
 

Amen

Regnet står som spö i backen och sommaren har inte kommit igång. När man har lång semester så gör det inte så mycket med några regniga dagar. Men jag är ganksa rastlös av mig så jag vill gärna ut å sola å bada.
 
I morgon om det är dåligt väder blir det att städa iordning lägenheten och försöka få bort allt slipdam. Byggmästaren kommer å finslipar lite sen är det bara målning kvar, dock blir det inte förens i augusti så får bli en sommar då min lägenhten ser lite halvdan ut.
 
Gema sol
 

Precis dömätt

Efter att under nästan två månaders tid bara ätit skräpmat i form av pizza och olika slagsrullar så har jag försökt att intala migsjälv att sluta med det. Fördelen med köpmat är att det går snabbt och det är sjukt smidigt, man slipper oxå disk som är min stora fasa.
 
Iofs så vet man att på sommaren blir man extra lat och det ofta slinker ner en och annan pizza. Men ska förska skärpa till mig och bara äta lagad mat. Det är både nyttigare och oftast godare.
 

Midsommar

Igår var det midsommar, en dag då det dansas, sjungs och sups. Efter 2 års storpartaj så var det iår dags för en liten mindre fest, men minst lika trevlig. 
 
Vad det gäller midsommar så känns det ibland lite överskattat och alla har stora förväntningar. Men det bästa är att samla ihop lite skönt folk, käka nåt gott och ha roligt tillsammans. Då blir det en trevlig midsommar.
 
Igår startade vi hos Amanda, ett lagom stort gäng åt god lunch och lekte sköna lekar. Vårt lag tog givetvis hem alla segrar och var ostoppbara. Sedan drog jag å alex vidare till Linda å Goran där det bjöds på grillat, skönt häng och fotboll. Det blev givetvis ett par ALKOHOLFRIA nubbar, sjukligt äckliga
 
Såhär dagen efter så är dom flesta trötta. Därför livar jag upp stämmningen med lite sköna bilder från grådagen.
 
 

Peking

Idag var första dagen på semestern. Solen stekte och det var upplagt för korpa. Dock så hade vi bestämt att åka på utflykt till Östergötlands pärla - Norrköping.

En heldag med ett fräscht gäng med KändisRichard i spetsen.

Shopping, mat, glass och bus på schemat. En härlig start på semestern .


Semester

Exakt just nu har jag stämplar ut från jobbet och stämplat in på semester.

8 veckor ska jag spendera i frihet. Hoppas att vädret ska börja leverera så att man kan inta korpa. I annat fall bokar jag en sista minuten och drar åt söder.

Kom gärna med sköna förslag på vad man kan göra under sin ledighet, förutom att njuta, sola, bada och umgås.


Snacka skit

Yes, Viken är en liten stad där de flesta känner varandra, eller varjefall vet vilka alla är. I framförallt små städer så blir det alltid en massa snack och skitsnack.

Skitsnack är ofta en undanflykt för att skydda sigsjälv eller ett falskt rykte för att man är avundsjuk på någon.

Många är oroliga för att folk ska snacka skit om en, men helt ärligt så är det bästa att bara skita i sånt och istället koncentrera sig på dom som delar med sig av bra saker och njuta av alla fina vänner som bryr sig, det är dom man ska lägga sin tid på.

Nu låter det som att jag har fått höra masa skit, så är det inte. Visst har säkert någon sagt nåt om mig nångång, men det fäster lika bra som vatten på en anka.

Så njut av all positiv energi ers polare ger er!


Seg

Jag bor i en svinstia och jag har inte ätit hemma på en vecka. Jag hatar pizza och jag vill att allt ska bli klart NU!

Har äntligen lagat mat hemma, ska bli sjukt gott!


Tårar

Idag var det avslutning och som jag anade så blev det en hel del tårar.

Jobbar man inte inom skolans värld så tror jag att det är svårt att förstå hur det känns på en avslutning. Efter att träffat varandra nästan varje dag i 3 års tid så har man fått uppleva många fina stunder tillsammans. Sen är jag väldigt känslig vad det gäller avslut.

Man är glad för att dom ska vidare mot nya äventyr och ledsen för alla fina stunder tillsammans som nu kommer bli fina minnen. Mina hårda fasad med tatueringar visade sig ha en känslig insida.

Men nu får ni njuta av sommarlov och så önskar jag er all lycka till på gymnasiet.


Har även kollat in alla lyckliga studenter.


Närmar sig

Idag har vi haft en sjukt bra dag. Alla klasser har tävlat mot varandra och vi lärare spöade skiten hur eleverna på fotboll.

Nu har det varit avslutningsmiddag med niorna. Bra framträdanden och fina tal. Alla var sjukt fina.

I morgon är det avslutning och jag kommer att tjuta..

 


Damm

Ganska så slitsamt att bo bland damm, maskiner och i en lägenhet som ser ut som skit. Renoveringen går sakta med säkert framåt. Man tror alltid att det ska gå snabbare än man tror.


Tagga match

Idag är det dags att lira från start för mig. Känner mig taggad och ska ta min chans!

3 poäng till VFF


Avslutningsveckan

Idag började avslutningsveckan för 9orna på jobbet. Detta innebär en hel del roliga aktiviteter i väntan på att tråkigt nog skiljas åt.

Idag tog vi vårt puck och pack och begav oss till Ryvrnäs i Överum, en sjukt fin herrgård vid vattnet. Mycket trevligt.

Klassen sover över där medans jag var tvungen att åka hem för att spela fotboll . Jag åker dit i morgon bitti igen

 

 

 

 


Wäääe

Händelserik kväll igår. Först två sköna fobollsmatcher sen göra stan osäker . Raggarna gjorde åhmans med hög å riktigt bra musik. Wogga serverade hälften av varje och en massa körv.

Palle bjöd på , bar överkropp och lökigaste gubben ever. En GREAT kväll

 


Rivning

Idag började jag min renovering av lägenheten. Rivning stod på schemat. Jag fick hjälp av Tobias Palm, han hade både tigersåg och kofot vilket jag saknade. Lister drogs ner och garderober förstördes.

Kan rekomendera att inte bo hemma när ni ska renovera, det ser ut som skit och är saker överallt


Fredag

Helgen invigs med en falafeltalrik och fotbollsEM !! Känns som att det kan bli en bra helg


Solnedgång

Igår bjöd Viken på en såndär fantastisk solnedgång som gör en knäsvag. Det är inte svårt att älska ett sånthär ställe dessa dagar.

Viken levererar

 

 


Roadtrip

Under hösten så drog vi runt till lite olika städer och kollade in utelivet. Lkpg, Nkpg och Kalmar blev våra mål. Riktigt skoj att se hur de olika städerna leverar. Lkpg var sådär, platå var lökigt och trångt. Höjdpunkten var Hultmans drink över en vakt.
.
Kalmar var riktigt trevligt, första gången jag var ute där. Skönt folk, bra musik och riktigt bra drag. Lite långt att köra hem samma natt dock.
.
Nkpg bjöd på en riktigt nice förfest, sjukt bra drag ute med Nause som djs på Karateklubben. Förmodligen det skönaste av de tre ställena vi besökte.
.
Nu närmar sig sommaren och det kommer att bjudas på en hel del bra fester och konserter. Förmodligen blir det att dra till strand hotell på Öland några gånger, där är det alltid bra drag.
.
Ser fram emot en bra sommar, många fester, mycket fanta och sköna människor.
.

Nationaldagen

Idag är det nationaldagen, Sveriges dag. Känns som vilken dag som helst fast man är ledig, vilket är gött.

Tror inte så många firar denna dag, kanske några mongon som fortfarande tror på rasism.

Inte för att jag skulle ha något emot med att fira nationaldagen, men vill helst veta varför?

Hur som helst så njuter jag av ledighet och kanske borde ta tag i disken


Nytt

Ja efter drygt ett halvår så har stevejson fräschat upp bloggen lite, en liten renovering var på sin plats och jag är nöjd med resultatet.

Stilrent och simpelt. Jag tackar Bella som hjälpte mig och inviger självklart med klassiska egobilder från toan. Vad vore en blogg utan sånt.

I morgon är det ledigt, fantastiskt skönt!


Renovering.

Det är inte bara mitt hem som ska totalrenoveras, även mon blogg ska fräschas upp. Inom en snar framtid ska den bli sjukt fräsch och mina inlägg kommer börja leverera mer än någonsin.

Håll till godo!

Idag spelade vi golf med jobbet, riktigt fräscht


Tv

Idag gjorde jag debut i tvstudion. Ettrige skönt och avslappnat debattprogram som idag skulle handla om sommaren och lite sköna aktiviteter.

Jag fick göra en lien lista på hylla å dissa så kommenterade de andra deltagarna allt.

Rätt skön grej och jag länkar givetvis när programmet kommer upp på webben

Jag tog även en fika och lite häng med legenden Oscar Möller


Hanna J

Ikväll avnjöt jag och Möller BB-finalen. God mat och en hel del chips som tilltugg. Det har varit en helt ok säsong och tänkte dra ett fett inlägg om det senare. Men nu hyllar jag lite snabbt vinnaren Hanna J, som jag tyckte var den givna vinnaren av de tre som var kvar. Hanna J var en värdig vinnar och behövde nog pengarna mest av alla, hon var inte värdig bara för att hon behövde pengarna, hon har fått stått ut med sjukt mycket skit under sin tid i huset. Hon har varit stark och kämpat hela vägen, tagit hand och brytt sig om andra.
.
Det enda jag inte har gillat med henne är att hon går runt naken hela tiden, jävligt osmakligt. Men nu skiter jag i att hon har gått runt naken i 100 dagar och ger henne ett stort grattis.
.
Hannaj J vinnare av BB 2012, rätt så fett.
.

Pump

Efter en hård och rolig utekväll igår så var det ett gäng pigga grabbar som begav sig till actic, ingen vill ju hänga i vassen i sommar.

Spritångan låg tät i styrkerummet, men måste säga att det var ett riktigt bra pass för att vara söndag.

Så beach 2012 here we come

 

 


Gangsters

I tisdags var jag i sthlm och tittade på Jay-z och Kanye west när dom ägde Globen.

Förmodligen var det årets fetaste spelning, så synd för er som missade den.

Grabbarna visste verkligen hur man smeker en publik, alla var galna och dom levererade hits efter hits

Niggas in Paris


Match

Stereon är på full volym och vi är taggade på match! Kom igen nu VFF


bloglovin