BB

Att uppdatera från mobilen och all text försvinner är lika störigt som det är pepp med BB..

Gårdagens premiär var lika seg som förra årets, man blir lite besviken men vet samtidigt att man kommer bli fast i träsket!

Efter ett avsnitt där deltagarna presenteras lite snabbt är det svårt att få en helhetsbild, man får bara ett förstaintryck, som ibland kan vara väl nog.

Hannah med H fick störst rubriker då hon var kåt, hatar killar som vill mysa och gillar ryska män. Kommer nog ha en liten hatkärlek till henne och hoppas att hon är galen i huset.

Tenny har inte bara snyggast namn, han är även den skönaste i huset. Han kommer glida med rätt länge med sin muppiga charm.

Marcel tror jag en hel del kommer att gilla, jag fick dock ingen bra känsla av honom. Men han borde vara ganska pålitlig med tanke på sitt arbete.

Camilla är modell och kommer få ett gäng svansar efter sig. Hon ser dock lite väl uppstoppad ut med sina botoxläppar.

Sen satt man ju självklart och väntade på Larsa, förgäves då han kommer in senare i veckan. Larsa är vegan straight edge och kommer förmodligen att leva rövare i huset. Larsa är smabo med allas våran Richard Ström och vi har hört så många historier om Larsa så det känns som att man levt med han.

Så vi hyllar Larsa och självklart Richard som förmodligen mest pepp av alla.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin