smaskigt från huset

Jahopp. När man är sjuk så har man enormt mycket dötid, som tur är så rullar BB live på i vanlig ordning. Programmet som ger en såkallad hatkärlek och som folk inte vill se men tittar ändå. Man kollar en gång, börjar hata några och kolllar dagen efter igen. Som en drog. Här kommer lite smarrig update.

De flesta är riktigt trötta på Jessica som lägger i sig i precis allt. Om man är trött på henne i tvsoffan så kan man ju bara tänka sig hur trötta dom är på henne inne i huset. Till en början var det lite skoj med konflikerna, men nu är det en överdrift och hon bör åka ut snarast möjligt. Detsamma gäller Hanna R som är en av dom som tror sig mest i huset, hon gnäller alltid på Jessica men är minst lika jobbig själv, helvete vad jag stör mig på henne!
.
Sipan har jag börjat gillla mer å mer, en ganska slapp kille som missbrukar fett alldeles förofta, vilket måsta vara positivt! Han pallade inte kylan och begav sig in i värmen, rätt skönt drag!
.
Hannah slutar aldrig att bjud apå sigsjälv. Idag fick dom sin budget för resten av veckan. 150kr var. Hannah valde att köpa cigg och nudlar för sina pengar, vilken hjälte!
.
Joe är den jag stör mig allra mest på, han var rolig till en böjran men nu är han en sån pajjas! första fyllan dansade han halvnaken och i högklackat. Alla tykte han var döskön och gav han cred, han gängade äcen med Hannah och det blev hans fall. Nu är han precis dödskär i henne och försöker få uppmärksamhet genom att klä av sig och spela apa. Funkar inte i längden. Att klä av sig halvnaken och dansa är han ju inte ensam om, men Joe är en pajjas som snart kan böraj räkna sina dagar.
.
Lars då? Larsa har inte busat så mycket som alla hans lovord säger, gansak anonym och har hamnat lite i ingemansland, att vara anonym klarar man sig inte på i längden så han måste börja leverera snarast möjligt!
Svartsjukedramat mellan Marcello och Annica var i stort fokus inatt, Marcello har minst sagt gjort bort sig. Ammandus har hittat en myskompis i form av en underklädsmodell. Rätt gött för honom!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin