Sol vind och vatten

För första gången på snart en månad så gick jag upp när siffran på klockan startade på en nolla. 08.00, sjukt tid för en semseter, fast nu är det som sagt var jobb. Solen gav ett ganska lovande intryck men väl i liften så var det vinden som tog över, näst intill sotrm idag oxå. Efter några åk hittade vi lä i toppstugan och kunde avnjuta en sjuklgit god varm choklad.
.
Parken var målet för eftermiddagen. Pinkpark brukar leverera men iår är den faktist sådär, den funkar men inte mer. Railsen håller bra standard men hoppen är inge vidare. Några eldsjälar som är med på resan är riktiga parkråttor, det gillas starkt.
.
Brädan var på renovering över natten och fick sig en planslipning, vallning och slipade stålkanter, det blev en riktigt pistfräsare. Under kvällen var det det klassiksa tacostabberaset då man äter tills man storknar. Större delen av gänget var på experium och badade där även Jean Pierre från Paradise Hotel syntes till. Det hela slutade dock med ett sprucket ögonbryn och ett besök på akuten.
.
I morgon är det lördag och det kommer att frälsa.
.
'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin