Jobb

Två månaders semester och ledighet är över. Tiden har lixom sprunigt iväg, men tiden brukar ju gå fort när man ha roligt som man säger. Har hunnit besöka många sköna ställen, lärt känna sjukt många sköna människor och haft så sinnessjukt skoj. Lätt den bästa tiden på många år.
.
Sovmorgon i princip varje dag och man har inte behövt tänka ett dugg på att man måste passa nån speciell tid, men i morgon är det dags igen, tillbaka till vardagen och verkligheten och helt ärligt känns det rätt skoj och inspirerande. Hoppas att jag kan komma som en frisk fläkt till skolan och peppa igång dom som har det lite jobbigt och behöver motivation.
.
Ska bli skoj att träffa alla igen och nu kör vi sista veckorna innan skolavslutningen. Jag lär vara lite ringrostig på pinigis, men är nog snart tillbaka på toppen igen.
.
Blir att ställa ett gäng larm i morgon så att man tar sig upp.
.
en klassisk bild på en stenhård rundpingismatcch och en med långt hår och ett nice själporträtt från en bildlektion. Självklart MVG
.
.

Kommentarer
Postat av: Cilla

Jag är säker på att du är efterlängtad på skolan och att det finns många som behöver en dos med pepp! Tiden till skolavslutning och semester kommer att få fort =)

2012-05-01 @ 19:17:36
URL: http://lovedanceandlipstick.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin