Vem fan är Morgan Phil?

Nu var det några veckor sedan vi dansade och sjöng om seriesegern. Den känslan kommer att sitta kvar länge. Det spelar nog ingen roll vilken serie man vinner eller vilken sport det är, känslan är nog densamma och den är fantastiskt skön. Kankse lite extra härlig med tanke på att allt avgjordes i sista matchen.
 
Inför seriefinalen mot Hultsfred så målades det upp en hel del snack, sågningar och hot i de lokala medierna. Mestadels från Hultsfred och familjen Phil som skulle ut och kötta oss och Morgan som hade sett ut ett offer. Under matchen kom en hel del hot som från våran sida besvarades med inroinska skratt och lite hugg. Sånt som hör sporten till. Men att någon av Philarna, Lind eller han Lövgren skulle sänka oss fysiskt och resultatmässigt såg vi inget av. Nästan pinsamt att dom gick ut å sa som dom gjorde, men visst gav det oss tändvättska.
 
Matchen i sig ägde vi i 85 minuter och borde ha avgjort redan i första halvlek. De sista 5 minutrarna fick vi panikförsvara oss och då kunde likagärna målet trillat in, men vi var det bättre laget och rättvisst nog vann vi serien.
 
I kvalet hade Hultsfred riktigt mycket oflyt då dom tappade in ett mål i 94e minuten och missade chansen att ta klivit upp. Tråkigt men ändå lite ironiskt när man varit så kaxiga innan. Nu önskar vi HFK lycka till och det ska bli lite trist att inte få möta dom mer. För vi kommer förmodligen inte mer mötas i seriesammanhang..
 
Och ja, vem fan är Morgan Phil? han har spelat fotboll jävligt länge, han är målfarlig och bra på fasta situationer. Mer än så är han inte, och när han gick ut i tidningen med något slags hot om att kötta och ha ett offer så sjönk han långt ner i mina ögon. Dags att lägga skorna på hyllan..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin