Helvete

Ibland kan man tro att lördagar alltid är bra, jag trodde det men igår så fick jag reda på att så inte är fallet. Allt var perfekt, sovmorgon, god frukost, häng på stan och sjukt sugen på match. Efter det var det några timmar som var helvetes jälva piss röv fan! Vi förlorade matchen, är fortfarnade kvar i serieledning men kunde ha kopplat ett järngrepp om seriesegern. 3 matcher kvar och det är så sjukt tajt! Kvällen bjöd på lagfest och det var fantastiskt skoj.
 
Hur som helst så var uppladdningen till matchen skön, alla var taggade och det är alltid så bra stämmning innan match. Fotade lite för att visa hur det kan gå till.
 
Fält lyssnar alltid på musik i bussen, han sjunger mer än gärna med och det är självklart kartellen eller DMX som dunkas. Ekberg är nya junioren eller materialaren, han tar hand om en korg och sköter sitt jobb, i bussen kollar han på youtube genom sin mobil.
 
Berka, lagets hunk messar guzz hela resan! Hallberg är trött efter nattens hårda jobb och sover oftast. I omklädningsrummet så putsar "frälsaren" Hjalmar sina skor och hoppas dom ska färlsa igen, dock så blev det inte så igår. Göran som är lagets gubben i lådan håller alltid ställningen i omklädningsrummet och gillar inte så mycket hiphop som fält gör.
 
En del av ett jävligt skönt gäng.
 









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin