Älgsafari

Vädret tillät inte stek och bad idag så det fick bli en utflykt rakt in i de småländska skogarna, närmare bestämt till Virum och älgsafarit. 
 
Utan att överdriva så kändes det som att man kom till Tyskland, vi var nog dom enda svenskarna där, förutom dom som jobbade, helt sjukt. Man kunde köpa allt från snygga kepsar till älgbajs. 
 
Med tanke på att vi inte var dom enda som tänkte samma tanke idag, eller om alla tyskar är stammisar så blev det en hel del väntan. Det spenderade vi genom att spela lite kort, gietvis med en Helgekortlek.
 
När själva safarit satte igång var vi sjukt förväntansfulla. Vi hade ingen aning om vad som väntade oss, men typ att man skulle få se lite älg på håll, men vi hade fel. Vi hade typ älgar i våra knän, helvete vad närgångna dom var, och det var inte direkt svårt att hångla med dom, å det gjorde man ju självklart.
 
Det var nära att jocke fick med en hem, för en hona blev ltie kär i honom. Men tyvärr fick dom inte lämna hänget. Hur som helst så var det en sjukt lyckad dag, och jag är mäkta imponerad över dessa älgar, sjukligt stora!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin