Going for a ride

Asså i Sverige, eller varjefall i Viken så är det raggarna som glider runt med sina bilar på stan å dunkar hög musik, eller volvoraggarna som åker varv på varv och känner sig häftiga. De få stekarna som finns, eller kommer på sommaren har rätt så schyssta bilar, men då är det bakåtslick och en fin skjorta som gäller.
 
Nu tycker ju såklart folk att olika saker är coolt. Men i USA, eller varjefall Miami så är det inga raggare eller volvokillar som åker runt å dunkar musik. Här är det mörka dudes, tatuerade, kepsen bakofram i sånna sjukt feta bilar som dunkar tung hiphop. Svårt att förklara, men den känslan dom ser ut att ha är så jävla fet. Å vilka bilar, är ingen expert men dra mig baklänges så feta. 
 
Igårkväll när vi åkte förbi Miami City med alla upplysta skyskrapor så kände man sig lite häftig, tills man insåg att man åkte runt i en liten röd Mazda.
 
Det är inte bara bilarna som är feta. Längs strandpromenaden så åker man longboard, inlines eller feta cyklar. Allt här är lite coolare än i sverige, inte för att cykla kanske är så coolt, men just miljön och allt runtomkring gör det fett.
 
jag vill oxå vara mörkhyad, ha massa mer tatueringar å en fet bil.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin