Chille

Idag har jag dokumenterat och fått följa med vår käre vän och legend Markus Kihlman. Chille som de flesta säger är en person som nästan alltid får en på bra humör, oavsett om han är förbannad eller glad. 

Chilles lägenhet är en etta i centrala Västervik, en av hans grannar har skotthål i dörren och gillar inte när Chille spelar hög musik. 

Chille arbetar som tidningsbud, vilket innebär sena nätter och sömn ända fram till kvällen. 19.30 tror jag är hans rekord. 

Det finns ingen i hela Västervik som lägger mer pengar på köpmat som Chille gör, och jag vet ingen som äter mer än honom.

Idag, en vanlig söndag så startade han dagen med ett litet träningspass i sitt eget hemmagym. I vanlig ordning gled han i bar överkropp, något som vi alltid möts av hemma hos honom. Datorstolen (som han köp av mig via köp å sälj) sitter han nästan alltid i, gärna lite bakåtlutad. Datorn som alltid står vid hans sida surrar alltid och det är nästan alltid musik på, gärna jävligt högt! 

Soffan brukar vara fullsatt och Jacke brukar ligga i hörnet å sova, han är en pensionär som Chille säger. 

Lika ofta som han har bar överkropp har han tofflor, det vill säga: alltid! Chilles bästa köp någonsin är hans bänkdiskmaskin, dock så får han flytta på den varje gång han ska använda spisen. Som tur är så används inte spisen alltför ofta, så han slipper flytta den hela tiden.

Dagen till ära så köpte han mat på donken. 2st big Mac och ett 20 pack Nuggets, kalaset gick på 188kr. Till efterätt är det oftast chokladpudding eller wienerbröd (4 för 20kr).

I sin hylla i köket har Chille trälim och en buckla från VO-Joggen 1999, 

Chille har världens största nyckelknippa, och jag är impad över att han vet vilken nyckel som går vart.

För 2 veckor sedan vann han 42 000 på bomben, detta medförde att speldjävulen tittade fram och nu spelas bomben näst intill dagligen.

Sist men inte minst har han en tavla på sigsjälv i hallen, det är så sjukt kungligt!

Chille är allas favorit ❤️













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin